Η.Π.Α – ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ – ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ “ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ”, ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ..

    Κοινοποίηση:
    0167177408-5937680311-1468-45036493172540619028-520187-1551276534-840x400

    Ένα ομολογουμένως αποκαλυπτικό βίντεο που ξεκαθαρίζει πλήρως το τοπίο για το ποιοι κρύβονται πίσω από τις δήθεν “αντιρατσιστικές” διαδηλώσεις  και τις ταραχές με το απίστευτο πλιάτσικο στις Η.Π.Α. 

    Το βίντεο δείχνει άνθρωπο να δίνει χρήματα σε νεαρό και εντολές για το πως θα κινηθούν αυτός και μια παρέα πιτσιρικάδων με ποδήλατα. Είναι χαρακτηριστικό ότι γύρω του υπάρχουν κουκουλοφόροι των γνωστών πληρωμένων οργάνων του μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος, “antifa”.

    Είναι η απόλυτη δικαίωση τόσο για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όσο για το site, αφού εδώ και 2 μέρες φωνάζουμε για σχέδιο αποσταθεροποίησης με σκοπό την πτώση από το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ, του Ντόναλντ Τραμπ..

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ Κ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ
      ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΑΡΓΑΡΑ.

    2. στον αμερικανικο νοτο δε βλεπω δραστηριοτητα απο τους αντιφα….
      εκει θα τους γαζωσουν ασαλιωτα οι νοτιοι

    3. Μαρέσει πολλοί εδω (επαναστάτες του γλυκού νερου) το παίζουν και καλά “αντιαμερικάνοι-αντικαπιταλιστές-φιλοκινέζοι”. Ας έφευγε απ το χάρτη οι ΗΠΑ και μετά θα παίζετε με τα @ρχιδι@ σας αντι για το νέο iphone που σας αγόρασε ο μπαμπάκας σας ‘η στη χειρότερη περίπτωση με τα κινέζικα ψευτοτηλέφώνα μαρκας “ΜΕΚΑΨΕΣ”. Και σημειοτέον στους “αντικαπιταλιστές”…με κάθε iphone που αγοράζετε είναι μια ακόμη νίκη των “κακών” καπιταλιστών που διευθύνουν την APPLE!

      ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ…ΟΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ nike ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

    4. Καρμπον περίπτωση ουγκανων φουντουλη κ καπελωνη… και πληρης εκμεταλλευση οχλοκρατιας!

    5. Ρε Πιτ θέλω να αγιασω και δε μ αφήνεις!
      Δε ξέρεις τι σου γινετΑΙ και όχι γινετΕ
      αμορφωτε,ανορθογραφε ΠΙΤ
      “Δαιμωνιωδες πλάσμα” που παντού χωνεσαι!
      Υ.Γ.Αν κι εδώ που τα λέμε συμπαθητικουλης
      μου φαίνεσαι!

    6. Καρμπον περίπτωση γρηγοροπουλου κ φυσσα… και πληρης εκμεταλλευση οχλοκρατιας!

    7. Ο τραμπ σαν φιγουρα είναι από τις πλέον αντιπαθείς.από εκεί κ πέρα υπάρχει ακόμα κ πριν την εκλογή του μία προσπάθεια αποδόμησης του ακόμα κ από ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Ο Ομπάμα η Χίλαρι κ ο μπιλ συν τον μπούς αιματοκυλισαν τον πλανήτη. Μπροστά σε αυτούς ο τραμπ είναι αθώα περιστερά. Το βέβαιο είναι ότι η πολιτική του θίγει συμφέροντα κολοσσών. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα μας δεν ειδαμε καμιά ουσιαστική διαφορά με την πολιτική των προκατόχων του κ ιδιαίτερα στις σχέσεις με τα μεμετια που εξακολουθούν να είναι το αγαπημένο παιδί των αμερικανών παρά το γη κ ύδωρ που τους έχουμε παραχωρήσει. Καλό είναι ν στεκόμαστε κριτικά στον καταιγισμό των μέσων παραπληροφόρησης που δίνουν γραμμή για ηθική ,ανηθικότητα εθνική υπερηφάνεια κ προδοσία.

      1. ΒΑΣΙΚΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΑΠΟ 46% ΤΟ 2016 ΣΤΟ 54% ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟΥ) ΑΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ (52%)..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ CNN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
        ΕΙΔΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΝΟΝΟΜΙΑ ΑΠ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ” ΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΔΩ.
        ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ

    8. Οχι ρε παιδια στημενο ειναι…Ο Τραμπ εβαλε κατι δικα του παιδια να κανουνε οτι παιρνουνε χρημα ενω ο γαμπρος του τραβαγε βιντεο
      Οπως και η Κορονα ηταν ολα ψεμματα για να μας κλεισουν μεσα και να μας βαλουνε τσιπακια και μετα να μας καρφωσουν με εμβολιο
      Συνωμοσιολογοι ολου του κοσμου ενωθειτε…
      Τωρα που τους αφησε ο Κουλης να πανε για καπουτσινο εξαφανιστηκαν για μαγειας ολοι αυτοι των προηγουμενων 2 μηνων.

    9. Eίναι παιδιά του σόρος υπάρχει μια σελίδα που κανείς εγγραφη δίνεις τα στοιχεία σου τους πληρώνει για να κάνουν τις βρωμοδουλειες τους αυτά συμβαίνουν και εδώ στην ελλάδα

    10. Μα τα καλλιτερα μου κόβετε!
      Άλλη φορά θα αποφεύγω τα ονόματα
      και θα βρίζω περισσότερο!

    11. Εγώ προβλέπω ότι ο Τραμπ στις εκλογές θα πάρει πάνω από 70% γιατί οι περισσότεροι ψηφοφόροι στην Αμερική είναι νοικοκυραίοι που θέλουν την ησυχία τους και την ασφάλεια τους. Η σαύρα η Χίλαρι και ο παιδόφιλος ο Μπάιντεν νομίζουν ότι με το να βάζουν τα πρεζόνια να σπάνε τα μαγαζιά και να καίνε τα σπίτια ο κόσμος θα σιχαθεί τον Τραμπ και θα ψηφίσει Δημοκρατικούς. Το αντίθετο θα συμβεί. Ο κόσμος θέλει ηγέτη με πυγμή να μπορεί να επιβληθεί στις συμμορίες των αλητών.

      1. ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ. ΟΥΤΕ 7% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΥΓΜΗ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ; ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ.

        1. ΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. Ο ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Η ΚΙΝΑ…ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗ ΚΙΝΕ Ε; Ε ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ!

          1. ΠΙΕΣ ΡΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.

          2. ΠΟΙΟΣ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ; Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΙΣ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ; ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.

          3. ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΠΟΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ; ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ. APPLE, HP, DELL ΚΛΠ. ΞΥΠΝΑ ΚΟΠΡΕ.

    12. Ρε παιδιά μας έχετε ζαλίσει με τον Τραμπ.
      Σκασίλα μας αν τα μαυράκια τον ρίξουν ή αν αυτός ρίξει τα μαυράκια.Έτσι γουστάρουμε να τρώγονται μεταξύ τους.
      Λίγα κακά μας έχουν κάνει να σκάμε μη χάσει την καρέκλα ο Τραμπ;;;;; Άλλον Τραμπ θα βάλει το σύστημα. Για μας τίποτε δεν αλλάζει.Θα συνεχίσουν να μας πίνουν το αίμα όποιος Τραμπ και αν κυβερνάει.

      1. Αν εσύ θελείς δάνεια Μύκονο για διακοπές το πιο ακριβό i-phone καινούργιο αμάξι κτλ.Τότε ο Τραμπ φταίει που είσαι καταχρεωμένος και σου πινούν το αίμα ρε όργιο???Και ξύπνα ρε βλάκα παίζει ρόλο ποιός θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ γιατί είναι η πρώτη δύναμη στον πλανήτη!!!

        1. Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με αυτά που γράφω εγώ ωρέ λεβέντη.Τι Μύκονο αμάξια και αιφόνια τσαμπουνάς;;;;;;;;;;;
          Μήπως παίρνεις ληγμένα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

        2. ΠΙΕΣ ΡΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

    13. Είναι μακρυς ο δρόμος για την Ιθακη(ΝΤΠ) γεμάτος παλούκια αγγούρια και καρότα!
      Γουστάρω παγκοσμιοποίηση!

    14. O Τραμπ ειναι παιδι της ΝΤΠ αυτοι τον βγαλανε για να δημιουργησουνε ενα διπολο συγκρουσης στα τοσα αλλα.Ο λογος μεσα απο αυτες τις συγρουσεις που εγιναν γινονται και θα γινουν ειναι να οδηγησουν τα λοβοτομημενα προβατα στο συμπερασμα οτι μια παγκοσμια κυβερνηση θα ελυνε αυτα τα προβληματα

    15. Η μακακια πάει σύννεφο , όταν δεν μας συμφέρει πάντα φτιάχνουμε ιστορίες με δράκους,
      Για πηγαίνετε στην Αμερική να δείτε πως ζούμε η μειωνοτητες και μετά να βγάζετε συμπεράσματα έξω του ασφαλούς από τον καναπέ.
      Ακμή και παρακμή η ιστορία επαναλαμβάνετε κονδυλοφόροι του ήθους ,

    16. Τόσο γελοίο πρόεδρο δεν έχει ξαναδεί η Αμερική. Τον πάστωσαν στα λαγούμια του λευκού οίκου μαζί με τα γκοτζίλα κρέατα λες και γίνονταν πυρηνικός πόλεμος. Τί κρύβεσαι ρε κλασομπανιέρα; Πρόεδρος της Αμερικής είσαι και τα κανες πάνω σου με μερικούς διαδηλωτές;; Που να ρθουν οι Κινέζοι δηλαδή χαχααχχα

      1. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΝΤΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΤΕΙ ΒΛΑΜΜΕΝΕ…ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΝΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑ ΤΟΝ ΡΑΜΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ…ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

        1. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.

          1. ΠΙΕΣ ΡΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.

      2. Και εσυ ξεμεινες απο καροτα; Δεν πειραζει, ειναι η εποχη των αγγουριων τωρα….

      3. Γιατί πήγε ενάντια στον Εβραϊσμό και την Μασονία γ’ αυτό χρειάστηκε να τον κρύψουν όμως είναι ζήτημα στιγμών μέχρι να δοθεί το πράσινο φως ώστε να πνίξει την εξέργεση των αλλοδαπών και των αναρχικών. Τότε δεν πα να ακούσετε και να φωνάζετε ..δολοφόνε Τραμπ και φασίστα θα κουνιούνται πέρα δόθε , αντί γιατί νομίζετε ότι μπορείτε να καταργήσετε ακόμα και με την βοήθεια των Εβραίων τα έθνη που υπάρχουν εκατοντάδες αιώνες τώρα και να πάτε κόντρα σε όλους και σε όλα με σκοπό την πλήρη σιωνιστική Τυραννία

        Θα ναι δειλός αν κιοτέψει τώρα
        Είναι ο πρόεδρος και πρέπει να πάρει το αίμα και να πνίξει γρήγορα την επανάσταση γιατί πολύ θάρρος πήρανε όλα τα κουμουνιστικά αναρχοάπλυτα και με την βοήθεια των Εβραίων εκτελούν έθνη και κοινωνίες !

        1. Ο ΤΡΑΜΠ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΙΤΛΟΦΟΡΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΦΑ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ.
          ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΟΥΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

        2. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ. ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ.

          1. Σκασε εσυ μη μιλας. Εχεις να πας σχολειο αυριο! Οι πιτσιρικαδες σα κι εσενα κανουν τα μαθηματα τους

    17. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΕΝΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ , ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ……

      1. Νίκο μήπως μοίρασε πακέτα ο Τραμπ και εδώ;;;;;; Πολύ λιβάνισμα πέφτει.

        1. ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ …. ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    18. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΕΓΡΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΜΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΜΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ.

      1. Αυτές τις μαλακιες λες όταν είσαι τρόμπας

      2. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΑΡΩΤΑ ΒΟΘΡΕ.

    19. Από την αρχή μου φάνηκε στημένο το πρώτο βίντεο με τους αστυνομικούς. Ο Μαύρος “Αγαθός γίγαντας” με τη λευκή γυναίκα που τον σκότωσαν οι κακοί λευκοί, που εντελώς τυχαία βρέθηκαν και οι κάμερες εκεί να τραβήξουν τη σύλληψη του. Είναι δεδομένο πως κάποιοι καθοδηγούν όλους αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια, δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι πολλοί εγκληματίες και ταραξίες που καταστρέφουν και λεηλατούν τα πάντα στο πέρασμα τους.

      1. Περίπτωση γρηγορουλου κ φυσσα… και πληρης εκμεταλλευση οχλοκρατιας!

    20. Δε νομίζω κάποιος μη-ηλίθιος να μη το γνωρίζει αυτό. Αν κάποιος το 2020 δε ξέρει (ή παριστάνει πως δε ξέρει) πως λειτουργούν οι “αντίφα” και οι “αναρχικοί”, είτε είναι για περιορισμένης εγκεφαλικής ευθύνης είτε ανήκει στη παράταξή τους…. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και στην Ελλάδα, καρμπόν όμως. Κι εδώ στα Εξάρχεια αυτά τα μπουμπούκια έχουμε.

    21. Πολύ βρώμα η δουλειά, λες και όλο το σκηνικό με τον μπάτσο ήταν στημένο για να ξεκινήσει όλο αυτό το πανηγύρι με του χρήσιμους ηλίθιους (Antifa).
      Γενικά η ιστορία με την Αμερική μας έχει μάθει ότι πρώτα καταστρέφει κάτι στο εσωτερικό της και μετά βγαίνει προς τα έξω βλέπε Δίδυμους Πύργους.
      Και ποιός Τραμπ να πέσει? Θα βγάλει την φρουρά στους δρόμους, θα τους δέσουν όλους τους χρήσιμους ηλίθιους και μετά θα βγει και καλά Σωτήρας.

      Ξαναλέω πολύ βρώμα η δουλειά, κυρίως μετά από παγκόσμιο lockdown.

    22. Το ίδιο και εδώ. Τα πλούσια αφεντικά τους δίνουν φράγκα (κυρίως για την πρέζα) και τους αφήνουν να πλιατσικολογούν κυρίως τα μικρομάγαζα και τους φτωχούς. Αντίφα και Αναρχοκομμουνιστές είναι τα Waffen SS του Σόρος και της πλουτοκρατίας. Είναι δυνάστες του λαού και μπαβοι του κεφαλαίου.

    Comments are closed.