Η ( ΠΑΝΔΗΜΙΑ ) ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΤΡΕΛΗ ΜΠΙΖΝΑ Ο “ΚΟΡΟΔΑΪΟΣ”. ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΘ. ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΣΩΣΕΙ”. ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΔΩ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    pleyris_arthro

    Η πανδημία τους συνεχίζεται και να τι κάνει ο Αθανάσιος Πλέυρης για να μας σώσει.

    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ PFIZER ΜΕ 31.720.500.00€.

    ΤΗΝ ASTRA ZENECA ΜΕ 2.930.688,00 ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ EVUSHELD.

    ΤΗΝ ΙΦΕΤMAE ΜΕ 4.377.800,00€ .

    ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    ΤΡΕΛΗ ΜΠΙΖΝΑ Ο “ΚΟΡΟΔΑΪΟΣ”.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

      1. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

      2. Τι 💩 διαγ(κ)ωνισμός είναι αυτός να πρέπει, ντε και σώνει, να διαλέξουμε ανάμεσα στα 2 καθίκια;;;

    1. Τό κεφάλι τού Πλεύρη καλύπτει το 1/3 τού σώματος του ,είναι μοναδικό .
      Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο μήκος έχει ;

      1. συτου του τύπου λέγονται δολιχοκεφαλοι. οι έχοντες πολύ στενομακρα κεφάλια
        -δόλιχος = αγώνισμα δρόμου.
        -δολιχός = μάκρος σε έκταση, μάκρος σε χρονο
        του χοντρυνε πολύ, τι μασαμπουκωσε, με 32 ακίνητα πόσα πήρε, είναι κοντοπιθαρος με καμπούρα.

    2. ΑΥΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΒΔΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΜΕΣΑ

    3. ΑΥΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΜΕΣΑ

    4. Δυστυχώς σε μας που είμαστε στο 40% που πληρώνει το μάρμαρο κάθε φορά πολλά χρόνια. Η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει βολευτει,με τις καταθέσεις τους, τα σπίτια και τα ενοίκια, τα καινούρια αυτοκίνητα, τις διακοπές τους, τις επιδοτήσεις τους χρόνια τώρα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες με το μαύρο χρήμα που δεν ξέρουν τι σημαίνει απόδειξη, και όλα καλά. Για αυτό δεν αλλάζει τίποτα γιατί συμφέρει την πλειοψηφία αυτό το σύστημα 100 χρόνια τα ίδια με μικρά διαστήματα κάποιων ανακατατάξεων. Όσο λοιπόν και να φωνάζουμε είμαστε λιγότεροι.

    5. κανενας στα εμβολιαστικα κεντρα …..!!!! τα δηλητηρια που μας υποχρεωσαν να ριξουμε στο σωμα μας… μας σακατεψαν !!!!! κανενας απο αυτους δεν εβαλε το δηλητηριο των εμβολιων στο σωμα του …η σειρα μας τωρα να βοηθησουμε τον κουλη τον πλευρη τον τσιοδρα τον βασιλακοπουλο τον τζανακη και πολλους αλλους …..να βαλουν τα δηλητηρια που πληρωνουν απο τον ιδρωτα μας ….εκει που ξερουν και εκει που πρεπει …!!!

      δεν εχω αναφερθει ποτε στο θεμα αυτο απλα δεν θελετε !!!!!να εισθε καλα !!!!

    6. κανενας στα εμβολιαστικα κεντρα …..!!!! τα δηλητηρια που μας υποχρεωσαν να ριξουμε στο σωμα μας… μας σακατεψαν !!!!! κανενας απο αυτους δεν εβαλε το δηλητηριο των εμβολιων στο σωμα του …η σειρα μας τωρα να βοηθησουμε τον κουλη τον πλευρη τον τσιοδρα τον βασιλακοπουλο τον τζανακη και πολλους αλλους …..να βαλουν τα δηλητηρια που πληρωνουν απο τον ιδρωτα μας ….εκει που ξερουν και εκει που πρεπει …!!!

    7. Ο/Η Σενεκας ο ιουδαιος και ο αδελφος του ο Γαλλιωνας... λέει:

      …..η εβραιλα ετσι ζει απο την εποχη του σολομωντα τον γυφτουλα….μια ζωη τα αρπαζουν επιτηδειως.

    8. προσέξτε μάγουλα, προγουλια κ. σβέρκο ΌΛΑ ΧΟΝΤΡΆ ΧΟΝΤΡΆ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΜΠΟΥΡΙΚΙΑ ΚΟΝΤΉ ΝΑΖΙΣΤΑΡΑ……. σκουλήκι βρωμερο από την μύτη σου να τα ξεράσεις όλα.

    9. Δεν είναι χρηματοδότηση μάλλον………Δεν έχει ανάγκη η Pfizer και οι άλλες αυτά τα χρήματα… Πρέπει να είναι ρήτρα που έχει υπογραφεί το κάθε μαγαρισμένο μ@υνοπανο σε περίπτωση αποτυχίας του στόχου των εμβολίων….Μην τους πιστεύετε τους αληταράδες.

    10. Όταν οι πολιτικοί προδόσουν τους ψηφοφόρους τους, δεν υπάρχει άλλη λύση από αυτή της αυτοάμυνας.
      Alexander Hamilton, Founding Father, 26 Δεκ. 1787, 1ος ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ.

    11. Καί τούς ανεμβολιαστους υγειονομικους στήν πυρά . Σάν δέν ντρέπεται ο γελοίος πού τολμά να ομολογεί ότι αυτός πήρε τήν απόφαση νά τούς θέσει εκτός υπηρεσίας απλήρωτους !!!! Όταν μάλιστα η Γκάγκα δηλώνει …Τερμα Τα Πιστοποιητικά Εμβολιασμού καί επιστρέφονται τά πρόστιμα σε πολιτες γιατί δεν μπολιαστηκαν !!! Heil Plevri !

    12. Και τα δεκαδες δις που ενεκρινε η κα Ουρσουλα για τον κ.Μπουρδα? Πρεπει να μας τρυπησουνε δεκα δοσεις τον καθενα να μας εξαφανισουνε το ανοσοποιητικο οποτε μετα θα πεθαινουμε κι απο….. συναχι!
      Ουρσουλαρα ουτε η παραιτηση δεν σε σωζει! Εδω ο κοσμακης πειναει με τη ΔΕΗ τους κι αυτοι στη κοσμαρα τους και τη κονομα τους! Παραμυθια τερμα κυριοι α(χ)ριστοι της Κουλαρας!

    13. Πρεπει να παψουμε ολοι μας να πληρωνουμε φορους.Ολοι μας ομως.Απ την τσεπη του θα πληρωνε; Πως καταντησε ο Ελληνικος λαος; Ντρεπομαι!!! Αυτος ο ….γελαδας που μας εβαλε στα εμφια να του πεσουν πανω του και να σκασει

    Comments are closed.