Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ “ΔΙΑΘΗΚΗ” ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ: ΔΩΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΕΛΑ” ΤΑ 10 ΜΙΛΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_kostas-koulis

    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει μείνει -αρνητικά- στην Ιστορία εκτός των άλλων και για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με το Σκοπιανό. Όταν είχε ανακύψει αρχικά το πρόβλημα το 1992-1993 είχε πει τη περίφημη φράση ότι “σε δέκα χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς” θέλοντας έτσι να δικαιολογήσει την επιμονή του να κλείσει το θέμα με “συμβιβαστική λύση” στο όνομα, δηλαδή με την παράδοση από τότε του όρου “Μακεδονία” στους Σκοπιανούς. Φυσικά διαψεύστηκε αφού ακόμη και τώρα -σχεδόν μετά από τριάντα χρόνια- που έκανε την προδοτική συμφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί το θέμα αλλά συνεχίζει να αποτελεί μια μεγάλη πληγή για τη χώρας μας λόγω της μαχαιριάς που δέχτηκε από τους συριζαίους….

    Όμως ο γερο – Μητσοτάκης δεν είχε ενδοτικές θέσεις μόνο για το Σκοπιανό. Μπορεί να μην έχει μείνει ευρύτερα καταγεγραμμένο αλλά ανάλογες απόψεις είχε και ανάλογη πολιτική ακολουθούσε και για τα ελληνοτουρκικά. Δηλαδή της συνθηκολόγησης και του ενδοτισμού, πίσω από τον φερετζέ του διαλόγου και του συμβιβασμού. Αυτή μάλιστα είναι και η “Διαθήκη” που άφησε σε ότι αφορά την εξωτερική πολιτική στον γιο του τον Κούλη. Κι αυτή την πολιτική εφαρμόζει -για να μην προκαλεί έκπληξη και απορίες- ο σημερινός πρωθυπουργός…

    koulis-mitsotakis

    Η αλήθεια είναι ότι την σκυτάλη είχε πάρει πρώτη η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία τα έχει βάλει μπροστά από τότε που ανέλαβε το υπουργείο Εξωτερικών το 2006 στην κυβέρνηση του Κωστάκη Καραμανλή και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ακόμη εν ζωή και παρακολουθούσε ενεργά ακόμη τα πολιτικά πράγματα. Το 2009 η Ντόρα έχασε το τρένο της ηγεσίας της ΝΔ από τον σαμαρά κι έτσι ο οικογενειακός κλήρος έπεσε στον νεαρό Κυριάκο να ακολουθήσει τις παρακαταθήκες του πατρός του οι οποίες πρέπει να τονίζουμε ότι συνάδουν πλήρως με τη διαχρονική φιλοτουρκική γραμμή της Γερμανίας. Γερμανόφιλη από πολύ παλιά η οικογένεια Μητσοτάκη έρχεται και τώρα στο πρόσωπο του Κούλη να εναρμονιστεί πλήρως με τις επιλογές και τις εντολές της καγκελαρίας όπως τις βλέπουμε να εκδηλώνονται και απροσχημάτιστα αυτό το διάστημα προς όφελος των τουρκικών σχεδίων για μοιρασιά στο Αιγαίο και παράδοση της ανατολικής Μεσογείου στα σαγόνια του Σουλτάνου!

    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ακόμη πια κι όταν είχε “αποσυρθεί” – τα τελευταία χρόνια- φρόντισε να κάνει γνωστή και δημόσια τη Διαθήκη του αυτή για το πώς πρέπει να γίνει η “μοιρασιά” με την Τουρκία. Στην τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει στον διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά για τον Σκάι, με την προϋπόθεση να μεταδοθεί μετά το θάνατό του -όπως και έγινε- τα έλεγε χωρίς κανένα πρόσχημα. Μάλιστα εκτός από την τηλεοπτική καταγραφή, αυτό μπήκε και σε βιβλίο -τι …Διαθήκη κανονική θα ήταν αλλιώς- με τις εξομολογήσεις του πρώην πρωθυπουργού στον Παπαχελά και με τον τίτλο “Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια”. Και προσέξτε: Αυτά τα είπε όταν ήταν πια φανερό ότι ο υιός Κούλης θα γινόταν, λόγω της ραγδαίας φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ, πρωθυπουργός. Κι αυτά ακριβώς εκτός από τις δημόσιες δηλώσεις τα είχε αφήσει και ως οδηγίες στον κανακάρη του στις κατ’ ιδίαν κατηχήσεις που του έκανε.

     

    papaxelas-mitsotakis

    Ποια είναι -μέχρι και σήμερα- αυτά τα δικά του λόγια για τα ελληνοτουρκικά και της σύναψη συμφωνίας με την Άγκυρα;

    “Οι βασικές παράμετροι μιας συμφωνίας είναι απλές, πολύ απλές. Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί λογικά. Εμείς θα πάρουμε το μεγάλο μέρος, οι Τούρκοι θα πάρουνε το μικρό. Και περίπου θα έχουμε συμφωνήσει και θα αφήσουμε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να χαράξει τη γραμμή. Ο εναέριος χώρος, τα 10 μίλια, είναι τρέλα, ελληνική τρέλα. Δεν έχουμε κανέναν λόγο. Όσον αφορά τα σχέδια πτήσεως, είναι αστείο να λέμε ότι ζητούμε από τους Τούρκους σχέδια πτήσεως όταν οι Αμερικανοί δεν δίνουν. Κανένας δεν δίνει. Γιατί να δίνουν οι Τούρκοι δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Και γιατί πρέπει εμείς να σταματούμε τα τουρκικά αεροπλάνα; Είναι τρελό αυτό που κάνουμε, είναι εγκληματικό αυτό που κάνουμε. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να συμφωνήσουμε. Δεν υπάρχουν διαφορές”.

    Διαβάστε τώρα και το …επιμύθιο της μητσοτακικής Διαθήκης: “Το πρόβλημα της εμπιστοσύνης είναι πολύ βασικό με τους Τούρκους. Πρέπει να κουβεντιάσουμε ειλικρινά και να καταλάβουμε και τα δικά τους τα προβλήματα και τις δικές τους τις ανάγκες”.

    Με αυτές λοιπόν τις συντεταγμένες βαδίζει και σήμερα ο γιος Μητσοτάκης κι όλα όσα διαφορετικά λέει δημοσίως -ακόμη και με το τελευταίο προσχηματικό διάγγελμά του- είναι για να παραμυθιάζει και να μπερδεύει τους πολίτες. Με αυτή τη φιλοσοφία τον γαλούχησε ο πατέρας τους και τις ίδιες αντιλήψεις, προσαρμοσμένες στα γερμανικά καλούπια, έχει και ο ίδιος. Κι όταν ο Κων. Μητσοτάκης έλεγε -και “λέει”- ότι ‘εμείς θα πάρουμε το μεγάλο μέρος, οι Τούρκοι θα πάρουνε το μικρό” και “θα αφήσουμε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης”, αυτό μεταφράζεται στο ότι πρέπει να δεχτούμε από την …αρχή κιόλας της διαιτητικής διαδικασίας ότι ο Ερντογάν, μαζί με αυτά που θα του παραχωρήσουμε μόνοι μας, θα φτάσει να πάρει με τη βούλα της Χάγης τελικά ακόμη και το 35-40%. Κάπως έτσι εννοούν οι μητσοτάκηδες ότι “οι Τούρκοι θα πάρουνε το μικρό μέρος”. Και πέραν αυτού, ο πατήρ Μητσοτάκης θεωρεί ακόμη και τα 10 μίλια, ούτε καν τα 12, ότι “είναι τρέλα, ελληνική τρέλα”. Και σε τελική ανάλυση, όπως είπε στον Παπαχελά για να μην το …ξεχνάει ο γιος ούτε και μετά το θάνατό του, με την Τουρκία “δεν υπάρχουν διαφορές” αφού θα πρέπει “να καταλάβουμε και τα δικά τους τα προβλήματα και τις δικές τους τις ανάγκες”.

    Από εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τον Μαυρογιαλούρο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Ο σκατοψυχος, δοσιλογος, παπούς του , του άφησε κληρονομιά τη θα κάνη, φτου σας λαμόγια ψηφοφόροι, κρεμάλα στους προδότες

    2. οι απογονοι του προδοτη ελευθεριου βενιζελου που ξεριζωσε τους μικρασιατες απο τις πατρογονικες εστιες τους ολοκληρωνουν τα σχεδια της νεας ταξης πραγματων

      εφοσον οι κρητικοι δεν τους ξεριζωνουν ολους νεκρους και ζωντανους απο το νησι τους

      τοτε αναγκαστικα ως τιμωρια θα πρεπει να δωθει η κρητη πισω στην μητερα πατριδα της την λιβυη

    3. Παιδιά τα πράγματα είναι απλά κοιτάξτε να δείτε θα μπορούσαμε να μαζέψουμε της μειονότητες που έχουμε στη χώρα μας και να τη στείλουμε στις χώρες καταγωγής τους γιατί αυτές οι μειονότητες κάνουν ζημιά στην χώρα μας την Ελλάδα όπως και η Γερμανία που έχει μειονότητες θα ήταν καλό να τη στείλει στη Χώρα καταγωγής τους αν γινότανε αυτό δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα όλες οι χώρες μεταξύ τους Και δεν θα τσακωνόντουσαν και δεν υπήρχαν πόλεμοι και όλα θα ήταν μία χαρά αλλά όταν οι κατάλληλοι άνθρωποι απουσιάζουν από τις σωστές θέσεις αυτά θα συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη παρακαλώ να μου γράψετε στα σχόλια αν έχω άδικο ευχαριστώ πολύ

      1. ….σωστος αλλα και ο γερο μητσοτακης ΜΟΓΓΟΛΙΖΕΙ φαινομενικα και με τα λογια του φυσικα….επρεπε λοιπον απο παλια να τον στειλουμε στα ΑΛΤΑ’Ι’Α ΟΡΗ της κεντρικης ασιας ?

    4. Είχαμε την ευκαιρία να τους στειλουμε στο Αγυριστω και την οικογένεια Μητσοτάκη και τους υπόλοιπους των άλλων κομμάτων.
      Αλλά σαν μαλακας λαός που είμαστε τους ξανά φέραμε για σωτήρες να φτιάξουν αυτά που διέλυσαν και έφαγαν για δεκαετίες.
      Τώρα δυστυχώς έχουν το χρήμα και την χώρα παρει κληρονομιά η Αγγελική οικογένεια.
      Το έλεγα και θα το πω άλλη μια φορά έχουν ρίζες παντου σαν τον γέρο πλατανο.
      Δεν ξεριζώνονται ευκολα.
      Ξαναψηφίστε τους ζώα.

    5. Δεν φταίνε αυτοί φταίει ο ελληνικός λαός που τους ξανά φέραμε στην εξουσία για να φτιάξουν αυτά που κατέστρεψαν εδώ και δεκαετίες.
      Το μαλακες είμαστε.
      Είχαμε την ευκαιρία να τους τελειώσουμε αλλά?
      Εικογεια Μητσοτάκη-ελαδα 10-0.
      Το έλεγα από χρόνια έχουν ρίζες σαν τον γέρο πλατανο.
      Δεν ξεριζώνονται ευκολα.

    6. Η ορβιακη σφηγγοφωλια της θεσσαλονικης εδωσε την εντολη οχι ο βρυκολακας πιονερος.
      Απο το ιδιο σημειο εφυγε και η εντολη για τις πρεσπες.

        1. Δεν αφησες και τιποτα για τους άλλους… σύντροφε!

    7. O συγχωρεμενος ηταν ενας εξαιρετος Ελληνας πολιτικος. Δυστχως οι περισσοτεροι εζετε πλανηθει λογω Πασοκ της περιοδου εκεινης. Και θα το διαπιστωσετε!

      1. Σταμτα να πινεις βλεπεις εθναρχες κωλομπαραδες και εβραιους βρυκολακες ως αγγελους εξ ουρανου.

      2. ΕΞΑΊΡΕΤΟΣ????
        —————————–
        ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΉΣ ΣΤΙΣ 12 /7/1964
        Ο ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΎ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΧΡΈΗ (ΣΒΗΣΜΕΝΑ) ΔΗΛΑΔΉ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΡΕΩΝΑΜΕ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2010.

        ΓΙ’ ΑΥΤΌ ΈΛΕΓΑΝ, ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ..

        ΤΟ 1968-1969 ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΌ ΨΑΡΟΚΑ’Ι’ΚΟ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ…
        ΈΓΓΡΑΦΟ FBI.

        ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ??????
        ΛΈΤΕ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΝΑ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑ????

        ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΨΆΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ..

        ΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ…
        Ο ΕΝΑΣ ΚΌΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΡΆΒΕΙ.
        ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ….

        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    8. Ο Παπαδόπουλος και ο παττακος φταίγανε….. Που τον τάιζαν κρεμ καραμελε…..

      1. Βλεπεις ηταν στην ιδια στοα ολοι τους και εχουν αλληλεγγυη.

        1. Γι αυτο οι μεν κανανε περιουσιες και οι δε την εβγαλαν κορυδαλλο ισόβια… επειδη ήταν στην ίδια στοά σύντροφε!

    9. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,
      ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ
      ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ : ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΝΕΙ
      ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ …

    10. ελληνική δεξιά, 45 χρόνια υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων
      1974, Κωνσταντίνος Καραμανλής: «Η Κύπρος κείται μακράν»
      1991, Κωνστανίνος Μητσοτάκης: “Το όνομα που θα λάβουν τα Σκόπια δεν έχει μεγάλη σημασία, γιατί κανείς δεν θα το θυμάται σε 10 χρόνια”
      2020, Χρήστος Ροζάκης: “Το Καστελόριζο είναι μακριά”

      η Ελλάδα στα χέρια της δεξιάς, έχασε τη Σμύρνη, μετά την Κύπρο και τώρα χάνει το Καστελόριζο
      μόνο επιτυχίες

      1. Για αυτο τον λογο θ ατους ξαναψηφησετε. Η ελλαδα μονο επιτυχεις πολιτικους εχει μαζι με τον σοφο της τον λαο. Ενα ματσο περιττωματα δηλαδη.

      2. Αν ηταν ελληνες ισως τα υπερασπιζωνταν τα συνφεροντα μας.
        Ομως δεν ηταν ποτε.τα ελληνικα ονοματα τα αλλαζουν οι λιξιαρχοι ευκολα βλεπεις.

    11. Μπραβο στο μακελειο.
      Εξαιρετικο αρθρο…και διαφωτιστικο.

    12. Μην ξεχάσουμε να δώσουμε και τους Αλβανούς με ελληνική ταυτότητα που έχουν την αλβανική σημαία στο τοίχο του σπιτιού τους δώρο μαζί με τα πέτρελαια μας Μητσοτάκη διότι ο μπάσταρδος μπαμπας σου μας τους κουβαλήσε !!!

    13. προκειται για οικογενεια που ποτε δεν ηταν ελληνικών αισθημάτων. Ξένης καταγωγης, προφανως αραβικης, που (απ,ότι λενε οι ντοπιοι γύρω από τα χανιά) εγιναν χριστιανοι αργά, τέλη 19ου αιώνα. Για αυτό και διατηρουσαν πολυ καλες σχεσεις με τους τουρκοκρητικους μουσουλμανους μεχρι που διώχτηκαν το 23

      1. Αραβικης ειναι εβραικης ειναι δεν εχει και πολυ σημασια.
        Ελληνες παντως ειναι απολυτα σιγουρο δεν ειναι.
        Ποτε κανενας πρωθυπουργος δεν ηταν ελληνας μετα τον καποδηστρια.
        Σχεδον ολοι ηταν απο την σφηγγοφωλια της θεσσαλονικης.

    14. Ανόητο δημοσιευμα που προσπαθεί να κάνει την τρίχα τριχια.Έχει απόλυτο δίκιο ο Μητσοτάκης για τον εναέριο χώρο ότι είναι τρελα.σε όλον τον κόσμο ο εναέριος εκτείνεται όσο κ τα χωρικά ύδατα.εμεις από το 1930 είπαμε ότι είναι 10 ν.μ. αλλά τα χωρικά 6 ν.μ. για αυτό κ όταν λέμε ότι έγινε παραβιαση του εθνικού εναέριου χώρου οι ξένοι γελώντας ρωτάνε αν ως παραβίαση εννοούμε κάτω από 6 ν.μ. το πρόβλημα αυτό επιλύεται μόνο με επέκταση των χωρικών υδάτων ώστε να εναρμονιστεί ο ε.ε.χ. με τα χωρικά υδατα.για την υφαλοκρηπίδα αποτελεί πάγια θέση όλων των κυβερνήσεων ότι είναι η μόνη υπαρκτή νομική διαφορά με τους Τούρκους γεγονός που σημαίνει ότι αποδεχομαστε ότι αν πάμε στη Χάγη ενδεχομένως θα εκδοθεί μια απόφαση που δεν θα μας δικαιώσει στο 100%.
      .

    15. τα εχουμε πει ρε παιδια ο ενας το 1940 ο αλλος το 2020 γνωστες συνεργασιες

      1. Οχι, δεν είναι όλα γνωστά σε όλους και χρειάζονται συνεχείς δημοσιοποιήσεις ανεκδότων της νεώτερης ιστορίας και υπενθυμίσεις θεμάτων όπως το παραπάνω…

    16. Επαληθεύεται το άρθρο. Παρά τις προκλήσεις των Τούρκων, την βεβηλωση της Αγίας Σοφίας, την εισβολή πολεμικών τουρκικών πλοίων σε Ελληνικά χωρικά ύδατα, ο Μητσοτάκης σκέφτεται παρά όλα αυτά τον διάλογο. Και μάλιστα με την Γερμανία διαμεσολαβητη που είναι συνεταιρακια με τον φασίστα σφαγεα ερντογαν. Αυτή την ώρα οι Τούρκοι εξακολουθούν να προκαλούν εντός Ελλάδας. Αντίδραση μηδέν. Η ξεφτίλα Μητσοτάκη δεν έχει όριο.

    17. ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΟΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

    18. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΠΑΙΞΕΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    19. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΩ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ

    20. ΔΩΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ 40% ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΨΗ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ.

      1. Αφου ο σοφος λαος της ελλαδος τους δινει και ξαναδινει λευκη επιταγη, θα ειταν χαζοι να μην την εξαργυρωσουν. Αντε και στις επομενες εκλογες παλι με την νικη και τους ιδιους μανατζερς.

    21. Εαν ταπωσουμε τους τουρκους και αφου παρουμε την πολη πισω ας συνεχισουν τα ορφανα της βουλγαριας ,οι σκοπιανοι να λενε τις μαλακιες τους ενω πεφτουν ναπαλμ .

    Comments are closed.