ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ! 2 ΤΕΣΤ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    emvolia-ellada

    Θα ακολουθήσουν κι άλλοι κλάδοι;
    Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

    Εκτός από την άρση των περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο, οι ειδικοί έχουν εισηγηθεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την εισαγωγή ενός ακόμα εβδομαδιαίου τεστ στον τουρισμό.
    Πιο συγκεκριμένα στο εξής οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε τουριστικά επαγγέλματα θα έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουν 2 τεστ την εβδομάδα, ένα self και ένα rapid.

    Το πιθανότερο σενάριο είναι τα δύο παραπάνω τεστ να βαραίνουν αποκλειστικά την τσέπη του ανεμβολίαστου, εκτοξεύοντας το μηναίο κόστος διαβίωσης.

    Για παράδειγμα ένας εργαζόμενος στον τουρισμό θα πρέπει να δίνει 20 ευρώ την εβδομάδα ΜΟΝΟ για το πανάκριβο rapid test ή 80 ευρώ τον μήνα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ναθ ρε μασωνοι ναζιδες ανθελληνικα τομαρια δεν θα το κανουμε ερχετε η ωρα βα ξεκουμπιστητε θα πεση πολυ ξυλο

    2. Κάντε μια φορά το τεστ και πλαστογραφηστε τα επόμενα αλλάζοντας την ημερομηνία. Ζητείστε το και με email πέρα από εκτυπωμένο, και κάντε το edit με ένα από τα σωρό pdf editors

      Επίσης σε κάθε εμβολιασμό που νοσεί, όπως σωστά ανέφερε ο Άρης Σ. αγωγή στο κράτος για έκθεση σε κίνδυνο. Επίσης μην πηγαίνετε στη δουλειά, ζητείστε τηλεργασια λόγω ευαίσθητου ανοσοποιητικού συστήματος. Πείτε ότι έχετε ένα αυτοάνοσο και φοβάστε.

      Αλλάξτε τη μόνιμη κατοικία σας στο εξοχικό, για το επόμενο λοκνταουν. Μπορείτε εύκολα ηλεκτρονικά από το taxis (αίτηση αλλαγής Μ1) να το κάνετε. Έτσι θα γυρνάτε στην πόλη με το χαρτί της δουλειάς ή το ε1 και θα πηγαίνετε στο χωριό με το χαρτί της ΑΑΔΕ (ειδική άδεια κατοικίας)

      Πόλεμο στον πόλεμο τους. Είμαστε πολλοι…

    3. Εγώ έθεσα την παραίτηση μου στην διάθεση του εργοδότη μου απόψε. Τέλος. Μάχη μέχρι τέλους. Ασ πεθάνω και απόψε από την πείνα. Δεν το κάνω. Τέλος.

    4. Αν νοσήσει ο εμβολιασμένος συνάδελφος τότε λογικά θα δικαιούσαι να κάνεις αγωγή στο κράτος για έκθεση σε κίνδυνο και στο αφεντικό για αμέλεια και για τυχόν σωματικές βλάβες…

    5. Ζούμε στην εποχή του παραλόγου, της κακομοιριάς, της άκρατου γελοίου τύπου φασισμού κυβέρνησης, των δημοσιογράφων στρατιωτών του συστήματος, και της ιεραρχίας της εκκλησίας (πλην ελαχίστων αγνών πατέρων) πρωταγωνίστριας στο δρόμο του διαβόλου. Τι θέλουν να πετύχουν; Εμβόλιο δεν κάνουμε που να λυσάξουν. Έχουμε περάσει γριπούλα με συνάχι και πονόλεμο πολλές φορές. Και πνευμονίες υπήρχαν και θάνατοι από γρίπη υπήρχαν, αλλά υπήρχε και εμπιστοσύνη σε γιατρούς, σε ιερείς ακόμα και σε ανεξάρτητους δημοσιογράφους Λίγοι αληθινοί από αυτούς απέμειναν να εμπιστευτούμε Μια επιλογή έχουμε: Να αντισταθούμε για τα παιδιά μας, για τη νέα γενιά. Γιατί αυτήν ο Κούλης και οι άλλοι Κούλιδες της πολιτικής την κατέστρεψαν

    6. Χεστηκαμε, και αυτοί θέλουν την οικονομικοί εξόντωση όλης της κοινωνίας με νέα lockdown

    7. ΝΔ Μητσοτάκηδες και ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελαν;;;; Καλά να πάθετε βλήματα.

    8. Οι εισαγγελείς ζούνε σε αυτή τη χώρα ή τους έχουν πουθενά κλεισμένους όλους μαζί και τους αφήνουν να βγαίνουν μόνο όταν θέλει η εκάστοτε κυβέρνηση;;;
      Έκαναν lockdown στη Μύκονο για 2 μέρες και απέδωσαν τα μέτρα;;; Εδώ μας έλεγαν το χειμώνα όταν μας πήγαιναν από lockdown σε lockdown ότι θέλουν τουλάχιστον 14 μέρες για να αποδώσουν.
      Ηλίθιε Μητσοτακοψηφοφόρες εσύ φταις και κανένας άλλος.

    9. Ο γουρλομάτης εκτελει τυφλά τίς διαταγές τών αφεντικών του τής λέσχης Μπίλτερμπεργκ καί τής μεγάλης στοάς.Τήν οικονομική εξαθλίωση καί έν συνέχεια τήν εξόντωση τού ελληνικού λαού.
      Γιάννης Λάκων

    10. Εντωμεταξύ η μετάδοση είναι από τους εμβολιασμένους.

    11. παρατηστε τις συγκεκριμενες θεσεις και βρειτε κατι αλλο να ζησετε να δουμε ποιον θα βαλουν

    Comments are closed.