Η ΜΑΦΙΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ: ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ – ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΟΠΛΟ

    Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής, σήμερα τα ξημερώματα στους Παξούς (10/08).

    Ο άνδρας πυροβολήθηκε από ομοεθνή του, στο λιμάνι της Λάκας των Παξών, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

    Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα που χειρίζεται την υπόθεση.

    Όλη η χώρα φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο «Far West» όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει και πυροβολεί όποιον θέλει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες. Κάποιοι περίοικοι άκουσαν πυροβολισμό, βγήκαν από ένα μαγαζί και είδαν στο έδαφος έναν άνδρα τραυματισμένο. Στη συνέχεια ειδοποίησαν το Λιμενικό. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Λάκκα.

    Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αλβανοτηγάνια τύπου Νεάντερταλ,γυρίστε πίσω στις σπηλιές σας στο χανείο σας,δεν σας θέλουμε εδώ,φονιάδες

    2. Βαρέθηκαμε να διαβάζουμε καθημερινά για αλβανους που απασχολούν Αρχές και κοινωνία εχουν γίνει επικίνδυνοι το κράτος να ξυπνήσει και να πάρει μέτρα για όλους τους παλιο αλβανους που μας κατσικώθηκαν και μας βασανίζουν κράτος ξύπνα επιτέλους

    3. Βαρεθηκα να ακουω και να βλεπω αλβανους εμπορους κοκας και ηρωινης,εμπορους λευκης σαρκος,πανοπλους,με συνοδειες ενοπλων μπραβων τους, μεσα σε υπερπολυτελη BMW και Μερσεντες ,να κυκλοφορουν με ολη τους την ανεση παντου ,ξεροντας οτι ελεγχο δε θαχουν απο κανεναν. Το 90 ο/ο απο αυτους δηλωνουν “ανεργοι” … Αν εγω αγοραζα BMW 100,000 ευρω, η κωλοεφορια θα με γαμουσε στα τεκμηρια και καθε δεκα χιλιομετρα θα με σταματουσαν για ελεγχο. Για πηγαιντε στα “καφενεια” και τα δηθεν μινι μαρκετ των αλβανων Μεταξουργειο και Σεπολια, να δουμε τι θα βρειτε … Η δε πακιστανικη μαφια ελεγχει το εμποριο κλοπιμαιων,υπαρχει και συγκεκριμενο μερος που πανε και τα πουλανε,κανονικη αγορα ,το ξερει ολη η πιατσα… Κολομβια,Ισημερινος και παραπανω, δεν υπαρχει παραπανω

    4. Πήραν εντολές από τις εξουσίες οι εδώ εντολοδόχοι πολιτικοί και αξιωματικοί επίορκοι να στηθεί δολοφονία με σκοπό να φέρουν φόβο και χάος στην Ελλάδα. Αντικειμενικός σκοπός αυτής της παραστρατιωτικής επιχείρησης είναι η πλήρης τρομοκράτησης του λαού για ασφάλεια ώστε να φέρουν νέα μέτρα που θα καταπατούν τους νόμους και τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως είπε και η κυρία Μπενάκη. Επιδιώκουν Επίσις στον διχασμό των Ελλήνων σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή που φέρνουν την προδοσία σε Αιγαίο , Θράκη.Ειναι με επίγνωση επικίνδυνοι και δρουν ενάντια στο έθνος των Ελλήνων.Η υπόθεση αυτή έχει πολλά χαρακτηριστικά με την υπόθεση Φύσσα που το παρακράτος έστησε για να βάλει φυλακή τους Έλληνες εθνικιστές

    5. Την ώρα που η χώρα έγινε Σικάγο, την ώρα που αλλοδαποί τζιχαντιστές μπαίνουν ελεύθερα και παίρνουν επιδόματα, την ώρα που αλλοδαποί χούλιγκαν μπαίνουν ελεύθερα και δολοφονούν, την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα και ανατινάζονται στρατόπεδα, την ώρα που πεθαίνει ο κόσμος σε ράντζα και σε καρότσες αγροτικών αφού δεν υπάρχουν ασθενοφόρα, το ανθελληνικό κλεπτοκρατικό τόξο της μίζας και της ανωμαλίας ανησυχεί για την νέα …μετάλλαξη του κοροιδοιού! Που δεν ανησυχεί κανένας στον πλανήτη και σνησυχούν οι ακαταδίωκτοι! Μιλάμε πέρα από μιζαδόροι και εμβολιολάγνοι, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας σε όλο τον πλανήτη. Ο εμβολιάκιας του κούλη, ο Τσιπροζάεφ γύρισε από τις διακοπές στην καπιταλιστική Καλιφόρνια να στηρίξει πάλι τον κούλη στα νέα μπόλια;

    6. αφηστε τον να ψοφησει

    7. Μητσοτάκη θέλετε για σταθερότητα.και ασφάλεια και δώσατε 41%. Αυτά θα έχετε αφού θέλει πολυπολιτισμό.και αφήνει όλους τους μαφιόζους να αλωνίζουν. Βέβαια μιας και οι ίδιοι είναι μπλεγμένοι με μίζες και μαφιόζους δεν τους καίγεται καρφί.

      1. εχεις δικιο, αρα για σταθεροτητα θα δωσουμε λιακο με τη σβαστικα στον ωμο

    8. Να φανταστώ οι dr Alban ήταν εκεί για τουρισμό;

    Comments are closed.