Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ “ΔΕΙΧΝΕΙ” ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ-ΝΤΑΒΑΤΖΗ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    fake

    Μια φωτογραφία που δείχνει τον Μητσοτάκη να κάνει χειραψία με έναν αστυνομικό ήταν αρκετή για να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο προφυλακιστέος αστυνομικός που κατηγορείται για την υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

    Ωστόσο, το Μακελειό, βρήκε την φωτογραφία, την ελέγξαμε από κάθε πλευρά και διαπιστώσαμε ότι ο κύριος που κάνει χειραψία με τον Κούλη, δεν είναι ο κατηγορούμενος ως μαστροπός, αλλά ένα τελείως άσχετο με την υπόθεση πρόσωπο.

    fake

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. O μαστρωπος ειναι λενε ψεμματα, οπως ψευτικο ηταν και το μπολι που εκανε ο μητσος….σε τα μας τωρα…καλα πουτ υπαρχει το μακελειο ρε..ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    2. Ο/Η Νόμιμη, η παράνομη πορνεία στην Ελλάδα του Μητσοτάκη λέει:

      Χωρίς άνωθεν προστασία θα είχε ασχοληθεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα είχε ξεσκεπαστεί η συμμορία. Δεν θα περιμέναμε να το σκάσει η κοπέλα, να πάει έξω και να κάνει την καταγγελία. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν από την Κατεχάκη.

      1. Η μεγαλύτερη πρασινόμυιγα στοκ κόσμο .

    3. Πατριώτης δήλωνε ο αστυνομικός σιγά μι έκανε χειραψία με πατριώτη ο Μητσοτάκης

    4. αυτό εννοούσαν όταν έλεγαν ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί έχουν πατριωτικές ιδεολογίες.. μπατριοτικες τύπου βορίδη..

    5. καμία εντύπωση δε κάνει σε κανένα πλέον το τι ειδικά αυτή τι χρονιά έχουν καλύψει και ξεπλύνει στη ΝΔ. απο παιδεραστές μέχρι δολοφόνους τώρα και καθάρματα μέσα στην αστυνομία. μιλάμε για καρναβάλι κυβέρνηση. όλους τους κάλυψε. Ειναι σοκαριστικό το γεγονός ότι σε μόλις 2 χρόνια η Νδ λάδωσε και χρημάτισε εκκλησία, δημοσιογράφους, κανάλια, κάλυψε παιδεραστές, βουλευτές και ανώμαλους τύπου λιγνάδη και φιλιππίδη, φουρθιώτη, ξέπλυνε τους ιολόγους-καθηγητές επιτροπών περί διαχείρησης πανδημίας, κατέστρεψε και ξεφτύλισε την ιστορία της Ελλάδας με 3 κινήσεις (τσιμέντο στην Ακρόπολη, και μετακίνηση αρχαίων για το μετρό της θεσσαλονίκης) και κωλοτούμπα με τη συμφωνία τςν Πρεσπών, καλύπτει δολοφόνους, μαστροπούς και νταήδες (δολοφονία καρολαιν, μαστροπός αστυνομικός και λοιπούς στα σώματα) και παρόλα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν τούβλα που πάνε και σφίγγουν το χέρι του μητσοτάκη και επικροτούν τα όσα έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση. μιλάμε σε 2 χρόνια έχει γίνει τέτοιο ξέπλυμα και ρεζιλίκι όσο δεν έχει υπάρξει τα προηγούμενα 40 χρόνια.

    6. εύχομαι να τους ακολουθήσει σύντομα ο κούλης με τον σήψα, τον τσιοδρα και τον χαρδαλιά

    7. με αυτους εχει παρε δωσε ο μητσουτακης και μην σας φενετε παραξενο τα σκατα με τα σκατα

    Comments are closed.