ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ! Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑΣ – Ή ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ή..!

    Κοινοποίηση:
    ELrBCJ3W4AEqH4x

    Εκεί που βρισκόμασταν το 1974, βρισκόμαστε και σήμερα, δήλωσε ο τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλούσι Ακάρ, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία έκανε αυτό που έπρεπε και θα συνεχίσει να το κάνει στο πλαίσιο του θαλάσσιου δικαίου.

    Σε δηλώσεις του στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, ο τούρκος υπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Κύπρο, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία είναι «υπέρ της καλής γειτονίας, του διεθνούς δικαίου και του αμοιβαίου σεβασμού. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε. Αυτό δεν αποτελεί αδυναμία. Αλλά και δεν θα επιτρέψουμε την παραβίαση των εθνικών δικαιωμάτων και συμφερόντων μας».

    «Δεν θα κλείσουμε τα μάτια σε κανένα τετελεσμένο σε αυτές τις περιοχές. Και αυτό δεν αποτελεί απειλή. Απλώς αναμένουμε από όλους να δουν τις πραγματικότητες και προσκαλούμε όλους τους γείτονες μας να το κάνουν αυτό» ανέφερε, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο της Κύπρου».

    «Κάναμε αυτό που έπρεπε…»
    Για τη συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη, ο Ακάρ είπε ότι «εμείς ως κυρίαρχες χώρες, κάναμε αυτό που έπρεπε στο πλαίσιο του θαλάσσιου δικαίου, των συμφερόντων του έθνους μας και του δικαίου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

    Η Τουρκία δεν φοβάται κανέναν, κατά τον Τατσόι
    Σε όποιο δικαστήριο και να απευθυνθούν οι Ε/Κ και η Ελλάδα ή με όποιον και να κάνουν συμφωνία, δεν έχει σημασία, τα σύνορα είναι καθορισμένα, δήλωσε ο ‘υπουργός ενέργειας’ Χασάν Τατσόι, λέγοντας πως η Τουρκία δεν φοβάται κανέναν και δεν μπορούν να την εμποδίσουν με ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο.

    Σε δηλώσεις του στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, ο Τατσόι υποστήριξε ότι η «Ε/κ διοίκηση νοτίου Κύπρου» -όπως αποκαλεί την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας- και η Ελλάδα έχουν ξεκινήσει μία «μάταιη και απερίσκεπτη δραστηριότητα» στην περιοχή με την υποστήριξη της ΕΕ από το 2004 χωρίς να υπάρχει μεγάλη αντίδραση.

    Κατά τον κ. Τατσόι, οι Ε/Κ και η Ελλάδα έχουν παραβιάσει τα δικαιώματα της Τουρκίας και άλλων χωρών και πως η κατάσταση αυτή προκάλεσε σύγκρουση συμφερόντων στην περιοχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΔΙΑ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ , ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕΜΕΤΙΑ,
      ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ , ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΧΑΜΕΤΗ ΣΑΣ.

    2. Κούλη μη φοβάσαι τους Τούρκους τη Ντόρα να φοβάσαι κ τους αριστερούς. Αλλά ας φάνε ένα καζάνι φασόλια κ να μας κλάσουν ταρχιδια όλοι μαζί τώρα δεν είναι 21 κ ξέρουμε κ τους ρουφιάνους…

    3. ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ 1 ΣΤΟ 1000000000000!ΘΑ ΞΑΝΑΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ??ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ…ΟΙ ΠΑΣΟΚΝΔΟΥΛΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!

    4. GEL BURDA (=ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ) ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΙΚΕΣ TAVUK (= ΚΟΤΕΣ) ! ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ !
      ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΡΓΟΥΝ ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ !
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
      1.ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΒΥΘΟ
      2.ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ !
      ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !
      ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΙΤΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ! ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΜΕΤΙΑ !

      1. Χαρουλη κακομοιρη….στην Κωνσταντινουπολη ζουνε 12 εκατομμυρια Τουρκοι………

    5. που ονομάζεται “ελληνική δημοκρατία” δεν παρέχει κανέναν υλικό λόγο και κανένα ιδανικό για να πας να ρισκάρεις την ζωή σου εκτός αν πεις ότι ως νικητής μετά τον πόλεμο θα αλλάξεις το καθεστώς και θα κυνηγήσεις κουμμούνια και λαθραίους αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Στον πόλεμο πεθαίνουν οι καλύτεροι και μένουν πίσω οι χειρότεροι να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο και να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την ζωή αυτών που πολέμησαν, οπότε……άντε γειαααααα……που λέει και ο Τσουκαλάς.

    6. Η Τουρκία κάνει μεγκιές γιατί ξέρει με ποιούς έχει να κάνει. Ας αφήσουμε τα θερμά επεισόδια και τις λοιπές ανοησίες. Εφόσον συνεχίσουν τις μαγικές πρέπει να απαντήσουμε με ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ πόλεμο. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Όσοι πολιτικοί δεν αντέχουν ας παραιτηθούν.

    7. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΙΜΗΤΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ……………………ΚΛΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΝΤΕ ΓΑΝΗΘΗΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΓΙΠ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΑΣΤΑ ΤΙ ΑΛΛΑΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΤΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΤΕ ΑΝΤΕ ΓΑΝΟΥΤΕ ……………….ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ………….ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ …………………………..

      1. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ πολύ πιο πριν το 1974 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΕΘΝΑΡΧΑΚΟΣ καραμάν αλής (κουφός) ΕΙΠΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ “Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ” ……………………ΚΛΚΛΠΚΛΠΚΛΠ

    8. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ……Κ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….
      ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ….ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ….
      ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ….
      ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΑ……….
      ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ Κ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΘΑ…ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΥΓΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ…..
      Η ΕΛΛΑΔΑ Η’ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ……..Κ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ…….ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
      Κ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ…….ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ…..ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ε..ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ)…..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ….ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΘΡΑΚΗ Κ ΝΗΣΟΣ/……..
      ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΑΣ;;;; ΟΕΟΟΟΟΟ
      ΞΥΠΝΞΗΣΤΕ…….ΚΟΙΚΜΑΣΤΕ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΜΕ….

      1. Ελληνική συνείδηση αρνείσαι να πολεμήσεις για τραπεζίτες, κούληδες, κοσμοπολίτες, δημοκράτες, ανώμαλους και παγκοσμιοποιητές.

          1. απλά μια συμβουλή σου έδωσα, αν θες εσύ πήγαινε και πολέμα, δημοκρατία έχουμε.

    9. ή παραδίδετε το Αιγαίο ή πάτε για πόλεμο, μακρυά από εμένα ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και η Χρυσή Αυγή, θα γυρίσω από την Ελβετία μετά τον πόλεμο, το 5% από τα κέρδη των εξορύξεων τα χρειάζεται το κράτος για να δώσει επιδόματα στους λαθροεποικιστές και να διατηρηθούν τα προνόμια των βουλευτών, εγώ δεν έχω προνόμια οπότε θα είμαι Ελβετία.

      1. θυμασαι το τραγουδι του στελλιου ( στα ξενα ειμαι ελληνας και στην ελλαδα ξενος ) οι λαθροεισβολεις θα δουλευουν και θα τα παιρνουν κατσε στην ελβετια λοιπον και μην ερθεις ποτε πισω τα σχεδια των μεγαλων αυτα ειναι για την χωρα μας εμεις πολιτικους δεν εχουμε και το κοινο που τους ψηφιζει ειναι αρρωστα προβατα. ψαξε και βρες για ποιον λογο καταφεραν να διωξουν τον παπαδοπουλο απο πανω καποιος λογος υπηρχε ηθελε ανεξαρτησια απο τα χαλιναρια και εκμεταλευση του πλουτου για την ελλαδα αλλα οι την τουρκια την θελουν μαζι τους για να ελενγχουν την αρκουδα που ειναι προς τα πανω. εδω για να περνας καλα πρεπει να δηλωνεις λαθροεισβολεας

    Comments are closed.