Η ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ “ΕΚΤΕΛΕΣΗ” ΣΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ. ΠΛΩΡΗ ΠΡΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟ. ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΥΡΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    elllhnikh-yfalokripida

    Παρέλαση τούρκικου στόλου και Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.. Παραβιάστηκε η κόκκινη γραμμή;; Πλώρη προς Κάρπαθο είναι εντός 60 ν.μ Νέα ΝΑVTEX από Τουρκία..
    Παρέλαση τούρκικου στόλου και Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.. Παραβιάστηκε η κόκκινη γραμμή;; Δεκάδες ναυτικά μίλια έχει διεισδύσει το τούρκικο ερευνητικό σκάφος εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας έχει ποντίσει καλώδια και σύμφωνα με Ερντογάν και τον Υπ. του της Ενέργειας Φατίχ ασκεί κανονικές σεισμογραφικές δραστηριότητες. Η Αθήνα απαντά ναι είναι εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας έχει κατεβάσει καλώδια αλλά δεν ασκεί σεισμικές δραστηριότητες οπότε δεν συντρέχει λόγος casus belli.Επίδειξη ισχύος από πλευράς Τουρκίας με διπλωματικούς χειρισμούς επιχειρεί η Αθήνα την επίλυση κρίσης.

    Ο Πρέσβης Çağatay Erciyes, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας μοίρασε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Twitter και περιέλαβε έναν χάρτη που δείχνει την περιοχή όπου δραστηριοποιείται το Oruç Reis.Νέα ΝΑVTEX από Τουρκία με ισχύ ως 23 Αυγούστου.Νέος χάρτης για έρευνες και δίπλα στην Κάρπαθο εκδόθηκε από ΥΠΕΞ Τουρκίας.Ο Τσαβούσογλου προανήγγειλε έρευνες του Oruc Reis στα τέλη Αυγούστου δυτικά του 28ου Μεσημβρινού, στην περιοχή οριοθέτησης της ελληνοαιγυπτιακής ΑΟΖ.

     

    Το ερευνητικό πλοίο βρίσκεται 60 ναυτικά μίλια εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και πλέει νοτιοδυτικά. Συνοδεύεται από το μισό τούρκικο πολεμικό ναυτικό κι F16 ενώ ο ελληνικός στόλος παρακολουθεί τις κινήσεις τους… Τούρκικα επιθετικά ελικόπτερα ελικόπτερα Τ-129 πετούν στην περιοχή του Kas απέναντι από το Καστελλόριζο.

    Με πληροφορίες από το dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Η Μερκελ (οι γερμανοι εχουν τεραστια συμφεροντα απ’τους τουρκους γιατι ως γνωστον πολλα γερμανικα προϊοντα απο ηλεκτρικα εως αυτοκινητα γινονται στην τουρκια) ειπε στον χαζοκουλη “κατσε στ’αυγα σου και μη στεναχωρεις τον σουλτανο” , “ηταν λαθος σου που δεν μας ενημερωσες για την αοζ με Αιγυπτο”…δεν θα παρεις μια…και φυσικα ο καθυστερημενος γκαντεμης γκουρλοματης ειπε “για φραου” και κλωσσαει τα αυγουλακια του παρεα με τον Δενδια και τις αλλες κοτες.
      Που φιλοτιμο για παραιτησεις.

    2. Τέτοια ξεφτίλα μόνο ο χαμούρης ο γουρλομάτης τήν ανέχεται.Ο Κούλης καί η συμμορία του έχουν γίνει τό πτυελοδοχείο τών Τούρκων.Κούλης καί Δένδιας δύο αδεια νεροκολόκυθα πού πάνε όπου τούς σπρώξει τό κύμα.
      Τό ένα άδειο κολοκύθι αυτονομάζεται πρωθυπουργός καί τό άλλο μέ τό κράνος μάχης τό κιπά ο ρεζίλης Δένδιας
      κρύφτηκαν στά λαγούμια τους καί κάνουν τήν πάπια ενώ οί τούρκοι εισβάλλουν στό Αιγαίο.
      Γιάννης Λάκων

    3. Είμαι Σαλαμίνα……τα πράγματα δεν πάνε καλά,
      μόλις απεπλευσε το ένα από τα δύο αεροπλανοφόρα μας με 90 αεροσκάφη πάνω,το συνοδεύουν 2 θωρηκτά, 3 τριήρεις και 2 γρι-γρι!

    4. ρε οι δικοι μας δεν προκειται να ριξουν ουτε με σφεντονα, ακομα και να κανει ερευνες στον παρθενωνα ο ερντογαν! μην ακουτε τις λιονταρισιες δηλωσεις των αξιωματικων μας, αυτοι τρεμουν μπροστα στον καθε υφυπουργισκο

    5. Τι προδοσία? Κατέβασαν τα σωβρακα και τους πήρανε κανονικά… Αξιοπρέπεια μηδέν..

    6. Τι μας εμποδίζει πλέον (εκτός από τις δηλώσεις Μητσοτάκη ότι η εποχή των κανονιοφόρων έχει παρέλθει) , μετά τις άκρως προκλητικές ενέργειες των μογγόλων
      να αναπτύξουμε και εμείς όσες (κινητές) συστοιχίες S-300 έχουμε σε όλη την επικράτεια και κυρίως σε νησιά και Κύπρο ??
      Γιατί δεν ζητάμε τώρα που τις έχουμε ανάγκη τις δύο συστοιχίες PATRIOT
      που δανείσαμε στη Σαουδική Αραβία ??

      ή είμαστε σίγουροι (οι κυβερνήτες μας) ότι δεν πάμε για πόλεμο ??

    7. Δώστε τα πετρέλαια στους Ρωσους και Κινεζους ρε μαλακές, να στείλουν τα αεροπλανοφορα υποβρύχια και να στείλουμε όλους τους Τουρκους στον πάτο…..

      1. Δεν μπορουνε δεν τους κοβει το μυαλο τους

    8. Αθυρμα Αθυρμα και κοροιδευουν ολους αυτη α μαγικη οικογενεια των Μητσοτακαιων. Που εισαι αιωνιε γεροΒενιζελε να τους τσακισεις τα μουτρα των Τουρκαλαδων

    9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ

    10. Ας ενημερώσει κάποιος την πρωθυπουργό μας την Μαρέβα ότι το Uruc Reis θα κάνει έρευνες στην αντίπαρο έξω απ΄το σπίτι του φίλου της του Τομ Χανκς σε λίγο. Μόνο έτσι συγκινούνται αυτοί.

    11. Τώρα που καταλάβατε ότι τα παραδοσιακά κόμματα εδώ και 40 χρόνια ξεπουλάνε μην ξανακάνει κάνεις το λάθος να ψηφίσει τους ίδιους. Μόνο πατριωτικά κόμματα στις επόμενες εκλογές (αν ξαναγίνουν).

      1. Ο Κασι τώρα σφίγγει κ αναμένεται να σφίγγει μέχρι τέλος θέρους.Απο Σεπτέμβρη θα ασχοληθεί πάλι αν του έχουν μείνει δυνάμεις.

    12. εδω η αθηνα δεν κατοικειται απο ελληνες..γιατι να γινει πολεμος..

    13. ο ερντογαν το ειπε καθαρα…βγαλαμε το σκαφος μας απο την ατταλεια και τωρα κανει τις ενεργειες που εχουμε προγραμματισει…δηλαδη τις ερευνες στα χωρικα μας υδατα!!! η δικη μας κυβερνηση τωρα, θα το παει μεχρι τα ακρα προκειμενου να μη μπουμε σε πολεμο…κανουμε συνεχως το κοροιδο, αυτη ειναι η κατασταση…τουλαχιστο να μας το πουνε αντι να μας λενε οτι παρεμποδιζουν τους τουρκους και τριχες κατσαρες..κανεις δεν θελει τον πολεμο αλλα μας εχουν παρει τα σωβρακα!! αξιζει τον κοπο τετοια ειρηνη αραγε?αναρωτιεμαι

    14. Τι εγινε ρε παιδια!!!!!!!! Ο φλώρος δεν ελεγε πως θα τους κάψει αν πατήσουν ελληνικό εδαφος? Τι εγινε εχασε τον αναφτηρα? Α!!! Ρε φλωρε κατσε στα αυγα σου και μην λες τις μαλακιες σου αν δεν μπορείς να τις κανεις!!!

    15. ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

    16. “το οποίο διεκδικεί η Ελλάδα”… Διαβάζω σωστά????

    17. Αφου δεν υπαρχει αντισταση γτ να μην τα παρουν ολα βρε Στεφανε??
      Γτ να μην τα ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΟΓΟ

      1. ΓΤ Στεφανε μας αφησανε ετσι τα Ευρωσκυλια?

    18. θα τσακίσουν άθεα φιλελεύθερα ευρωγκέυ κομμουνιστικά κωλιά

    19. Κοτα Φλωρατη ο Φλωρος και ο Κουλης Σημαιοφορος

    Comments are closed.