Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ! Ο… ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ! ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΤΑΡ

    Ισχυρές αναταράξεις έχει προκαλέσει στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή το ξέσπασμα σκανδάλου που περιλαμβάνει έρευνες για διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε… απευθείας σύνδεση με το Κατάρ. Οι βελγικές αρχές συνέλαβαν τέσσερα άτομα, μεταξύ αυτών και την… Εύα, -πρώην πλέον- ευρωβουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τα διεθνή ΜΜΕ να σημειώνουν ότι οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν.

    Παράλληλα, σε ΜΜΕ όπως η ιταλική Repubblica το γερμανικό Focus και η βελγική L’ Echo, γίνεται αναφορά και στο όνομα του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος μπαίνει στο «κάδρο» ως υποστηρικτής του Κατάρ, έχοντας προχωρήσει σε αποθεωτικές δηλώσεις για το εμιράτο ενόψει Μουντιάλ, κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με την Εύα Καΐλη.

    Ο Μαργαρίτης Σχοινάς είχε αναρτήσει πληθώρα status και φωτογραφιών για το Μουντιάλ του Κατάρ, πραγματοποιώντας δηλώσεις και… διαπιστώσεις για τα «βήματα προόδου» του εμιράτου στα εργασιακά δικαιώματα, γεγονός που σχολιάστηκε από τα διεθνή ΜΜΕ και έβαλε στο «κάδρο» τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν.

    «Το Κατάρ έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει αναμορφώσει την εργατική του νομοθεσία, έχει σαφέστατα κάνει τομές σε πράγματα που είναι αδιανόητα για χώρες της περιοχής», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει στην ΕΡΤ ο Σχοινάς.

    Στην φωτό είναι ο γνωστός Μαργαρίτης Σχοινάς, η γνωστή Εύα Καϊλή και ο άγνωστος Γιάννης Τσακίρης, υφυπουργός Ανάπτυξης στο υπουργείο του γνωστού Αδώνιδος. Το περίεργο είναι ότι η φωτό τραβήχτηκε στο Άμπου Ντάμπι πριν κάτι εβδομάδες…

    Ο Σχοιχάς μαζί με τον Αβραμόπουλο είναι οι επόμενοι. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας!

    exofyllo12-12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Γαμούσε κι ο Σχοινάς; Ο Τσακίρης μοιάζει στον Φιλιππίδη.

    2. Πως γίνεται να έχουν τέτοια γουρουνοκεφαλα όλοι αυτοί απορώ.

    3. μενουμε ευρωπη γιατι εχει καλα λεφτα!!! αλαβανος, παπαδημουλης, καιλη και ποσοι αλλοι που δεν ξερουμε εχουν κανει τη καλη τους στις βρυξελλες.Εκει ειναι τα λεφτα και οχι για τους γηγενεις των 400 και 500 ευρω το μηνα. διαβαζοντας τη διαδικασια της συλληψης της καιλη , οι βελγοι βρηκαν στο σπιτι της αναριθμητα δωρακια με προελευση ΚΑΤΑΡ.. Εδω στη ψωροκοσταινα εξακριβωμενα, πολιτικοι ελαβαν δωρακια απο τη SIEMENS που βρισκονται στα σπιτια του αλλα ο χριστοφορακος δεν ξερει τιποτα.διαφορα μεταξυ βελγων και ελληνικων αρχων!!!!

    4. τι πιάνει αραγε το χέρι του σχοινά στη φωτό?

    5. Ολες οί χώρες πού επιδιώκουν νά προωθούν καί προστατεύουν τά συμφεροντα τους, όπως καί ή Ελλαδα σε διαφορες Βουλες , μεσω τών Lobies που δημιούργησαν γιά νά κάνουν ακριβώς αυτό . Αυτό έλλειπε να στείλουν το Ελληνικό Lobby στίς ΗΠΑ στην φυλακή επειδή συνηγορεί στήν προώθηση τών ελληνικων συμφερόντων σέ διάφορα θέματα καί μπουκοταρει πχ τήν πώληση όπλων στήν Τουρκία !

      1. Ό,τι νά ‘ναι… Έτσι λέγεται η λαμογιά του κάθε αεριτζή για ίδιον όφελος, lobbying (υπέρ παρτίδος)!

    6. Ποιό ακριβώς είναι τό ατόπημα τής Καιλή ; Αν διαφημιζε τό Qarar και έπαιρνε αμοιβή ως διαφημιστρια χωρίς νά βλάπτει κανέναν γιατι κατηγορείται ; Εξέφρασε τήν γνώμη της γιά τήν πρόοδο τού Κατάρ καί έπεσαν όλοι επανω της ! Υπάρχει Omerta στόν σχολιασμό καί δέν τό ξέρουμε

      1. Γιατί δεν είναι διαφημίστρια, γμτκμ μέσα, αλλά λαμόγιο βλαμμένε…

    7. Όποια πέτρα να σηκώσεις, βρίσκεις αυτήν. Κολλούσε σ όποιον είχε δύναμη, για να την προωθήσει….

    8. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΦΑ?

    9. ΣΤΕΦΟ, ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ( 5046c )
      ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΤΟΝ “ΑΚΟΥΓΕ”;

      1. Μπίζνες με Βαγγελα στα φωτοβολταϊκά, να τον έχει πιασμένο και να τον εκβιάζει
        Και πολλά άλλα ο Κωστακης

    10. Σβαμπ πως σε λενε εχε χαρι που ο κοντος γκαγκεμπιτης δεν πηδαει κωλογριες του επιπεδου σου ναζιστοσπερμα! Απλα θα σου βαλει ενα πυρηνικο πυραυλο στο γεροντιστικο κωλαρακι σου και θα σε εξαυλωσει!

    11. Σχοινας! Ας μου λυσει καποιος την απορια απο που προεκυψε πολιτικο προσωπο αυτο το….διαμαντι!

    12. Το διαδίκτυο γράφει ότι υπάρχει αίτημα δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων τησ οικογένειας Καιλη στη Ελλάδα

    13. Ο Σχοινας πού κρύβεται ? Ελπίζω να έχει βρει τρόπο να γυρίσει στη Μπανανια ,αν ήταν στο Βέλγιο, γιατι αλλιώτικα είναι επικινδυνο για αθώους,εντιμους και υπεράνω χρηματων “πολιτικους” να βρίσκονται σ’ αυτην την καταραμενη χωρα. Βελγιο σου λεει ο άλλος, αυτο ειναι που λεμε οτι “μας ηρθε απο κει που δεν το περιμεναμε” … μικροι στο ματι,μεγαλοι στο κρεβατι οι Βελγοι,πολύ σιγανοπαπαδιές ,απο κοντο ανθρωπο να φοβασαι … Οσο για την Παρθένο της Ορλεάνης, αρμοδια ειναι ΜΟΝΟ τα δικαστηρια της Μπανανοκώσταινας, (οπως αλλωστε θα πουν και οι δικολαβοι που θα βαλει). Λευτερια στις Βίζιτεεεες !

    14. Μυρίζει!! oχι εκλογές που έλεγε ο μητσοτακης αλλά ο βόθρος της μίζας και της ρεμούλας δεν είναι τυχαία
      η πρώτη φώτο..
      Λέτε η ευα καιλη να ήτανε βελγιδα;;; γιατί βλέπω εδώ ούτε μια ερευνά τίποτα;;;….. δεν εχει φέρει φράγκο από τα μαύρα στην Ελλάδα;;

    15. αυτά είναι… Εργασιακές συνθήκες για βραβείο. Το βραβείο της σοσιαληστικής διεθνούς και του κλάους σβαμπ

    Comments are closed.