“ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ”! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ! «ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ»! «ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»… ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ…!

    Κοινοποίηση:
    12

    Οι Λαθρομετανάστες και πρόσφυγες του κέντρου φιλοξενίας Μαλακάσας διεκδικούν να ζήσουν στις πόλεις μας, δίπλα μας, ακόμα και μέσα στα διαμερίσματα μας!

    Σε λίγη ώρα πραγματοποιούν συγκέντρωση στο υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής. Μαντρώστε τους όλους και στείλτε τους πίσω στις πατρίδες τους.

    Hotspot η πλατεία Αριστοτέλους

    Σε άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες η πλατεία Αριστοτέλους, το κέντρο της πόλης, στη Θεσσαλονίκη.

    Δεκάδες άτομα κοιμούνται έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

    aristotelous-1

    aristotelous-2

    ΣΟΚ και στη Θεσσαλονίκη

    Ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας σε συνέδριο της πρωτοβουλίας «6 Degrees», δήλωσε το εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ε.Ε. των 300 εκατομμυρίων [σ.σ. ο πραγματικός αριθμός είναι πάνω από 500 εκατομμύρια] δεν μπορεί να απορροφήσει 5 εκατομμύρια απελπισμένους ανθρώπους από αυτές τις περιοχές» είπε ο κ. Μπουτάρης, αναφερόμενος και στην «ντροπή» της κατάστασης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. «Εμείς στη Θεσσαλονίκη προσπαθούμε να τους πείσουμε να παραμείνουν στην Ελλάδα· τους θέλουμε, για πάρα πολλούς λόγους» πρόσθεσε. Ωστόσο, τόνισε, «δεν υπάρχει στρατηγικό σχέδιο στη χώρα για τη βελτίωση της ζωής αυτών των ανθρώπων».

    Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για την ιστορία της πόλης του στην υποδοχή μεγάλων μεταναστευτικών κυμάτων, από την εποχή της εισροής 50.000 Σεφαραδιτών Εβραίων από την Ισπανία στα τέλη του 15ου αιώνα έως σήμερα. Ανέδειξε την πολυεθνική, πολυπολιτισμική της παράδοση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι στις αρχές του 20ού αιώνα κυκλοφορούσαν στη Θεσσαλονίκη «12 εφημερίδες σε πέντε διαφορετικές γλώσσες». Και μίλησε για την «πολύ επικίνδυνη» ιδέα της «φυλετικής καθαρότητας» που έγινε δημοφιλής στην πόλη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Στο πάνελ που συμμετείχε ο κ. Μπουτάρης, ο Αυστραλός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των προσφύγων «Ντάνιελ Γουέμπ» ανέδειξε τις τραγικές συνέπειες της πολιτικής της κυβέρνησής του να θέτει όλους τους αιτούντες άσυλο, που καταφθάνουν στη χώρα διά θαλάσσης, υπό κράτηση, σε κέντρα που βρίσκονται σε απομακρυσμένα νησιά του Ειρηνικού – ενίοτε για περιόδους που διαρκούν έως και πέντε χρόνια.

    «Παιδιά ακόμα και 10 ετών έχουν προσπαθήσει να αυτοκτονήσουν», ανέφερε ο Γουέμπ – μία κατάσταση θλιβερά γνώριμη σε όσους έχουν εικόνα της κατάστασης στη Μόρια. Από την πλευρά της, η πρώην δήμαρχος της Λαμπεντούζα, Τζούσι Νικολίνι αναφέρθηκε στους 30.000 μετανάστες που έχασαν τη ζωή τους στα νερά κοντά στο νησί της. «Δεν πεθαίνουν από την άγρια θάλασσα, πεθαίνουν εξαιτίας των φραγμών που έχουμε βάλει στον δρόμο τους στην Ευρώπη» είπε, ασκώντας έντονη κριτική στην ξενοφοβική στάση της νέας ιταλικής κυβέρνησης και ιδιαίτερα του αναπληρωτή πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

    Ο Τζέι Σαχάκ, στέλεχος της δημοτικής αρχής της κωμόπολης του Ajax (Αίαντα) κοντά στο Τορόντο, ανέλυσε τις προκλήσεις στην πρακτική εφαρμογή της προωθημένης νομοθεσίας του Καναδά για την ενσωμάτωση προσφύγων και μεταναστών σε τοπικό επίπεδο.

    Το συνέδριο «6 Degrees» του Τορόντο εντάσσεται σε μία ευρύτερη πρωτοβουλία, εμπνευστές της οποίας είναι η Αντριέν Κλάρκσον, η πρώην γενική κυβερνήτης του Καναδά, ο σύζυγός της, φιλόσοφος και συγγραφέας Τζον Ρόλστον Σολ, και ο Τσάρλι Φοράν, συγγραφέας και διευθύνων σύμβουλος του «Institute for Canadian Citizenship».

    Όπως γράφουν οι τρεις τους στον ιστότοπο της πρωτοβουλίας: «Το “6 Degrees” δεν συμβιβάζεται με την ταραγμένη εποχή μας. Αφορά το τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιδράσουμε στην άνοδο του εθνο-φυλετισμού και της λογικής του αποκλεισμού, και πώς μπορούμε να το κάνουμε».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Το ποιος ειναι ο μπουταρης το ξερουμε, δεν ειναι μυστικο. Αυτο που δεν ξερω πια ειναι, ποιοι ειναι οι Μακεδονες;; Δηλαδη ποσο γιδι πεπει να εισαι να τον εκλεξης δυο φορες; Δεν απεδειξε ποιος ειναι την – και προτου την προτη φορα;

    2. οποιο μαρακι και σκατακι και μπιλης με πει φασιστα τιμη μου και καμαρι μου ρε απλυτα υποκειμενα αν θελετε ολα αυτα τα λαθρεα ατομα παρτε τα στα σπιτια σας και μην κρινετε τους αλλους αφου ειστε τοσο πονοψυχοι γιατι δεν το κανετε αλλα μονο παπαγαλιζετε οτι λεει αυτος που το παιζει πρωθυπουργος και αυτο παιρνει η μπαλα και τους ομοιους σας εμεις δεν τους θελουμε εχουν κανει την χωρα γυφτομαχαλα

    3. Μας εχουν καταντησει να φοβομαστε να μιλησουμε πεφτοντας στην παγιδα της ρετσινιας “φασιστας”…… Χρυση Αυγη ρε!!!!! Εχουν το προγραμμα του Μεγα Σαλβινι !!! Ειναι οι πιο αδιαλλακτοι πιστοι στις Αξιες τους , δεν συνεργαζονται με κανεναν ..! Και εχουν και τον Ηλια Κασιδιαρη που ειναι κλασεις ανωτερος του Σαλβινι.

    4. ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΙ:
      ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120Σ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗς ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΑΛΨΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HOT SPOT, ΚΑΘΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΚΟ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ανεξέλεγκτη είσοδό λαθρομεταναστων φταίει αποκλειστικά το σάπιο κομμάτι του ελληνικού λαού όπου οι πουτάνας γιοί, εξακολουθούν να αποδέχονται και να αναγνωρίζουν ως νόμιμη και να μην την καταγγείλουν, παράλειψη διώξεων επίσημης προδοσίας η οποία έχει από το 2011 ανακοινωθεί στη βουλή και βρίσκεται στα πρακτικά της στη σελίδα 1985 δείτε το από το 3 -20 λεπτά και κοινοποιήστε
      Δείτε από το 10 – το 20 λεπτά
      Απειλουμε με εκτέλεση τους προδότες (δημοσιογραφους -παρουσιαστές- αστέρες της τηλεόρασης, μέλη ΜΚΟ , Δημάρχους ) που εν καιρώ κατοχής της χώρας, προπαγανδιζουν υπέρ της προδοσίας προσπαθώντας να νομιμοποιήσουν την κατοχή της χωρας ( πχ υπέρ του λαθρομεταναστευτικου, υπερ της συμφωνίας των Πρεσπων, υπέρ των παρανομων και κατοχικων εκλογων που διεξάγονται σε περιοδο κατοχης κ λ π ) κοινοποιήστε
      https://www.facebook.com/100027816515414/videos/115856589351558/?hc_ref=ARTajvrx_0X7UBwrp0aWFzN-Z8Fa5wUWk6hnaT0zFRh9NDn8AnBk-yTHdXSiRFwsr6A

    5. Διωξτε ρε τα πουτανοπαιδα απ’την πατριδα μας!!Να φυγουνε κ να μη ξαναγυρισει ΚΑΝΕΙΣ.Αλλα απο ποιον περιμενεις;Απο τους προδοτες που κυβερνουν;;Ε ρε Παπαδοπουλε κ που’σαι…..

    6. Τα μικρα των πιθηκων απειλουν να αυτοκτονησουν , λεει…. Στα στολιδια μας!!!!
      Δεκα χιλιαδες Ελληνες αυτοκτονησαν ηδη , χωρις να απειλησουν κανεναν….

    7. Ο μπου(.τσαρπαχτρας)Τάρης έχει βρει πλεόνασμα πεων και δεν θα τους αφήσει εύκολα να φύγουν μαζί με τα πεη προσπαθεί να επιβάλει και το τσιπ χάραγμα αυτός είναι ο ένας και μοναδικός σκοπός τους ΕΛΛΗΝΕΣ υπομονή και μην παραδώσουμε τον τίμιο Σταύρο στους ανθέλληνες Μπουτάρη και σια

    8. Αχ μωρε τα καημενουλια κοιμούνται στους δρόμους…..κανένας δεν τους βοηθάει!!!
      Ντροπή τους στην θεσνικη ο φασισμός δεν θα περάσει!!!

      1. ΜΑΡΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ..

      2. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ. ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ….

          1. ΜΑΣΤΟΥΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΝΕΣΑΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗ….

          2. μπιλη παρε και εσυ μερικους σπιτι σου…φιλανθρωπος δεν εισαι..!!!!!!!…..

      3. ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΑΚΟΥ ΤΑ <>!!!ΜΥΑΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ

    9. το πιο πολυ ξυλο το θελουν οι ΜΚΟ και οι αλληλεγγυοι!
      μεγαααααλη μπιζνα!

      1. συμφωνω απολυτα
        κάποιοι τους εφεραν εδω

    10. Ποτε επιτέλους η πατριδα μας θα αποκτήσει εθνικιστές πατριωτες ηγέτες οπως ο Σαλβινι και οι Ιταλοί?

    11. Όλοι οι πληρωμένοι ”πονόψυχοι ανθρωπιστές” κονομάνε δυνατά από την μπίζνα με τους λάθρο…ΜΚΟ και Σία πλουτίζουν εις βάρος τους και εις βάρος της Ελληνική κοινωνίας. Γι αυτό τόσες ”αγάπες” και ”συμπαθεια” γι αυτούς. Γιά βοήθεια σε αναξιοπαθούντες Έλληνες φυσικά ούτε λόγος. Εκεί δεν έχει επιδότηση.

      1. Έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά είναι πολύ το χρήμα.Είναι πολλοί αυτοί που βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω από την πατρίδα και τον τόπο τους.Οσο για τους ψευτοαλληλεγγυους και τις κωλοΜΚΟ,θα τιμωρηθουν οπως τους αρμόζει. ..

    Comments are closed.