Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ – ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ QR – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

    Κοινοποίηση:
    60f1c35f87f3ec26680025a8-1

    H Mόσχα νίκησε τον Κώδικα QR κι από σήμερα δεν θα είναι υποχρεωτικός για πρόσβαση στην εστίαση, στα καφέ και στα restaurants της και στη διασκέδαση ντισκοτέκ και μπαρ κλπ αναφέρει το rt! 20 μέρες άντεξε ο κοινωνικός αποκλεισμός και κοινωνικός πειραματισμός.

    Στην Ελλάδα πόσο. Ο Δήμαρχος της πόλης Sergueï Sobianine πήρε πίσω με διάταγμα το υγειονομικό “laisser-passer” μετά από 3 εβδομάδες γιατί οι Ρώσοι απέδειξαν σθένος.

    Έκαναν μπουκοτάζ στις ρίγες κρατουμένων Barre Codes.

    Τέλος το υγειονομικό απαρτχάιντ και τα ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

    Ελεύθερη πρόσβαση παντού για όλους….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Michail Kalamatianos
      ​Γεια σας από Birmingham και αν δεν το έχετε ακούσει εδώ το 60% των ενεργών κρουσμάτων που είναι σε νοσοκομείο έχουν κάνει και τις 2 δόσεις . . .

      1. Γεια σας. Μα αυτό είναι λογικό. Από τη μία η αναποτελεσματικότητα των εμβολίων αυτών και από την άλλη, και κυρίως αυτό, το ότι για την μετάλλαξη του κάθε βακτηρίου ευθύνονται οι εμβολιασμένοι και όχι οι ανεμβολίαστοι όπως εγκληματικά ψευδώς διαδίδουν τα κανάλια της προπαγάνδας. Είναι σε όλους γνωστό από καιρό το ότι όποιος παίρνει συνέχεια αντιβιοτικά θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο γιατί τα βακτήρια μεταλλάσονται γενετικά για να επιβιώσουν ενάντια στη φαρμακευτικη αγωγή και έτσι τα συγκεκριμένα αντιβιοτικά γίνονται πλέον αναποτελεσματικά. Κάτι ανάλογο γίνεται και στην περίπτωση του κορωνοϊού.

    2. ” Έκαναν μποϋκοτάζ στις ρίγες κρατουμένων Barre Codes. ”
      Δέν τό κατάλαβα αυτό…

      1. Λογοπαίγνιο είναι,παρομοιάζει τις ρίγες που έχουν οι στολές των φυλακισμένων με αυτές τις ρίγες των barrecode

    3. Ζητάμε από τους εμβολιασμένους να κάνουν το ίδιο. Να μην γίνουν τα όργανα διαχωρισμού που τους θέλουν οι κυβερνώντες.
      Ή όλοι μαζί ή κανένας.

    4. Η Ρωσική ομοσπονδία, είναι κράτος κυρίαρχο και συγκεκριμένα, οι διοικούντες είναι αληθινοί Ρώσοι και όχι Εβραίοι πράκτορες. Συνεπώς, αγαπούν την χώρα τους και εξασφαλίζουν τα συμφέροντά της με κάθε τρόπο. Φυσικά, είναι μία υπερδύναμη και μπορεί να κινείται διαφορετικά στην πολιτική και γεοπολιτική σκακιέρα. Όμως, και οι μικρότερες χώρες έχουν δυνατότητες, εάν φυσικά οι δήθεν πολιτικοί που τις κυβερνούν δεν είναι Εβραίοι πράκτορες…..! Και ο νοών νοήτω ή μήπως ανοήτω¦¦¦ Α, ξέχασα να σας ρωτήσω νεοελληναράδες μου. Τα μπάνια πως πάν妦¦ Τα καφεδάκιᦦ¦ Όλα καλά¦¦¦ Πάντα καλά, πάντα καλά……

      1. Άψογος σχολιαστής!! Γνώστης της πραγματικότητας.

    5. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς αν πάρουν μέτρα για σούπερ μάρκετ κλπ, ας ψωνίσουμε μερικές βδομάδες από μπακάλικα, δε θα πάθουμε τίποτα.

    6. Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΙΨΕΙ ΑΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ SHCWAB…. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΞΟ ΚΩΛΙΕΣ Ο KOULIS BASTARDO… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΝΑ ΑΠ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΥΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ… ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΚΟ… ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ… ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ… ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ?… ΟΛΗ Η ΣΑΤΑΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ… ΜΕ ΜΕΩΣ… ΚΑΙ CIA ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ… ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ 50 ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ…. Ο ΦΟΥΣΚΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ… ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ…. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ

    7. Αυτό που ζούμε είναι ο Γ παγκόσμιος πόλεμος. Ο ψευτοιος φέρνει την οικονομική καταστροφή ενός πολέμου χωρίς να υπάρχουν υλικές ζημιές. Εμβολιαστείτε κορόιδα, σε μερικά χρόνια από τώρα θα είσαστε τα θύματα του πολέμου και θα σας ονομάσουν ” ήρωες”, μπορεί να σας δώσουν καμία άδεια για περίπτερο ή καμία τιμητική σύνταξη τυχερουληδες!

    Comments are closed.