ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! «ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ»: ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    koulis

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει αύριο το απόγευμα το σχέδιο της κυβέρνησης για την εργασία, την οικονομία και τον τουρισμό.
    Αμέσως μετά το σχέδιο θα εξειδικευθεί από τους αρμόδιους υπουργούς.

    H oικονομική καταστροφή που έχει προκληθεί λόγω του κορωνοϊού είναι τεράστια και ιδιαίτερα στους κλάδους που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών όπως ο τουρισμός και το logistics.

    Έτσι λοιπόν οι κυβερνήσεις προσανατολίζονται ώστε οι οι ταξιδιώτες να μην κάνουν τεστ για τον κορωνοϊο και η λογική είναι απλή:

    Εάν κάποιος πρέπει να περάσει εξονυχιστικούς ελέγχους για να κάνει διακοπές σε άλλη χώρα, απλούστατα θα προτιμήσει να κάτσει σπίτι του.

    Άλλωστε η ίδια η ΕΕ έδωσε ένα άτυπο «οκ» για να γίνει αυτό λέγοντας πως μπορεί να υπάρξει απελευθέρωση μετακινήσεων μεταξύ χωρών που έχουν παρόμοια επιδημιολογικά χαρακτηριστικά.

    Ωστόσο στο αεροπορικό ταξίδι ο ταξιδιώτης θα υπόκειται σε συγκεκριμένα πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν,μεταξύ άλλων τόσο την τήρηση τωων φυσικών αποστάσεων στα αεροδρόμια και τη χρήση μάσκας σε αυτά και στα αεροσκάφη όσο και τη συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου πριν το ταξίδι.

    Από τις χώρες των Βαλκανίων τα σύνορα θα ανοίξουν και οδικώς με τους ταξιδιώτες να μην υπόκειται και σε αυτή την περίπτωση σε τεστ. Στόχος της Αθήνας είναι να ενισχυθεί ο τουρισμός με μεγάλη εισροή τουριστών από τα Βαλκάνια, κυρίως με οδικές μετακινήσεις, που από τη φύση τους παρουσιάζουν λιγότερα θέματα ασφαλείας.

    Επίσης τα ελληνικά ξενοδοχεία θα εφαρμόσουν αυστηρά πρωτόκολλα λειτουργίας, για την αποφυγή μετάδοσης του ιού, ενώ ορισμένα εξ αυτών αναμένεται να λάβουν και επιπλέον μέτρα, πέραν των υποχρεωτικών.

    Στο σχεδιασμό της κυβέρνησης είναι και το ενδεχόμενο να ανοίξουν και τα εποχικά τουριστικά καταλύματα στις 15 Ιουνίου, ίσως και μαζί με τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας την 1η Ιουνίου.

    Στα μέτρα ενίσχυσης περιλαμβάνεται η μείωση του ΦΠΑ στο τουριστικό πακέτο, στις μεταφορές και στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους κλάδους καθώς και η επιδότηση της εργασίας.

    Συγκεκριμένα θα προβλέπονται μειώσεις ΦΠΑ για τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια ενώ στο τραπέζι έχει «πέσει» και η προσωρινή μετάταξη της διαμονής στα ξενοδοχεία στον υπερμειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 6% από 13%.

    Όσο αφορά τις παρεμβάσεις στον κλάδο της εστίασης το σχέδιο προβλέπει μειώσεις συντελεστών σε συγκεκριμένα ροφήματα τα οποία ως σερβιριζόμενα είδη στον κλάδο της εστίασης πωλούνται με ΦΠΑ 24%, ενώ εάν τα παραγγείλει κανείς εκτός, επιβαρύνονται με 13%. Τέτοιου είδους ροφήματα είναι ο καφές, τα αναψυκτικά, οι χυμοί και το τσάι που αποτελούν προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και με την υπαγωγή τους στον χαμηλό συντελεστή του φόρου 13% θα κατηφορίσουν και οι τιμές τους

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Απο αυτον τον ηλιθιο μαμακια,με συμβουλατορα την αρχηγο της Μητσοτακεϊκης οικογενειας την γνωστη για τις ανθελληνικες της δηλωσεις οταν ηταν Υπουργος των Εξωτερικωννα μη περιμενει κανενας Ελληνας κατι καλυτερο για την Ελλαδα γιατι σε 10 χρονια θα εχει γινει οτι χειροτερο μπορει να φανταστει κανενας,η Μουσουλμανοποιηση της χωρας στα μουλωχτα ηδη εχει αρχισει,η Μειονοτητες των Ελληνων εχουν αρχισει και γινοντε αισθητες σε ολα τα νησια του Ανατολικου και του βορειου Αιγαιου,σε πολλα νησια η πληοψηφια των λαθροεποικων ειναι πασιδηλη, εχει αρχισει βαση σχεδιου σε πολλα μερη της ενδοχωρας να γινεται οπως και στα νησια του Αιγαιου ηδη στην Μαλακασα μια μικρη πολη στην περιοχη του Μαρκοπουλου με 514 κατοικους οι Ασχετοι και οι σφουγγοκωλαριοι που μας κυβερνουν τους εχουν φτιαξει “δομες φιλοξενιας” ετσι τις αποκαλουν τωρα,για 3000 λαθρες ολων των φυλων του τριτου κοσμου,χωρις ελεγχους χωρις τιποτα και τωρα που το ….παλικαρι ανοιγει και τα συνορα,και ποτε ηταν κλειστα??? για να μας ……ελθουν λεει ……Τουριστες απο τα Βαλκανια,χωρις ελεγχους και αυτοι χωρΙς τιποτα,ειναι και αυτοι σαν τους επενδυτες που μας ελεγε ο κυριος”Κοιμαμαι ορθιος και δεν πληρωνω ξενοδοχειο”Αποριας αξιον” πολλων Ελληνων ,Που το παει????????

    2. Ο Λαός μας λέει: «ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙΣ Κ@ΛΟ ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ»….
      Οπότε αν Κούλης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ή ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ, αν ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ή ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ είναι το ίδιο και το αυτό, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ με απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλο στην εστίαση και στην παραλία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
      Για αυτό, αντί να μας πει αύριο τα γνωστά φούμαρα, ας μας πει, πιο βρώμικο μυαλό αποφάσισε να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, όταν με νόμο του κράτους Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, απέχει μόνο ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    3. Η μαύρη κηλίδα θά παραμένει αιωνίως εις τό (όχι ……ενεργητικό αλλά) παθητικόν των!!!!! πρωτίστως εις αυτό τό αναθεματισμένο καί τρισκατάρατο δίποδο ομού μετά τής ανόμου καί αντιχρίστου κουστωδίας του, ένεκα τού ανοσιουργηματικού κακουργηματικού εγκλήματος σφραγίσεως Ιερών Ναών, απαγορεύσεως μεταδόσεως Θείας Κοινωνίας, κωδωνοκρουσίας, ηχητικών, περιφοράς Ιερού Επιταφίου καί διώξεως ευσεβών κληρικών καί λαϊκών. Η αμείλικτος καί φοβερά τιμωρία εκ Τού Θεού μου Ιησού Χριστού, επικρέμαται επί τών κενών καί ξεγάνωτων τενεκεδοειδών κεφαλών αυτών τών σατανοκρατούμενων νεονέρωνων. Η τιμωρία όλων αυτών τών αισχρών αντιχρίστων καί δαιμονισμένων ξοάνων θά είναι παραδειγματική καί θά αρχίσει εξ’εκείνου τό οποίον ψευδοαγαπούν καί φοβούνται περισσότερο ίνα μή απωλέσουν. Η τιμωρία των θά είναι ξαφνική, αναπάντεχη, αμείλικτη, σκληρά, πρόσκαιρος ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ.

    4. Η μαύρη κηλίδα θά παραμένει αιωνίως ει τό (όχι ……ενεργητικό αλλά) παθητικόν των!!!!! πρωτίστως εις αυτό τό αναθεματισμένο καί τρισκατάρατο δίποδο ομού μετά τής ανόμου καί αντιχρίστου κουστωδίας του, ένεκα τού ανοσιουργηματικού κακουργηματικού εγκλήματος σφραγίσεως Ιερών Ναών, απαγορεύσεως μεταδόσεως Θείας Κοινωνίας, κωδωνοκρουσίας, ηχητικών, περιφοράς Ιερού Επιταφίου καί διώξεως ευσεβών κληρικών καί λαϊκών. Η αμείλικτος καί φοβερά τιμωρία εκ Τού Θεού μου Ιησού Χριστού, επικρέμαται επί τών κενών καί ξεγάνωτων τενεκεδοειδών κεφαλών αυτών τών σατανοκρατούμενων νεονέρωνων. Η τιμωρία όλων αυτών τών αισχρών αντιχρίστων καί δαιμονισμένων ξοάνων θά είναι παραδειγματική καί θά αρχίσει εξ’εκείνου τό οποίον ψευδοαγαπούν καί φοβούνται περισσότερο ίνα μή απωλέσουν. Η τιμωρία των θά είναι ξαφνική, αναπάντεχη, αμείλικτη, σκληρά, πρόσκαιρος ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ.

    5. Τα μουνόπανα που τον ψήφισαν θέλουν λοβοτομή.

    6. H μόνη χώρα στον πλανήτη γη που δεν έχει σύνορα είναι η Ελλάδα.
      Όλοι οι εγκληματίες και τα λαθροπιθήκια έχουν βρει καταφύγιο στα ιερά αυτά χώματα.
      Η υποκρισία και η προδοσία έχουν ένα τέλος. Και αυτό θα γραφεί σύντομα.-

    7. Μονο η Εκκλησια σθνεχιζει να ενοχλει το Αλητοαφορισμενο, χωρις εξετασεις και οποιον παρει ο Χαρος, του συχομαι ολοψυχα τα χειροτερα

    8. Αυτό σημαίνει κοροϊδία και τζάμπα η όλη προσπάθεια των Ελλήνων!

    9. Oi βαλκανιοι μόνο για να κλέψουν έρχονται.. ωραίοι τουρίστες.. οι σκοπιανοί έρχονται γιατί θεωρούν ότι η μισοί Ελλάδα τους ανήκει.. για τους Αλβανούς οκ..αφηνουν χρήμα, αχαχααα ρε πάρε καλά

    10. Για την aegean ανοιγουμε για μην χρεωκοπησει…. και οχι τιποτα αλλο αμα αρρωστησει κανενας θα μας ριχνουν εμας την ευθυνη και τεστ να καναμε αυτο θελει 14-25 μερες για να φανει εαν το πηρε κανα δυο τρεις μερες πριν δεν το πιανει το PCR τεστ οχι γιατι δεν ειναι αξιοπιστο αλλα γιατι αυτος που παιρνει το δειγμα θα το παρει λαθος η δεν θα εχει φορτωσει ο ιος.

    11. Ο αείμνηστος Πρόεδρος Γεώργιος Παπαδόπουλος έχει ελληνική φυσιογνωμία.Πού νά τόν συγκρίνεις μέ τήν νυφίτσα τήν Κατίνα τήν θερμή οπαδό τών ΛΟΑΤΚΙ.
      Γάννης Λάκων

    12. Να πάει στην βουλή ο γουρλωμάτης και να κάνει ανακοινώσεις. Δεν είναι αυτοκράτορας να κυβερνά με διαγγέλματα. Μαύρη ώρα που εχουν οι έλληνες τον γκαντέμη για πρωθυπουργό

    13. Έχω γράψει 5 σχόλια έχθες σε άρθρα σου και δεν ανέβασες ούτε ένα.
      Και τώρα θέλεις απο εμένα τον αναγνώστη σου σε εφημερίδες και στο σάιτ να σου γράψω την άποψη μου;😤🤬🤬🤬

      1. Συμβαίνουν και αυτά. Μην στραβώνεις. Και αρκετά δικά μου σχόλια δεν έχουν ανέβει . Relax

      2. Η κοινώς ρουσφέτι!
        Συμβουλη:Παίξε σύστημα!

    14. ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ Ή Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.
      ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η Ε.Ε. ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑΝ
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.
      ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ!

    15. ρε παιδια ειναι απλα τα πραγματα δεν υπαρχει και δεν υπηρξε ποτε ιος ολα ενα καλοσχεδιασμενο συνομωτικο σχεδιο για τα κωλοεμβολια . μονο στις πλατειες αγ παρασκευη ν σμυρνης αιγαλεω εκκλησιες εκει κολαει ο ιος συνταγμα ομονοια στο γραφειο για το ασυλο στα τζαμια δεν κολαει ο ιος ειναι ενας ιος πολυ επιλεκτικος μονο τον απλο ελληνικο λαο κολαει τους λαθρο τους κυβερνωντες τους κκεδες τους αναρχικους τους δημοτικους αρχοντες δεν τους κολαει μα καλα τι σοι ιος ειναι αυτος εμενα μου κανει εντυπωση

    16. οι λαθραίοι δεν σταμάτησαν να έρχονται και δεν υπήρξε πρόβλημα, γιατί νε έχουμε πρόβλημα με τους τουρίστες;

    17. Κάνα χαρμόσυνο νέο θα ακούσουμε γαμώ τα σπίτια τους γαμώ

    18. Και κάποια στιγμή θα βγουν και θα μας πουν ότι τους παρέσυραν οι γιατροί.

    Comments are closed.