ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΜΑΞΙ “ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ” Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΕΝΑ…ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ – ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΖΩΑΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Μητσοτάκης_7

    Με ένα αμάξι 575 ίππων εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός.


    Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χτες, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα», με ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο που έκλεψε τις εντυπώσεις. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο ίδιος λατρεύει τα αυτοκίνητα και όποτε βρίσκει την ευκαιρία δεν διστάζει να κάτσει πίσω από το τιμόνι τους.

    Στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε μια ασημένια BMW X6 M του 2018. Πρόκειται για ένα τετρακίνητο μοντέλο που κινείται από έναν twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων, ο οποίος παράγει 575 ίππους (6.000 σ.α.λ.) και 553 Nm ροπής (2.200 σ.α.λ.).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    57 Σχόλια

    1. ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ Ο ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    2. Και ποιος θα πλησιάσει αυτή την ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΑ……. Μόνος να κυκλοφορούσε ούτε κατσαρίδα δεν θα τον πλησίαζε…..

    3. Θέλει ανετο αμάξι ο Κούλης για να τραβιούνται τα καθίσματα πίσω ώστε να τον γαμανε οι μασόνοι τις νύχτες….

    4. Όποιος γνωρίζει έναν – ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ – Έλληνα ( καλά τώρα… ) πολιτικό οπού νά διαφέρει από τούτον εδώ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ , άς τόν γνωρίσει καί σέ μάς παρακαλώ . Ούτως ώστε , τήν επόμενη φορά πού θά γίνουν εκλογές ( άν , δηλαδή… ) νά πάμε νά τόν ψηφίσουμε .

    5. ΤΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΟΛΌΨΥΧΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΆ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΊΕΣ ,ΣΤΈΡΗΣΗΣ , ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ ΑΥΤΌΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΉ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΦΑΊ ΚΌΛΛΥΒΑ !!!!!!

    6. Μητσοτακεϊκο. Ζουν σε απίστευτο πλούτο ενω επιβάλουν φτώχια στον λαό. Τσαουσέσκου style.

      Ξεχνάει βέβαια ο Κούλης οτι στο τέλος τον έφαγαν το δικτάτορα.

    7. Σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα, οι κυβερνώντες ζουν χλιδατα και ο λαός πεινάει
      Όσοι λένε ότι έχουμε δημοκρατία κλπ, καμιά σχέση…

    8. Ποτε θα του ξαναδωθει η ευκαιρία να το παίξει ηγέτης,όλα λοιπόν τα απωθημένα του θα τα βγάλει τώρα,λέτε να ξεχνάει ότι στο Πολύ πρόσφατο παρελθόν η παρουσία του και μονο στα παράθυρα των Ειδήσεων με εκείνο το ακαταμάχητο βλέμμα ήταν αφορμή για πολλούς να γελάνε μέχρι δακρυων;

      1. Δεν θα του ξαναδοθεί?????
        40αρια του δίνουν οι δημοσκοποι!!!!!
        ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όπως παλιά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!!!!!!

    9. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ ένα από τα θανάσιμα αμαρτήματα που να μην έχει εκπληρώσει ή να μην εκπροσωπεί ο Μητσοτάκης. Στην επόμενη ζωή θα καεί σίγουρα στην κόλαση

    10. Στην Ολλανδία ο Πρωθυπουργός μετακινείται με ποδήλατο ,και με δυο αστυνομικούς συνοδεία ,και με ποδήλατο και αυτοί. Αυτούςπου παρακαλάμε για δανεικά!

    11. Την ίδια Συμπεριφορά είχε και ο Τσαουσέσκου..
      Τώρα κάποιος έγραψε για να αναπτύξει Ιλιγγιώδη ταχύτητα αν του Επιτεθούν κλπ Βλακείες..
      Ας πάρει μια Φόρμουλα τότε… χα χα χα

    12. Και με Ferrari να εμφανιστεί , η Μαρεβα περνάει καλύτερα και είναι πιο ευτυχισμένη….

    13. Και εγώ πού νόμιζα ότι κυκλοφορεί με LADA NIVA…. κρίμα μας εξαπάτησε.

    14. Ούτε ο πρόεδρος της Αμερικής δεν έχει τέτοια συνοδεία, ολόκληρος Στρατός.
      Μήπως φοβάται την οργή του λαου;
      Αν έχει τα κότσια να βγει για μια ώρα περίπατο χωρίς την συνοδεία του όπως ο Λιακος και θα σου πω εγώ ποσά απιδιά πιάνει ο σάκος.

        1. Ναι 40% απο το 50% που ψήφισε οπότε κυβερνάει με 25% περίπου.
          Όσο για της δημοσκοπήσεις με τόσα εκατομμύρια που ταΐστηκαν,ποιόν θα λένε πρώτο;

        2. Τέτοιος που ναι καλά να πάθει!!!
          Κι ακόμα πιο πολλά!!!!

    15. Τα αυτοκίνητα αυτά είναι από τον ΟΔΔΥ. Δεν τα αγόρασε το Ελληνικό Δημόσιο, περιήλθαν στην κατοχή του από τύπους στους οποίους έγινε κατάσχεση για χρέη. Κάποια τα πουλάει, κάποια τα κρατάει για τις ανάγκες του. υπάρχει λόγος να επιλέγονται τέτοια αυτοκίνητα όταν το δρομολόγιο του VIP είναι εκτός αστικού ιστού, καθώς σε περίπτωση επίθεσης πρέπει να αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα για να ξεφύγει. Π/Θ είναι, λογικό να έχει τέτοια αυτοκίνητα.Το παράλογο είναι ότι μέχρι το 2010 τέτοια αυτοκίνητα έβλεπες στους δρόμους πολλά από ανθρώπους που δεν ήταν Π/Θ.

      1. Και τι ειναι ρε ηλίθιε ο πρωθυπουργός για να έχει προστασία σαν μαφιόζος; Ηλίθιε. Γιατι σε άλλες χώρες οι πρωθυπουργοί δεν έχουν προστασία;

        1. Είσαι βαθύτατα νυχτωμενος μεγάλε αν νομίζεις ότι σε άλλες χώρες οι πρωθυπουργοί κυκλοφορούν χωρίς προστασία.Γι αυτό κ δεν σε παρεξηγώ.Χρονια πολλά κ καλά μυαλά.

      2. Οχι φιλε και απο οδδυ θα εβαζε η πρωθυπουργαρα μας νομιζεις τον κωλο του σε ….μαγαρισμενο αμαξι ή νομιζεις το πηγαν για βιολογικο καθαρισμο..
        Το αμαξι ειναι καινουργιο του κουτιου και τα καύσιμα τα λαστιχα το σερβις τα πληρωνουμε εγω και συ..

    16. Ο δικτάτορας κουλης θα έχει την τύχη του δικτάτορα Τσαουσέσκου. Θα τιμωρηθεί σκληρά για την γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα δω την εκτέλεση του μαζί με τη γυναίκα του αραχτός μπροστά στην τηλεόραση τρώγοντας ποπ κορν.

    17. Επίδειξη χλιδής , ανωμαλία σκέψης από πρωθυπουργό την ώρα που ο Έλληνας φυλακισμένος στενάζει κάτω από την κατοχική μπότα.

    18. Χρόνια και ζαμανια ο λαός τους ψηφίζει; Η είχαμε νοθεία και δεν το ξέραμε; Αν ισχύει το πρώτο είμαστε άξιοι της μοίρας μας και αυτοί που δεν τους ανέχονται πια κάνουν κάτι άλλο πάμε για άλλες πολιτείες!!!!

    19. ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΑΕΙ Α ΡΕ ΜΑΡΕΒΑ,ΚΑΥΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΠΟ ΠΟ,@@ΤΣΑ ΣΕ ΠΟ@@ΤΣΑ,ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΟΥ ,ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ,ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥΤΑΝΟΒΑ

    20. To 1942 ο παππους(Εφιαλτης)του γκαβου οδηγουσε MERCEDES. Μεγαλος πατριωτης της Γερμανιας.

    21. Εγώ θα ψηφίσω βελόπουλο δαγκωτό και αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει ψηφίστε ξανά αυτούς τους μαλάκες να πούμε….

    22. Σιγά ρε σεις, εδώ σκάει μύτη με λιμουζίνες Mercedes BMW Peugeot και Volvo ο Κουτσούμπας ο κομμουνιστής που θα έπρεπε να σκάει μύτη με LADA, ο καπιταλιστής Μητσοτάκης θα έπρεπε να σκάει μύτη με LADA; χαχαχα

    23. χρονια πολλα σε ολους τους ελληνες και κακο ψωφο στον γερμανοτσολια μητσοτακη και στην οικογενεια του.να τα φανε σε γιατρους τα λεφτα που εχουν

    24. Για καθίστε ρε παιδιά αυτός ο άνθρωπος ψηφίστηκε με ποσοστό για να είναι ο πρωθυπουργός τώρα τι τον βρίζετε? Διπρόσωποι Έλληνες τουλάχιστον πάνω από τους μισούς έχετε καλύτερο αυτοκίνητο από τον Κούλη οπότε τι συζητάμε? Το αμάξι σας πείραξε τώρα? Η μήπως σας πήρε ο πόνος για τον συνάνθρωπο? Αφήστε τα αυτά το ποιο εύκολο πράγμα είναι να αράζουμε και να βρίζουμε εάν είναι να αλλάξει κάτι θα φανεί στις κάλπες και δεν εννοώ Τσίπρα Βαρουφάκη κλπ κλπ να μην ψηφίσουμε τίποτα

    25. Καθε μερα ξεπουλανε τη ζωη μου και ολο σφιγγουν τη θηλεια μεσ στην ψυχη μου. Αυτο ειναι το κρατος του Κουλισταν

    26. Μα κανεις ποτε δεν νομιζω να φανταστηκε οτι οι Μητσοτακαιοι δεν ειναι πλουσιοι!!!
      Μου φαινεται οτι στο Ποθεν εσχες που βγαινει καθε χρονο κατατασσονται στους πλουσιοτερους πολιτικους!!!
      Οποτε δεν με εκπλησσει το συγκεκριμμενο αυτοκινητο……

    27. γιατί μπας και πληρώνει τέλη κυκλοφορίας…
      έγινε η χώρα τριτοκοσμικό Μητσακιστάν

    28. Χρονια Πολλα – Καλα Χριστουγεννα σε Ολους !!!

      Στον ΑΝΘ-ελληνα γερμανοτσολια, με τη γερμανιδα ντα-ντα,
      του ευχομαστε να κολησει κορωνοιο, να μην σωσει, και να ψοφησει…
      Υπομονη…

    29. Καλα να παθεις ανθελληνα ψηφοφορε….ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ

    30. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΙΚΟ…ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΤΩΧΟΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    31. 1ον. Οταν εισαι παχυδερμο – στο μυαλο – ουτε σε ενδιαφερει, ουτε σε νοιαζει τι γινεται γυρω σου γιατι ζεις στον δικο σου γυαλινο μεν απροσπελαστο δε κοσμο…2ον. Το συγκεκριμενο θηριο τονιζει το ιματζ του ”μεγαλου ηγετη”. Με ενα απλο αυτοκινητο 1400κκ θα φαινεται σαν κοινος θνητος, δεν παει…H Mερκελ και ο Eρντο με Mercedes Maybach και ο Κυριακος με OPEL ?!?!?!,,,, 3ον. Κουληδες, Αλεξηδες, Κατερινες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις, δωστε το καλο παραδειγμα στον Ελληνα και παλουκωθητε επιτελους και εσεις μεσα που μου πηρατε τα ορη και τα βουνα ενω εμεις ειμαστε κλειδαμπαρωμενοι ….4ον Καλα Χριστουγεννα σε ολους και καλη λευτερια…….

    32. δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται ότι τον καταπατούν.

    33. Τώρα το είδατε; Μόνο με τέτοια κυκλοφορεί χρόνια τώρα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Χρόνια πολλά.
      ΥΓ. Μη γράφετε καλές γιορτές, αυτό θέλουν. Μόνο καλά Χριστούγεννα, τρελαίνονται με αυτό. Να τους τη σπάμε .

    34. Ευτυχως η ελλαδα εχει μοντελο για πρωθυπουργο με γερμανικες προδιαγραφες μετριοφροσυνης. Δειτε πως χαιρεταει τα πληθη που θα δουν την φωτο του. Σαν το καλο μετριοφρων κοριτσακι προς της φιλεναδουλες του. Αντε και του χρονου ή όποτε θα γινουν εκλογες να απεχετε για να λετε μετα οτι το ιδιο συστημα με την αμερικη εχει και η ελλαδα, δηλαδη αλλον ψηφηζετε και αλλον βγαζουν. Φτουυυυ κ παλι φτουυυυυ

    35. Τσίπρας και ξέρω ψωμί, που βρέθηκαν αυτά τα πανάκριβα αυτοκίνητα αφού ο Τσίπρας τα πούλησε , προσέξτε την ασφάλεια του δεν αφήνουν ούτε φώτο να πάρουν χωρίς να δώσουν έγκριση , πως την έχει δει ο Κουλης πλανητάρχης!!!

    36. Ενώ εμένα μου άνοιξαν το σπίτι και δεν άφησαν ούτε τα σκουπίδια !

    37. ο μουνης αυτος με την πουτανα του ειναι απογονος γκανγστερ που σκοτωνουν, κλεβουν, ληστευουν, και πουλανε ναρκωτικα και πουτανες.
      η δουλεια τους ειναι να ποσταρουν φωτογραφιες για εκεινουν που ΔΕΝ διαβαζουν το Μακελειο και ψηφιζουνε για να τους αυξησει καποιο επιδομα. Ειναι το μοναδικο κριτηριο των ελληνοειδών μιζερανθρώπων

      1. Ααααααα γεια σου!!!!!!!!!!! Πεστα…. πεστα και εσυ!!!!!!!

    38. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Υπάρχει μια φώτο με τον παττακό να περπατά μόνος στο κέντρο της Αθήνας και εδώ βλέπουμε τον δημοκράτη κουλή για να πάει κάπου θέλει τουλάχιστον 100 άτομα ασφάλεια με 10 αυτοκίνητα συνοδεία αν υπολογίσεις τους μισθούς που δίνουμε για την ασφάλεια του κουλή τις βενζίνες που καίνε και σίτιση στέγαση τους τότε καταλαβαίνεις γιατί η δημοκρατία είναι ένα ακριβό σπορ

      1. Ο ΕΝΑΣ ήταν άνδρας με αρ…….δια, τι συγκρίνεις τώρα τη λουλού ;;;;

    39. Καλά κάνει. Εις υγειαν του μαλακα του λαού που κυβερνάει. Α ρε χαπατα όλοι σας. Ο τύπος αυτός και η οικογένειά όλη νομίζουν ότι η χώρα είναι ιδιωτική τους περιουσία. Καθειστε λοιπόν όλοι σας άμοιροι και κοιτάτε τους. Και ακόμη χειρότερα να σας κάνουν. Τέτοιοι σας αξίζουν.

      1. Τ Ε Λ Ε Ι Ο Τ Α Τ Ο!!!!!!!! Πεστα!!!! Πεστα και εσυ!!!!!!!

    Comments are closed.