Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ! ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ O ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 10.000 ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΑΥΛΙΚΟΥΣ” ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ LOCKDOWN

    Κοινοποίηση:
    ioannidis_giannis_0504-1280x720

    Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο lockdown (υπήρξε ένα «διάλειμμα» το καλοκαίρι) και πλέον ξεπέρασε το «φράγμα» των 10.000 νεκρών με κορωνοϊό!

    Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία ψήφισε έκτακτη τροπολογία αυτή την εβδομάδα με την οποία απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες για την καταστροφή της χώρας τους «ειδικούς» της επιτροπής που παίρνει τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αλλά και κυβερνητικά στελέχη, αρνήθηκε να ακούσει τις απόψεις επιστημόνων -όπως του καθηγητή Ιωαννίδη- οι οποίοι τόνιζαν από την αρχή πως η επιβολή ενός «τυφλού» lockdown θα οδηγήσει σε χιλιάδες θανάτους.

    Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, πλέον οι νεκροί με Covid-19 στη χώρα μας ανέρχονται σε 10.007, καθώς το τελευταίο 24ωρο 57 ακόμη συμπολίτες μας κατέληξαν από τον ιό.

    Όπως αναφέρει επίσης ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 1.400 νέα κρούσματα, ενώ πλέον οι διασωληνωμένοι είναι 816.

    Τα στοιχεία αποδεικνύουν πως η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσουν την πανδημία στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα κατέστρεψαν πλήρως την οικονομία με την πολιτική του «λουκέτου» με το ιδιωτικό και κρατικό χρέος να ξεπερνάει πλέον τα 500 δισ. ευρώ!

    Χαρακτηριστική της αποτυχίας, όχι μόνο της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά όλων σχεδόν των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων είναι η σύγκριση με μία χώρα που θεωρείται ως η πλέον αποτυχημένη στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, της Βραζιλίας.

    Η Βραζιλία των 210 εκατομμυρίων κατοίκων, δεν πήρε ούτε ένα μέτρο από την αρχή της πανδημίας και αναφερόμαστε σε μία φτωχή χώρα με γενικώς ένα αδύναμο σύστημα υγείας, ενώ και τα σπίτια των κατοίκων εκεί είναι το ένα πάνω στο άλλο. Στη Βραζιλία οι νεκροί ανέρχονται σε 386χιλ.

    Την ίδια ώρα αν δούμε τους νεκρούς σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Βέλγιο (συνολικά 200 εκατομμύρια κάτοικοι) που πήραν από τα πιο αυστηρά μέτρα και έχουν πολύ πιο δυνατά συστήματα υγείας οι νεκροί ανέρχονται σε 304 χιλιάδες συνολικά! Δηλαδή μία πολύ μικρή διαφορά.

    Αποδεικνύεται λοιπόν πως η «κινεζοποίηση» στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, με τα αυστηρά lockdown, η οποία επιβλήθηκε από το Βερολίνο, δεν είχε τα αποτελέσματα τα οποία θα ήθελαν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

    Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό

    «Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.400, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 333.129 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες.

    Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 72 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.106 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 57, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 10.007 θάνατοι. Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 816 (63.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.032 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 481 (ημερήσια μεταβολή +1.91%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 472 ασθενείς.

    Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Αν ειναι δυνατον οι κυβερνηση των «αριστων» ανθελληνων δουλων του διεθνους σιωνισμου να ακουσουν «καποιον Ιωαννιδη» και «οποιον Ιωαννιδη», αφου τα ξερουν ολα και εχουν παντα δικιο…δεν πιστευω να ειστε τπτ «ρατσιστες»..;;;;;;

    2. Επειδη το παιζετε και δημοκρατες γαλαζιοι συριζαιοι, καντε δημοψηφισμα για την ασυλια βουλευτων, τραπεζιτων και μιζολογων. Εκτος απο τα καναλια που τους δινετε λεφτα, δεν νομιζω να ειναι κανενας αλλος υπερ της ασυλιας. Αλλα οσο εκανε δημοψηφισμα ο πραγματικος συριζαιος τσιπρας για τις πρεσπες, αλλο τοσο θα κανετε εσεις οι γαλαζιοι συριζαιοι για την ασυλια σας. Ουτε για τους λαθρομεταναστες δεν κανετε δημοψηφισμα, να δειτε την γνωμη του λαου. Ποιος να σας πιστεψει οταν με νομους δινετε ασυλιες; και καντε και ενα δημοψηφισμα για την δημοτικοτητα του ψαλτη τσιοδρα και θα δειτε πολλα. Οταν αυτον και εμεις που σας σιχαινομαστε, αυτον τον πιστευαμε στην αρχη. Μπραβο στον γιγαντα ιωαννιδη που απο την αρχη τα ελεγε οταν οι μιζολογοι μας κλεινανε μεσα και λενε τωρα για την ενδοοικογενειακη διασπορα! Αλλα ειπαμε ο ιωαννιδης ειναι ανεξαρτητος, εσεις προτιμουσατε αυτους που τα ριχνανε στον λαο γιατι θα συνωστιστουμε για να γιορτασουμε το Πασχα και δεν λενε τιποτα για συνωστισμους 14 μηνες στα λεωφορεια, στις δημοσιες υπηρεσιες που οι μισοι υπαλληλοι λειπουν και ειναι δεκαδες κοσμος στην εισοδο κλπ. Καταργηστε την ασυλια αν τολματε. Αν τολματε που λεει και ο αντωνιαδης.

    3. Κακή ιδέα η ασυλία. Ακόμα και για βουλευτές όταν εφαρμόζεις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις σε μη συνενουντες. Είναι άδεια για φόνους. Και όταν δεν υπάρχει και δικαστική οδός ? Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμείς εδώ κάτω το παίρνουμε πολύ προσωπικά όταν σκοτώσεις συγγενη μας.

    4. Αν και τα στατιστικα στοιχεια του κρατους ειναι συνηθως εντελως αναξιοπιστα για να μη πω για τα μπαζα, αυτοι ομως που τα λαμβανουν υπ οψιν και θελουν να βγαλουν καποια συμπερασματα, ας ανατρεξουν στα επισημα πινακακια της ΕΛΣΤΑΤ για να διαπιστωσουν οτι το 1ο διμηνο του 2021 οι θανατοι απ ολες τις αιτιες πανελλαδικα ειναι γυρω στις 2000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ απο τους αντιστοιχους του 2020!!ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ:2000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑΝΑΤΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΙΣ 8 πρωτες εβδομαδες του 2021 σε σχεσει με το αντιστοιχο διαστημα του 2020!!!!!ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ!!!!!!!

    5. Τα νούμερα παγκοσμίως μιλούν από μόνα τους! Καταρρίπτοντας την ιδέα της πανδημίας! Προσοχή τώρα σε όλους μας μην τυχόν και αλλάξουμε πλευρό και ξεπιαστούμε. Στέφανε εξαιρείσαι!

    6. Με τα στοιχεία που διαβάζουμε στο άρθρο : ΒΡΑΖΙΛΊΑ πληθυσμός 210.000.000 νεκροί 304.000 μας κάνει 0,14476 % . ΕΛΛΑΔΑ πληθυσμός 10.000.000 νεκροί 10.007 μας κάνει 0,010007 % !

    7. Δηλαδή ολοι αυτοι οι 10.000 πεθαναν ολοι απο κορονοϊό?..
      Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χωρα …
      Μάλον η κονόμα είναι πολύ μεγάλη , και μας δουλεύουν ψηλό γαζί..
      Τώρα θα μού πείς ο κάθε ενας τη πάρτη του κοιτάζει ,πως θα τα
      οικονομήσει καλλίτερα…..Καμμία εμπιστοσύνη πλέον, καμμία !
      Φτάσαμε στο σημείο να σκοτώνει ο γυιός τον πατέρα, κι ο πατέρας
      την κόρη . ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ………….

    8. Τι 10.000 θυματα μωρε λετε ξεκινησαν οι μουλοι να μετρανε εδω και 1μιση χρονο νεκρους που ειναι 80-90 χρονων με καρκινους 4ου σταδιου εγκεφαλικα καρδιακα και πεσιμο απο σκαλες απο χεσιμο και επειδη βρεθηκαν θετικοι σε ενα τεστ που βγαινει θετικο απο γριπη ρετροιους κρυολογηματα και επισης απο γαλα κοκα κολα παπαγια ντοματα κατσικα και πουλια. Σε μολις 3 μηνες μπολιασματος εχει ξεκληριστει η μεινει αναπηρος κοσμος και κοσμακης και το αποκρυπτουν -εκτος των παρενεργειων παροντων και μελλοντικων-ενω μεταλλασσουν και τον ιο και τον συντηρουν ζωντανο και μεταλλαγμενο δε τα λεω εγω ο νομπελιστας Μοντανιε και αλλοι σπουδαιοι επιστημονες τα λενε.

    9. Να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας.Πόσοι θάνατοι απο τους 10.000 ήταν πραγματικά απο κόβιντ, πόσοι με κόβιντ, πόσους δολοφόνησαν στα νοσοκομεία, πόσους κατέγραφαν ως κόβιντ και δεν είχαν;;;;;;

    10. ΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ…ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ…ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΒΗΧΟΥΝ…ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    11. ρε μαγκες δε καταλαβατε οτι για αλλους λογους εγινε το λοκνταουν ??? μα για να μας υποδουλωσουν το καναν και ολα οσα κανουν αυτο σκοπο εχουν ολλα !!! τα προβατα πιστα υπακουα κανουν κατα γραμμα οτι λεν οι καλοι τζοπαναρεοι υπνωτισμένα !!! τοσο μας νοιαζετε η κυβερνιση ??? γυρο ο κοσμος στο εξωτερικο ολλοι εχουν ξεσηκωθει κι εδω ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    12. Οι ειδικοί τού Mitsotakis Corona ιού δεν είχαν χρόνο. Ήταν απασχολημένοι να κάνουν έρευνα για τις φαρμακοβιομηχανίες και να γεμίσουν τις τσέπες τους με εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσουν τα υπερτιμημένα φάρμακά τους. Γιατί η αμνηστία;

    Comments are closed.