Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕΙ

    Κοινοποίηση:
    σδω σδωσδ

    Το συγκλονιστικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω μας απεστάλη από πατριώτη αναγνώστη της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr, ο οποίος βγήκε να κάνει επιτόπιο ρεπορτάζ και να αποδείξει με ντοκουμέντα την κατάντια της Αθήνας, όπως την έκανε ο Μπακογιάννης.

    Ο τύπος που ψωνίστηκε με τους… περιπάτους κτλ κτλ έχει κάνει άβατο για τους Έλληνες την περιοχή γύρω από την Ομόνοια όπου βασιλεύει το παρεμπόριο, η διακίνηση ναρκωτικών, η πορνεία και ό,τι μπορεί ο καθένας να φανταστεί χωρίς να επεμβαίνει κανένας. Και όλα αυτά, μία ανάσα από την έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας, για τη διοίκηση της οποίας είναι απλά άλλη μία… Κυριακή.

    Δείτε με προσοχή το βίντεο που περιέχει και περιγραφή από τον αναγνώστη – ρεπόρτερ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Έχω σιχαθεί αλήθεια!
      Ζω στην επαρχία που τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα!
      Αλλά πληγώνομαι πολύ με την κατάντια αυτής της χώρας!Δεν υπάρχει κράτος,όλοι διεφθαρμένοι -<>-βύσματα
      Ένα μεγάλο κωλοχανειο χωρίς επιστροφή

    2. Καλύτερα αυτά στους δρόμους από το να κυκλοφορούν Ναζιδια

    3. Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν δήμαρχο και τον Κούλη, δηλαδή φανταστείτε όταν παραιτηθεί από πρόεδρος της ΝΔ (λόγω κούρασης κι αυτός) να δηλώσει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων είμαι σίγουρος ότι θα τον βγάλουν δήμαρχο

    4. Καλά να πάθετε νεοραγιάδες,αφού ψηφίζετε δημοσκατικό τόξο,φάτε τους στη μάπα,σας αρέσει

    5. Πατριωτική κυβέρνηση Μόνο αυτή μπορεί να αλλάξει την ροή της προγραμματισμένης λαθροεισβολής. Ψηφίστε με γνώμονα να σωθεί ότι μπορεί ακόμη να σωθε,ί για τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας

    6. Καλύτερα να πεθάνει κανείς παρά να ζεί σ’αυτήν την Ελλάδα έτσι που την κατάντησαν.

    7. Όλα με σχέδιο, πρώτα υποβάθμιση στο μέγιστο δυνατό και μετα αναγκαστικο ξεπούλημα των ακινήτων σε αυτές τις περιοχές για να τα αγοράσει η καταραμένη φάρα….

    8. Δε νομίζω οτι ενοχλείται κάποιος. Ώς φαίνεται οι Αθηναίοι θέλουν τους κυβερνήτες που έχουν εδώ και δεκαετίες!

    9. Χωρίς φυσικά να έχω την πρόθεση να μειώσω τους συνανθρώπους μου Έλληνες της Αθήνας.Την εβδομάδα που πέρασε έτυχε να έρθω στην Αθήνα για ένα γάμο.
      Ρε εσείς Έλληνες είστε πραγματικοί ήρωες τι να πω δεν ξέρω.Δεν θα μπορούσα να μείνω εκεί που να με πληρώνανε με διαμάντια.Ειχα την εντύπωση πως βρισκόμουν στην Καμπούλ και σε καμία περίπτωση σε Ελληνικό έδαφος.Πως το ανέχεστε αυτό πως είναι δυνατόν να το προσπερνάτε έτσι στο χαλαρό.Δεν το βλέπετε ότι η πόλη έγινε αποικία Μουσουλμάνων και ότι οδεύει για εξαφάνιση;Τι περιμένετε πραγματικά απορώ.Δεν υπάρχει καμία σωτηρία λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά θεωρώ πως δεν πρόκειται να γίνει η Ελλάδα όπως ήταν ποτέ ξανά.

    10. Θα έρθουν οι εκλογές και δεν θα αλλάξει τίποτα μην ανησυχείτε. Όλα όσα βλέπετε είναι σχεδιασμένα εδώ και 2 δεκαετίες τουλάχιστον! Ποιος να καταλάβει τι ?? Ωραίο το βίντεο αλλά να το καταλάβει ποιος ? Ένας που βλέπει survivor κάθε βράδυ ? Απειλεί ο Τούρκος ότι θα έρθει βράδυ … Μα είναι ήδη εδω, εδώ και χρόνια και δεν το καταλαβαίνει κανείς ! Δεν υπάρχουν άτομα να κάνουν κυβέρνηση και αν υπάρχουν θα καταλήξουν σαν τον αρχιεπίσκοπο (πρώην ) σε χρόνο dt… Όταν και άμα ξυπνήσουν κάποια ζώα θα είναι αργά (ήδη είναι δλδ )

    11. Δε φταιει μονο ο μαμούχαλος ο Μπακογιαννης, φταινε οι κυβερνητες που τοσον καιρο μπαζουν αβερτα λαθρομεταναστες. Η Ελλαδα δεν εχει σωτηρια, ειναι πλεον παρα πολλοι και πολλαπλασιαζονται ταχυτατα. Θελουν κρεμασμα οι κυβερνητες, γιατι ολοι ηξεραν την καταληξη, οτι αν βαζεις συνεχεια κι αλλους, αλλοιωνεις το χαρακτηρα της χωρας σου. Κι ομως το εκαναν, στεγνα…

    12. πρωτη προτερεοτητα ειναι να εξαφανιστει το υπαρχουν πολιτικο συστημα και μια Εθνικη κυβερνηση να παρει την εξουσια

    13. Καλα σας κανουν Αθηgay. Κανεις δε σας φταίει, πρώτον τους ψηφίσατε 2ον τους ανέχεστε. Αρα σας αρεσει κατά βάθος. Μοκο και πάτε για υπνο γιατι αυριο ξυπνάτε νωρις για δουλειά πάλι. Ραγιάδες.

    14. Αυτό σας αξίζει και άλλα χειρότερα,θέλατε Μπακογιάννη την Λουλού,θα σας σφάξουνε στον ύπνο σας ρεμπεσκεδες

    15. Που να πας κ πιο κατω προς Σατωβριανδου κ Καρολου γωνια να δεις τι γινετε. Εχουν στησει παραγκες στα πεζοδρομια οι τοξικομανεις κ δεν μπορεις ουτε με τανκς να περασεις το δρομο. Κανε τον κοπο ρε Χιο και στειλε ενα ρεπορτερ να καταγραψει τι γινετε..

    16. Και αυτο ειναι μονο η αρχη….

      Θα ερθουν πολυ χειροτερα συντομα.

    17. Στο κέντρο της Αθήνας δεν κυκλοφορείς ούτε ημέρα…Ασε που σιχαίνεσαι να φτύσεις…Νομίζεις ότι είσαι στο Ισλαμαμπάντ, στην Αφρική ή στην Αλγερία ανάλογα που θα βρίσκεσαι…

    18. δεν καταλαβα, τι ψηφισανε οι προβατοαθηναιοι ρε παιδια;;κουλτουρα και ευρωπαισμο και αγαπη στα λαθροπιθηκια δεν ψηφισαν;;;ε ουτε μεχρι το συνταγμα να μην μπορουν να πατησουν ευχομαι.

    19. Εάν δεν κάνουνε λάθος ο διοικητής της ασφάλειας κατηγορείτε για εμπλοκή στην greek mafia που είναι μπλεγμένη με εμπόριο πρέζας και λαθρεμποριο? Δηλαδή τώρα, η ασφάλεια Αττικής δεν ξέρει τίποτα για τα κυκλώματα ναρκωτικών και που γίνεται το αλισβερίσι στο κέντρο ούτε ξέρουν ποιοι διακινούν την πρέζα.! Πλάκα κάνουμε?

    20. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ

    21. Το 2019 όταν έβγαιναν Μητσοτάκης-Μπακογιάννης και πουλούσαν αντιμεταναστευτισμό και πατριωτισμό όμως τα δεξιά χάπατα του πίστεψαν και τους ψήφισαν λες και δεν γνώριζαν ότι όλο το βρωμόσογο είναι μπλεγμένο με ΜΚΟ.

    22. Δεν ενσωματώνονται αυτοί, εμάς θα ενσωματώσουν τελικά. Αν πληρώνουμε φόρους πρέπει μια σκουπιδιάρα να μαζέψει τα εμπορεύματα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, ας εφαρμόσει τους νόμους και ο δήμαρχος.

    23. κατάληψη κοινοχρήστου χωρου, από ανασφάλιστη εργασία μέχρι πλαστά παραστατικά (δελτία αποστολής, τιμολόγια) και μη απόδοση ΦΠΑ. Πεδίον δόξης λαμπρό για τους ελεγκτικούς κρατικούς και δημοτικούς μηχανισμούς, αλλά να μη θιξουμε τους κουραδόχρωμους παντοφλάδες επενδυτές μας. Θα φάτε καλά στις εκλογές…..

    24. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ BINTEO.ΔΥΣΤΗΧΟΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ…. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΝΑ ΜΗΧΑΙΛΙΔΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ………ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΕΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ….ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΙΡ ΜΠΑΡ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΝ ΓΩΝΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ……..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ…

    25. Μπραβο φιλο ,καλο βιντεο ,πολυ χαλι ,μεγαλο αισχος !!!

    Comments are closed.