Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ! ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Η ΦΩΤΙΑ

  Κοινοποίηση:
  Image1

  Σε πλήρη εξέλιξη είναι το μέτωπο της πυρκαγιάς προς τον Άγιο Στέφανο το οποίο έχει εξαπλωθεί νότια και αφού καίει μέσα στον οικισμό Πευκόφυτο έχει φτάσει στις παρυφές της Σταμάτας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική.

  Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της πυρκαγιάς με τη βοήθεια και εναέριων μέσων που κάνουν συνεχώς ρίψεις νερού.

  Ταυτόχρονα η Αστυνομία απομακρύνει τον κόσμο από την περιοχή της πυρκαγιάς και τους οικισμούς που είχαν εκκενωθεί από νωρίς.

  Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις Αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το Καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη Λίμνη Μαραθώνα και τώρα εντοπίζεται το πρόβλημα προς την πλευρά του Αγίου Στεφάνου.

  Σε πλήρη εξέλιξη είναι επίσης τα μέτωπα της πυρκαγιάς στις Αφίδνες, όπου η φωτιά είναι μέσα στα σπίτια όπως επίσης και προς την πλευρά του Κρυονερίου και της Ιπποκρατείου Πολιτείας.

  Σε εξέλιξη είναι επίσης και η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο στα Άνω Λόσια η οποία καίει χαμηλή βλάστηση αλλά σύμφωνα με την Πυροσβευστική έχει φτάσει κοντά στις παρυφές του Ποικίλου Όρους.

  Η πυρκαγιά αντιμετωπίζεται από ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

  Οι εικόνες είναι τραγικές. Κόσμος μαζεύει ότι μπορεί να κουβαλήσει και τρέχει να σωθεί. Γυναίκες αρνούνται να φύγουν από τις περιουσίες τους και κλαίνε στη μέση του δρόμου.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. Ψόφο γ@μημένη γουρλομάτα διέλυσες την Ελλάδα μας καριόλη.

  2. Φερνουν τον εμφυλιο, προωθουν τα σχεδια τους.

  3. Να στησουν και τους 300 της Βουλης και να τους τουφεκισουν για εσχατη προδοσια!

  Comments are closed.