Η ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ – ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ; ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ – ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    fwtia-pisw-apo-to-gipedo-markopoulou-stin-attiki.w_hr

    Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι, σε σημείο πίσω από το Δημοτικό Στάδιο και κοντά στη διασταύρωση που οδηγεί στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου.

    Οι πρώτες εικόνες από την πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο:

    Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς από την πρώτη στιγμή μετέβησαν στην περιοχή 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων και τρία ελικόπτερα πυρόσβεσης.

    Το tweet της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά:

    Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στο σημείο όπου μαίνεται η πυρκαγιά μεταβαίνει αυτή την ώρα (15:40) ο ΓΓ Νίκος Χαρδαλιάς.

    Λίγο μετά τις 16:00 η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι ενισχύονται οι δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

    Στην περιοχή πλέον βρίσκονται 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, το μηχανικίνητο τμήμα (ΜΕΤΠΕ), μια ομάδα πεζοπόρο και τρία ελικόπτερα (δυο πυρόσβεσης και ένα συντονιστικό). Τους πυροσβέστες συνδράμουν και 10 εθελοντές με 4 οχήματα.

     

    Όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε από τα βίντεο, η φωτιά είναι πολύ κοντά σε βιομηχανίες αλλά και λεωφόρους με τους πολίτες να σπεύδουν να απομακρυνθούν.

    Την ίδια ώρα, ερωτηματικά δημιουργεί η αλληλουχία των πυρκαγιών σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα. Στις 4 γωνιές της Επικράτειας ξεπηδούν φλόγες με τις Πυροσβεστικές δυνάμεις να υπερβάλλουν εαυτούς. Όλα είναι τυχαία ή έχουμε πάλι τουρκαλάδες στο πλευρό μας και μεγαλοκαρχαρίες επενδυτές που εκβιάζουν τη νέα Κυβέρνηση με το “καλημέρα”;

    Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ερευνηθεί σύντομα καθώς προέχει τώρα η κατάσβεση των πυρκαγιών για να μην έχουμε χειρότερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ο Αρχικαντεμης ο Κουλης που βγαλατε πορδυπουργο της Μπανανιας φταιει,γκαντεμης απτα γενοφασκια του,ας προσεχατε γιδια.

    2. Για το μάτι λέγατε μας έκαψε ο τσιπρας τώρα λέτε οι τουρκαλαδες αλλά εγώ θέλω να ακούσω και αυτόν τον τραγο από τα Καλάβρυτα να μας πει και αυτός για αυτά που γινονται

    3. με τοσους Τουρκοαλβανους και λαθρομεταναστες ανεξελεγκτους,αφου δεν εχουν καψει ολη την Αθηνα καλα ειναι

    Comments are closed.