Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Mousoulmasniko-nekrotafeio

    Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας καθημερινά φαντάζει και πιο κοντά. Εκτός απο το γεγονός ότι οι μουσουλμάνοι πλέον γίνονται περισσότεροι από τους Έλληνες, μαζί με τους λ@θρομετανάστες, έρχονται και οι απαιτήσεις τους να κάνουν χειρότερα τα πράγματα.

    Το αίτημα να δημιουργηθεί μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αττική, σε χώρο στο νεκροταφείο Σχιστού που έχει παραχωρήσει από το 2005 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, διατυπώνουν η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας «Η Ενότητα» και η Κοινότητα Αφγανών στην Ελλάδα.

    Στις 8 Ιανουαρίου 2021, ένα πεντάχρονο παιδί από το Αφγανιστάν, ο Χασιμπολάχ Φαγκίρι, βρήκε τον θάνατο από τις ρόδες ενός φορτηγού στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας και ενταφιάστηκε στο νεκροταφείο του Σχιστού. Οι γονείς του ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατο του παιδιού τους, αλλά και να μεταφερθεί η σωρός του σε μουσουλμανικό νεκροταφείο «για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το θρησκευτικό καθήκον της ταφής του παιδιού μας», όπως είπε ο πατέρας του σε σχετική συνέντευξη Τύπου. Επίσης, κάνουν έκκληση να δημιουργηθεί μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αττική και όχι να χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά, στο ήδη υπάρχον μουσουλμανικό νεκροταφείο της Θράκης.

    Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ, η ελλαδική Εκκλησία έχει παραχωρήσει έκταση 30 στρεμμάτων από το 2005 στο Σχιστό για τη δημιουργία μουσουλμανικού κοιμητηρίου και μάλιστα πλήρωσε 30.000 ευρώ για να γίνει η μελέτη κατασκευής του νεκροταφείου. Ωστόσο, επισήμανε ότι ο φάκελος βρίσκεται ακόμα στα συρτάρια του υπουργείου Παιδείας.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας Φαγκίρι στην υπόθεση, Νικόλαος Παπαδάτος, υπενθύμισε ότι σύμφωνα με το άρθρο 13 του Συντάγματος, τα σχετικά με τη λατρεία της κάθε γνωστής θρησκείας τελούνται ανεμπόδιστα, υπογραμμίζοντας ότι η δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου «είναι θέμα πολιτισμού». «Δεν είναι τυχαίο ότι η Εκκλησία της Ελλάδας έκανε το πρώτο βήμα με γενναιοδωρία, αγάπη, έδωσε στους ανθρώπους αυτούς το δικαίωμα», πρόσθεσε.

    «Πέραν του πόνου από τον αδόκητο αυτόν θάνατο και το αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη, η μητέρα και ο πατέρας του Χασιμπολάχ βρίσκονται αντιμέτωποι με τα τραγικά ζητήματα που γεννά η απουσία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα, καθώς η ταφή του τέκνου τους έγινε στο διαδημοτικό νεκροταφείο στο Σχιστό, χωρίς νόμιμα εκπεφρασμένη βούλησή τους», σημειώνει σε δήλωσή του ο σύμβουλος της οικογένειας στην υπόθεση, δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης.

    Εκπροσωπώντας τον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Ψυχογιό, ο συνεργάτης του Μανώλης Καλογερόπουλος, τόνισε ότι «πρέπει να βρεθεί λύση ώστε να μπορούν οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα να ταφούν με σεβασμό, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας που επιβάλει το Σύνταγμα».

    Τέλος, όπως εξήγησε η ‘Αννα Στάμου, από τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, στη μουσουλμανική παράδοση ο νεκρός πρέπει να ενταφιαστεί εντός 24 ωρών, ενώ απαγορεύεται η εκταφή του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Απελαση σε ολα τα λαθροσκουπιδια….δεν εχουν καμια δουλεια στην Ελλαδα…και να ταφουν στις χωρες τους..εδω ειναι Ελλαδα…

    2. ΔΕΣΤΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΚΟειδη ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ

    3. Πρώτα τους άπλυτους και τους αριστερούληδες με τους πωλητικάντηδες και μετά τα λαθραία αποβράσματα.

    4. Συγχαρητηρια…..τα καταφερατε…αψογοι, συστηματικοι…..τι αλλο θελετε;;;; Μπραβο

    5. Εμπρός για της γενιάς μας το νέο 1821!

    6. Το γεγονος οτι οι ελληνες πληρωνουν καθε χρονο λεφτα για να εχουνε οι δικοι τους ταφο, αλλιως στα 3 χρονια γινεται εκταφη το γνωριζουν οι μουσουλμανοι φιλοι μας? Στην δικια μας θρησκεια δλδ ισχυει να γινεται εκταφη των νεκρων και εαν δεν υπαρχουν λεφτα να τους πετανε στο χωνευτηρι? Εννοειται αφου ζουνε εδω να θαβονται εδω αλλα με τα ιδια κριτηρια που ισχυουν για τους ελληνες. Να πληρωνουν και αυτοι και εαν θελει το κρατος να σεβαστει το οτι η θρησκεια τους απαγορευει την εκταφη να ισχυει και το ιδιο και για εμας. Στο σχιστο πληρωνουμε 1.200 ευρω τον χρονο για τον καθε ενα απ τους γονεις μας για να μην τους ξεθαψουν και να τους πεταξουν σε χωνευτηρι η να τους χωσουν σε μια κασα σε μια αποθηκη με ενα συμβολικο καντηλι σε ενα τειχο. Η εκκλησια ομως ειχε λεφτα και στρεμματα να δωσει στους μουσουλμανους, για εμας τους χριστιανους εαν δεν εχουμε λεφτα ουτε παπας θα μας θαψει.

    7. φάτε δεξιους νδ. για τα ψηφαλάκια μια χαρά θα γίνει και αυτό.επόμενο βήμα δημιουργία σχολειων τραπεζών μόνο για πακιστανούς και αφγανούς στο κέντρο της Αθήνας επίσημα καταστήματα πειραιώς και άλφα bank μόνο για πελάτες απο πακιστάν και αφγανιστάν.

    8. Και εγώ δεν έχω πρόβλημα.Ανθρωποι είναι και αυτοί κ θα πρέπει να θαφτούν κάπου!Το πρόβλημα δεν είναι που θα θαφτούν αλλά γιατί δεν τους επιστρέφουν πίσω τους παράνομους.

    9. Ισλαμομοποίηση ; Θα χρησιμοποιούσα τον όρο εκβαρβαρισμός – είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δεκαετίες. Η αλλοίωση δεν είναι μόνο πληθυσμιακή,είναι σε όλα τα επίπεδα …

    10. Κάθε χρόνο πληρώνω χρήματα σε κάποιο Δήμο για τον τάφο της γιαγιά μου. Αν δεν πληρώσω θα βρουν κάτι να μου κατασχέσουν. Οι συγγενείς των εν λόγω θανόντων πληρώνουν; Οι Δήμοι τι κάνουν όταν δε τους πληρώνουν;

    11. Μπα τι λετε ; Για την μελετη 30000 ευρω; Απο τις τσεπες των Ελληνων; Δουλευει ο Ελληνας να πληρωνει αυτους ; Και ο Ελληνας δεν εχει να φαει ;Ωραιο κρατος για πολλα ευγε η για κατι αλλο.

    12. Ας ξυπνήσει η Αθήνα των 4.000.000 κόσμου.
      Τους αρέσει την βρίσκουν κοινώς καυλωνουν με τους λάθρο.Από που περιμένουν Στέφανε να γίνει η επανάσταση από το χωριό μου με τα κατσικάκια;
      Αφού φαίνεται στην Αθήνα ότι γουστάρουν απόλυτα.Είναι μαζόχες οι άνθρωποι.

    13. Και έλεγα τι θα κάνω τα κεφάλια από αγριογούρουνα

    14. Να το κανουνε εγω προσωπικα δεν εχω αντιρρηση! Και χιλιαδες προγονοι μας ειναι θαμμενοι στο εξωτερικο και θαυμαζεις τα μνημεια τους! Οσο για την ισλαμοποιηση πρωτοι την επιχειρησαν οι Οθωμανοι 400 χρονια αλλα δεν τους βγηκε οπως και τωρα δεν θα του βγει του καθε…. Ψορος και του καθε Εβραιου!

    15. Στο τελος θα μας ζητησουν να τους κανουμε και αερα με βενταλιες.
      Μητσοτακουλα δωστα ολα (καποτε ηταν ο Τσοβόλας για το χρημα)

    16. Αφου εδω μενουν οικογενιακώς που θες να τους θάβουν στην Αιγυπο?

    17. να παν στις χωρες τους πισω να παιθανουν στα χωματα που γεννήθηκαν νομιζω ειναι πιο λογικο

      1. Να τους πάρουν αυτοί που τους φέρανε εδώκαι να πάνε στον αγύριστο ..άλλωστε τις ίδιες ρίζες έχουν τουρκαλβανοπολωνοεβραιοιεχωβαδες..και ας ξυπνήσουμε οι Έλληνες κάποτε..

    18. αφού υπήρχε ένα ταυτότητας λόγω μαρξισμού, αεθνισμού, αθεϊσμού κλπ κάτι τελικά θα ερχόταν να συμπληρώσει το κενό, αφού η ΧΑ ήταν κακιά τώρα θα φάτε ΝΤΠ, Ισλάμ και τέτοια…..”ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ”….χαχαχαχαχα

    19. 16000000 εμβολια = κοντα 4000000 λαθρο….οποιος εχει σπιτι εξωτερικο κοντα στου Βολταιρου να ετοιμασει το διαβατηριο αλλιως να παρει αδεια κυνηγιου

    20. Αφού εδώ είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν, τί θέλετε; Να τους πετάνε στους σκουπιδοντενεκέδες;

    21. υπάρχει παγκόσμιο σχεδιο ως το 2030 να
      μεταφερθούν στην Ευρώπη 1 δις ισλαμιστων.
      Υπάρχουν και σχετικά βίντεο στο utube

    Comments are closed.