ΘΑ «ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ» ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΣΤΑΝ! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ, ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΚΕΛΟΥΣ «ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΕΣ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    tsipras_111

    Όλο το πολιτικό σύστημα ασχολείται πλέον με το «Μακελειό».

    Τα τελευταία εξώφυλλα έχουν προκαλέσει πανικό στο Μαξίμου, ακόμα και ο… Πολάκης έδειξε την «ενόχλησή» του. Αυτό δείχνει πως η εφημερίδα πειράζει, πειράζει πολλούς! Αυτός είναι ο στόχος μας!

    Την ίδια ώρα, αρκετά sites αρχίσουν να γράφουν για το «Μακελειό», πόσο κοντά δηλαδή βρίσκεται στην δημοσιογραφική πραγματικότητα, καθώς λέει τα πράγματα έτσι όπως είναι και όχι όπως οι άλλοι θέλουν να «πλασάρουν».

    Και οι αποκαλύψεις, θα συνεχιστούν!

    Αύριο, ετοιμάζεται «καυτό» ρεπορτάζ για τους «Σικελούς χαρτοπαίκτες του Μαξίμου».

    Με ονόματα!

    Μείνετε συντονισμένοι!

    Και ακόμα δεν είδατε τίποτα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΓΜΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ, ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΑΛΦ ΣΤΟΝ ΄΄ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΄΄……………… ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    2. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!!! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,Ο Π ΤΔ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    3. τρέλανε μας Στέφανε!!! μακελειό και ξερό ψωμί!!!!!!!

    Comments are closed.