ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΠΙΝΕΖΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΡΕ; ΤΣΙΠΡΑ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΟΥ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΩΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΠΕΙΛΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ, ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ

    Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης που πρωταγωνίστησε σε περιστατικό με άνδρες της Τροχαίας στα Χανιά.

    Πιο συγκεκριμένα, ο «αριστερός εθνοπατέρας» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντάει στα όσα ανέφερε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων χθες το μεσημέρι, για το περιστατικό όπου η Τροχαία αφαίρεσε τις πινακίδες και το δίπλωμα οδήγησής του, μιλώντας για προαποφασισμένη στάση των αστυνομικών που τον σταμάτησαν.

    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:  “ Την 20η Αυγούστου 2022 καθώς οδηγούσα προς Χανιά με σταμάτησε ένα περιπολικό. Μόλις με πλησίασε ο αστυνομικός μου ζήτησε άδεια κυκλοφορίας, άδεια ικανότητας οδηγού, ταυτότητα και ασφάλεια. Τους έδωσα τα έγγραφα και μεταξύ αυτών την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος σε φωτοαντίγραφο. Μου δήλωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν το φωτοαντίγραφο και θέλουν το πρωτότυπο. Τότε τους ανέφερα ότι το αυτοκίνητο είναι βουλευτικό και αυτά είναι τα έγγραφα που μου έχουν χορηγηθεί ως νομιμοποιητικά του αυτοκινήτου από τη Βουλή. Συμπλήρωσε την κλήση και με κάλεσε να την υπογράψω. Ανέφερε ότι πάτησα διπλή διαχωριστική γραμμή και ότι δεν έφερα μαζί μου την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος. Μόλις υπέγραψα την κλήση ο δεύτερος αστυνομικός προχώρησε και αφαίρεσε τις πινακίδες του οχήματος ενώ ο πρώτος κράτησε την άδεια ικανότητας οδήγησης. Αν εγώ ως βουλευτής έλαβα τέτοια αντιμετώπιση, φανταστείτε ο απλός κόσμος τι βία υφίσταται…».

    Απειλούσε τους αστυνομικούς!

    Νωρίτερα, είχε αποκαλυφθεί πως ο βουλευτής κινούνταν στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου των Καλυβών, κάνοντας τέσσερις συνεχόμενες παράνομες προσπεράσεις, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα. “Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να βεβαιώσουν την παράβαση, χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι. Εκείνος όμως άρχισε να τους απειλεί. Κι εμένα με απείλησαν με μετάθεση. Έπεσαν τηλέφωνα, απειλές και ειρωνεία και ζήτησε την “κατατόμησή” μας. Τι σημαίνει πως είναι βουλευτής; Ούτε απειλούμαι, ούτε φοβούμαι. Εγώ θέλω να είμαι χρήσιμος και όχι αρεστός”, είπε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και διοικητής της Τροχαίας ΒΟΑΚ, Νίκος Ξανθουδάκης ο οποίος ζήτησε από τον βουλευτή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. άλλο ένα προδοτικό υποκείμενο που στήριξε με πάθος την προδοσία της Μακεδονίας, ανέβηκε ψηλά και έδειξε σ’ όλους τον ξεβράκωτο χαρακτήρα του

    2. Περιμένω από τον χωροφύλακα που δέχτηκε απειλή τηλεφωνικά’ να κάνει καταγγελία, αλλιώς δικαιώνεται ο συριζαίος. Οι κλήσεις και το περιεχόμεμο υπάρχουν. Πινακίδες κακώς πήραν, γιατί άνετα μπορούσαν να διαπιστώσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου, δεν έφυγε ο ζαίος, τους έδωσε τον χρόνο. Νταηλίκια και κομπλεξιλίκια των μπατσων με τις πλάτες του Δημοσίου. Όλοι ξέρουν πως συμπεριφέρονται σε οδηγούς. Για τις προσπεράσεις, αν τις έκανε κακώς τις έκανε. Και για να δείτε πόσο κόμπλεξ έχουν οι στρουμφ, πινακίδες βουλευτικού δεν βγάζουμε λόγω φωτοτυπίας άδειας (ελλείψει της πρωτότυπης) γιατί πολύ απλά αποκλείεται να είναι είτε αδήλωτο, είτε λαθραίο, είτε ανασφάλιστο, τον προσέχουν τον λώλο τους οι βουλευτάδες, κρατικό είναι το αμάξι, τζάμπα δηλαδή, σιγά… μην δεν το έχουν στην πέννα…

      1. Μα ισα ισα , δεν ειναι η πρωτη φορα που βουλευτης βρισκεται με οχημα με φωτοτυπημενη αδεια και πλαστες πινακίδες ενω ειναι κατατεθημενες χώρια το ι ανασφάλιστος…..

    3. ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ Η ΜΕΡΑ 25 ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ

    4. KΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΟΥ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΨΈΜΑΤΑ,ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ. ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕ

    5. -Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;-Ναι,ένα τριμαλακίδι με κοστούμι που τον ψήφισαν κάποιοι λοατκι εθνομηδενιστές προδότες και νομίζει ότι πήρε αξία,ουστ κοπρίτη

    6. Ξερεις ποιος ειμαι γω;
      Και βεβαια ξερουμε μια τριχα απ τα αρχιδια μας αυτο εισαι.
      Και φυσικα θα το δεις στις αμεσως επόμενες εκλογες θα εισαι το απόλυτο τιποτα….

    7. Τριμαλακας. Όπως το είπατε χτες, καρφώθηκε μόνος του. Ποτέ ξανά.

    8. Χα,γατακια!!! Νικος Ξανθουδακης:Αποτυχημενος υποψηφιος βουλευτης του Μητσοτακη.Οσο για το συμβαν,αν το αυτοκινητο ειναι βουλευτικο,κακως του πηραν τις πινακιδες[ασχετα που μπορουν να διαπιστωσουν αν ισχυει η φωτοτυπια]Πιστευω ολοι εσεις που φοβοσαστε τα κονσερβοκουτια να μην ξερετε πώς συμπεριφερονται οι μπατσοι οταν βγαινουν να γραψουνε.Δεν δικαιολογω τον βουλευτη,αν οντως απειλησε με μεταθεση,ισα-ισα,αλλα οχι και να πιστεψω ενα φασιστικο κομματοσκυλο του Κουλη περιορισμενης νοημοσυνης.

      1. !!! Τι λες ρε άνθρωπε ; Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Λες και δεν ξέρουμε πώς συμπεριφέρονται οι εθνοπατέρες όταν συλλαμβάνονται να παρανομούν. Τον έγραψαν λέει ο αθεόφοβος γιατί πάτησε τη διπλή λωρίδα, Δεν αναφέρει βέβαια τίποτα για τις 4 αντικανονικές προσπεράσεις (στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας). Κι εσύ τα βάζεις με το Διοικητή της Τροχαίας…

    9. Η εμπαθεια των ψευτοαριστερων κατα της χωροφυλακης πρωτα και μετεπειτα της αστυνομιας,ποτε δεν σταματησε.

    10. Να ηταν μονο αυτος;
      Με τον ΣΥΡΙΖΑ γεμισαμε δικαιωματιστες, σκυλουδες και γατουδες, και παρακρατος.
      Ποτε ξανα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

    11. Το νουμερο αυτο επρεπε οι αστυνομικοι να του φορεσουν βραχιολακια να τον χωσουν μεσα και να πεταξουν τα κλειδια.Μονο και μόνο επειδη ειναι βολευτης.

    12. Τα παρτάλια είναι αυτοί που θα ξαναψηφίσουν τον συμμορίτη και την άθλια παρέα του όπως και αυτοί που ψηφίζουν τους υπόλοιπους αλήτες κάθε τέσσερα χρόνια. Να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους…. Μπορείτε:: Σας ρωτάω γιατί, δεν έχω δει πουθενά να γράφετε για τον τρισάθλιο λαό που κατοικεί σε αυτή τη χώρα, τον τρόπο αλλά και τον λόγο που ψηφίζει τους διάφορους πράκτορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. Γιαυτο εχουνε την εξουσια οι αλητες.. Οχι δια να εξηπηρετουν τον λαο που τους επιλεγει παρα να γαμουν και να δερνουν και φυσικα να κλεβουν το βιο του λαου.. Βρωμικα σκουλικια καλα να μας κανετε αφου υπαρχουν ανεγκεφαλοι ηλιθιοι πολιτες που σας ψγφιζουν!!!

    14. Επειδή το ξέρω το σημείο, είναι πλ επικίνδυνο γτ γίνονται έργα και έχουν μειωθεί οι λωρίδες κυκλοφορίας. Επιπλέον αυτή την περίοδο έχει πολύ κίνηση και στα 2 ρεύματα.

    15. Ποιός να ξανακυβερνήσει? Ποτέ ξανα Αριστερά!

    Comments are closed.