Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ – ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕΝΟΣ – ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ; (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

     

    Oι παρακάτω εικόνες μας έρχονται από το Λονδίνο…..
    όπου άνδρας γεμάτος μένος ξηλώνει σταυρό από εκκλησία!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Οι περισσοτεροι ελληνες τα τελευταια 20 με 15 χρονια νοιαζονται μόνο για σκυλια πως θα φανε τι θα φανε δεσποζομενα αδεσποτα μετετρεψαν ολη τη χωρα σε ενα απεραντο κυνοτροφειο – φρενοκομειο δεν υπαρχει αλλο μελημα. Με το ευρω γιναμε δουλοι της Γερμανιας χανουμε την αξιοπρεπεια μας, θα χασουμε κυριαρχικα μας δικαιωματα, μειωνεται ο πληθυσμος μας , μας κατακρινουν και θα μας κυνηγουν για τη θρησκεια μας οι ισλαμιστες και οι πολιτικοι χαιδευουν κυνολαγνους για ψηφους. Πιο πολυ τους νιαοζει ο πληθυσμος των σκυλων παρα των ελληνων Α ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…..

    2. ..ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..!! ΟΠΟΤΑ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ..!!!

    3. ..ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..!! ΟΠΟΤΑ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ..!!!

    4. η καλη ειδηση
      θα σωθει η πατριδα εν τελει
      η δυσαρεστη ειδηση
      μεγαλες απωλειες
      ισως ετσι βαλουμε μυαλο

    5. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ-ΟΜΠΑΜΑ-ΣΟΡΟΣ-ΠΑΠΑΣ-DEMOCRATS – ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ! ΜΟΝΗ ΕΛΠΊΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΚΡΆΤΗ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

    6. Αυτό που κατέβασε τον σταύρο δεν ήθελε μια σφαιρα στο κεφάλι Για να πηγαίναμε εμείς στο μέρος τους και να κάναμε κάτι παρομιο με την θρησκία τους θα μας αποκεφαλιζαν

    7. Οι νεοκουλτουριαρηδες ανθρωπιστες και προοδευτικοί λαοί της Ευρωπης συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής κοινωνίας σε μεγάλο ποσοστό, να χαίρονται τους ισλαμιστές που τους δέχονται ως κατατρεγμένους μεταναστες, τους περιθάλπτουν τους αναγνωρίζουν κοινωνικά με υπηκοοτητες και τους ενσωματώνουν στις κοινωνίες τους. Τα αποτελέσματα σε λίγα χρόνια θα είναι τραγικά . Κατά τα άλλα όταν κάποιοι φωνάζουν τους χαρακτηρίζουν ρατσιστές!!!!!!!!! Δεν πειράζει , σε λίγο ίσως αναθεωρήσουν πολλοι πολλα όταν δουν όλους αυτούς τους “μετανάστες” να τους σφάζουν στους δρόμους.

    8. Μάζεψαν όλη την καρέκλα των Βαλκανίων και της Ανατολίας Ασίας στην Ελλάδα..βρωμισαν όλα..όπου και να κοιτάξεις καφριλα και δυσοσμία. Δεν υπάρχουν Έλληνες, όχι γνήσιοι πλέον. Μόνο τουρκοσπορους και προσκυνημένοι..είναι αυτοί που έθρεψαν το φίδι του ισλάμ. Είναι αυτοί που ανήκουν στον αριστερό χώρο με το σφυροδρέπανο και το Α της αναρχίας. Είναι η ΝΕΟΛΕΡΑ των ηλίθιων και γενιτσάρων, και είναι και οι βρωμογεροι που σαν εκδικητικοί κομμουνιστές το λέει η ψυχούλα τους να κοπανανε πατριώτες..ΕΛΛΑΔΑ…ΚΟΙΝΩΣ Η ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΎ ΠΛΑΝΗΤΗ..

    9. ……ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ…ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ….ΕΥΡΩΠΗ,ΚΡΑΤΟΣ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…..ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ……ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ!!!!…ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!….ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!….ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!!!!….

    10. Λάθος. Η ελλαδιτσα δεν γεμίζει με τέτοιους. Αυτός ο Νεγροειδης ισλαμοπίθηκος είναι γάλλος εδώ και δυο τρεις γενιές , πιθανόν και σπουδαγμένος , ….στην ελλαδιτσα έρχονται οι χειρότεροι , αυτοί που βλέπαμε σε βίντεο να αποκεφαλίζουν στην μέση Ανατολή και να ξεσκίζουν πτώματα για να βγάλουν την καρδιά και να την φάνε μπροστά στην κάμερα.

    11. Δεν μας φαίνεται παραξενο,είμαστε προετοιμασμένοι για χειρότερα,έχουμε λάβει τα μέτρα μας αυτοί που πρέπει,σύντομα θα υπάρχουν πολλαπλές και ταυτόχρονες επιθέσεις στον αστικό ιστό,οι Έλληνες θα κερδίσουμε και θα τους στείλουμε στον προφήτη τους,δυστυχώς θα χαθούν πολλοί πλανεμενοι.

    12. …..o ASIATISMOS -BARBARISMOS τα γκρεμισαν ολα στην ΕΛΛΑΔΑ απο τα μαρμαρα εως την φιλοσοφια…..γιαυτον τον λογο παλευαν να επαναφερουν ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι 6000 ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΙ τοτε…. ….. .αλλα ο σενεκας ο γυφτοεβραιος και ο αδελφος του γαιος ο εφοριακος της ΑΧΑΙΑΣ ”Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Η Σ Α Ν ” την μιση ΕΛΛΑΔΑ ….ΤΟΤΕ.και οι απογονοι των. ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ…..οι συγχρονοι σενεκες το επιζητουν καθημερινως …..να μην μεινει ΕΛΛΗΝΑΣ στην χερσονησο ΕΛΛΑΔΑ οπου και οι πηγες ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…..

    13. Tον παρατησε ο γκομενος τον αγγλο@ουστα και σαλταρε,αγοραστε του εναν δονητη δωρο και θα στανιαρει.

    14. Είμαστε οι μέγιστοι ήρωες και οι Τιτάνες πολεμιστές της οθόνης.
      Δώστετα στη μάχη όλα Ελληνες κι αν χαλάσει το πληκτρολόγιο αγοραστε ένα πιο σύγχρονο.
      Πολεμηστε μέχρι τελευταίας ρανίδος της πολυθρόνας σας.
      ΙΚΕΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    15. Έλα μωρέ μη κάνετε έτσι. Θα του κάνει μήνυση ο Δημητράς. χαχαχα

    16. Αφού δεν τους σφάζουμε στο γόνατο όπως κάνουν αυτοί όταν μιλάμε για τον καριόλη τον Μωάμεθ τους

    17. αντε να ξαναρχισουν οι συγχρονες σταυροφοριες…

    18. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ ΦΕΡΑΤΕ…..

    19. Τι τους κοιτατε ρε μαλα… Τελειωστε τους πιθηκους

    20. Εμάς εδώ ο βλάκας θα εγκαινιάσει το τζαμί στον Βοτανικό…

    21. Τώρα για αυτόν τον καραγκιόζη τι να γράψω??
      Ότι πήγε να ξηλώσει το σύμβολο του Χριστιανισμού και είχε και την κάμερα από κάτω?? Είναι λυπηρό να βλέπουμε τέτοια θεαματα

    22. Δεν πειραζει οι ελληναραδες και η μαλακισμενη νεότερα εξέθρεψε όλο αυτό μαζί με τους κυβερνώντες και τους αναρχοαριστερους..δεν θα τους λυπηθώ όταν έρθει η ώρα που θα βρεθούν προ εκπλήξεων με κομμένο κεφάλι…στον τουριστικό τομέα φέρνουν τζιχαντια με σκανδιναβική υπηηηκοτητα και δημιουργούν καταστάσεις σε ξενοδοχεία…αυτά έρχονται κι άλλα χειρότερα. Η αστυνομία προστατεύει βάσει του νόμου αυτούς τους εγκληματίες και τιμωρεί δικαστικώς Έλληνες πολίτες που υπερασπιζονται καταστάσεις σε ξενοδοχεία όπου και εργάζονται.

    23. η σαρια στο μεγαλειο της……….. κατι καινουργιο?? ΟΧΙ……

    Comments are closed.