“ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ”. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ; ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΛΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MITSOTAKIS-1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. συγκυβερνηση Κουλοκιο με Πινοκιο
      χαχαχαχααχχαχααχαχαχαχ

    2. …ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ….ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ….ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ….ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ….ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ… ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ….ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!

    3. Ψηφίστε τη Χρυσή Αυγή, όταν γίνουν εκλογές! Άνοιξτε τα μάτια σας όσο είναι νωρίς! Είναι η τελευταία ευκαιρία! Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις κλάψες, γιατί το αληθινό κλάμα θα έρθει μετά τις εκλογές…

      1. Συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος αδερφέ αι να ψηφισει χρυση αυγη άλλα κι εσύ δεν πας πίσω που πιστεύεις ότι η Παναγία έκανε το θαύμα της επειδή είδες μια φωτογραφία με μια λαμπάδα να στέκεται όρθια. Ξύπνα πρώτα εσύ και μετα πες και για τους άλλους.

    4. ο μητσοτακης ειναι πιονι οπως και οι λοιποι διοτι το συστημα ειναι διπολικο και κατευθυνωμενο. Δευτερον ειναι ολοι τους εμφανισιακα κακασχημοι οσο και πνευματικα. Αυτοι οι ανθρωποι λειτουργουν μονο με πανεπιστημιακες γνωσεις που εχουν αποδειχθει ακαρπες και οχι με εξυπναδα και νουμοσυνη. Ειναι ολοι τους προδοτες οπως και προδοτες υπαρχουν δηθεν επαναστατες πατριωτες που τα παιρνουν κρυφα και ειναι κρυφοκοματοσκυλα δηθεν οτι χτυπανε το συστημα.

    5. -Ετοιμάζεται να βάλει τις ασφαλιστικές ιδιωτικές εταιρείες( είναι πολλές οι γερμανικές) μέσα στο ασφαλιστικό σύστημα
      -Όταν ερωτήθηκε για το μεταναστευτικό το οποίο ίδιος το αποκάλεσε προσφυγικό Συντάχθηκε μετά ψευδό ουμανιστικα Παραμυθάκια που μας λέει και ο Τσίπρας, ότι ο Σαλβίνι και οι υπόλοιποι( Ο ούγγρος και αυστριακός πρωθυπουργός ) είναι ακροδεξιοί και οι ιδέες τους Είναι Είναι ακραίες δεν συναδουν με τις δημοκρατικές ιδέες Και ότι πρέπει να απομονωθούν κτλπ και τέτοιες μπούρδες. Με λίγα λόγια θα συνεχίζουν να φορτώνουν την Ελλάδα με μετανάστες και το μόνο που το ενδιαφέρει ειναι μάθει πού πήγαν τα λεφτά που πήρε ο τιπρας Παραμυθάκια.

      – Για του Μισθούς Άρχισε να λεει Κάτι μπούρδες για αυτόρύθμιση της αγοράς
      Με βάση τις ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις Και μετά από συνεννόηση με τους κοινωνικούς Και ότι δεν είναι αυτός ο οποίος θα πει ποιος θα είναι ο κατώτερος Μισθό. Το κομμα του στο παρελθόν με Συνοπτικές διαδικασίες κατεβασε Τον κατώτερο μισθό .
      – Για τα Σκόπια έκανε την πάπια. Ουτος η άλλως είναι οι γνωστο οτι εκτελούν εντολες τα Αμερικανόδουλα κόμματα της νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όλα αυτά τα χρόνια κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης
      – Και το ανέκδοτο της ημέρας ο ΕΝΦΙΑ θα περάσει στη δικαιοδοσία των δήμων , Ε ρε γλέντια θα πέσει πολύ γέλιο και κλάμα μαζί

      1. ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ?
        ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ δεν
        ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.
        ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.
        ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΛΒΙΝΙ.

    6. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ? , ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΗΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ Η Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΓΡΟ

    7. Αφου ειναι ολοι τα ιδια. Εξ αλλου εχουν εντολες απο τα αφεντικα να κανουν μια κυβερνηση τουρλού τουρλού. Μια ας πούμε οικουμενική κυβερνηση. Εξ αλλου κάπως ετςι ειναι ηδη και σήμερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μεσα κουμουνιστες, κεντρώους, δεξιούς, βεβαια ολα αυτα κατα δήλωση των ίδιων, κατ εμε, δεν υπαρχουν ιδεολογίες, ουτε αριστερές, ουτε δεξιές, τιποτα. Μονο μια υπάρχει. Πως θα καταστρέψουμε την Ελλαδα και θα τα οικονομικού με παράλληλα. Ολοι ιδιοι ειναι, οποτε…..λογικα πρεπει να …διώξουμε…ολα τα σημερινά κόμματα απο την Βουλή και να βάλουμε πιο πατριωτικά. Οςο γινεται δηλαδη. Το εκανε η Τουρκια οταν είχε μπει στο Δ.Ν.Τ. Αυροι πιο έξυπνοι ειναι απο εμας;;; Εμεις κοκορευομαστε πως ειμαστε έξυπνοι και κοροϊδεύουμε τα μεμετια πως ειναι μπουνταλάδες. Μηηηπως ομως συμβαίνει το αντίθετο;;;;;

    Comments are closed.