Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΘΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ! ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ “ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ” – ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ…

    Κοινοποίηση:
    BeFunky Collage

    Μήνυμα προς την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως να ανακαλέσει τα τρέχοντα Προγράμματα Σπουδών για το μάθημα των θρησκευτικών και να αποσύρει τους διανεμηθέντες «Φακέλους Μαθήματος Θρησκευτικών», μετά τις προ ημερών αποφάσεις του Συμβουλίου της επικρατείας στέλνει με επιστολή η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

    Στην επιστολή τονίζεται ότι «η μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας» και ζητούν από την υπουργό να ανακαλέσει τα Προγράμματα “Φίλη-Γαβρόγλου” για τα Θρησκευτικά και να αποσύρει τους “φακέλους”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ

    2. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.

    3. Από ότι ξέρω, μάθημα θρησκευτικών, δλδ μαθήματα ιουδαϊσμού,
      υπάρχουν σε χώρες όπως πακιστάν, αφχανιστάν, ιράν κλπ
      ΌΧΙ σε ευρωπαϊκές εξελιγμένες χώρες!
      Όχι στον σκοταδισμό!

    4. Πολύ ωραία το είπαν! Τώρα μένει μόνο να αντιδράσουν και για την νέα ηλεκτρονική κάρτα εργασίας που προωθεί η κυέρνηση από τις 1.1.2020, καθώς και για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες που θέλουν να μας επιβάλλουν! Για το τελευταίο, ήδη ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο διαγωνισμός για την έκδοσή τους! Συνέλληνες γρηγορείτε!!!

    5. Τί να πάρει πίσω το πουλημένο θυληκό! Όργανο και αυτή και ο Κούλης! Φαίνονται απ’ το βλέμμα του ζωντανού νεκρού που έχουν όλοι τους και εύκολα ξεχωρίζονται! Ένα τεράστιο μπράβο στους Αγιορείτες μας! Καλώς δίνουν το παράδειγμα στον κόσμο με τη Θεία Χάρη του Θεού μας!

    6. Ν.Δ = $ΥΡΙΖΑ = Ν.Τ.Π
      Η Εβραία Κεραμέως ( ΧΙΡΑΜ ) ήταν η απεσταλμένη της Ν.Δ στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ.
      ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

    7. «η μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας»
      θρησκειολογικό INE MIA KRIFI FORMA KENOURGIAS ANEPISIMI ERESIS…, METAHIRIZONTE TA PEDIA GIA NA MBORESOUN NA DILOSOUN NOMIMA STO MELON TIN PARANOMI ERESI OS NOMIMI …..
      I IPOURGOS DOULEBI IPOULA ,PARANOMI KATA TON ANTHROPINON DIKEOMATON, ME TO ZORI KANENAS IPOURGOS KAMIA KIBERNISI DEN MBORI NA EPIBALI TA PEDIA NA SIMETEHOUN SE MIA KRIFI ERESI ONOMAZOMENI θρησκειολογικό…!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      I IPOURGOS AN INE EKSIPNI AMESOS NA TO PARI PISO, DIAFORETIKA PINIKA POLI ASHIMA THA TIMORITHI !!!!!!!!!!!!!!

    8. Ευτυχώς πού υπάρχουν οι Αγιορείτες μας, οι αδάμαστοι φύλακες τής Ορθδοξίας μας καί τής πατρίδας μας. Απευθύνω τούς πιό εγκάρδιους χαιρετιμούς εν Κυρίω σέ όλους τούς Αγιους Πατέρες καί τούς παρακαλώ νά συνεχίσουν νά προσεύχονται νά απαλλαγεί η Ελλάδα μας από τούς Αντίχριστους καί νά σωθεί ο Ελληνικός λαός από τήν δυστυχία νά μήν κυβερνάται από άξιους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Η ελαχιστότητά μου.

    Comments are closed.