Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΕΤΣΙ ΥΠΟΥΛΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΤΣΑΠΛΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    nero

    Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησε, ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, για το ότι 43.000 αλλοδαποί, θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις ερχόμενες εκλογές.

    Φυσικά από την Κουμουνδούρου, αμέσως διέψευσαν αυτά τα σενάρια, λέγοντας ότι αποτελούν ψεύδη της Δεξιάς που μεγαλοποιεί τα πράγματα για να χτυπήσει τους “αγωνιστές” αριστερούς.

    Όμως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, με το νέο νομοσχέδιο που “θυμήθηκε” η Κυβέρνηση να φέρει προς ψήφιση στο παραπέντε των εκλογών, απλοποιούνται οι διαδικασίες για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

    Ο υπουργός εσωτερικών. Αλέξης Χαρίτσης δηλώνοντας υπερήφανος για το νόμο που ορίζει τις προϋποθέσεις απόδοσης ιθαγένειας, είπε πως «από το 2016 που άρχισε η εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας μέχρι και σήμερα 66 χιλιάδες νέοι και νέες, έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Μάλιστα είναι ενδιαφέρον, έως και συγκινητικό, ότι οι ίδιες οι υπηρεσίες, τα στελέχη της διοίκησης, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις με ενθουσιασμό προχωρούσαν στην εφαρμογή του νόμου: μπροστά τους είχαν τους συμμαθητές, τους φίλους, τους συμφοιτητές των παιδιών τους» αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης συμπληρώνοντας πως «είμαστε λοιπόν περήφανοι για αυτή την ‘’σκανδαλώδη αύξηση κατά 136% στις ιθαγένειες’’ κατά τα δημοσιεύματα, την απόδοση δηλαδή, ιθαγένειας στα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν στην Ελλάδα, και μάλιστα όχι μόνο για λόγους αρχής, αλλά γιατί σε όλες τις σύγχρονες δημοκρατίες το μέτρο αυτό θεωρείται απαραίτητο για την κοινωνική συνοχή και την προόδο, ακόμη και την οικονομική, των κοινωνιών».

    Υπάρχουν όμως και νέα στοιχεία, καθώς φαίνεται οτι ο αριθμός των αλλοδαπών που θα μπορεί να ψηφίσει στις ερχόμενες εκλογές είναι μεγαλύτερος από αυτόν που ξέραμε ως τώρα.

    Δείτε το παρακάτω βίντεο:


    Ο αριθμός των Ελληνοποιήσεων σε όλη την επικράτεια φτάνει τις 850.000(!).

    Όπως είδατε στο παραπάνω βίντεο, μια φωνή οι αλλοδαποί ψηφίζουν Τσίπρα, αφού όπως οι ίδιοι λένε “Είναι καλός με εμάς τους ξένους“.

    Θυμηθείτε και τον Κακούν από το Μπαγκλαντές:

    Για τους Έλληνες του εξωτερικού την ίδια στιγμή εξετάζονται τα ακόλουθα σενάρια:

    Σενάριο 1ο: Να αποκτήσουν όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού το δικαίωμα να ψηφίζουν.

    Σενάριο 2ο: Να τεθούν κάποιοι χρονικοί περιορισμοί, κάτι που γίνεται σε πολλά κράτη.

    Σενάριο 3ο και επικρατέστερο για τον ΣΥΡΙΖΑ: Η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού να μετρά μόνο για 3 έδρες του ψηφοδελτίου Επικρατείας μετατρέποντάς τους σε πολίτες β΄κατηγορίας.

    Με αυτές τις σταλινικού τύπου και ύπουλες μεθοδεύσεις πάνε να αρπάξουν ξανά την εξουσία με την ψήφο των λαθρομεταναστών που τεχνηέντως έχουν εγκαθιδρύσει στη χώρα. Ήξεραν τι έκαναν. Ήξεραν ότι ο λαός θα καταλάβαινε τον εμπαιγμό και θα τους μαύριζαν. Τώρα βασίζονται στους λαθροεισβολείς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Πως θα βαζουν σταυρο στα ψηφοδελτια αφου ειναι μουσουλμανοι;

    2. Άμα βγεί βρώμα πως θα κάνουμε face control έξω απο τα εκλογικά κέντρα και θα τρώνε ξύλο τότε θα δούμε πως θα πάνε να ψηφίσουν σε μια χώρα που μπήκαν παράνομα! Πήγα εγώ στο Πακιστάν και στην Μογγολία να ορίσω την ζωή τους; Η Σκύλα και η Χάρυβδη το γέννησαν αυτό το πράμα το τσιπρίδιο. Ψόφος σε αυτόν και σε όλο του το σόϊ! Να τα βλέπουν αυτά οι ψηφοφόροι του και αν θεωρούν πως τους αξίζει η προσωποποίηση της πουστιάς και της ξεφτίλας ας τον ξαναψηφίσουν, έτσι θα παραδεχτούν πόσο τιποτένιοι είναι, γιατί όποιος επιλέγει ένα κάθαρμα για να τον αντιπροσωπεύει τότε ο ίδιος είναι μεγαλύτερο κάθαρμα απο αυτόν και πανηλίθιος.

    3. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΙΕΣ;;;
      45.000 ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0,8% ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ…ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 0,5%…ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ..ΤΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    4. Οι Αλβανοί επαναστάτησαν κατά του Ράμα. Εμείς οι κότες εδώ στο κοτέτσι μας. Ας φάνε Τσίπρα για 20 χρόνια . Γιατί θα βγει με τις Ελληνοποιήσεις

    5. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
      ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ.
      ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ.
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
      (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ, Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ)

    6. Και εκατό χρονια να ειναι στην Ελλαδα απο την στιγμη που ήρθαν παράνομα, αρα καταπάτησαν Ελληνικούς νομους, δεν πρεπει να εχουν κανενα δικαιωμα ψήφου. Και που βρίσκονται στην Ελλαδα, πολυ τους ειναι. Απο την δικη τους οπτική γωνία ομως, ειναι λογικο να θελουν να ξαναβγεί ο Τσιπρας, αφου με τους παρανομουσ αλλοδαπούς ειναι πολυ καλός. Οπως λενε πολλοι Εξ αυτών και επιδόματα τους δινουν και Απ´οσο ξερουμε και σπιτια, και τζαμπα ρεύμα κλπ. Οποτε γιατι να μην τον ψηφίσουν;;; Αυτοι σκεφτονται μονο τους εαυτους τους. Δεν τους νοιάζει αν ο Τσιπρας ξεπουλάει την Ελλαδα και κανει τεράστια ζημια στους Ελληνες, τους οποιους οχι μονο δεν βοηθάει, αλλα τους φορτώνει με φόρους, τους παίρνει τα σπιτια κλπ. Αυτους δεν τους νοιάζει η Ελλαδα. Δεν ει αι η πατριδα τους. Και ο φουφουτος αν τους έδινε ολα οσα τους δίνει ο Τσιπρας, θα ψήφιζαν τον φουφουτο. Κι αφου το επιτρέπουμε εμεις, σαν λαος που του ανηκει αυτη η χώρα, γιατι οχι;; Αφου εμεις αδιαφορούμε, καλα κανουν.

    7. ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ . ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΕΩΣ 130,000 ΕΥΡΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ . ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΓΙΝΕ 400 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ 30,000 ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ , ΤΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ , ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ?? ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .

    8. ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ…… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ…….

    9. δεν υπάρχει καμμία κίνηση ματ, όλος ο πασοκικός, επιδοματικός, χαραμοφάϊκος, LGBTQI+++ λαός θα ψηφίσει κανονικά αριστερά και κομμουνισμό ώστε να μπορέσει με το επόμενο μέρισμα να πάρει το νέο iphone που θα βγει του χρόνου.

    10. Θα αποφασίζουν οι λάθρο για εμάς , ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλείο σου.

      1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ……………

    Comments are closed.