ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ Ή ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ; “ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” ΛΕΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

    Κοινοποίηση:
    FILE PHOTO: An employee wearing a protective mask, leaves a menu on a table at the beach bar of the Divani Apollon Palace hotel, on the first day of the opening of hotels in Greece, following a nationwide lockdown against the spread of the coronavirus disease (COVID-19), in Athens, Greece, June 1, 2020. REUTERS/Alkis Konstantinidis/File Photo

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφατα έριξε την ευθύνη για την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στη νεολαία που διασκέδασε το καλοκαίρι. Ποτέ δεν παραδέχθηκε πως δεν έπρεπε να ανοίξει ο τουρισμός. Σήμερα, μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, εκείνων που συμβουλεύουν την κυβέρνηση δηλαδή, “παραδέχθηκε” ότι το καλοκαίρι… βιαστήκαμε!

    Ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δεν πρέπει να ανοίξουν όλα στις 7 Δεκεμβρίου και δεν πρέπει να “βιαστούμε όπως το καλοκαίρι”, παραδεχόμενος ότι όλα έγιναν βάση σχεδίου για να λειτουργήσει ο τουρισμός.

    «Φαίνεται τάση σταθεροποίησης του αριθμού των νέων κρουσμάτων, είναι κάτι ιδιαιτέρα σημαντικό… Η αντανάκλαση όμως αυτού σε νοσηλείες, διασωληνώσεις, και πολύ φοβάμαι και σε θανάτους, έχει διαφορά φάσης. Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή, μην το κομποδένουμε» ξεκαθάρισε ο επιδημιολόγος και συνέχισε: “Τα αποτελέσματα λόγω της διασποράς καθυστερούν, ήταν μεγαλύτερη η πρόκληση απ’ ό,τι κανένας έβλεπε. Να αποφύγουμε την πρόκληση να τα θεωρήσουμε “όλα καλά”’ όπως το κάναμε το καλοκαίρι να συζητάμε αυτά που πρέπει να συζητάμε για την επόμενη φάση” δήλωσε.

    Όπως εξήγησε ο κ. Παναγιωτόπουλος, πρώτα πρέπει να παγιωθεί η τάση σταθεροποίησης, να δούμε ύφεση, και μετά να κάνουμε σχέδια για άρση μέτρων: “Νομίζω ότι είναι πρόωρη η συζήτηση για τις 7 Δεκεμβρίου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια με δυο εβδομάδες” ανέφερε, χαρακτηρίζοντας ως άκαιρη τη συζήτηση περί ανοίγματος των σχολείων στις 7 Δεκεμβρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΕΡΩΤΗΣΗ
      ΣΤΗΝΘΕΣΠΡΩΤΙΑ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ
      ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ ΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΟΛΟ ΑΓΓΛΟΙ
      ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
      ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ
      ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΟ Ο ΛΟΓΟΣ
      ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ
      ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΤΛ

    2. Ελεος με τον μητσοτακη αρνειται την αληθεια…. το ειπε ο Π.Ο.Υ οτι φταιει το καλοκαιρι και οτι αν δεν προσεχουμε θα εχουμε και τριτο κυμα…το ειπε ο κ.γωγος που ειναι και στην επιτροπη… δηλαδη ποιος αλλος πρεπει να το πει για το πιστεψει!και στην κινα βρηκαν δυο κρουσματα στο αεροδρομιο και εγινε πανικος αμεσως μπηκε ολη η περιοχη σε καραντινα.

    3. τελη φεβρουαριου μην πω μαρτιου ισως χαλαρωσουν τα μετρα παιδια δυστυχως εχουμε μπλεξει με τα τομαρια

      1. Και θα είσαι ικανοποιημένος άμα χαλαρώσουν τα μέτρα ? Μας δουλεύεις τώρα ? Τα μέτρα θα σφίξουν και άλλο γιατί δεν το καταλαβαίνεις τι σε εμποδίζει να σκεφτείς χωρίς φόβο ?

    4. Εγώ το λέω από τότε που βγήκε ο κορόνα θα έχουμε lockdown ασταμάτητα για πάνω από 10 χρόνια . Και άλλοι νομίζουν ότι άμα κάνουν το εμβόλιο θα επιστρέψουν στην κανονικότητα , Μ αυτό το πλευρό να κοιμαστε . Δείτε και αυτό https://youtu.be/kHbwPjroAR4

    5. δεν υπάρχει καμία πανδημία και κανένας “πόλεμος” και ο λόγος που μίλησε για “πόλεμο” ο Τσιόδρας είναι διότι σε τέτοιτες περιπτώσεις αναστέλλεται το Σύνταγμα. Το τεστ δεν δείχνει απολύτως τίποτα, όλοι αυτοί που πεθαίνουν είναι γέροι ηδη ετοιμοθάνατοι συν αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν τις εγχειρήσεις τους, τα νοσοκομεία είναι άδεια και οι γιατροί παίρνουν έξτρα επιδόματα και μονιμοποιήσεις και δεν μιλάνε ούτε αυτοί.

    6. Πάνω απ όλα η υγεία του σώματος…. Υποκριτές! Η ψυχή για σας δεν υπάρχει. Υπάρχει και η Θεία Δική όμως.

    Comments are closed.