Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ Η ΠΑΓΩΝΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ – “ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    παγωνη

    Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, έπιασε και πάλι στασίδι προκειμένου να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες. Η κ. Παγώνη τόνισε πως οι ιώσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Νοέμβριο, νωρίτερα από ότι αναμενόταν.

    Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα έχουν εμφανιστεί περιστατικά στρεπτόκοκκου. Τα συμπτώματα που θα πρέπει να ανησυχήσουν τους γονείς είναι ο πυρετός, ο πόνος στο λαιμό και το πρήξιμο των αδένων.

    Ακόμη, ανέφερε πως τα τελευταία δύο χρόνια τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, όπως η χρήση μάσκας, είχαν βάλει «φρένο» στην έξαρση των ιώσεων.

    Είναι ο κορωνοϊός, ο οποίος δεν μας ανησυχεί, η γρίπη που ήρθε πολύ νωρίτερα και ο συγκυτιακός ιός RSV. Η έξαρση της γρίπης θα έρθει μετά τις 25-30 Δεκέμβρη. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι συνήθως το peak της γρίπης», τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

    Με τις γιορτές να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, η σύσταση της Ματίνας Παγώνη προς τους πολίτες είναι να χρησιμοποιούν μάσκα στα πολυκαταστήματα, αλλά και να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό πριν επισκεφτούν συγγενικά σπίτια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Κλεισιμο σε κλουβί με τον βασιλακοπουλο χωρίς νερό και φαι να κανιβαλιστουν μεταξυ τους.

    2. Δυο φορες μια πριν το Πασχα και μια αρχες Σεπτεμβρη με ολα τα συμπτωματα της γριπης που υπαρχουν δεκα με δεκα τρεις ημερες μεσα χωρις τεστ και βλακειες με τρεμπον,προβιοτικα,φολικο και βιταμινη D3+K και ολα μια χαρα. Δοξα τω Θεο !

    3. Ασταδιαλα ρε Φούρκα !!! Τέρας ε τέρας… τρομάζεις τα παιδιά μου και δεν τρώνε το φα’ι’ τους… ανέβα στο σκουπόξυλο και εξαφανίσου..να ησυχάσουμε που θα σε χασουμε…Μπιτς !!!

    4. Ρεεε, εγώ είμαι μακριά, αλλά, κάποιος να την αρπάξει και να την κάνει βασιλακόπουλο….

    5. Ιανουάριο και Φεβρουάριο αναμένεται καράβια από Σομαλία Νιγηρία κλπ. Παρτουζα με 5 αραπαδες να ξελαμπικαρει…

    6. Έχει …γρίπη και …κοροιδοιό στο Κατάρ που είναι γεμάτα τα γήπεδα; Ή μόνο στο Ελλάντα; Σε όλο τον κόσμο ζούνε κανονικά και στην Ελλάδα των ακαταδίωκτων …θυμήθηκαν την γρίπη που δεν υπήρχε 3 χρόνια! Ρε γελάει ο κόσμος, συστήστε τώρα και το …πιθηκομπόλι! Γιατί ανησυχούσατε για τον ..πιθηκοιό.

    7. Ρε τι μπαλότσα είναι αυτή, έναν πιγκουίνο που έχω είναι πιό όμορφος.

    8. Συγνώμη αλλά ο τίτλος είναι λάθος το παγονι δεν γαβγίζει … ΚΡΆΖΕΙ!!

    9. Η ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΓΩΝΕΙ!!!
      (ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ).

    10. αυτης αμα της κοψεις το γυαλι και τη δημοσιοτητα θα παθει κατατονικη σχιζοφρενεια

    11. Γλου γλου.γλουη γλου γλουη γλου γλου..Μωρή γλαγλαρόγρια….

    12. να δείξει κάποιος τον απομονωμένο ψευδοϊό, την μελέτη που αποδεικνύει ότι νοσείς από αυτό που θα μας δείξει και τα ιατροδικαστικά ευρήματα κάποιου νεκρού από κοροϊδοϊό που να μην έχει κάνει καμμία δόση για να μην χρεώνουν τις παρενέργειες του εμβολίου στον πορδοϊό…..

    13. Αυτη και οι λοιποι χανοι ειδικης καθυστερησης ελεγαν οτι απο Οκτώβρη η εξαρση ,μετα ειπαν ,Νοεμβρη ,μετα ,Δεκεμβρη ….Ργω λεω δεν πανε σε κανενα παπα να τους διαβασει … ;;;;;;

    14. Μπες στον εθνικο κηπο μαναρα μ κυνοβουλιο μερια να σε ταιζω καλαμποκι να κελαιδας περισσοτερο!

    15. παιδια του μακελειου εχω ενα μικρο σκυλακι.. Αμα βλεπει την παγωνη αρχιζει το ουρλιαχτο και χωνετε κατω απο το τραπεζι μεχρι να αλλαξω τη σελιδα δε βγαινει

    16. καλα τα λεει ομως τον ιανουαριο και τον φεβρουαριο αναμαινεται εξαρση της μαλακιας τους δεν χορτασανε απο τις μιζες η μαλλον γλυκαθηκαν και θελουν και αλλο

    17. Ενδεχομένως δεν θυμάται τι είχε γίνει από ιώσεις την περίοδο Γενάρη – Φλεβάρη του 2020. Στη Θεσσαλονίκη οι μισοί και βάλε μαθητές έλειπαν συνεχώς, σχολεία είχαν κλείσει και το Υπουργείο Παιδείας είχε δικαιολογήσει 5 ημέρες απουσίας λόγω εποχικής γρίπης. Και μαζί με τα παιδιά είχαμε αρρωστήσει και οι γονείς. Τότε όμως ούτε πανικός υπήρχε, ούτε πάθαμε κάτι. Ήταν η πιο γερή γρίπη που έχουμε περάσει στην οικογένεια μου, εγώ και τα παιδιά, πρώτη φορά φοβήθηκα, και για μένα και για τα παιδιά. Βέβαια, εκ των υστέρων όσοι κάναμε έλεγχο αντισωμάτων covid είχαμε πολλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μας έλεγαν ότι περάσαμε covid ασυμπτωματικά. Εξάλλου, ο covid δεν είχε έρθει ακόμη στη χώρα.

      1. πριν τον ανύπαρκτο κοροϊδοϊό από τον Νοέμβρη του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2020 τα παιδιά αρρώσταιναν επανειλημμένα με εμετούς, πυρετούς και τέτοια, κανείς δεν ανησυχούσε για τίποτε, αν είχαν παίξει τότε το χαρτί του πορδοϊού θα το είχα πιστέψει διότι έβλεπα αρρώστους παντού, αντίθετα μετά με την ψευτοδημία έψαχνες να βρεις άρρωστο και μόνο μερικοί εμφανίζονταν που έλεγαν ότι τους βγήκε κάποιο τεστ “θετικό”, μετά όποιος είχε συνάχη σου έλεγε ότι πέρναγε κοροϊδοϊό οπότε σου έλεγαν όλοι ότι το “ευτυχώς το πέρασαν ελαφρυά”….

      2. @Γοννιος: Το ίδιο ζήσαμε εμείς τον Μάρτιο 2020, εγώ αρρώστισα με συμπτώματα Γρίπης,10 ημέρες ήμουνα στο κρεβάτι και στην αρχή κατατρομαξα επειδή παντού φώναζαν για κορονοιο , ενώ δεν υπήρχε διαθέσιμο Τέστ για τον κόσμο.Μετα 3 εβδομάδες συνήλθα . Η γυναίκα το πέρασε στο πόδι και τα παιδιά σε τρεις μέρες. Αυτό με έσωσε από το εμβόλιο τού κερατά. Αφού “επέζησα” το πρώτο κύμα προπαγάνδας, μετά κατάλαβα ότι και πριν αλλά και μετά ειμουν στα χέρια του Θεού. Έτσι όταν με πίεζαν στη δουλειά εγώ έκανα τον κουφό. Μετά ένα χρόνο κολλήσα για δεύτερη φορά και το Τεστ ( τώρα υπήρχαν τεστ παντού) έδινε κορονοιο και το ραπίντ και το μοριακό. Πέρασα δύο εβδομάδες σπίτι. Της πρώτες Πέντε ημέρες κοιμόμουν 15 ώρες την ημέρα. Μετά αναρωσα. Πήρα ένα συγχωροχάρτι για 6 μήνες ότι και καλά είμαι εντάξει. Μετά αρχίζει πάλι η πίεση για το διάολο…Τότε προμήθευτηκα ένα ψηφιακό διαβατήριο από ένα κράτος της Ευρώπης ότι είμαι εντάξει….Ειμουν έτοιμος να εγκαταλείψω την χώρα μαζί με την οικογένειά εάν δεν γινόταν. αλλιώς . …

    18. Τι εγινε μωρη σαύρα δεν θα πεις στον κοσμο ομως να κανει την 4η η την 5η δοση;
      Μαλλον ειστε ολοι μπουκωμενοι απ το χρημα και δεν σας νοιαζει προς το παρόν..
      Καντο γιατι υπαρχουν πολλα γιδια που θα ποδοπατηθουν παλι για την επόμενη δοση τους

    19. Πως ; Γρίπη, γιατί που πήγε ο Covid ; Μήπως τώρα σπρώχνουμε τα εμβόλια γρίπης;

    Comments are closed.