ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ – ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    erdogan-stratiotika-tourkia-500-1280x720

    Προλειαίνει το έδαφος για αποστολή στρατευμάτων για να προλάβει την απελευθέρωση της Τρίπολης από τις δυνάμεις του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.τ.Ερντογάν

    Σε σημερινή συνέντευξή του στο τουρκικό TRT ο Ερντογάν και σε ερώτηση εάν θα στείλει στρατεύματα στην Λιβύη είπε:

    «Το σύμφωνο που έχουμε υπογράψει με την Λιβύη μας δίνει αυτό το δικαίωμα. Εάν η Λιβύη θέλει η Τουρκία να στείλει στρατεύματα στο έδαφός της τότε θα αποφασίσουμε μόνοι μας και δεν θα ζητήσουμε την άδεια κανενός».

    Η υπόθεση αποστολής τουρκικών χερσαίων δυνάμεων στη Λιβύη, έρχεται επιτακτικά στην επικαιρότητα λίγο πριν την εξαπόλυση της μεγάλης επίθεσης των δυνάμεων του Χαφτάρ για την απελευθέρωση της Τρίπολης.

    Ο φόβος του τουρκόφιλου καθεστώτος ότι η Τρίπολη  θα πέσει και μάλιστα εύκολα, απέναντι στις λιβυκές δυνάμεις είναι έντονος και η αποστολή των στρατευμάτων πρέπει να θεωρείται σίγουρη, εάν δεν έχει ήδη δρομολογηθεί.

    Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο LNA οι δυνάμεις του απελευθέρωσαν τις πόλεις Sa’dia, Zahra και Ain Zara, όλες νότια της Τρίπολης στο πλαίσιο της επιθετικής του ενέργειας προσθέτοντας “ότι θα ρίξουν σύντομα τους Τούρκους μισθοφόρους και τρομοκράτες στη θάλασσα.”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Παντως ο Ελληνομαθης και Ελληνοφωνος ναυαρχος της Λιβυης ειπε στον Παπαδακη “εμεις τη συμφωνια θα την κανουμε χαρτι υγειας για την τουαλεττα”.

    2. σας τα έλεγα εδώ και δύο χρόνια και μου λέγατε ο Τραμπ ο Τραμπ ο Trump θα τον βάλει σε θέση το έκλασε μία μάντρα, είναι ηγετάρα ο ερντογαν δυστυχώς για εμάς που έχουμε προδότες της μεταπολίτευσης και δεν έχουμε κάποιο αντίστοιχο, και θα του περάσουν όλα, και με τι όπλα θα πάει ο λίβυος στρατηγός να χτυπήσει την Τουρκία ρε Παιδιά είσαστε με τα καλά σας ο Τούρκος ένα λαό που φοβάται εμάς αλλά τώρα δεν μας φοβάται γιατί δεν έχουμε ηγέτες έχουμε προδότες και θα τα δώσουν όλα

    3. o μεμετης εχει αρχ@#ια και δεν ειναι αρχ@#ι σαν τα δικα μας πολιτικα αντρεικελα

    4. Γιαυτο βγηκε χτες ο Λιβυος ναυαρχος και ειπε οτι ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΙΒΥΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ.Τουρκακια ετοιμαστε pumpers,ηρθε η ωρα σας,θα κανουν παρτυ τα σκυλοψαρα.

    5. Κι εμείς θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια;
      Τώρα αποστολή ειδικών δυνάμεων σε ενίσχυση του Χαφτάρ.

      1. Αχαχαχαχααααα, και ποιος θα τους στείλει, οι πράκτορες που κυβερνούν από το 1973 και έπειτα..:::

    Comments are closed.