ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΕ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ: “ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    Δείτε την απίστευτη ατάκα που είπε άνδρας των ΜΑΤ σε εποχικό πυροσβέστη, ο οποίος το καλοκαίρι ήταν ο “ήρωας” και τώρα ο… συνάδελφος που τρώει ξύλο.

    “Πιο πολύ ξύλο να μην σηκώνουν κεφάλι” είπε χαρακτηριστικά, ο άνθρωπος που κλήθηκε να επιβάλλει την τάξη σε μια πορεία πυροσβεστών. Τα συμπεράσματα δικά σας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. αυτοι ειναι ολοι κομπλεξικοι βιασμενα παιδια που βγαζουν αποθημενα τωρα

    2. …..καταστασεις τυπου τουρκμενισταν του 1920.

    3. Όταν θα έρθει η ώρα που θα τρώει αυτός ξύλο από άλλους που θα έχουν βάλει αυτοί οι ίδιοι που υπηρετεί τώρα να δούμε το θα έχει να μας πει αυτό το βόδι που πληρώνουμε όλοι μας.

    4. Όταν θα τρέχει αναμενος από καμία Μολότοφ να μην τον σβήσει κανένας!

    5. Οχι οτι ο ματατζης δεν το σκεφτηκε αλλα στο βιντεο αυτο το λεει ο πυροσβεστης ειρωνικα.
      Ο αλλος βεβαια που ειναι στοκος ματατζης το εξελαβε κυριολεκτικα και αρχισε το ξυλο.
      Συμπερασμα, μην τους λετε αστεια και ειρωνικα, οι ανθρωποι ειναι τουβλα και δεν καταλαβαινουν.

    6. Και το άλλο 8000 μπάτσοι για έλεγχο σε εμάς τους ανεμβολιαστους ( εγκληματίες)

    7. Ματατζη τηγανοκεφαλος πήγαινε στο Ζεφύρι να τα κάνεις αυτά θα σου το είχαν ανοίξει το κεφάλι,ελεηνε δεν νομίζω να έχεις οικογένεια δε βλάκα με 800 €!!!!!!!!!

    8. Ενας τρελός μ αμάξι θέλει ν πατησει καμια 30 κολομπατσους ν σπω εγω αν ξαναβγούν ν βαράνε τ κοσμακι

    9. Εαν είναι μάγκες ,ας πάνε στους λαθρομετανάστες κ στους γυφτους να κανουν μαγκιες .Μπραβο κουλη, ας είναι καλά το δεκανικη σου Τσίπρα που θα συγκυβερνήσετε ,ας είναι καλά τα πρόβατα …

    10. Εκανα μία ώρα από Μαρούσι κέντρο μέχρι peugeot Λ Κηφισίας γιατί οι διαδηλωτές έκλεισαν την λεωφόρο Κηφισίας. Ολα αυτά με 30 βαθμούς ζέστη ενώ το κέντρο της Αθήνας είχε άλλη ομηρεία από τους αγρότες. Κατά τα άλλα δεν θα κλείνουν τους δρόμους οι διαδηλωτές υποσχέθηκε η ΝΔ

    11. αυτα τα καθικια οπως αυτος ο ματατζης θελουν πολυ ξυλο ειναι ακρως επικυνδινοι να σε χαιρονται καθικι

    12. Οταν διδεται εξουσια σε ανισορροπους, που παραλληλα εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου, αυτα τα φαινομενα θα παρουσιαζονται!

    13. Όταν βρεθεί κανένας τρελαμένος και στείλει μια πενηντάρα μπάτσους αδιάβαστους τότε δεν θα βγαίνει κανείς στον δρόμο και θα κρύβονται στα αστυνομικά τμήματα….

    14. Πιθανον να μην ειναι καν Ελληνας ….εννοω Ελληνας …..

    15. Ντροπή σου ρε βλακα . Με τής ενέργειες σας μας έχετε ξεφτιλίσει ,30 χρόνια υπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ είναι από τις λίγες φορές που ντρέπομαι να πω ότι είμαι αστυνομικός . Ντροπή σας!!!

    16. Αισχος και ντροπή. Ρε μαλακές ματ-τσιδες δεν ξέρετε ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σάς με τα πολιτικά σκουπίδια πού μπλέξαμε. Αξίζει για 800 ψωρο euro να μπείτε σε αυτήν την διαδικασία να χτυπάτε τους πατριώτες σας; θα θέλατε να είστε εσείς στην θέση τους;

    17. Γνκ απαράδεκτο αλλά αυτό δεν το είπε ο ματ αλλά ο πυροσβέστης που τράβηξε το βίντεο.

    18. Καθήκι ο ματατζης, εμείς πληρώνουμε φόρους για να ταΐζουμε αυτούς.

    Comments are closed.