Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΓΕΣΤΗΣ – Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ – ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΞΥΛΟ ΤΕΡΓΕΣΤΗ

    Βάζει ο Ντούτσε-Ντράγκι τη στολή του και χτυπά τους λιμενεργάτες με χημικά,υδροφόρες, γκλομπ. Μάτωσε το λιμάνι. Επίθεση του καθεστώτος κατά των λιμενεργατών. Η μάχη της Τεργέστης! Τραυματίες απομακρύνονται από τον τόπο των επεισοδίων.Εισβολή της στρατοκρατίας στο λιμάν ι.Βίαιη εκκένωση…Οι λιμενεργάτες με διαδηλωτές ανασυντάχθηκαν στην πλατεία Piazza Unità d’Italia. Στρατός και ειδικές δυνάμεις αστυνομίας περιπολούν στο κέντρο της πόλης.

    Μετά από 3 μέρες που οι λιμενεργάτες κράτησαν κλειστό το λιμάνι δέχθηκαν επίθεση ανηλεή από το καθεστώς Ντράγκι. Αίτημά τους η κατάργηση του green pass που αφορά 23.000.000 εργαζόμενους στην Ιταλία. Σε απάντηση των εξελίξεων οι λιμενεργάτες στο λιμάνι της Γένοβας περισφίγγουν το κλοιό και κρατούν κλειστό το λιμάνι. Στη Ραβένα λιμενεργάτες, φορτηγατζήδες και πλήθος κλείνουν το λιμάνι. Το ίδιο σκηνικό και στην Ανκόνα. Ακούστηκε ως και στο Μπάρι ότι έγιναν παρόμοιες απόπειρες..

    H Τεργέστη ακόμη και τώρα είναι μπλοκαρισμένη. κανείς δεν μπορεί να μπει στο λιμάνι ουρές χιλιομέτρων από καμιόνια κι αυτοκίνητα. Ο αγώνας συνεχίζεται σε όλη την πόλη. Οι λιμενεργάτες και οι πολίτες αποκλείουν τη Νομαρχία ενώ άλλες διαδηλώσεις είναι σ εξέλιξη σε άλλα καρτιέ της πόλης. Η κίνηση έχει παραλύσει το λιμάνι παραμένει μπλοκαρισμένο! Οι μάχες συνεχίζονται μέσα στη νύχτα οι εργάτες δεν κάνουν πίσω.

    Και είναι αυτή η Αντίσταση που δικαιώνει τον τίτλο του ιταλικού φιλμ Η Εργατική Τάξη πάει στον Παράδεισο….και είναι αυτή η Αντίσταση που στέλνει στον αγύριστο τον Ντράγκι και τους στυγνούς ομοιδεάτες του..Επικίνδυνη σιωπή των διεθνών ΜΜΕ … Ο Ντράγκι δεν ελέγχει πλέον ολόκληρες πόλεις και λιμάνια. Αυθόρμητες διαδηλώσεις όπως στο Τορίνο στη Μπολόνια στη Βενετία στη Βερόνα μέσα σε όλη την Ιταλία τώρα νύχτα προς υποστήριξη λιμενεργατών Τεργέστης και όλης της Ιταλίας που είναι η α΄γραμμή Αντίστασης κατά της ξενόφερτης χούντας των Παγκοσμιοκρατών. όλη η Τεργέστη είναι έξω δεν θα κοιμηθεί…όλη η Ιταλία είναι έξω

    Image
    Image
    Image
    Ραβένα
    Image

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. αφήστε τα μπράβο στους Ιταλούς και δείτε να μαζευτούμε όλοι μας ενωμένοι για την δικιά μας ελευθερία, αυτοί μάχονται για την δικιά τους , δεν έχουν σκοπό να έρθουν και από δω για να μας ελευθερώσουν γιατί εμείς είμαστε κουραδες του καναπέ; είναι καθήκον του κάθε λαού να πάρει τα ηνία στα χέρια του διότι επρόκειτο για την επιβίωση μας, την ελευθερία την έχουμε χάσει!

      1. Μην φοβάσαι. Οι Έλληνες απαντάνε με το να είναι ανεμβολιαστοι. Σχεδόν οι μισοί Έλληνες δεν κάνουν εμβόλιο.

    2. Πρώτα τον βαζαν να υπογραφει τα πενηντοευρα και μετα τον κατσικωσαν πορδηπουργο ιταλιας. Ελεφαντομουρης.

    3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΑΟ.
      ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΕΚΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΟΤΕ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΝΤΡΑΓΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕΤΡΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
      ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ 4?

    4. πείτε

      ☆ Αποκάλυψη: H συμφωνία με Δανειστές έχει υποχρεωτικά το…Τσιπ!

      ☆ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 53 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!

    5. Από χτες φάνηκε αυτό στην Τεργέστη το θέμα είναι ότι ο Νραγκι δεν τολμάει να χτυπήσει νοτια Ιταλία αν το κάνει σημάνει ευθέως εμφύλιο,,,,η Τεργέστη από την στιγμή που χτύπησε εργάτες σήμερα δεν είναι χαζός ο κόσμος ο Ντραγκι έχει κυρώσεις αποζημιώσεις ιδιαίτερη σφραγίδα η Τεργέστη κάνει ότι θέλει θα πληρώσει αποζημιώσεις χοντρές

    6. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ.

    7. Βάλτε τον υφυπουργό τον Λιβανίου που μιλά για το τσιπάρισμα των ανθρώπων μέσα στη βουλή.

    8. Μη εκλεγμένος φανατικός νεοταξίτης. Από τους εκλεκτούς εννοείται.

      1. Γιατί ο Μακρόν που είναι εκλεγμένος είναι καλύτερος;;;

    Comments are closed.