ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ! ΞΕΣΠΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ: “ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ – ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image4 (5)

    Θέλει να έρθει στην Ελλάδα να εκδοθεί ο Γιάννης Λαγός.

    Σε δηλώσεις ο δικηγόρος του , Κων/ντίνος Πλεύρης δηλώνει:

    “Ο κ.Λαγός αυτή τη στιγμή κρατείται σε απάνθρωπες συνθήκες σε φυλακές του Βελγίου.

    Έχουμε ζητήσει παρέμβαση του βασιλιά του Βελγίου και αποφάσισε ο κ. Λαγός να έρθει στην Ελλάδα να συνεχίσει τον δικαστικό του αγώνα.”

    Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του ALPHA:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Ξεφτιλισμενοι επίορκοι πολιτικοί , δικαστικοί και ένστολοι είστε υπόλογοι για εσχάτη προδοσία . Ένας Γιάννης Λαγός και μια χούφτα Ελλήνων είναι οι μόνοι που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Ελλάδας στους σιωνιστές και τον πατέρα τους τον διάλο.Ελλας , Ελλήνων ορθοδόξων

    2. Ηγέτες υπάρχουν Ραγιά εσύ δεν τους βλέπεις γιατί είσαι βουτηγμένος στα παιδιά σου και στα μικροσυμφέροντα σου . Τεράστιος Έλλην ηγέτης ο Ιωάννης Λαγός την ώρα που οι στρατιωτικοί κάθονται κότες στο σύστημα αυτός και λίγοι Έλληνες εθνικιστές μέσα στις φυλακές φωνάζουν για την απελευθέρωση της Ελλάδας. Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα,Ζήτω η άδικα φυλακισμένοι εθνικιστές.

    3. Ο Γιάννης έρχεται για να γίνει το θέλημα του Θεού. Οποία έπιασε , έπιασε .Σύντομα ένστολοι,παπάδες , πολιτικοί ,και επίορκοι δικαστικοί θα δώσουν λόγο Γιάννη Λαγε μην κάνετε το λάθος της αρσακιααδας του Παπαδόπουλου.
      . .

    4. Γιάννη κουράγιο είμαστε μαζί σου . Είσαι ο μόνος που αγωνίζεται για αξίες πατρίδα θρησκεία οικογένεια . Επιτέλους είναι ευκαιρία να ενωθούμε όλοι οι πατριώτες μαζί , μόνο έτσι θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω !

    5. ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.

    6. Πολύ σύντομα όλοι αυτή πού είναι στην μασονική Βουλή όλοι όμως βράδυ θά πέσουν καί είναι θέμα χρόνου… Κρατά γερά Γιάννη είμαστε μαζί Σου είσαι αθώος τό ξέρουμε όλοι αυτό.

      Ελλάς Ελλήνων χριστιανών!!!

    7. Πόσο Ελληνική και ανδρική η στάση ζωής του Ιωάννη Λαγού. Άς γίνει παράδειγμα στις νέες γενιές να αντισταθούν για να ελευθερωθεί η Ελλάς

    8. Ξεφτιλισμενοι ένστολοι που επιτρέπεται να πουλιέται η Ελλάς .Για τους δικαστές άλλοι μασόνοι που τα βρίσκουν όλα καλά. Εύγε στον Λαγό για την μάχη μέχρι εσχάτων. Μπράβο και στο Μακελειό που στηρίζει τους πραγματικούς Έλληνες.

    9. Ένα κράτος μαφία με έναν λαό ξεφτίλα .Βάζουν αθώους Έλληνες Εθνικιστές φυλακή ,απόπειρες δολοφονίων σε Στέφανο Χίο και άλλους δημοσιογράφους. Η Κολομβία ήταν ΣΕΕ καλύτερη θέση. Γιάννη Λαγε είμαστε δίπλα σου

    10. Μαλάκες στα συστημικά ΜΜΕ όσο πολεμάτε το πατριωτικό κίνημα τόσο πισμωνει και θεριευει. Ας πιάσει το σάπιο εγκληματικο μαφιόζικο πολίτευμα τους εγκληματίες δημοσιογράφων και μετά να μιλάει. Καθηκια ερχόμαστε …..

    11. Κύριο χαρακτηριστικό της χώρας σήμερα είναι η πουστια η προδοσία και η απατεώνια.Αν βρεθεί ένας Έλληνας και πει την αλήθεια τα αποτελέσματα γνωστά . Νιώθω αηδία για όλους αυτούς τους αριστερούς και δεξιούς ψηφοφόρους που εχουν σκύψει στα τέσσερα και γλείφουν τους μασόνους πολιτικούς για ένα επίδομα των 20 ευρώ.Ξεφτιλισμενα ανθρωπάκια πόσο θα ζήσετε . Γιάννη Λαγε κρατά παληκάρι μου την Ελλάδα στην καρδιά σου είναι ανάξιοι να παλεύουν άνδρες σαν εσένα για ένα λαό ραγιάδων.

    12. Φθάσαμε στο σημείο που στο ψευτορωμαι’κο βάζουν αθώους Έλληνες φυλακή και αφήνουν έξω τους παιδεραστές,προδότες,κλέφτες ,δολοφόνους μνημονίων. Όσοι ψηφίζουν λοιπόν συνταγματικό τόξο είναι προδότες και ξεφτίλες.Γιαννη Λαγε στεκόμαστε αρωγοί στην τεράστια προσπάθεια που κανείς για να αφυπνίσεις συνείδησης.

    13. Ανέκαθεν κάποιοι ήταν από θερμική μοίρα να θυσιάζονται για να σώζεται η Ελλάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο γίγαντας Γιάννης Λαγός. Τέτοιοι άνδρες είναι σπάνιοι. Όσο για κάτι τζεησον Αντιγόνη που έχουν το θράσος να μιλούν για τον Γιάννη καλύτερα να έκανε γιατί δεν είναι άξιοι

    14. Άνδρας, μπροστομάχος, ευπατρίδης,
      Εύγε σου Γιάννη, έχεις τα σέβη μου και τον θαυμαζμό μου!
      ΟΙ Θεοί των Ελλήνων μαζί σου!

    15. Χριστός Ανέστη Γιάννη. Ο θεός να σού δίνει δύναμη να εμψυχώνεις όσους Έλληνες έμειναν σε αυτήν την χώρα.

    16. Η Ελλάδα μας το πιο όμορφο κράτος του κόσμου.. πως κατάφεραν τα αριστερά σκουλήκια να το διοικούν που το έκλεψα το ρήμαξα το εξευτέλισαν το βίασαν και συνεχίζουν να το βιάζουν .. Αλλά μάλλον κι αυτοί που τους ψήφισαν συμμετέχουν 100 της 100 στο έγκλημα.. Άρρωστη πολιτική αρρωστημένος λαός..

    17. Ο Γιάννης Λαγός είναι ένας Έλληνας πατριώτης που διώκεται για τα Εθνικά του φρονήματα και για τις ιδέες του. Καμία σχέση με τα καθάρματα που μας κυβερνούν και ξεπουλάνε κάθε μέρα την πατρίδα μας.

    18. Κατάντια για τη χώρα να κατηγορούν τον Λαγό
      μνημονιακοί συριζαίοι κ κλεφτοπασόκοι που έδεσαν την χώρα
      στους τοκογλύφους.

    19. Επιτέλους ένας Έλληνας αρσενικός που νικά για Χριστό και Ελλάδα

    20. Γιάννη Λαγε ένα τεράστιο ευχαριστώ για όσα κάνεις για όλους εμάς .Η Ελλάς αιμορραγεί κμε τους Έλληνες εθνικιστές να είναι φυλακή έως νέοι Κολοκοτρώνηδες

    21. Μην σταματάς να τους γλεντας Γιάννη .Όλοι τους ξέρουν ότι είστε αθώοι αλλά εξυπηρετούν το συμφέρον των Σιωνιστών και του 4 Ράιχ. Ορθοδοξία η θάνατος

    22. Είπαμε στο μύνημα του ο Λαγός είπε πολλά .Όσοι έπιασαν , έπιασαν. Γιανναρά ο Πειραιάς μαζί σου.

    23. Ένα πράγμα που μου αρέσει στον Λαγό είναι ότι δεν κάνει πίσω σε τίποτα.Πολλα συγχαρητήρια στο Στέφανο Χίο και στο μακελειό στην στήριξη των γνήσιων Ελλήνων.

    24. Την ώρα που φυλακίζουν αθώους Έλληνες Εθνικιστές και δεν αποζημιώνει το ραγιαδισταν την Μύρτο όλοι εσείς οι ραγιάδες ψηφίζεται συνταγματικό τόξο. Όχι δεν είμαστε όλοι Έλληνες.Ο Γιάννης Λαγός ακόμα και μέσα εκεί είναι ελεύθερος Έλληνας .Κρατά Γιάννη Λαγε η ώρα ζυγωσε

    25. Για όσους ξέρουν τον Γιάννη Λαγό ξέρουν ότι τα έχει ξαναζήσει και δεν μασάει.Οφειλουμε να τον στηρίξουμε όπως όλους τους άδικα φυλακισμένους . Γιάννη Λαγε κρατά ψηλά την Ελληνική σημαία γιατί οι στρατιωτικοί την παρέδωσαν

    26. Κώστας Πλεύρης ,Γιάννης Λαγός , Κασιδιάρης ,Στέφανος Χίος,κανείς δεν περισσεύει στον εθνικό αγώνα ενάντια στους τυράννους.

    27. Γιάννη Λαγε δώσε πόνο στους Ανθελληνες ρουφιάνους. Εδώ να στηλιτευσουμε την συμπαράσταση του Μακελειό και του Στέφανου Χίου στον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων εθνικιστών

    28. Δυστυχώς το λάθος των Στρατιωτικών που δεν τελείωσε στο γόνατο τους πολιτικους προδότες και σήμερα βάζουν αθώους Έλληνες Εθνικιστές φυλακή. Γιάννη Λαγε στεκόμαστε δίπλα σου.Οι εμείς η αυτοί .Τέρμα τα ψέματα

    29. Αυτός είναι ο Ιωάννης Λαγός ,που κάποιοι μας έλεγαν ότι θα δραπετεύσει στην Νορβηγία. Ο αγώνας για Χριστό και Ελλάδα συνεχίζεται. Καλή απολογία στους ραγιάδες.

    30. Γιαννούκο μια χαρά είναι ο Γιάνναρος μην ανησυχείτε. Έρχεται για να σας τον ρίξει αχαλίνωτο .Τον πολιτικό λόγο λέω.

    31. Γιάννη Λαγε είσαι παληκάρι και τεράστιος Έλλην. Μακάρι να σε ακούσει και ο μικρός να γίνει η ένωση

    32. Γιάννη Λαγέ είμαστε μαζί σου.Είτε το θέλουν είτε όχι οι ανθέλληνες,ο θεός είναι μαζί σου κ θα αποδείξει το δίκαιο αγώνα σου.

    33. Επειδή κάποιοι λένε το μακρύ και το κοντό τους ώρα να ακουστούν αλήθειες. Ρε αριστερές κότες ο Λαγός δεν δραπέτευσε όπως λέγατε την Νορβηγία. Τώρα που θ
      Λέει ότι θα έρθει να εκτίσει την ποινή φυλάκισης λέτε ότι σας κατέβει. Ο Λαγός δεν έφυγε για Βρυξέλλες γιατί είναι Ευρωβουλευτής. Λοιπόν μάθετε ότι τώρα θα ξεκινήσει η κόλαση για εσάς. Επίσης οΛαγος αποκάλυψε ότι επίτηδες τον βάλανε με μουσουλμάνους για να κάψουν το ηθικό του κάτι που δεν γίνεται.Γιαννη Λαγε η ώρα ήρθε.

    34. Τι έγινε Λαγέ, δύσκολη η ψειρού με απάνθρωπες συνθήκες? Αν κυβερνούσες τις ίδιες συνθήκες θα διαμόρφωνες στις φυλακές. Τις ίδιες συνθήκες για τις οποίες διαμαρτύρεσαι.

      1. 0,60 ή είσαι φθηνότερος; Στα πόσα σχόλια σου δίνει μπόνους το κόμμα;

    35. Αφου θελει να παραδοθει γιατι την ειχε κοπανισει στο Βελγιο; Κο κο κο κο κο κο

    36. Σροιτερ ελπίζω να την πέσουν στην γυναίκα σου τίποτα λαθραιοι να δούμε θα ξαναπείς για φασίστες…..????…Η Μυρτώ είναι Ελληνίδα δεν είναι υπογεννημα νεοέλληνα αριστερού τουρκοσπορου όπως ο Φύσσας γι’αυτό και το κράτος αυτό το τρισαθλιο κράτος δεν της δίνει ούτε ένα αναπηρικό επίδομα για τα όσα τράβηξε από το πακιστανικό κτήνος…αυτή είναι η Ελλάδα και αυτή θα είναι πάντα..

    37. Πάντως το σύστημα ΚΑΙ στο Βέλγιο είναι σάπιο, όπως στην Ελλάδα!!! Επειδή φοβούνται μην τυχόν του δοθεί πολιτικό άσυλο (άρα υπάρχουν και τίμιοι δικαστές στο Βέλγιο, όχι μόνο σάπιοι), του κάνουν την ζωή κόλαση, οπότε να αναγκαστεί να ζητήσει, μόνος του, να γυρίσει πριν βγει καμία θετική απόφαση και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν!!!

    38. Λευτερια σε ολους τους αθωους Ελληνες εθνικιστες…. Κωστα Πλευρη παρτους παρε τα σωβρακα των δημοκρατων..

    39. Υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας μας είναι όλοι όσοι στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν οποιοδήποτε από τα κόμματα που σήμερα βρίσκονται στην Βουλή, αλλά και όλοι όσοι έμειναν στον καναπέ την ημέρα των εκλογών του 2019. Ας μην το ξεχνούμε αυτό όλοι μας όσο πλησιάζει ο καιρός των επόμενων εκλογών, διότι η ψήφος μας είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε ……..

    40. η Φύσσαινα πήρε αποζημίωση, η Μυρτώ όμως όχι…

    Comments are closed.