Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ! ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΨΑΛΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    328789837_1634502513717657_6065560229411994928_n

    27 χρόνια μετά την «μαύρη» νύχτα των Ιμίων όπου έπεσαν νεκροί οι τρεις Αξιωματικοί μας και η μνήμη είναι ζωντανή, για να τιμά την θυσία τους.

    Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η δασκάλα Θεοδώρα Κουκουρίκου στο δημοτικό σχολείο Διαφανίου στην Κάρπαθο. Η οποία τίμησε τους Ήρωες των Ιμίων με τους δυο μαθητές της, όπως αναφέρουν τα Καρπαθιακά Νέα.

    Και έγραψε σε ανάρτησή της:

    «Ίμια: 31-01-1996… Χριστόδουλε, Παναγιώτη, Έκτορα, δεν σας ξεχνούμε ΠΟΤΕ!
    Για τις δικές μας Θερμοπύλες χάσατε τη ζωή σας και σαν τιμημένοι θα ζείτε αιώνια στην καρδιά μας και στην ψυχή της Ελλάδας μας. Ο τίτλος του ΗΡΩΑ είναι το λιγότερο που αντιπροσωπεύει το μεγαλείο της ψυχή σας… Εις την μνήμη των τριών ηρώων, αλλά και του εκπαιδευτή πιλότου Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Διαφανίου Καρπάθου, τίμησαν την παρουσία των τεσσάρων πεσόντων, ρίχνοντας στο μπλε τάφο στεφάνι και ψάλλοντας δυνατά τον εθνικό μας ύμνο, αφήνοντας τις φωνές τους να τις παρασύρει το κύμα και το θαλασσινό αγέρι».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Μπραβο στην δασκάλα και στα παιδιά. το πιο πιθανόν η <> να τις επιβάλει κανένα αποκλεισμό γιατί μας θύμισε πόσο προδότες είναι οι πολιτικοί και πόσο αγαπούν την πατρίδα .

    2. Το μεγάλο πρόβλημα ειναι οι εκπαιδευτικοι…Αυτα τα αναρχοαπλυτα,ως επί τω πλειστω, κατακάθια που δηλητηριάζουν τα νέα παιδιά με τις νεοταξικες τους απόψεις,να μην εχουν αξίες κ ιδανικά για τίποτα!Μπράβο στη δασκάλα,ψόφο στους δούλους του νεοταξισμού!

    3. Η δασκάλα Θεοδώρα Κουκουρίκου από την Αλεξανδρούπολη,
      έκανε όλη την Ελλάδα να μιλά για Κάρπαθο, όχι με χρωματιστές κιμωλίες στον πίνακα, αλλά με την τεράστια καρδιά της, που όπως βλέπω χωράει όλη την Ελλάδα μέσα.

    4. Ωραια αυτα αλλα μια βολτα περιξ του κεντρου της Ελλαδος στιν Αθηνα θα δεις με τα ματια σου τη ελπιδα υπαρχη και για ποιους…σε αυτο τον τοπο

    5. Αυτα τα προτυπα …. πρεπει να ξαναβγουν στην επιφανεια παλι και γρηγορα.Εχουν καταντησει τα παιδια τον ανθρωπο χωρις αξιες και συναισθηματα.Αυτα που μας κανουν να τα διδαξουν στις δικες τους οικογενειες που μεγαλωσαν χωρις πατριδα ,χωρις θρησκεια και οικογενεια.Αυτα ποιος δεν τα θελει ;;;;; Μονο ο διαβολος.Ε λοιπον αυτον θα τον στειλουμε απο εκει που ηρθε.Και θα τον στειλουμε με την βοηθεια του Κυριου μας

    6. Θερμα συγχαρητηρια στη δασκαλα και τους μαθητες της! Οι ακριτες μας φυλανε Θερμοπυλες! Ευγε σας!

    7. Δεν την βλεπω τη Δασκαλα καλα.Βλεπω το τσοκαρο,την Κεραμεως,με τον χαζοβιολη δωσιλογο Συριγο να τραβανε αυτια.Μπραβο της παντως.Ομως,τον ανθρωπο που,επισημα και με τη γκρινια των μεμετηδων απετιε φορο τιμης στους ηρωες των Ιμιων,τον Καμμενο,τον εχετε χεσμενο.Να προσεχετε τους πμπατριωτες της κονομας και να επικροτειτε τους παντελονατους.Πχ καποιον Φλωρο ζαρτιερατο τον ειδατε;τον απαντησατε;

    8. ευτυχως που υπαρχουν και δασκελες ελληνιδες…γιατι η εκπεδευση εχη γεμιση απο εκπεδευτικους απο την καταραμενη και πουστ@κ@λιασμενη γενια του βρωμοπολυτεχνειου.καθαρματα θα ερθη η στιγμη που θα απελευθερωθη η ελλαδα…οι ελληνες κοιμουνται…πανω απο 2000000 εκατομυρια λαθρεοι σκεπτωνται μερα και νυχτα,πως θα κλεψουν τους ελληνες.και να ηταν μονο το κλεψιμο????σκωτονουν για 5 ευρω.ξυπνατε

    9. Και τέτοιες δασκάλες…να τα λέμε αυτά! Μπράβο!

    10. Μπράβο στα παιδάκια και στην δασκάλα τους, πολλά συγχαρητήρια. Στέφανε μέγα θέμα, το ένα παιδί που είχε καταγγείλει την κιβωτό και τον πάτερ Αντώνιο με δάκρυα στα μάτια είπε πως τελικά ήταν όλα ψέμματα και είχε πληρωθεί για να τα λέει αυτά από μεγκα-λο κανάλι! Χρειάζεται άμεσα επέμβαση εισαγγελέα, Μητσοτάκης Μαρτίνου το έστησαν όλο αυτό όπως δείχνουν τα στοιχειά.

    11. Μπράβο στη δασκάλα κα στα παιδια !! ΖΗΤΏ Η ΕΛΛΑΣ.!!!!

    12. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    13. Κάντε Παιδιά Παιδιά Παιδιά ! Αυτά Είναι ΤΟ Μέλλον ΜΑΣ. Δίπλα Γεννοβολούν ΣΑΝ ΤΑ Κουνέλια!!!

    14. Για τη δασκαλα πρωτα ο επαινος που φαινεται οτι προερχεται απο οικογενεια με αρχες.
      Ας ηταν διορισμενη στη θεση της καμια αναρχοαπλυτη και αθεη δηθεν επαναστατρια αριστερη και θα βλεπατε πολυ τα παιδια να πηγαινουν και να λενε τον Εθνικο Υμνο.

    15. Μπράβο στη δασκάλα. Αντί όλα τα κόμματα να είναι εκεί, είναι όλοι μαζί στα gay pride και δεν τιμούν τους πεσόντες ήρωες! Τώρα θέλουν να βάλουν στη Βουλή τον ανταρσύα που θέλει ανοιχτά σύνορα και σπίτια σε μετανάστες και ούτε κουβέντα για σπίτια σε Έλληνες. Νομίζουν τα τσιράκια του Κλάους Σβαμπ και των ανώμαλων της νέας τάξης πραγμάτων ότι μπορούν να απαγορεύσουν στον λαό να αποφασίσει για το μέλλον του! Ενάντια στο Σύνταγμα. Θα ξεφτιλιστούν όπως ξεφτιλίστηκαν με τον κοροιδοιό και με τους υγειονομικούς σε αναστολή που το Συμβούλιο της Επικρατείας είπε ότι ήταν άκυρος ο νόμος του πρώην μακεδονομάχου πλεύρη που δεν έχει τώρα πρόβλημα να είναι νόμιμος ο ανταρσύα των ανοιχτών συνόρων και δεν λέει κουβέντα! Καλούνται οι Δικαστές να σώσουν την Δημοκρατία και την Ελλάδα και να αποτρέψουν την αντικατάσταση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες για να πλουτίζουν τα κόμματα, οι ανθέλληνες και οι μκο! Και θα το κάνουν οι Δικαστές, θα σώσουν την Ελλάδα!

    16. Αυτη την ελλαδα θελουμε και αυτα τα προτυπα να δειχνουν οι εκπαιδευτικοι στα σχολεια.Ενα μεγαλο μπραβο στην δασκαλα,στους μικρους μαθητες, αλλα και στο μακελειο που αναδειξε την ωραια αυτη πραξη.

    Comments are closed.