Η ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ FRANCOISE JOET ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ EUROPEAN FORUM FOR VIGILANCE VACCINE: “O ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ceb7ceb3cebecebecebeceb7ceb7cebeceb7ceb7

    Η ιστορική ομιλία Françoise Joët* Ιδρύτριας της ( European Forum for Vigilance Vaccine) :

    Βάζουν στο χέρι τον πολίτη κράτη με συνεργούς φαρμακοβιομηχανίες και διεθνούς οργανισμούς υγείας..

    Ο εμβολιασμός κατά συνέπεια δεν είναι μια υπόθεση της υγείας αλλά μια υπόθεση εξουσίας και χρημάτωνδεν είναι πια ένα αντικείμενο γνώσεων αλλά πίστης. 

    Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όπου η εξουσία και τα συμφέροντα (αλληλοσμφύρονται) δεν εκπλαγόμαστε από τα δυσάρεστα παράγωγα που περιέγραψε ο καθηγητής …είναι πιθανό ο μαζικός εμβολιασμός… ολοένα και πιο πολυάριθμα αλλά και πιο τοξικά προϊόντα περιλαμβάνονται στα εμβόλια .. καμιά πληροφορία ούτε στους γιατρούς ούτε στο κοινό καμιά εμβολιακή επαγρύπνιση, μακιγιάζ των δεδομένων και προπαγάνδα με τη συνδρομή των μεγάλων μέσων και τελικά οι νόμοι υποχρεωτικού εμβολιασμού προβλέπουν φυλάκιση δήμευση περιουσιακών στοιχείων απολύσεις κατάργηση επιμέλειας κηδεμονίας διώξεις-διωγμούς και απαγόρευση άσκησης του επαγγέλματος ιατρού.

    Αυτό είναι το ταμπλό είναι απίστευτο αλλά αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της εμβολιολογίας.

    Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα έπειτα από τον Παστέρ εγκαταστήσαμε την αρρώστια στη θέση της υγείας και την υποταγή στη θέση της συνείδησης..”

    *Διετέλεσε καθηγήτρια Ισπανικών στο πανεπιστήμιο Blaise Pascal του Clermont-Ferrand.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ… ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ… ΑΑΑΑΑΑΑΚΡΙΒΩΣ
      .. Η ΑΛΗΘΕΙΑ… ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΣΙ… ΑΧΡΗΣΤΟΙ… ΟΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΤΕΡΟΙ

    2. Κανονίστε να ψηφίσετε παλι ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ …..Αρκετά με όλους αυτούς …..σουτάρισμα και με τα δυο ποδια ! άχρηστοι , ανίκανοι, άθλιοι είναι ολο το παρεάκι αυτό ! πρέπει να γίνει ξεσκαρτάρισμα αλλιώς πιο πατο δεν εχει !

    3. Αφού είναι ζήτημα υγείας γιατί δεν επιτρέπονται όλα τα εμβόλια;
      Αφού είναι ζήτημα υγείας, γιατί δεν δίνεται η “πατέντα” για την παραγωγή εμβολίου από το εκάστοτε κράτος;
      Αφού είναι ζήτημα υγείας γιατί ξεπήδησαν στην αγορά τόσο εύκολα τα εμβόλια και δεν δόθηκε έμφαση στην παραγωγή φαρμάκου? Το οποίο έχει βγει (μονοκλωνικά αντισώματα) αλλά για κάποιους λόγους δεν έρχεται στην Ελλάδα.
      Αφού είναι ζήτημα υγείας γιατί αγοράζονται RAFALE και προσλαμβάνονται αστυνομικοί, ειδικοί φρουροί και ΕΠΟΠ μέσα στην πανδημία για την στελέχωση υπηρεσιών που θα επιτηρούν τα πανεπιστήμια και τα νησιά?

      Να σου πω γιατί; Γιατί πρωτεύουν τα γεωπολιτικά ζητήματα, μετά τα οικονομικά, μετά τα πολιτικά και τελευταία η υγεία.

    4. μαγκες μου?
      μακρια απο τα εμβολια,μην μασατε με την …υποχρεωτικοτητα που λεει ο μουλος
      δεν θα του περασει
      παμε για εκλογες μεσα σε Σεπτεμβρη/Οκτωβρη
      το ξερουν και οι ιδιοι και για αυτο πανε να επισπευσουν την κατασταση,αποτυχανε.
      Κρατατε αμυνα,μονο οι δυνατοι απο ‘εμας’ θα βγουν στο τελος νικητες απο αυτη την λαιλαπα.
      Ελλας Ελληνων Χριστιανων

    5. δεν διαβάζουν τις ημερήσιες εκθέσεις του εοδυ, δε διαβάζουν τις εκθέσεις του gov.uk, δεν διαβάζουν τις εκθέσεις του FDA, δεν διαβάζουν τις κατευθυντήριες οδηγίες του συμβουλίου της ευρώπης. Όλη μέρα φτιάχνουν φανταστικά σενάρια τρομοκρατίας που δε στηρίζονται στα επιδημιολογικά στοιχεία και δε στηρίζονται στην ιατρική επιστήμη. ΠΟΤΕ δεν έχει λήξει ΚΑΜΙΑ επιδημία, πανδημία ή άλλη μεταδοτική νόσος με ‘τείχος ανοσίας’ από εμβολιασμό ανθρώπων. ΠΟΤΕ. Ο εμβολιασμός προστατεύει τους εμβολιασμένους.

    Comments are closed.