ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!!!! ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ – ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ – ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ…

    Κοινοποίηση:
    deh

    Νέο ηλεκτροσόκ στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος προκαλεί το ράλι δίχως φρένα στο φυσικό αέριο. Η μεγαβατώρα αύριο, Τρίτη 8 Μαρτίου θα κοστίζει στην Ελλάδα 426,90 ευρώ, τιμή που συνιστά ιστορικό ρεκόρ. Η αύξηση είναι της τάξης του 52,5% μέσα σε μόλις ένα 24ωρο

    Στα ύψη ανεβαίνει η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στο ελληνικό χρηματιστήριο.

    Η τιμή στην προημερήσια αγορά διαμορφώνεται στα 426,9 ευρώ ανά μεγαβατώρα με τη μέγιστη τιμή να φθάνει στα 600,07 ευρώ και την ελάχιστη στα 210,09 ευρώ. Η ζήτηση αύριο καλύπτεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό κατά κύριο λόγο από τις μονάδες φυσικού αερίου (48,8%) ενώ σημαντική είναι και η συμμετοχή των λιγνιτικών μονάδων (18,8%). Στο 22% είναι η συμμετοχή των ανανεώσιμων πηγών και μόλις 2,8% οι εισαγωγές.

    Στα 340 ευρώ ανά μεγαβατώρα έφθασε νωρίτερα σήμερα στο χρηματιστήριο της Ολλανδίας η τιμή του φυσικού αερίου.

     

    Παρά την δραματική κατάσταση, ο Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του πέρασαν σήμερα μία χαλαρή Καθαρή Δευτέρα πετώντας τον χαρταετό τους… Ίσως να μην θέλουν να αναλογιστούν το γεγονός ότι υπέγραψαν από την αρχή, κυρώσεις κατά της Ρωσίας χωρίς όμως να έχουν προγραμματισμό για τις συνέπειες που θα έχουμε. Τις οποίες ήδη νιώθουμε στο πετσί μας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Το άρθρο λέει. `Αυτά συμβαίνουν όταν Μητσοτάκη υπογράφεις κυρώσεις`.(Κατά της Ρωσίας).
      Λάθος αρθρογράφε. Αυτά συμβαίνουν όταν οι ελληναράδες επι δεκαετίες ψηφίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη.
      Και θα το ξανακάνουν!
      (Προσωπικώς,εχω να ψηφίσω εδώ και 35 χρνια).

    2. Δεν θα γίνει τόσο μεγάλη αύξηση όσο νομίζετε. Γιατί η ΔΕΗ σιωπηρα επιστρέφει στον λιγνιτη και θα αυξήσει ακόμη περισσότερο την παραγωγή για να υπάρχει ενεργειακή ασφάλεια και για να πέσει η τιμή του ρεύματος. Ήδη τον προηγούμενο μήνα η ηλεκτροπαραγωγη απο λιγνιτη από το περίπου 7% ανέβηκε σχεδόν στο 20%. Υπάρχουν και συζητήσεις με την Βουλγαρία για να φτιάξουμε με την βοήθεια της και πυρηνικό εργοστάσιο στα Ελληνοβουλγαρικα σύνορα για να μπορέσουμε να απαλλαγουμε απο το ρωσικό αέριο.

    3. Ο/Η Πληρώστε τα σπασμένα του πουτιν και της συμμορίας του λέει:

      Ο Μητσοτάκης φταιει ε; οταν ο αρχιφασιστας κα γκε μπιτης αρχισε την σφαγη στην Ουκρανία πανυγηριζατε ουραααα και ζητω….κοροιδααααα ο πουτιν για την ολοιγαρχια δουλεύει και τώρα θα πληρώσετε εσεις τα σπασμένα μπουφοι….

      1. Φυσικά και Ο Μητσοτάκης φταίει είναι μπλεγμένος σε πολλά σκάνδαλα ξυπνά κοιμησμένε από τον λήθαργο.

    4. Δυστυχώς οι ευρω(παιοι)αφού φάγανε ΠΟΥΤΙΝ για να μάθουν να φέρονται οδηγούν χώρες σαν την Ελλάδιτσα σε πλήρη απόγνωση έπειτα από μακροχρόνια κρίση κ σε φτωχοποιηση μας δινουν 5 μας παίρνουν 10 το ίδιο δυστυχώς κ η σημερινή κυβέρνηση δίνει 5 και παίρνει πολλαπλασια. έιχαμε φθηνή ενέργεια λόγω λιγνίτη γιατί έπρεπε να πάμε σε άλλες μορφές ενεργείας;;; για να εξαθλιωθει ο κόσμος;;; γιατί;; για ποιο λόγο;; ποτέ έγινε τέτοια συμφωνία κ με ποιους όρους από την κυβέρνηση;; γερμανικές εφημερίδες από Οκτώβρη λέγανε ότι η Ελλάδα γυρνάει στο λιγνίτη λόγω υψηλού κόστους ενέργειας και εδώ σφυριζαν αδιάφορα λες κ δεν τους ένοιαζε. Και δυστυχώς δεν βγαίνει ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ να πει ρε παιδιά κάναμε λάθος αλλάζουμε πλώρη και πάμε λιγνίτη μέχρι να ορθοποδησουμε οικονομικά κ μετά ΒΛΈΠΟΥΜΕ.
      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ -###ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ##ΑΡΙΣΤΟΙ ##ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ Ν. Δ.

    5. Μια ζωή όλες τις κρίσεις τις πληρώνουν οι ασθενέστεροι. Εργαζόμενοι, υπάλληλοι και συνταξειουχοι. Ναι όλοι πλήττονται όμως ο επιχειρηματίας,ο ελεύθερος επαγγελματίας,ο εισοδηματιας,ο έμπορος μπορεί και μετακυλει το κόστος. Φωνάζουν όλοι όμως από 30 ευρώ το σφράγισμα ο οδοντίατρος μου το πήγε 40, από 320 ευρώ το ενοίκιο του αδελφού μου του το πήγε ο ιδιοκτήτης 380, η παιδίατρος μας από 40 στα 60. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει καμιά κυβέρνηση τίποτα γιατί δεν θέλουν. Είναι όλα μπίζνα για τη μίζα. Είμαστε κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού.

    6. Χθες μου ήρθε η ΔΕΗ στη μικρή γκαρσονιέρα μου όπου προσπαθώ να κάνω οικονομία όσο δεν πάει άλλο. Πλήρωνα μέχρι τώρα από 55 μέχρι 80 ευρώ το πολύ. Τώρα μου ήρθε να πληρώσω 278 ευρώ και ενώ έκανα τη μέγιστη δυνατή οικονομία! Προφανώς και δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα γιατί είμαστε 11 μέρες από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Φαντάζομαι στον άλλο λογαριασμό θα μου ζητήσουν καμιά 800άρα αλλά θα πάρουν τα αρχίδια μου όπως θα τα πάρουν και τώρα. Και ήμουν πάντοτε συνεπής γιατί αρρωσταίνω άμα χρωστώ έστω και ευρώ.. Ο Κούλης ήρθε να μας αφανίσει πρέπει να προλάβουμε να τον αφανίσουμε εμείς. Τα αστεία πρέπει να τελειώσουν εδώ και τώρα.

      1. Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος και δεν σου έχουν βάλει την έκπτωση από την επιδότηση του λογαριασμού; Καλύτερα πήγαινε στην ΔΕΗ να το ρωτήσεις. Μου κάνει εντύπωση γιατί με την οριζόντια επιδότηση που υπάρχει σε όλους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ πληρώνω όσα πληρώνα και πριν ανέβουν οι τιμές του ρεύματος

    7. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΟΣΑ…ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ…ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ…ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ…

    8. Γιατί είναι πισωγλεντης φίλε μου. Όσο σε κάποιον πιο πάνω να θυμησω ότι δεν φταίει ο πουτιν για το ρεύμα μας. Ήμασταν αυταρκεις με την ΔΕΗ μας. Αλλά ο λουμπινατος αντί για το 2028 ζήτησε βίαιη απολιγνιτοποιηση για το 2023. Εδώ να τονίσω, ότι η Γερμανία ζήτησε παράταση για το 2045 και η Πολωνία για το 2048!
      Τα συμπεράσματα δικά μας

    9. Μητσοτακη τον πουλο….
      Θα σε κάνω ηλεκτροκινητο….
      Χάριν της πράσινης ενέργειας βεβαίως βεβαίως…..

    10. Από τον Απρίλιο στους λογαριασμούς ηλ. ρεύματος θα γίνει ορατό το κόστος.

    11. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΙ? ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ? Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΩΡΑΣΕΙ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ…ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ

    12. Ή πρέπει να πέσει ο Μητσοτάκης ή θα πεθάνει η Ελλάδα από πείνα.

    13. Δεν θα πάρει άφεση λόγω “πόλεμου” οι τιμές ήταν στα ύψη και πριν τον Πόλεμο.
      ειναι καθαρά επιλογές του Κουλη Γαμιέσαι. και δεν έχουν σχέση με τον Πόλεμο.

      Να ανοίξει όλα τα εργοστάσια λιγνίτη ΧΘΕΣ το μουνόπ@νο της Καμάλα Χάρις και του Κλάους Σβαμπ.

    14. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ Ν’ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!!!

      1. Ο/Η είσαι ο καλύτερος. τους άλλους δε τους χωνεύω .😘💋 λέει:

        Εσένα σε αγαπάω πάρα πολύ

    15. Όσο στην Αθήνα κυβερνητικοί αξιωματούχοι κάνουν ότι μπορούν για να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά των «φλεγόμενων» πλέον ελληνορωσικών σχέσεων, ο καγκελάριος της Γερμανίας, Ο. Σόλτς δηλώνει:
      «Οι ενεργειακές ανάγκες της ΕΕ δεν μπορούν να διασφαλιστούν χωρίς την Ρωσία και τις εισαγωγές της. Η Γερμανία δεν σκοπεύει να τις αναστείλει.
      Την ίδια στιγμή οι δικοί μας υπουργοί δηλώνουν για την ενεργειακή κρίση ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα λόγω του πολέμου.
      Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε σήμερα, όπως είδατε πως μπορεί να σταματήσει η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ σε φυσικό αέριο και καύσιμα.

    16. Οι τύποι δεν τους νοιάζει τίποτα.η χώρα είναι στον αυτόματο πιλότο….σήμερα έβαλα βενζίνη με 2.008

      1. Ενώ εσένα σε νοιάζει, που έβαλες βενζίνη με 2+ ευρώ. Ραγιάς εσύ, ραγιάδες τα παιδιά σου, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σου!

    17. Σκεφτείτε το χειμώνα θα έρθει ξανά η μετάλλαξη x¾ η ενέργεια στα ύψη και πρέπει να αρχίσει να παίζει και κλιματιστικη αλλαγή.
      Πάμε για φούντο.
      Βλέπω πόσα πλεκτά έχω κατεβάσει από ρωσικά σάιτ
      Liveinternet.ru.
      Καταπληκτικα. Τώρα δε πλέκω μόνο γράφω αηδιες
      Δε θέλω να αποσυνδεθεί η Ρωσία από το διεθνές Δίκτυο.
      Σας είπα αυτή είναι η αρχή. Θα βάλουν σύνορα στο διαδίκτυο.

    18. Σκεφτείτε το χειμώνα θα έρθει ξανά η μετάλλαξη x¾ η ενέργεια στα ύψη και πρέπει να αρχίσει να παίζει και κλιματιστικη αλλαγή.

    19. Και έχεις τον κλειδοκράτορας Άδωνι να μιλάει ότι έχουμε ανάπτυξη και τα νούμερα ευημερούν. Ψεύτες. Πολιτικά Λαμόγια. Κωλοτουμπες. Εξουσιολαγνοι

    20. Να μου πεις ένα χρόνο μόνο.
      Τι να κάνουμε;;
      Και το πρόγραμμα της ΔΕΗ δύο χρόνια.
      Μετά καηκαμε

    21. “Κυριε” Μητσοτακη εχεις φερει την καταστροφη και τον οικονομικο ολεθρο στα νοικοκυρια. Τ οναμα σου ειναι συνωνυμο με υβρει. Εισαι ενας αριστος αχρηστος αχριστος. Που πιστευεις, στα λεφτα? στα τσιφλικια? στην ματαιη δοξα? στην παραδωση της πατριδας μου ανευ ορων? Come on man. Resign. Ποιος σε βαστα επανω? Οχι ο λαος αλλα οι πληρωμενοι των 30 αργυριων 157 στη Βουλη.

    22. Προσκυνήστε τον Πούτιν Ρωσολαγνοι και σκάψτε βαθιά στις τσέπες σας να πληρώνετε τα σπασμένα του πολέμου του Πούτιν ….. τον επευφημούσατε Ε; Να πληρώσετε χρυσό το πετρέλαιο τώρα και τη ΔΕΗ..

      1. ΚΟΠΡΙΤΑΚΟ; Ο Κούλης σου δεν έκλεισε τον λιγνίτη ΜΟΥΛΕ ολκής;

    23. ενας γαμημενος πουστης θα μας πει γιατι ακριβαινει το ρευμα?ενας καργιολοπουστας?το πετρελαιο και το φυσικο αεριο να το δεχτω γιατι ειναι εισαγωμενο.εδω υπαρχουν λιγνιτορυχεια και εχουμε δικο μας λιγνιτη.γιατι ρε γαμημεμε γαμω το σπιτι σου γουρλοματη πληρωνουμε 40% πανω το ρευμα?

      1. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΛΙΓΝΙΤΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΕΥΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΙΓΝΙΤΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ. ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,

    Comments are closed.