“ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΟΛΟΥΣ – ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ” – ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΡΗ – ΈΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Δείτε το ξέσπασμα του Ιερέα στους αστυνομικούς για τα περιοριστικά μέτρα


    Ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής κορυφώνεται το Θείο Δράμα. Παράλληλα όμως δοκιμάζονται και οι αντοχές των Ιερέων που καλούνται να λειτουργήσουν μέσα σε πρωτόγνορες και ασφυκτικές συνθήκες για τους ίδιους και τους πιστούς…

    Χαρακτηριστικά είναι όσα διαδραματίστηκαν απόψε στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη όταν «ξέσπασε» ο ιερέας του Ιερού Ναού που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σε αστυνομικό για ποιον λόγο οι περαστικοί προσκηνούσαν τον Επιτάφιο.

    Όπως φαίνεται από το βίντεο οι πιστοί που βρίσκονταν έξω από τον Άγιο Δημήτριο παραβίαζαν την κορδέλα που είχαν τοποθετήσει οι υπευθυνοι του Ναού για να προσκηνύσουν τον Επιτάφιο.

    Το γεγονός έγινε αντιληπτό από περαστικό ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και ζήτησαν εξηγήσεις από τον Ιερέα ο οποίος αρνήθηκε ότι παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και ξέσπασε στον αστυνομικό λέγοντας χαρακτηριστικά:

    «Κουράστηκα, τα έχω όλα κλειστά και δεν μπορώ να λειτουργήσω… Δεν έχω κάνει τίποτα, θα πάρω ένα πιστόλι και θα τους κυνηγήσω όλους»!

    Δείτε τα βίντεο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Για όσους ξέρουν ο Λουμπαρδιαρης λειτουργεί με παπάδες του Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου. Αυτόν έχουν βάλει στο μάτι οι άθεοι – αντίχριστοι (γιατί αν ηταν απλώς άθεοι θα άφηναν τους άλλους στην πλάνη τους και δεν θα ασχολούνταν όπως δεν τους είδα ποτέ να κάνουν κρεατοφαγιες με χοιρινά στις μουσουλμανικες ή εβραϊκές γιορτές, άρα μόνο ο Χριστός τους ενοχλεί) μάλλον γιατί έχει ταΐσει και ντύσει πολλούς άστεγους κάνοντας οι παπάδες του τη χριστιανική διδασκαλία και πίστη για αγάπη τρόπο ζωης. Μάλλον χαλάει τη σούπα στις ΜΚΟ με τον πακτωλο κρατικών επιδοτήσεων που κάποιοι (που συνήθως στην πλειοψηφία τους δηλώνουν άθεοι ανθρωπιστές) καρπώνονται. Μην είστε καθόλου σίγουροι λοιπόν ότι ο περαστικός που ειδοποίησε δεν είχε σχέση με τον παράνομο φωτογράφο που παραβίασε προσωπικά δεδομένα και φωτογραφισε προχθές τον Παπά Γιώργη ή απλά δεν ήταν ένας αστυνομικός της ασφάλειας που για να μην καρφωσουν ότι η διατεταγμένη υπηρεσία του ήταν η μυστική παρακολούθηση του συγκεκριμένου ναού αναγορευτηκε σε περαστικό. Και κάτι ακόμα. Ο Λουμπαρδιαρης είναι μέσα στο λόφο Φιλοπάππου που υποτίθεται ότι λόγω μέτρων είναι απαγορευμενος για τον κόσμο. Ο περαστικός πώς βρεθηκε εκει; Με ποια άδεια; Όπου θέλουμε ελέγχουμε και όπου δεν θέλουμε πάλι δεν ελέγχουμε. Ας μην τρωμε λοιπόν το δούλεμα. Στον τσαγκαρη ο ιός θα κολλούσε. Στην τράπεζα που μπαινοβγαινουν και ακουμπάνε πολλοί και που δεν είδα πουθενά αντισηπτικά είναι ασφαλες να μπεις. Ο Τσιοδρας και ο Χαρδαλιας στη Λάρισα ήταν κολλητά δίπλα δίπλα. Κατά τα άλλα πρέπει να τηρούμε αποστασεις. Τεστ ελέγχου των μαζών ηταν μέσω μέτρων περιορισμού και οικονομικού στραγγαλισμου. Τεσταρουν και την αντίδραση των χριστιανών στην πορεία της μουσουλμανοποιησης της χώρας. Ξυπνήστε, το νέο μνημόνιο έρχεται για το καλό μας και τους αλλοδαπούς θα τους χρειαζόμαστε γιατί μονο μέσω αυτών οι ξένοι θα μας δώσουν περισσότερα χρήματα και καλά που όμως παιρνουν οι ελεγχόμενες από κάποιους λίγους ΜΚΟ.

    2. Ρε πιάστε το αντίχριστο καρφί και κάντε του έναν στρατιωτικό περίπατο που σαν π@@στης που είναι, μπορεί και να του αρέσει.
      Μακρύ αγγούρι στα άθεα, ανθελληνικά π@@στοκουμούνια, μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
      Όποιος έχει άκρες ας μάθει το τηλέφωνο του καταδότη.

    3. Θελατε τον μασωνο στην εξουσια και πιο πριν τον αριστερουλη.φατε σκατα τωρα ελληνοραγιαδες.ψηφιατε χρυση αυγη εκει περα που ειναι εναντιον τους να τους τσακισουν .φατε τους δημοκρατες τωρα

    4. Ρουφιάνοι παντού, οι ψηφοφόροι του Κούλη του εκκλησιοφάγου κι οι μπάτσοι απέδειξαν ακόμη μία φορά ότι είναι πειθήνια όργανα των προδοτικών κυβερνήσεων φτάνει να πέφτει το μισθουλάκι.

    5. Καλέ είσαι τρομοκράτης Ταλιμπάν? … αι σιχτίρ

    6. Μην βιάζεσαι Πάτερ.
      Η ώρα είναι κοντά που θα βγουν και τα πιστόλια για όλους τους μασόνους – ΑντίΧριστους που μας κυβερνούν όπως και τα λοιπά ανθρωπόμορφα δαιμόνια .
      ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.
      Οι παρθένες και τα πιλάφια ρωτάνε για σας.

      1. Κατσε βρε makis μου θες να παιξεις και με πιστολια παλιολουλου αντε παιξε με την μπαρμπι εκει περα.

    7. Εσύ βρήκες τη χαρά σου εδώ μέσα. Όλα τα σχόλια σου είναι πατέντα… Ρίχνεις δηλητήριο, κακία για την εκκλησία… Άλλο είναι το θέμα τώρα, ο διωγμός της … Ότι υπάρχουν προβληματικοι ιεράρχες ναι υπάρχουν, αλλά ούτε όλοι είναι ίδιοι, ούτε είναι αυτοί η εκκλησία. Πες λίγο αγιασμό, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις…

    8. Ωραίος ο παππαρωχαμης …….άσε τα πιστόλια και τα μπρελόκ…..και κλείσε την πόρτα……….
      Μια ερώτηση για να κάνω ένα μυστήριο (γάμο βάπτιση) πόσους μήνες πριν πρέπει να κάνω κράτηση ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ??????Ε ΠΑΤΕΡ???Ε????

      1. Εσύ βρήκες τη χαρά σου εδώ μέσα. Όλα τα σχόλια σου είναι πατέντα… Ρίχνεις δηλητήριο, κακία για την εκκλησία… Άλλο είναι το θέμα τώρα, ο διωγμός της … Ότι υπάρχουν προβληματικοι ιεράρχες ναι υπάρχουν, αλλά ούτε όλοι είναι ίδιοι, ούτε είναι αυτοί η εκκλησία. Πες λίγο αγιασμό, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις

    9. Εκ των έσω οι ρουφιανοι…το λεει και το αρθρο…περαστικός το κατήγγειλε…..ο απογονος δηλαδη τοτ Πηλίου γουσσι…..εξω απτην χωρα τρισαθλιε ρουφιανε…δεν ανήκεις εδω…..εξηγησε μου ενα λόγο γιατι πηρες να το καταγγειλεις…ρουφιανε…δεν ανήκεις και εαυ και ολοι οι αλλοι όμοιοι σου σαυτη την χωρα

    10. Έχει δίκιο ο ιερέας, είναι μεγάλη η πίεση που δέχονται. Ο Ιερώνυμος και οι λοιποί εξαφανίστηκαν και άφησαν τους παπάδες να παλεύουν…. Κάποιοι άλλοι βρήκαν τη χαρά τους. Αμέσως να καλέσουν την αστυνομία, να καταγγείλουν το “έγκλημα”. Ο άλλος βγάζει κρυφά βίντεο και το δημοσιεύει. Πού φτάσαμε? Αυτά δεν είναι καλά πράγματα και τις συνέπειες θα τις λουστούμε όλοι…. Ημαρτον, άγιες μέρες…

    Comments are closed.