Η ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ “ΈΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ” ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΝΑ ΔΡΟΣΑΚΗ: “ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ – ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ”

    Κοινοποίηση:
    dandoulaki-filipp

    Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει για την περίοδο συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απόλυσή του, όταν εκείνος έγινε φορτικός προς τη Λένα Δροσάκη. Να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός είναι μια απο τις καταγγέλουσες για σεξουαλική παρενόχληση από τον Φιλιππίδη.

    Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για ένα ψυχολογικό κυνηγητό από τον Πέτρο Φιλιππίδη προς τη Λένα Δροσάκη, ότι ήταν καταχρηστικός και καταπιεστικός απέναντί της. Μίλησε για τις πρόβες που έγιναν στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές» κατά την οποία η ίδια η Λένα Δροσάκη φέρεται να έχει καταγγείλει στο ΣΕΗ ότι δέχτηκε κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη της παράστασης κάτι το οποίο η Κάτια Δανδουλάκη δεν επέτρεψε και τον απομάκρυνε από το θέατρο.

    Πρόεδρος: Τον ρωτήσατε;

    Μάρτυρας: Του είπα να μιλήσουμε. Μου λέει «που είναι ο θίασος;», του λέω «θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας». Ήταν κυρίως ένας μονόλογος. Εξήγησα ότι έκανα μεγάλη υπομονή. Ότι υπάρχει καταπίεση που δεν είναι ανεκτή σε ένα θίασο. Του είπα ότι φταίει ο ίδιος ο εαυτός του. Δημιουργούσε προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται. Τον έπιασα από τους ώμους, τον αγκάλιασα και του ζήτησα να χρησιμοποιήσω το βοηθό του για να μη μείνει χωρίς δουλειά. Μου είπε βεβαίως. Από εκεί και πέρα τελείωσε το θέμα. Λέγαμε στις τηλεοράσεις ότι ο Πέτρος είχε πολλή δουλειά και γι’ αυτό δεν προχωρήσαμε. Δεν επικοινώνησα τι έγινε. Αυτό βγήκε μετά όταν άρχισαν να μιλούν τα παιδιά και τότε έγινε γνωστή αυτή η στάση μου. Έκανα ό,τι ένιωσε η ψυχή μου.

    Πρόεδρος: Τον ρωτήσατε γιατί είχε αυτή τη στάση;

    Μάρτυρας: Γιατί να ρωτήσω; Αφού έβλεπα το ενδιαφέρον. Ήταν πολύ έντονο. Της έδινε εξουσία που δε ζητούσε. Την έφερνε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία. Ήταν πέραν του ορίου. Άρχισε να γίνεται μια εξουσία πέραν του μέτρου.

    Πρόεδρος: Ρωτήσατε την κ. Δροσάκη;

    Μάρτυρας: Είναι ένα πολύ ευγενικό πλάσμα. Μου έλεγε πάντα «εντάξει θα προσπαθήσω». Την έβλεπα κλαμένη. Όταν μου είπε θα φύγω. Της λέω όχι θα φύγει κάποιος άλλος.

    Η Κάτια Δανδουλάκη είπε για τον κατηγορούμενο ότι είναι « πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, διασκεδαστικός. Είναι πληθωρικός, αλλά μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα όρια. Μπορεί να κάνει ακραίες πράξεις». Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η κίνησή του να πάρει, αν και ήδη είχε, βοηθό τη Λένα Δροσάκη.

    Πρόεδρος: Ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος το κυνηγητό;

    Μάρτυρας: Βέβαια. Ερωτικό ενδιαφέρον.

    Πάρεδρος: Πως καταπιεζόταν ο θίασος;

    Μάρτυρας: Όλη η προσπάθεια του να έχει δίπλα του τη Λένα, τον έκανε να επιτίθεται στη Λένα, σε όποιον έκανε παρέα η Λένα. Όποιος υπερασπιζόταν τη Λένα ή έκανε περισσότερο παρέα, εκείνος του έκανε επίθεση.

    Υπεράσπιση: Το φλερτ τι πράγμα είναι; Γιατί δεν την πήρε δίπλα της για τα προσόντα της;

    Μάρτυρας: Γιατί βοηθός υπήρχε χρυσέ μου! Εγώ ξέρω ότι υπήρχε βοηθός και πήρε και έναν άλλο βοηθό.

    Υπεράσπιση: Γιατί να είναι φλερτ και όχι αναγνώριση της αξίας της;

    Μάρτυρας: Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο γιατί υπήρχε βοηθός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ας μας πει η κυρία μια δουλειά που δεν έχει καταπιεση. Όσο για την μαρτυρία είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή τι έδωσε;

      1. Ξεμπέρδεψε τις βούρτσες απ’ τις πο@τσες, που μπερδεύεις χωρίς λόγο. Αυτό έδωσε…

    2. Δώσε αέρα στον χωριάτη που λένε, πολύ μεγάλη ιδέα είχε για τον εαυτό του ο παγκόσμιος αγνωστος

    3. μαλακίες … ότι είπε η γραία είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΆΣΧΕΤΑ με την υπόθεση ..

    Comments are closed.