«ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ». ΘΕΙΟΣ ΚΟΥΛΗ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΠ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-nikos-georgiadis-makeleio

    Το πιο συγκλονιστικό και εξίσου επίκαιρο είναι αυτό που έγραψε πριν από λίγες ημέρες, ο Σπύρος Δημητριάδης, γνωστός δικηγόρος, θείος του πρωθυπουργού και πατέρας του παραβατικού, Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, σε μια στιγμή έκρηξης κατά της κυβέρνησης.

    Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, με αφορμή την υπόθεση του Λιγνάδη. Στις 26 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα πόσταρε μια παλαιότερη φωτογραφία του Κούλη με τον Νίκο Γεωργιάδη –τον γνωστό πρώην βουλευτή με την υπόθεση της παιδεραστίας- και η όλο φαρμάκι και υπονοούμενα λεζάντα που έβαλε, λέει τα εξής: «Θέλω μόνο να παρατηρήσετε καλά το βλέμμα του Μητσοτάκη προς τον παιδεραστή Γεωργιάδη». Και παρατηρώντας, βλέπουμε ένα λάγνο και τρυφερό βλέμμα. Μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει για να το γράφει όμως το πρώην μέλος της «Αγίας Οικογένειας»…

    Ο καθένας , ας βγάλει τα συμπεράσματά του, για το ποιοι μας κυβερνούν.

    Περισσότερα στο φύλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας. 

    mitsotakis-nikos-georgiadis-makeleio

    pateras-dimitriadi

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ποιον Γεωργιάδη; τον Αδωνη; αρε μάθανε ότι μαμιομαστε πλακοσανε και οι τζιψοι

    2. ρε μπας, μηπως ειναι αυτο ο λογος που εγινε λαγος η Μαρεβα;;;;;;

    3. Νέα Δημοκρατία ΑΕ ….είναι οι οδηγοί επιβίωσης που τα διαβάζει ο Μητσο(πουσ)τάκης στο “The Great Reset” .

    4. Αμάν τού γουρλομάτη τρέχουν τά σάλια από τήν ασυγκράτητη καύλα.Τόν τρώει μέ τά μάτια τόν μορφονιό.
      Γιάννης Λάκων

    5. Δεν μου βγάζει το βλέμμα του πούστη αλλά το βλέμμα του “ξέρω τι έκανες χθες βράδυ βρε μπαγάσα”….μάλλον αυτό εννοεί, πως ο μπαγάσας ο Κούλης ξέρει για τον άλλο μπαγάσα, τον “παιδοφάγο” και πως εγκρίνει….

    6. Τα είχε πει ο θείος απ’έξω απ’έξω περί ψεύτικης συζύγου ,εφοπλιστών κλπ κλπ δεν περιγράφω άλλο…..

    7. Ποιο βλεμα ρε συ , ο συγκεκριμενος ειναι απλα για δεσιμο

    8. Επειδή το ξέρω αυτό το βλέμμα….
      Καμαρώνει για τον Άντρα της.

    9. Τα εγραφα πριν μερικες μερες αλλα τα σχολια μου δεν περνουσαν. Η κουλα ειναι ερωτευμενη με τον Γεωργιαδη απο παλια, τον καιρο του κολλεγιου. Μιλαμε για ερωτα αχαλινωτο και παθιασμενο. Ηθελε διακαως να τον φερει μεσα στη νου δου αλλα καποιοι που ηξεραν περι τινος προκειται δεν τον αφησαν. Τον ειχε διευθυντη του πολιτικου του γραφειου.Η Κουλα οταν την αφησε η Μαρεβα πηγε και εμεινε μαζι με τον Γεωργιαδη. Κοιμοντουσαν μαζι, μεσα το ιδιο σπιτι. Αυτα ειναι γεγονοτα. Τωρα, εαν κοιμοντουσαν και στο ιδιο κρεββατι, δεν το ξερω. Θα εκπλησσομουν ομως αν κοιμοντουσαν ξεχωριστα. Οπως και οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος.
      Απο τον καιρο του κολλεγιου περιτριγυριζοταν απο λουγκρες και παιδεραστες.Συμφοιτητες του εχουν να λενε πως δεν τον ειδαν ποτε με γυναικα.

    10. Μάτι τσακίρικο, σώμα που γέρνει σαν να αγκαλιάζει τον φίλο, άπλετο χαμόγελο ουράνιας ευτυχίας. Πραγματικά συγκλονιστικό στιγμιότυπο έντονων ανθρωπίνων συναισθημάτων.

    Comments are closed.