Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ….ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ! – ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥΣΙΚΗ «ΤΕΛΟΣ» – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο «ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Αλλαγές στο ωράριο μουσικής στα νυκτερινά κέντρα διασκέδασης κρύβει ο νέος ποινικός κώδικας, γεγονός που έχει δημιουργήσει αναστάτωση στον χώρο των ιδιοκτητών των καταστημάτων αυτού του είδους.

    Αρκετοί είναι εκείνοι που μιλούν για επαναφορά του νόμου Παπαθεμελή στη νυχτερινή Αθήνα, καθώς τον Φεβρουάριο του 1994 ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες θέτοντας σε ισχύ την απαγόρευση λειτουργίας μετά τις 2.00 τα ξημερώματα για τα νυχτερινά μαγαζιά.

    Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα η παραβίαση του ωραρίου της μουσικής τις ώρες κοινής ησυχίας-δηλαδή από τις 15.μμ μέχρι τις 17.μ.μ-η συνέχιση της πέραν του ωραρίου εκτός αν έχει δοθεί παράταση από τον Δήμο αλλά και οι φωνασκίες των θαμώνων που μέχρι τώρα ήταν πταίσματα, θα είναι πλέον πλημμελήματα.

    Αυτό σημαίνει ότι ο υπεύθυνος του μαγαζιού εάν είναι παρών κατά την διάρκεια που σημειώνεται η παράβαση συλλαμβάνεται για να περάσει αυτόφωρο

    Σε περίπτωση που ο αρμόδιος Δήμος δεν έχει δώσει παράταση ωραρίου για την μουσική τα μαγαζιά θα πρέπει να σταματούν να παίζουν τραγούδια στις δέκα το βράδυ τον χειμώνα και στις έντεκα το καλοκαίρι.

    Ας θυμηθούμε το τι γίνονταν όταν εφαρμόζονταν ο νόμος «Παπαθεμελή»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Δεν καταλαβαινω τι λετε.
      Επελεξες να ζεις σε μια μεγαλουπολη με μαγαζια αυτοκινητα πολλους ανθρωπους αλλα ταυτοχρονα να πεθανουν ολοι να ζησετε εσεις…
      Ειστε με τα καλα σας?
      Επειδη μεγαλωσατε εσεις και σας ενωχλουν τα παντα πρεπει να κλεισουν τα παντα?
      Να μην υπαρχει μαγαζι διασκεδαση τιποτα…
      Το ιδιο το κρατος δινει τις αδειες λειτουργιας καταστηματων και μετα στελνει αυτοφωρο αυτους που εδωσε αδεια για μπαρακι?
      Ειναι λογικα αυτα που λετε?
      Να μην δινει αδειες λειτουργιας σε περιοχες και σημεια που προβλεπει οτι υπαρχει προβλημα και οχι να στελνει αυτοφωρο αυτος που πρωτα τους τα πηρε και τους αδειοδοτησε νομιμος!
      Το καλοκαιρακι στο νιση δεν σας ενοχλει ομως η μουσικη την θελετε!
      Ο καθενας τα καλα και συμφεροντα εαυτουληδες ειστε.
      Ποναει κεφαλη κοβο κεφαλη δηλ με αυτους που ψηφηζετε βαλτετα οχι με το κοσμακι που ψαχνει τροπο να βγαλει το μεροκαματο του!

    2. Στη Αγγλια κ στη Γερμανια τα κωλομπαρα κλεινουν στις 9-10 το βραδυ γιατι ο κοσμος το πρωι δουλευει φαμπρικα.Εδω,στα νυχτερινα μαγαζια διασκεδασης δουλευουν πολλοι ανθρωποι,μπορω να πω χιλιαδες οικογενειες που περιμενουν να πεσει η νυχτα για να βγαλουν το ψωμακι τους.Αυτοι οι ανθρωποι που θα βρουν δουλεια?Να ειχαμε κι εμεις καργα εργοστασια τοτε θα ηταν καλο το μετρο.Στη τελικη,υπαρχουν κι αυτοι που τους περισσευουν 5-10 ευρω και γουσταρουν να πιουν ενα ποτηρακι.
      Δεν γινεται να παιρνει το κρατος τετοια μετρα ωραριο,αντικαπνιστικο με τετοια φορομπηχτικη κριση αμελωντας τη εκτονωση του πολιτη του.
      Μπουμεραγκ θα γυρισει,θα γυρνανε στους δρομους ολη νυχτα μαστουρωμενοι χαπακωμενοι πιωμενοι και καποια στιγμη θα μπουκαρουν στη Βουλη με τα αυτοκινητα τους.

    3. Ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του όπως τον συμφέρει…λόγω πείνας εδώ και χρόνια όλα τα μαγαζιά υπολειτουργούν,και σε κάποιες περιπτώσεις ενοχλούν συνήθως σε πλατείες που τους καλύπτουν η αστυνομία και οι πολιτικοί που ψηφίζεται εκτός το καλοκαίρι που γίνεται χαμός σε νησιά κλπ,πιστεύω όποιος θέλει κοιμάται νωρίς και όποιος θέλει πίνει ένα ποτό ποιο αργά δεν είναι έγκλημα.Επίσης μιλάει για κλείσιμο και όχι για χαμήλωμα της μουσικής (που για μένα αυτό είναι το ποιο σωστό) και μετά αναλαμβάνει ο δήμος που όλοι αυτοί που έχουν μαγαζιά και ενοχλούν έχουν μεγάλο πάρε δώσε απλώς τώρα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα μαύρα για να πάρουν την άδεια ,και φυσικά είναι και για να μην ενοχλούμε και προκαλούμε τα απρόσκλητα (φιλαράκια) που φιλοξενούμε με το ζόρι χωρίς να ρωτήσουν κανέναν…

    4. Πρέπει να υπάρχουν μαγαζιά για μη καπνίζοντες και όχι να απαγορευτεί το τσιγάρο στα μαγαζιά και επίσης τα μπαράκια που λειτουργούν υπαίθρια και ενοχλούν να σταματήσουν να είναι μέσα στην πόλη αλλά λίγο πιο έξω. Όποιος γουστάρει να είναι μεχρι το πρωί έξω δεν μπορεί το κράτος να του το απαγορεύει. Μήπως ενοχλούνται οι μετανάστες από τη νοοτροπία μας; Τότε να ασπαστουμε και τη σαρία.

    5. Πολλοι ελληνοφωνοι σε αυτη τη χωρα λιγοι οι ελληνες….δυστυχως….

    6. Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ισλαμική χώρα. Όχι ξενύχτι όχι αλκοόλ όχι χοιρινό. Η σαρία πλησιάζει.

    7. Δεν αρμοζει σε Χριστιανο να ξενυχταει και να μπεκροπινει σε σατανομαγαζα εως το πρωι.οποιος αλλος θελει ας παει και ας βγαλει τα ματια του.ειναι παρακμη την ωρα που η πατριδα μας χανεται,εμεις να ξενυχταμε στα μπουζουκια.αντι να γονατισουμε Στον Θεο την νυχτα να προσευχηθουμε,γονατιζουμε μπροστα στην καθε παολα και στο καθε σκουπιδι ξοδευοντας και σκορπωντας τα χρηματα που μας δινει Ο Χριστος απο την ευλογημενη εργασια που εργαζεται καθε ανθρωπος.γι’αυτο λοιπον θα κουνησει 9 ριχτερ.για την αθεια μας,την ειδωλολατρια,τις μοιχειες,τις εκτρωσεις,τις πορνειες,την βλαστημια,την ανηθικοτητα και χυδαιοτητα.τα οποια βρισκεις αφθονα στην χωρα μας.οταν μας ξεσκισουν οι λαθρομουσουλμανοι τοτε θα θυμηθουμε τι παει να πει Χριστος!!!!!!!!

    8. Δεν τους νοιάζει τους κυβερνώντες για τους Έλληνες που δεν μπορούν να κοιμηθούν! Υπάρχει μια κρυφή λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς: Η Ατζέντα 21! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό. Σημαίνει:
      1. Να μην έχεις δικό σου σπίτι (βλέπε ΕΝΦΙΑ)
      2. Να μην έχεις δικό σου αυτοκίνητο (βλέπε απλησίαστη τιμή βενζίνης, πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας και τέλη ταξινόμησης)
      3. Να μην έχεις δική σου δουλειά (βλέπε υπερφορόληγηση επιχειρήσεων)

      Αυτό προσπαθούν να επιβάλλουν στην Ελλάδα! Μ’αυτό που πάνε να περάσουν είναι βέβαιο πως θα κλείσουν τα μαγαζιά αυτά! Θέλουν να διαλύσουν τελείως την Ελλάδα! Επαναλαμβάνω, ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ για τον Ελληνικό λαό!! Ξυπνάτε συνέλληνες!!

    9. Εμενα τωρα γιατι ερχεται το μικροσκοπικο διαολακι με τη πιρουνα στον ομο μου και μου ψιθιριζει στο αυτι οτι αυτο γινεται για να μην ενοχλουνται και προσβαλονται οι μουσουλμανοι???????????
      Χεστηκανε ρε για σας ,για τους αλλους τους νεους επικους γινεται αυτο ξυπνατε.
      Επισης για να μαζευονται νωρις σπιτι οι πιτσιρικιες γιατι οι αλλοι παστας λαθρο που σας κουβαλησανε θα στηνουνε καρτερι και θα τις πηδανε ανα εικοσι-εικοσι.Που να δειτε και σε λιγα χρονια που θα οργανωθουνε και θα οδηγανε οι λαθρο ολοι βανακια με φιμε τζαμια, θα τις βουτανε 5 λαθρο τις πιτσιρικιες σας και αντε να τις βρειτε σε νοσοκομεια την αλλη μερα .Γερμανια ,Σουηδια που ειναι πιο πολλα χρονια εκει λαθρο αυτα κανουν και χειροτερα.Μερικες τις ναρκωνουν κιολας και το πρωι ξυπνανε δε θυμουνται τιποτα και ποναει ο κωλος τους.
      Κοιτατε να ξυπνησετε ολοι πιο κατω γιατι θα βγει κανα χερι απο το pc η το ταμπλετ και θα σας καρπαζωνει μπας και ξυπνησετε.Και οργανωθειτε,ερχεται θυελα λεμεεεεε.
      Καλα ρε συ WORLD MILITARY LEGION και εσυ νομιζεις οτι σκεφθηκαν οι πολιτικοι την ησυχια και την ηρεμια τη δικη σου.Πολυ εστεναχωρηθη τωρα.Ειπαμε εχουμε πολεμο συνελθε και ασε τον υπνο και τη ξεκουραση θα χτυπας γερμανικα νουμερα συνεχεια στη περιοχη σου,γιατι αστυνομια δεν υπαρχει πια.καθε τμημα εχει τωρα 1 αστυνομικο υπηρεσιας αμα γινει στραβη τον ηπιαμε καταλαβαινεις;;;; Η νομιζεις οτι θα σου εχει ο χρυσοχοηδης περιπολιες τα βραδια??και να εχει εσυ θα τρως ξυλο απο τους μπατσους γιατι οι λαθρο προσταυευονται ειπαμε!!!!
      ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!
      ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ
      ,ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΟΥΝ ΑΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

      1. “Ξυπνατε” και “συνέλθετε ” γραφει το ζωο, που εχει κατεβασει απο το αδειο σακί που εχει για κεφαλι, ενα κάρο ασυναρτησίες!!!
        Ειλικρινά, δεν είσαι καλα!!!! Χαχαχαχαχαχα

    10. και επειδη ρε βληματα το κανουν στο βορρα πρεπει να το κανουμε και εμειςς? δηλαδη επειδη αυτοι ειναι αγριοπουσταρες θα πρεπει να γινουμε και εμεις ας γινετε εσεις που θελετε να κοιμοσαστε απο τις 9 και αντιγραψτε τις λουγκρες

    11. ΚΑΛΟ.
      Τα κεφάλια μέσα. Ο κάθε μπουρτζόβλαχος έβγαλε τα τσαρούχια και πίνει shivas σφηνάκια και ξεβρακώνεται πάνω στα μπάρ για να καταφέρει να γ@@@@ την κάθε Τζούλια

    12. Δε νομίζετε ότι είναι πια καιρός σε αυτή τη χώρα να δουλέψουμε και να μην έχουμε μόνο τη διασκέδαση στο μυαλό μας;Τζομπαναραίοι,η μόνη σας σκέψη είναι να βγείτε για ποτάκια,να δείτε κανένα γκομενάκι και να πιείτε τίποτα μεθανόλες.Κορόιδα,σας πουλάνε διασκέδαση του πάτου και εσείς ξοδεύετε χρόνο και χρήμα χωρίς να λαμβάνετε κανένα ουσιαστικό κέρδος.Τώρα όμως με το νέο νόμο θα έχει γαλατάκι και ύπνο από τις δέκα.Αυτό σας πρέπει.Στην υγειά σας πιθήκια.

    13. Το μόνο καλό που έχω ακούσει από αυτή την κυβέρνηση. Μακάρι να γίνει πραγματικότητα. Ποιος μεσαίωνας ρε ντουβάρια; Με ρωτάτε εμένα που έχω να κοιμηθώ 14 χρόνια από τα μπουρδελομπαρ των αραπάδων που παίζουν μουσική από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι τις 10 το πρωί και η αστυνομία παίζει το πουλί της τόσα χρόνια επειδή λέει δεν μπορούν να κάνουν σύμφωνα με το νόμο τίποτα; όχι πλημμέλημα, κακούργημα να γίνει η διατάραξη κοινής ησυχίας. Τι χρωστάω εγώ να μη μπορώ να κοιμηθώ επειδή άλλοι γουστάρουν να τα πίνουν; Στην παραλιακή και σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς σπίτι ως παίζουν μουσική και να τα πίνουν μέχρι το πρωί. Είναι δυνατόν μέσα στις πολυκατοικίες μας να έχουμε στο ισόγειο μπουρδελομπάρ να παίζουν μουσική, να φωνασκούν οι αραπάδες γύρω από τα μπουρδελομάγαζα αυτά και να σκοτώνονται κάθε βράδυ μεταξύ τους; Άσε που πάνε και κατουράνε γύρω από τα μαγαζιά αυτά και όχι μέσα λες και δεν έχουν τουαλέτα. Τι κακούργημα, εκτελεστικό απόσπασμα έπρεπε να περνάνε όσοι δεν αφήνουν τους άλλους να κοιμηθούν. Ο ύπνος και η ξεκούραση είναι ιερό δικαίωμα… Άκου εκεί μεσαίωνας….

      1. Φίλε έχεις την ατυχία να ζεις σε κράτος μπορντέλο

    14. ΧΑΧΑ,,,ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ….ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΤΕ, ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΩΡΑ

    15. ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ , ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ 09:00 ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣ.

      1. Πες τα ρε φίλε…. Μεσαίωνας είναι να μη σέβεσαι το ιερό δικαίωμα του άλλου να ηρεμεί και να ξεκουράζεται… Μόνο στο μπουρδέλο Ελλάδα υπάρχει αυτή η ασυδοσία.

    Comments are closed.