Η ΕΛΛΗΝΟΣΟΥΔΑΝΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ EUROVISION ΤΟ 2024 – ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΗ, ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

    Κοινοποίηση:
    6867234

    Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024.

    Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα ανακοίνωσαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4». Φέτος, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στo Μάλμε της Σουηδίας‚ από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

    H επίσημη ενημέρωση της EΡΤ αναφέρει:
    Η Μαρίνα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός δέχθηκε με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μια συμβολική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

    Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Γι’ αυτό, τόσο η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company, όσο και η ερμηνεύτρια, επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται.

    Στο πλαίσιο αυτό, από αύριο κιόλας, 25 Οκτωβρίου 2023, στο email eurovision2024@ert.gr μπορούν όποιοι δημιουργοί το επιθυμούν να στείλουν, έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, τις δικές τους προτάσεις ολοκληρωμένων τραγουδιών.

    Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των κανονισμών της EBU, τα τραγούδια πρέπει να είναι πρωτότυπα και ακυκλοφόρητα, με μέγιστο χρόνο τα 3 λεπτά.

    Ποιά είναι η Μαρίνα Σάττι

    Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα. Τα παιδικά της χρόνια ήταν πλούσια σε ετερόκλητα ηθολογικά και πολιτιστικά ερεθίσματα που επηρέασαν βαθιά τη μετέπειτα μουσική της εξέλιξη και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της καλλιτεχνικής της πορείας.

    Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον στη μουσική και στο σχέδιο, ξεκινώντας τις σπουδές της στο κλασικό πιάνο στο Ωδείο Απόλλων Ηρακλείου σε ηλικία 7 ετών, ενώ η μεγάλη της αγάπη ήταν οι χορωδίες. Αργότερα στην εφηβεία της, ξεκίνησε σπουδές στο κλασικό τραγούδι.

    Ολοκληρώνοντας το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Παράλληλα, ξεκίνησε σπουδές στο θέατρο στην Ανώτατη Σχολή Δραματικής Τέχνης “Βεάκη” και στην “Κεντρική Σκηνή” αλλά και σπουδές jazz μουσικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

    Το 2009 έλαβε πτυχίο κλασικού πιάνου και ανώτερων θεωρητικών στη μουσική καθώς και δίπλωμα στο κλασικό τραγούδι με καθηγητή τον Πάνο Δήμα, στο οποίο αρίστευσε και τιμήθηκε με το 1ο βραβείο. Την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στην European Jazz Orchestra (EBU), ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη με έργα του Peter Herbolzheimer.

    Το 2010 τραγούδησε στο John F. Kennedy Center στην Ουάσινγκτον Π.Κ. με το World Jazz Nonet ενώ συμμετείχε στο a cappella φωνητικό σχήμα The Singing Tribe που συνεργάστηκε με τον Bobby McFerrin.

    Το 2011 αποφοίτησε από το διεθνούς φήμης Berklee College of Music, όπου σπούδασε με υποτροφία Ενορχήστρωση και Παραγωγή (Contemporary Writing & Production) έχοντας φοιτήσει πλάι στους Danilo Perez, Jamie Haddad, Simon Shaheen, John Patittuchi, Christiane Karam ανάμεσα σε άλλους. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Αμερική ανέπτυξε τον προσωπικό της ήχο, συνδυάζοντας τις διαφορετικές μουσικές παραδόσεις με τις οποίες μεγάλωσε όπως την ελληνική, την αραβική αλλά και τη βαλκανική.

    Το 2016 η Σάττι κυκλοφόρησε τo single “Κούπες”, μια πρωτότυπη διασκευή του παραδοσιακού σμυρνέικου τραγουδιού “Θα Σπάσω Κούπες”. Το τραγούδι κέρδισε γρήγορα εντυπώσεις έχοντας ξεπεράσει σήμερα τις 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube ενώ έχει συμπεριληφθεί στη συλλογή Buddha Bar compilation albums: 20 Years Anniversary των Ravin & Bob Sinclar.

    Τον Δεκέμβριο του 2016 συμμετείχε στη μεταγλώττιση της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Pictures Βαϊάνα (Moana), δανείζοντας τη φωνή της στην κεντρική ηρωίδα του έργου.

    Το τραγούδι της “Μάντισσα”, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017 σε δική της μουσική και ενορχήστρωση και σε στίχους Μιχάλη Κουϊνέλη, έφτασε στην κορυφή των charts σε Ελλάδα και Βουλγαρία μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Το τραγούδι εξασφάλισε στη Σάττι διεθνή συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία Universal Music Berlin ενώ πλέον έχει ξεπεράσει τις 50 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Η “Μάντισσα” τράβηξε την προσοχή και του διεθνούς τύπου με την Global Citizen[3] να το περιγράφει ως “το τραγούδι του καλοκαιριού” * και το Αμερικάνικο National Public Radio ως “το καλοκαιρινό χιτ που γεμίζει τους νέους με ελπίδα”.[4]

    Τον Νοέμβριο του 2017 εμφανίστηκε στο Europe On Stage της Google που έλαβε χώρα στο Bozar Center of the Fine Arts των Βρυξελλών, συμμετέχοντας στα “10 πιο ενδιαφέροντα YouTube acts του 2017” ενώ τον Σεπτέμβριο του 2018 τραγούδησε μαζί με τις fonés στο Champions of the Earth Awards του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Nέα Υόρκη. Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε ως “Γυναίκα μουσικός της χρονιάς” από τους αναγνώστες του περιοδικού Votre Beaute.

    Είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του πολυφωνικού σχήματος fonés και της γυναικείας χορωδίας chóres.

    Η Σάττι έχει εμφανιστεί σε συναυλίες σε πάνω από 15 χώρες του εξωτερικού ενώ έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως τους Φοίβο Δεληβοριά, Νίκο Κυπουργό, Γιώργο Νταλάρα, Παύλο Παυλίδη, Διονύση Σαββόπουλο, Paco de Lucia, Patrice Rushen, Simon Shaheen, Maria Mulata και Mavis Staples.

    Τα χρόνια 2019 – 2020 η Μαρίνα Σάττι ταξίδεψε σε Ευρώπη και Αυστραλία, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ και international shows όπως το Womex, Womad, Trans Musicales και αποτέλεσε το 1ο ελληνόφωνο σχήμα που φιλοξενήθηκε στο θρυλικό KEXP show της Αμερικής.

    Το 2016 η Μαρίνα Σάττι δημιούργησε τις fonέs, ένα γυναικείο a cappella σύνολο που ερμηνεύει πολυφωνικά παραδοσιακά τραγούδια από όλο τον κόσμο.

    Η Μαρίνα Σάττι και οι fonέs έχουν εμφανιστεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενώ έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως τους Φοίβο Δεληβοριά, Δημήτρη Καλαντζή, Νίκο Κυπουργό, Γιώργο Νταλάρα, Παύλο Παυλίδη, Διονύση Σαββόπουλο. Το καλοκαίρι του 2018 ερμήνευσαν τον ρόλο του χορού των Ωκεανίδων στην παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης σε σκηνοθεσία Μάρθας Φριντζήλα στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου. Τον Σεπτέμβριο του 2018 τραγούδησαν στην τελετή των Ηνωμένων Εθνών Champions of the Earth Awards στη Νέα Υόρκη ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς τραγούδησαν στην τελετή αφής της φλόγας του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας.

    Οι fonés αποτελούνται από τις τραγουδίστριες Ερασμία Μακρίδη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου και Βιργινία Φραγκούλατζη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. Με τα πολλα με τα λιγα αν καταλαβα καλα απο μερικους… Αν γεννησει γατα σε σταβλο ειναι αλογο.. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

    2. Tα παιδια οταν γεννιονται παιρνουν παντα το αιμα του πατερα και την καταγωγη του εκτος αν ειναι Ε τα παιρνουν ολα απο τη μανα τους

    3. Τι νούμερο ρε παιδιά, δεν την ήξερα, τώρα την είδα στο youtube. Kαι τα Ελληνικά της άψογα!!!

    4. Ευτυχώς που υπάρχουν οι Ασιάτες Ιάπωνες και κινέζοι που τιμούν και προβάλουν την πραγματική ευρωπαική μουσική των μεγάλων ευρωπαίων κλασσικών συνθετών. Για μένα η Eurovision είναι ένα τσίρκο και κακώς το προβάλει η ΕΡΤ Πριν χρόνια η Ιταλία δεν συμμετείχε αλλά δυστυχώς τώρα πέρνουν μέρος και αυτοι και ντρόπιαζουν την μουσική τους κληρονομιά.

    5. Να πει το τραγούδι ‘θα σπασω πουτσ….’ θα είναι τρομερη επιτυχια και θα απευθύνεται σε ολα τα genders

    6. η κοπελλα ειναι μιση ελληνιδα.
      η μητερα της ελληνιδα
      γεννηθηκε στην ελλαδα
      μεγαλωσε και πηγε σχολειο στην ελλαδα.
      σπουδασε στο ωδειο
      περασε στην αρχιτεκτονικη στο πολυτεχνειο
      γιατι πια τοσο μισος.
      ελεος πια
      ελεος
      να στειλετε τον κασσελακη που ειναι 100 % ελληνας.

    7. Μια ατάλαντη που μας την “φέσωσαν” ως καλλιτέχνιδα…..πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε;;;;και με την χορηγία της κρατικής τηλεόρασης που εμείς πληρώνουμε……σκουπίδια

    8. Μια χαρα ειναι η κοπελα με εξαιρετικη φωνη , εσεις ειστε κολλημενοι με ταμπελες και γελειοτητες περι « καθαροαιμης » ελληνικοτητας και λοιπες μπουρδες για χαζους ,,.Δηλαδη ρε βλακες αν εχει πατερα σουδανο και μητερα ελληνιδα δεν εχει δικαιωμα να εκπροσωπησει την Ελλαδα και να ειναι ελληνιδα ? αντε ρε βλακες επιτελους γ@μω τα ρατσιστιλικια σας

    9. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ – ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    10. Eχει καταντησει σκουπιδια η Eurovision,σκουπίδια και κυρα-Κατίνες κουτσομπόλες και οσοι την βλεπουν…..

    11. Δυστυχώς δια ημάς η διαφορά των 10 εκατοστών και βάλε δρά αρητικά. Εκεί κερδίζει στις ντόπιες το Σουδάν…

    12. Όχι πως η Eurovision είναι καμιά γιορτή τραγουδιού, πιο πολύ η σκηνική παρουσία μετράει. Στέλνουμε αντιπροσωπευτικό δείγμα από ότι είμαστε πλέον: Μια χώρα που δεν είχε αποικίες, αλλά έγινε αποικία. Του χρόνου να στείλουμε έγχρωμο trapper, όσο πάει όλο και καλύτερα.

      1. Σωστός ο Λάκης λαλακης. Αυτό είμαστε πλέον αποικία όλων των άλλων.

    13. Αυστηρά μόνο για το OnlyFans. Κατά τα άλλα, αυτός που την επέβαλε, “τρώει” καλά. Μπράβο του. Τα τελευταία χρόνια μόνο Έλληνες δεν πάνε Eurovision. Καμμία έκπληξη.

    14. Προτιμώ αυτό το υπέροχο πλάσμα που τιμάει την πατρίδα παρά κάποια κακομαθημένα Ελληνόπουλα που έχει ο μπαμπάς λεφτά και κάνε από Ολλανδία από Ιταλία αμερικανικής καταγωγής να τραγουδήσει για την Ελλάδα. Εκτός ότι η Γιουροβίζιον είναι πολιτικά παιχνίδια. Το Ισραήλ θα βγει

    15. Είναι ποιό Ελληνίδα κι από σας παλιομαλάκες σιχαμεροί!

      1. Το θέμα σου δλδ είναι αν είναι Ελληνίδα; Τόσο πολύ σας αρέσει να είστε Έλληνες αλλά Έλληνας είναι όποιος έχει πατέρα Έλληνα δλδ ελληνικό σπέρμα και ελληνική καταγωγή.
        Για την ώρα η κοπελίτσα είναι από το Σουδάν και μπράβο της.

          1. Α και που ‘σαι μιας και θιχτηκες και δεν είναι έτσι τα πράγματα γτ μάλλον ξέρεις περισσότερα και από τον Θεό που σε δημιουργήσει.
            Πήγαινε στην Αφρική,γκαστρωσε μια αφρικανή,περίμενε το παιδί σου να βγεί μαύρο,μετά πες ότι είναι Αφρικανός και άμα θες δήλωνε κι εσύ ότι είσαι Αφρικανός αφού θα μένεις εκεί.Φοβερο μυαλό είσαι κι εσύ…

    16. Ενταξει σας υποστηριζω σχεδον 100% , αλλα εδω εστε λιγο υπερβολικοι. Απο την αλλη βεβαι ουτε την κοπελα ακουω την μουσικη της, αλλα και πολυ περισσοτερο το καρναβαλι της γιουροβιζιον που καθε χρονο γινεται και χειροτερο με διαταγες απο εξω.

    17. Η Ελλας δυστυχως εαλω! Αν εχει τα…..
      η ΕΡΤ ας προχωρησει με διαγωνισμο και για καλλιτεχνη και για ασμα! Αλλα εκτελει εντολες ανωθεν… πολυπολιτισμικοτητας! Οσο για τη Eurovision μαλλον θα τη κερδισει η Ουκρανια με κανα εθνικιστικο κλαμα παλι ωιμε!

    18. απο γιορτη τραγουδιου εγινε γιορτη πουστιδων

    19. The name of the game: “πολυπολιτισμικότητα”, και είναι το παιχνιδάκι που επέβαλλαν με το έτσι θέλω, οι αλητήριοι νεοταξίτες.
      Και για ποιό λόγο η ΕΡΤ δεν κάνει διαγωνισμό το τραγούδι+τραγουδιστή, να αποφασίσουν οι ίδιοι οι τηλεθεατές, ποιός από όλους θα πάει στην Eurovision?
      Για ποιό λόγο η ΕΡΤ επιλέγει πρώτα τον τραγουδιστή, και κατόπιν το τραγούδι?
      Οι της ΕΡΤ πληρώνονται από τους Πολίτες και καλό θα είναι να καταλάβουν ότι οι Εργοδότες τους, απαιτούν διαφάνεια και να διαλέγουν οι ίδιοι, ποιός και ποιό τραγούδι πάει στην εκάστοτε Eurovision της ανοησίας.

    20. Και μόνο που μιλάς έτσι και μας αποκαλείς Νεοέλληνες φαίνεται τί είσαι και τί αισθάνεσαι. Εντάξει εκπολιτιστήκαμε και μας έμαθε μπάσκετ ο Νιγηριανός και όχι ο Γκάλης. Εκπολιτίσου και συ στην πατρίδα σου τώρα.

    21. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ…..ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ – ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ……

    22. το πρωτο πραμα που επρεπε να κλεισουν ειναι η ερτ Αυτα τα καθαρματα ρουφανε δημοσιο χρημα

    23. ειναι μπολσεβικα πως ολοι οι κλανιτεχνες, μισει την ελλαδα και ειναι ρατσιστρια εναντι του ελληνικου λαου!

    24. Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα.
      Ελληνίδα.Ελληνίδα.Ελληνίδα. παλιομαλακες ΝΑΖΙΔΙΑ

      1. Η καταγωγή μόνο μετράει και καταγωγή είναι από εκεί που έχει ρίζες ο πατέρας τσάμπα τρελενεσαι να περάσεις κάτι άλλο.

        1. οι τρελοχουνταιοι θελετε να περασετε κατι αλλο. Ειστε λιγοι και γραφικοι

          1. Νομίζεις ότι έχεις επιχείρημα βάζοντας ταμπέλες, τόσο μικρός και λίγος είσαι όσο και να σε πονάει η αλήθεια.Το σπέρμα είναι του άντρα για αυτό και η καταγωγή είναι από εκεί που είναι ο πατέρας.Τωρα εσύ που δεν έχεις ούτε πατρίδα και όπως βλέπω ούτε πατέρα ρώτα τον Κασελλακη πως ήρθες στη ζωή.

          2. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ

            1. Ποια λυρα εννοεις την μουσικη η την αγγλικη;

        2. Τότε με το ίδιο σκεπτικό, οι Έλληνες που έχουν αρμένικα επίθετα δεν είναι Έλληνες. Κάτι τύποι σαν κι εσένα αποκαλούσαν τους Έλληνες που ήρθαν από τη Μικρά Ασία “τουρκόσπορους”.

      2. Mην το φωναζεις πολυ δυνατα το Ελληνιδα Ελληνιδα Ελληνιδα γιατι οταν τελειωσει το πανηγυρακι και αν κανει καριερα θα βγει και θα λεει ειμαι περηφανη που ειμαι Σουδανη . Αν δεν θυμασε το εκανε κι αλλος που δηλωσε ειμαι Νιγηριανος ενω ολοι σκιζατε τα ρουχα σας οτι ειναι και νιωθει Ελληνας . .ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕ, πανιβλακα που με οποιον διαφωνεις τον οναομαζεις ναζι .

    25. Μια διοργανωση εχουν και περνανε προτυπα. Μην τους την χαλατε.

    26. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΡΑΣΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ? ΜΟΝΟ Π@ ΣΤΗΔΕΣ, Λ@ ΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    27. Και μονο που ειπε το καταπληκτικο τραγουδι μαντισσα αυτο τα λέει ολα.
      Μην τα ισοπεδώνουμε ολα γιατι και η παπαριζου απο τη σουηδια ηρθε αλλα και πολλοι άλλοι αξιολογοι καλλιτeχνες

      1. Καταπληκτικό τραγούδι ναι.. για χαλασμένα μυαλά με συχνότητες από μπαράκια και Ντάμπα ντουμπα.
        Για να ακούσεις και τίποτα αξιόλογο μήπως φτιάξει η συχνότητα σου, άκου κανένα Νίκο Ιγνατιάδη, Βαγγέλη Παπαθανασίου κλπ ίσως δεν είναι αργά.

        1. Τι σχεση ρε πανιβλακα εχει ο βαγγελης με μια ερμηνευτρια?
          Εχεις μπερδεψει την ψωλη με την μπατανοβουρτσα ασχετε

          1. Φίλε βλήμα,το άρθρο μιλάει για διαγωνισμό τραγουδιού εσύ που ξεχωρίζεις τον ηχο-μουσικη-συχνοτητα από τους στίχους τραβα τραγουδα χωρίς μουσική και ανοιγόκλεινε το στόμα σου σαν καταβόθρα.Και η μουσική της και οι στιχοι ολων των ψευτοτραγουδιων της είναι για κάτι καμμενους και εγκεφαλικα νεκρούς σαν εσένα που δεν αφηνουν μπαρακι για μπαράκι και πανηγύρι για πανηγύρι.

          2. Ααα ξέχασα τσιφτετελληνα τελικά η “ερμηνεύτρια” σου γράφει και τη μουσική…
            Γειά χαρά”σχετικε ”

            Marina Satti Tucutum:

            Music By MARINA SATTI, LOUBENSKI
            Lyrics By MARINA SATTI, VLOSPA
            Produced By LOUBENSKI, MARINA SATTI
            Mix & Master By CLÉMENT CARITG

    28. Το προβλημα που ειναι στο οτι ειναι ελληνοσουδανη;;; η στο οτι αυτος ο διαγωνισμος δεν προσφερει
      απολυτος τιποτα.
      Και πληρωνουμε την ΕΡΤ για αυτες της μαλακιες….και η ιδιωτικη δεν παει πισω σε λιγο καιρο θα βλεπουμε
      24ωρες το 24ωρο reality.

    29. Γαμ* την κωλοΕΡΤ σας τηλεκοπροσκυλα την επομενη φορα να στηλετε την Χάιφα.

    30. Τι ψάχνεις να βρεις Στέφανε εδώ κάποτε Αν θυμάμαι καλά στείλανε την Αλβανιδα τη Φουρέιρα Eurovision Δεν θα στείλουνε την ελληνοσουδανοί είναι ξεχαρβαλωμένα όλα φίλε μου και ξεχαρβαλωμένα

    31. οι ελλεηνιδες δε βρισκουν ελληνες για να παντρευτουν ?

    32. Η Μαρίνα Σάττι είναι ένα καταπληκτικό μουσικό ταλέντο με εκπληκτικά και μοναδικά φωνητικά με άλλες κοπέλες μουσικούς.
      Η διπλή υπηκοότητα δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο.
      Κι εγώ έχω διπλή υπηκοότητα.
      Ποιος ευθύνεται για τους γονείς του;;
      Παρακαλώ πολύ νεο-Έλληνες να εκπολιτιστείτε, να ωριμάσετε και να μην μπλέκετε τα θέματα.
      Παρακαλώ πολύ σοβαρευτείτε.

      1. Φοβερό ταλέντο ξέρεις τι είναι να τραγουδάς ακαταλαβιστικα με στίχους από 15 χωρες και οι συχνότητες ήχου να σε πηγαίνουν απευθείας στο Δαφνί; Ταλενταρα…
        Τι να μας πουν κάτι Βαγγεληδες Παπαθανασίου κλπ έχουμε τη Σατι…
        Μουσική=Συχνότητες

        Στίχοι από την Ταλενταρα σου:

        Τucutu tucutu tum tucutucu tucutu tum
        Tucutucu tum λέτε
        Τucutu tucutu tum tucutucu tucutu tum
        Λέτε μόνο μόνο λέτε
        Τucutu tucutu tum tucutucu tucutu tum
        Tucutucu tum λέτε
        Τucutu tucutu tum tucutucu tucutu tum
        Λέτε μόνο μόνο λέτε
        Θα πάρω φόρα
        Εμένα θ’ ακούσετε τώρα έι

        1. Δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη για τη μουσική της, αλλά οι στίχοι αυτοί είναι όντως συγκινητικοί.

      2. Και μόνο που μιλάς έτσι και μας αποκαλείς Νεοέλληνες φαίνεται τί είσαι και τί αισθάνεσαι. Εντάξει εκπολιτιστήκαμε και μας έμαθε μπάσκετ ο Νιγηριανός και όχι ο Γκάλης. Εκπολιτίσου και συ στην πατρίδα σου τώρα.

      3. Να θυμίσουμε πως οι Ρωμαίοι έπεσαν λόγω της πρακτικής του να δίνουν την ρωμαϊκή υπηκοότητα σε όλους. Έτσι κατέληξαν να βρεθούν τόσοι πολλοί μετανάστες στην Ρώμη με ρωμαϊκή πλέον υπηκοότητα αλλά μηδενική πολιτισμική/γλωσσική/γενετική σύνδεση με τους Ρωμαίους. Έτσι εξαφανιστήκαν σε λίγες δεκαετίες οι Ρωμαίοι, η πόλη έπεσε στα χέρια Γερμανών βαρβάρων και τον τίτλο του Ρωμαίου τον διατήρησαν μόνο οι Έλληνες.

        1. Η ρωμαϊκή αυτοκρατορία δεν έδινε υπηκοότητες ρε έξυπνε, κατακτήσεις έκανε και οι πολίτες των κατακτημένων περιοχών γίνονταν Ρωμαίοι πολίτες. Όπως και στην οθωμανική αυτοκρατορία, οι κάτοικοι της ήταν Οθωμανοί πολίτες μεταξύ αυτών και οι Έλληνες και άλλοι λαοί.

      4. Νέοελληνας είναι ο Αλβανός ο Σουηδός κτλ που πήραν την Ελληνική ταυτότητα και όχι οι γηγενείς Έλληνες

      5. Παρακαλώ πολύ νεο-γραικυλοι με διπλη υπηκοοτητα να εκπολιτιστείτε, να ωριμάσετε και να μην μπλέκετε τα θέματα.
        Παρακαλώ πολύ σοβαρευτείτε

    33. Έτσι κι αλλιώς η γιουροβιζιον είναι πολιτικοποιημένη κι όχι αυτή που ήταν. Γιατί ο Τούρκος Πρόεδρος απέσυρε την Τουρκία από αυτό το αίσχος άραγε;

    34. Το γιουροξεφτιλιζιον δεν είναι ευρωπαικος διαγωνισμός τραγουδιού….Είναι χώρος προβολής γκει και αφροασιατων ….που δεν ξέρουν από μουσική….
      Κατά τα άλλα επιβραβευεται το τραγούδι της χώρας που ήδη ξέρουν ότι αναλαμβάνει την επόμενη διοργάνωση….

    35. δεν την ήξερα…την έψαξα στο youtube και είδα κάτι τουρκογυφτοβαλκανομπαρόκ καταστάσεις…τα δε τραγούδια της απαράδεκτα.

    36. κλείστε την ερτ χθες, όχι αύριο

    Comments are closed.