Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ! ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ – Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ – « ΒΓΗΚΕ Ο ΧΑΡΟΣ ΠΑΓΑΝΙΑ» – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Καταγγελίες κατοίκων ότι πετούσαν πέτρες προς το μέρος των σπιτιών τους – Με την επέμβαση της αστυνομίας επέστρεψαν στο hot spot
    Ανησυχία επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο Πυλί, όταν περίπου 150 μετανάστες κατέβηκαν στο χωριό με πέτρες και καδρόνια. Οι κάτοικοι μόλις άκουσαν φασαρία, βγήκαν στους δρόμους, όμως χάρη στην άμεση επέμβαση της Αστυνομίας, οι μετανάστες οδηγήθηκαν προς το hot spot.

    Κάτοικοι μας κατήγγειλαν ότι οι μετανάστες πετούσαν πέτρες προς το μέρος τους και προς τα σπίτια της περιοχής, ενώ οι αστυνομικοί παρακαλούσαν τους κατοίκους να φύγουν για να μην εξαγριωθούν περισσότερο οι μετανάστες.

    Οι κάτοικοι μας ανέφεραν επίσης, τον φόβο τους ότι νιώθουν ανασφαλής, αφού η αστυνομική παρουσία δεν είναι επαρκής και ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο επεισόδιο, ποιος μπορέι να τους εγγυηθεί την ασφάλειά τους.

    Αστυνομική παρουσία παραμένει στην περιοχή, για παν ενδεχόμενο.

    Δείτε βίντεο από το σημείο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Όπως σαπάκιασαν τους ματατζίδες, έτσι να πλακώσουν και τα λαθροπιθήκια. Το τσαγανό το χουν,το απέδειξαν, τι κάθονται κότες; Ή μήπως δε θέλουν να πειράξουν τους λάθρο, γιατί είναι ταξικά αδέλφια; Άντε ντε, για να σας δω τώρα!

    2. Να τους κατασχέσουν τα τηλέφωνα γιατί ο Ερντογάν είναι πίσω απο αυτά, τους ειδοποιεί πότε θα κανιβαλίσουν. Ύστερα κάποιοι μας ζητάνε να τους δούμε ως ανθρώπους. Θα μου πετάξει ο άλλος πέτρα, θα με κλέψει, θα με χτυπήσει ενώ μπήκε ακάλεστος και εγώ θα τον βοηθήσω και θα τον δεχτώ; Ούτε σε ένα παράλληλο σύμπαν δεν θα δείξω τέτοια μαλάκινση ακόμα και αν μου το πεί ο ίδιος ο Θεός. Μας μισούνε, άλλωστε το λένε και οι ίδιοι πως όποιος δεν είναι μουσουλμάνος είναι βρώμικο γουρούνι που θα το σφάξουν.

    3. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΔΙΘΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΟΛΟΓΡΙΑ

    4. Ρε εισαστε στα καλα σας ???Πριν τριαντα χρονια ηταν πανεμορφα και ειρηνικα ολα στο νησι και μηδεν λαθρομεταναστες ..Φυσικα τριαντα ετη καλοπερασης,εκμεταλλευσεως των λαθραιων και αριστεριλας εκαναν την ζημια τους στο να βλεπουμε το θεμα απο την σωστη πλευρα ασφαλειας και εθνους .Εννοειται οτι και η δομη στο Πυλι εγινε σε στρατοπεδον και ηταν να ειναι ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΟΜΗ ..Τα αποτελεσματα τα βλεπετε του τι σημαινει κλειστη δομη για τους αριστεροφερνοντες .Να μπουκαρουν στο χωριο που ειναι ενα χιλιομετρο αποσταση λεηλατωντας και διαταρασοντας τα παντα μπουλουκια ΚΑΦΡΩΝ ΗΜΙΑΓΡΙΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ….Η μονη λυσις ειναι ολοι αυτοι σε ΓΥΑΡΟ και Μακρονησο μετα καταναγκαστικων εργων μεσα σε μια εβδομαδα αφου μπουκαρουν στα νησια και μετα απο 6 μηνες καταναγκαστικα εργα και 3000 ευρω προστιμο αναγκαστικη απελαση απο Ελλαδα για οπου διαλο τους θελουν η μη ..

    5. Τα λαθη πληρωνονται, απο την αρχη επρεπε να μην δεχθουν κανενα ψευτοπροσφυγα!!!!!! Τωρα ζουν στην ανασφαλεια!!!!!!! Καθηστε με σταυρομενα χερια και περιμενετε να γινει καποιο θαυμα να γλυτωσετε!!!!!!!! Πεταξτε τους αλητες των ΜΚΟ στην θαλασσα πρωτους και μετα τους θρασυτατους λαθροεποικους που δεν σεβονται κανενα και τιποτα!!!!!!! Και να ζητατε απελαση και οχι να φυγει το προβλημα απο σας και να παει σε αλλους στην ενδοχωρα!!!!!!! Και να μην ξεχασετε, οταν ελθουν εκλογες να ψηφισετε παλι τους λαθρολαγνους Ανθελληνες του Συριζα και τους υπολοιπους του κλεπτικου τοξου για να σας….σωσουν γιδοπροβατα!!!!!!!!

      1. Λάθος φίλε μου. Θυμάσαι την εξέγερση των κατοίκων στην Κω πριν μερικά χρόνια για να μην δέχονται λαθρομετανάστες? Ποιος ήταν αυτός που τους χτύπησε τους έπνιξε στα χημικά και τους οδηγούσε στα κρατητήρια για να μπορούν ανενόχλητοι οι λαθρομετανάστες να εισβάλουν? Ο αριστερός οι μκο ή ο ματατζης? Για σκέψου. Ευχαριστώ.

    6. οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες προτρεπουν και παροτρυνουν τους λαθρο γαμιαδες των μαναδων τους, να βιαζουν και να σφαζουν τον ελληνικο λαο!
      δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!!!

    7. κακώς επεμβαίνει η αστυνομία , οι κάτοικοι ας τα βγάλουν περα μονοι τους , τωρα θυμήθηκαν τους μπάτσους, τα γουρούνια τους δολοφόνους ?
      ο καθε ενας για πάρτι του , να μην ανοίγατε τα σπιτια σας και της αγκαλιές σας οταν τους υποδεχοσασταν

      1. Σοβαρά μιλάς? Πριν 3 χρόνια θυμάσαι τι είχε γίνει στην Κω ενάντια στους λαθρομετανάστες? Οι βλακες οι ματατζηδες ήταν αυτοί που χτυπούσαν τους κατοίκους και βοηθούσαν τους λαθρομετανάστες να εισβάλουν. Στην μόρια τα μάτ έπιασαν τα παιδιά που έκαναν περιφρούρηση και έδιωχναν λαθραιους. Πλάκα μας κάνεις τώρα? Τα μάτ ευθύνονται για τους λαθρομεταναστες στα νησιά. Προχθές ποιοι χτυπούσαν τους κατοίκους για να μην αντιδρούν στην εισβολή? Τα μάτ. Πλάκα μας κάνεις τώρα?

    8. Αλαχού ακμπάρ.Μπήκαν στήν πόλη οι εχθροί.Ο σώζων εαυτόν σωθήτώ.
      Γιάννης Λάκων

    9. Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΨΥΧΗΣ , ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ , ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΣΣ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ;
      ΝΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ( ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
      ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ) ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ . ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΧΙΜΠΑΤΖΗΔΩΝ , ΟΧΙ Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΡΗΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΨΥΧΩΝ , ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

    Comments are closed.