ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ! “ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ” ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ “ΒΡΑΖΟΥΝ” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ! ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ “ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ”! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΣΟΥΝΑΜΙ

Έρχεται και στην Ελλάδα το «κύμα» διαμαρτυρίας που «ρίχνει» τη μία μετά την άλλη τις κυβερνήσεις στην Ευρώπη

«Στα κάγκελα» βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες που έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με την εκτόξευση των τιμών στην ενέργεια, απόρροια των κυρώσεων στη Ρωσία που αποφάσισε να επιβάλλει και ο Κ.Μητσοτάκης.

Άλλωστε ο ίδιος την είχε τοποθετήσει την Ελλάδα οριστικά στο «κάδρο» όχι των «μη φιλικών χωρών» αλλά των «εχθρικών χωρών» απέναντι στη Ρωσία, τέλη Σεπτεμβρίου όταν μιλώντας στο κανάλι του πρακτορείου Μπλούμπεργκ και αναφερόμενος στην Τουρκία και τον Ρ.Τ.Ερντογάν είπε ότι «Δεν χρειαζόμαστε άλλη πηγή γεωπολιτικής αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο όταν διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία».

Ήδη από το καλοκαίρι σε πολλές χώρες στον πλανήτη λαμβάνουν χώρα πολυπληθείς διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας, με την Ευρώπη να «βράζει».

Το «κύμα» διαμαρτυρίας που έχει ήδη «χτυπήσει» Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία και Βρετανία, έφτασε και στην Ελλάδα, με τους πολίτες της Καστοριάς να φωνάζουν ένα δυνατό «όχι» απέναντι στα δυσβάσταχτα βάρη που καλούνται να σηκώσουν.

Το μεσημέρι (5/10), δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας στην Καστοριά ζητώντας μείωση του κόστους της ενέργειας και των καυσίμων, που έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής στο ουκρανικό ζήτημα.

Με κεντρικό σύνθημα: «Η Καστοριά βουλιάζει. Ακούει κανείς;», οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη φτωχοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού από την ενεργειακή κρίση.

Ακολούθησε συμβολική πορεία προς το υποκατάστημα της ΔΕΗ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διακοπές στην παροχή ρεύματος σε άπορες και ανήμπορες οικογένειες.

Η συγκέντρωση αναμένεται να είναι το «προοίμιο» παρόμοιων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν, σε περίπτωση που η κυβέρνηση συνεχίσει να ασκεί την άνευ λόγου αντιρωσική πολιτική της.

Όλα αυτά την ώρα που η χώρα «στραγγίζει» από ενέργεια και ως αποτέλεσμα οι πολίτες πρέπει να υποστούν συνεχείς απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος που τις βαφτίζουν… «συντηρήσεις»!

Παράλληλα, τα σενάρια για αλλαγές στα ωράρια λειτουργίας καταστημάτων, προκειμένου να εξοικονομηθεί ενέργεια δημιουργούν συνθήκες άτυπου lockdown.

Την ίδια ώρα η ΕΕ κωφεύει, και αντί να εξετάζει κάποιες συμβιβαστικές λύσεις, προχωρά στην επιβολή νέων κυρώσεων στη Ρωσία, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ο Μουλος ο χρυσός λογαριάζει χωρις τον ξενοδόχο, έρχεται η οργή του λαού και τότε θα δούμε μετά που θα κρυφτεί αυτός και όλο του το κωλοσογο

    1. Και πολύ τους ανεχθήκαμε όλους αυτούς τους πουλημένους ανθέλληνες, Κούλη, Αλέξη και Κινάλ, έξω όλοι απο την χώρα να έρθει ένας πατριώτης επιτέλους να δει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

  2. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι όσο και να φωνάξουν οι κάτοικοι το πολύ πολύ να τους “ζεστάνουν” τα ΜΑΤ με κανένα βρωμόξυλο, ας το πάρουν απόφαση ότι θα ψοφήσουν στο κρύο, εδώ ο μούλος έστειλε όπλα που έχουν χρυσοπληρώθει κινδυνεύει η ασφάλεια της χώρας και δεν άνοιξε ρουθούνι.

  3. Εμείς στην Μακεδονία τα ροδάκινα και τα ακτινίδια τα δίναμε στην Ρωσία! Τώρα που θα τα δώσουμε; Στην Ευρώπη που έχει περισσότερα από μας;;; Ανυπακοή σε όλα όσα λένε!

  4. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ….ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ …ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΟΥΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…

  5. ΧΙΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

  6. ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥΔΟΥ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!!!!
    ΤΕΛΟΣ!!!!

  7. ουυυυυυυσσσσσστττττ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεερ.
    Αμερικανακι πισωγλεντη προδοτη θα σε εξαερωσουμε ερχεται η ωρα σου που θα πληρωσεις για ολα καθικι του κερατα.
    Ρεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυσσσσσττττ.

  8. ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΟΥΝ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΟΙ ΕΞΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΟΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  9. Τι κυρώσεις να επιβάλλει ο Κούλης στη Ρωσία? Μπορεί η μύγα να κλάσει και να κάνει θόρυβο?Ας είμαστε σοβαροί.Το νεοφιλελε πουστρατο, δουλεύει για μια συγκεκριμένη ολιγαρχία.Οταν έχεις το θράσος και δημιουργείς χρηματιστήριο ενέργειας, είναι σαν να ρίχνεις βρεγμένη πατσαβούρα στα μούτρα του λαού.Η κυβέρνηση αυτή είναι κατοχική σε όλες της τις εκφάνσεις.Δεν θέλει απλά ξερίζωμα αλλά και κάψιμο με θειάφι.

  10. όποτε ακούω ότι “βράζει η κοινωνία” συνήθως λέει μετά ότι αυτό οφείλεται στην αποτυχημένη διαχείρηση της ψευτοδημίας και την αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος που δεν επείσθησαν όλοι να κάνουν την θανατηφόρο ένεση

  11. Τι ψηφισαν οι Καστοριανοι στις βουλευτικες το 2019;
    ΝΔ 50,23% .
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!

    1. «κάστρο» της δεξιάς η Καστοριά. Συν το γεγονός των διαλυμένων δρόμων της, συν το συντηρούμενο «παραμύθι» της αρχόντισσας (και του αλήτη μην πω), συν τον ντόπιο ωχαρδερφισμό των ανύπαρκτων δημοτικών κλπ αιρετών, όχι κάστρο, ούτε καλύβα της ΝΔ δεν είναι. Ζήσης, Βασίλης, Αγνή και Μαρία, θα εκπλαγούν από το εκλογικό αποτέλεσμα …

  12. Εγώ κάνω οικονομία όλα τα δωμάτια σβηστό ρεύμα αποροφιτιρα δεν βάζω ανήκω παράθυρο κουζίνας μαγείρεμα κλπ μόνο τηλεόραση το απόγευμα ειδήσεις κλπ και αν υπάρξει ποδόσφαιρο τίποτε άλλο σκεφτομε και για Πέτρο γκαζ αλλά πήρε μεγάλη αύξηση η μπουκάλα κλπ δεν πάει πολλά τα φράγκα δέσποτα που μας τα περνούν νταβατζιλικη η, ποιότητα ζωής τώρα προσωπικά εμένα δεν έχει πέσει διότι πάω σχεδόν σε ουζερί ταβερνάκια ψαροταβέρνα μην φανταστείς τα μεγάλα ψάρια πλέον αλλά τρώμε καλά, και φθηνά εδώ είναι εντάξει η τιμές πχ 3 φίλοι έστειλα έφαγαν του σκασμού θα λάδια τα ποτά κερασμένα ουίσκι του μαγαζιού από 20 ευρώ ο καθένας,,,,προσωπικά μου λείπει η θεατρική διασκέδαση δεν υπάρχει συγκινονια 11 η ώρα σταματάνε τα πάντα τη να πάω απογευματινό δεν μου αρέσει κλπ το ταξί πάει ένα σωρό λεφτά να έρθεις πλέον είδος ανάγκης κλπ τη να πάω εκδρομές σε μοναστήρια με έχεις για καλόγρια κλπ αλλά πράγματα λείπουν στον άνθρωπο πλέον έγιναν πόλι ατομισακηδες μόνο για συμφέρον πλέον και αποξένωση ο κόσμος μέσα στα 3 χρόνια Αυτά είναι σαν να μην έχεις να πεις τίποτε

  13. Αν απο πριν τρια χρονια ειχαμε …. παρει αναποδες … τωρα δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτο το σημειο.Αλλα οποιος φωναζε ηταν ψεκασμενος.Τωρα αναρωτηθηκε κανεις ποιος ηταν και ειναι ο ψεκασμενος; Αχ Ελληνα ντροπιασες τους προγονους σου με το μυαλο που κουβαλας ! Εδωσες το δικαιωμα σε κατωτερους σου για να σου μπουν στο σβερκο.Καταντια !!!

  14. Στο χωριό που δεν έχω πάει καθόλου είναι κοντά 3 χρόνια κλιστο πλήρωνα ρεύμα 11 ευρώ τα πάγια μόνο είναι μικρό το σπίτι κλπ ήρθε επιστροφή να λάβω 34 λεπτά σωπηστε ρε κάτι είναι και αυτά έπιασα λαχείο κλπ μπροστά σε αυτά που πλήρωσα σήμερα έπιασα λαχείο 34 λεπτά στο χωριό το έχω κλιστο μήπως πέσει καμμια πινα μεγάλη και δεν βγενω εκεί είναι αλοιως 2 δωμάτια και μια τουαλέτα κλπ αν πέσει πείνα κήπο μεγάλο τα πάντα δέντρα τη κοπανάω και κανένα φούρνο εξωτερικό μην κεμε και ρεύμα κλπ

  15. Τι να βαστηξεις Κουλαρα μ? Ο κοντος την εχει μεγαλη! Ακομα και η Ουρσουλαρα τρελαινεται και θα…. υποκειψει!

Comments are closed.