Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ!!! ΜΟΝΤΑΡΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΜΠΑΖΩΝΟΥΝ, ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ! ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ;; Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ… “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ”;;

    Κοινοποίηση:
    paremvasi

    Είναι ολοφάνερο ότι η τραγωδία των Τεμπών πλήττει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την σαθρή Κυβέρνηση του Μητσοτάκη, ωστόσο όπως έχει δείξει η ιστορία, η πρόταση μομφής από την αντιπολίτευση, θα συσπειρώσει την πλειοψηφία και ουσιαστικά θα γίνει μία τρύπα στο νερό.

    Δεν μάθαμε κάτι διαφορετικά από το επίμαχο δημοσίευμα που κάνει λόγο για μονταζιέρα στα Τέμπη. Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr, τα γράφει καιρό τώρα, όπως και για το λαθραίο φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Ουσιαστικά, επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε τα πάντα για να κουκουλώσει και την τραγωδία στα Τέμπη. Ουδεμία έκπληξη. Έτσι έκανε για πολλά ακόμα σκάνδαλα του πρόσφατου παρελθόντος.

    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέφτει και πέφτει ηχηρά. Τα γεγονότα τρέχουν μπροστά της αλλά αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Αυτή ίσως να είναι η παγίδα που έχουν πέσει ο Κούλης και ο συφερτός του αφού μετά το 41% πίστεψαν ότι είναι ηγεμόνες και θα μπορούν να κυβερνούν χωρίς έλεγχο. Νόμιζαν ότι αυτοί που τους έδωσαν το 41% είχαν ξεχάσει αυτή την ανείπωτη τραγωδία και θα συνέχιζαν να κάνουν ό,τι θέλουν με περισσή αλαζονεία.

    Να, όμως που οι 57 νεκροί επανήλθαν και εκδικούνται. Χάρη στις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες των χαροκαμένων συγγενών των θυμάτων, το έγκλημα των Τεμπών δεν ξεχάστηκε και σε αυτό συνέβαλε η κοροιδία του μπούλη άχρηστου Καραμανλή που παραιτήθηκε μία μέρα μετάτην τραγωδία αλλά στις εκλογές ήταν πάλι υποψήφιος.

    Η κυβερνητική προπαγάνδα δεν περνάει πια. Η ζημιά αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις και το μόνο που σώζει την παρτίδα του Κούλη είναι αυτό που αναφέραμε παραπάνω. Ουδεμία πίεση από την αντιπολίτευση.

    Η ψυχραιμία έχει χαθεί αφού ο ηγεμόνας – καρδινάλιος Μητσοτάκης πρώτη φορά δέχεται κριτική σοβαρή και σφοδρή. Δεν δίστασε πρόσφατα να επιτεθεί στην ευρωπαία εισαγγελέα, επειδή δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση εμποδίζει την έρευνα. Και τώρα βλέπει ότι πίσω από τις νέες αποκαλύψεις (“μονταζιέρα”) κρύβονται “οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα“. Αλήθεια, γιατί δεν τα κατονομάζει; Τι φοβάται;

    Πάντως, η αντιπολίτευση είναι πραγματικά για τα πανηγύρια. Ο Κασσελάκης ζητά παραίτηση του Μητσοτάκη και εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών. Γιατί δεν γίνεται να κάτσει στο στρατόπεδο 1-2 χρόνια ακόμα να απαλλαχτούμε από τον τυχάρπαστο;

    Αλλά και η κατάθεση πρότασης δυσπιστίας αποβλέπει μόνο στον εντυπωσιασμό. Οι βουλευτές της ΝΔ όπως πάντα θα στηρίξουν την εξουσία που τους παρέχεται κι αν βγάλουν γλώσσα, ξέρουν ότι θα τους φάει η μαρμάγκα.

    Αυτό που μένει είναι τα γεγονότα και ο Κούλης, το βλέπει πια κάθε μέρα. Και δεν μπορεί να τα ελέγξει όση προπαγάνδα και να επιστρατεύσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αυτη η οικογενεια θα τιμωρηθει αμειλικτα απο τον Θεο οταν ερθει η ωρα . Ο Ωνασης τι εκανε ;;; Τι ελαβε στην συνεχεια ; Δεν μενει τιποτα ατιμωρητο !!! Και κατι αλλο. Η Ρωσοι δεν ξεχνουν !!! Οπου και να παει η οικογενεια οι Ρωσοι εχουν ματια με υπερυθρες ακτινες .

    2. Καποιο εδω περα ξεχνουν οτι η υπαρξη οποιουδηποτε πολιτικου εξαρταται απο τος εκλογεις,και σκεπτονται σαν παρατηρητες αλλης χωρας.Ακομη και την νοθεια,μπορεις να την ελεγξεις.Γι’αυτο ειναι οι εκλογικοι αντιπροσωποι.

    3. Προσωπικά θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ με το “μοντάζ” που αναφέρετε

      θα συμφωνήσω ότι δεν υπάρχει απόδωση ευθυνών/δικαιοσύνης καθώς σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική χώρα αν είχε γίνει αυτό το φοβερό/τραγικό δυστύχημα με τρένο που κόστισε αθώεες ζωές νέων ανθρώπων θα είχαν πάει στην δικαιοσύνη ο αρμόδιος υπουργός/υφυπουργός όλη η διοίκηση της εταιρείας των τρένων και όλοι οι υπεύθυνοι υπάλληλοι έως και τον σταθμάρχη.

      κυβέρνηση θα παραμείνει η ΝΔ και πρωθυπουργός ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ για όσο θέλουν από το εξωτερικό αυτοί που δίνουν τις εντολές όταν δεν τους εξυπηρετεί τότε θα αλλάξει με άλλο πολιτικό κόμμα και άλλο πολιτικό πρόσωπο.

      αντιπολίτευση δεν έχουμε ως χώρα

      ότι αφορά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εγώ δεν κατάλαβα γιατί υπηρετεί 20-25 ημέρες στρατιωτική θητεία ποια νομοθεσία το λέει αφού όταν έπρεπε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία δεν πήγε άρα κυρήχτηκε ανυπότακτος και η όποια ποινή αποφασίζετε από την στρατιωτική δικαιοσύνη/δικαστήρια η οποία δεν είναι εξαγοράσιμη αυτό που θα μπορούσε να κάνει κατά την προσωπική μου γνώμη/άποψη να πάρει απαλλαγή λόγω ιδιαίτερων σεξουαλικών προτιμήσεων και να μην υπηρετήσει καθόλου την στρατιωτική του θητεία έτσι δεν θα γινόταν ρεζίλι και ξεφτίλα ούτε φυσικά θα μείωνε τους υπόλοιπους που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία κανονικά.

    4. Επρεπε να συμβει αυτο το τραγικο γεγονος για να υπαρξει αποκαλυψη του τι ειναι αυτη η κυβερνηση αραγε Οι συγγεννεις των νεκρων εβγαλαν στο φως ποιοι μας κυβερνουν και ειναι η μοναδικη αντιπολιτευσηΟλοι οι αλλοι οι εντος της βουλης ολο λογια ειναι και δεν κανουν κατι ουσιαστικο Απο πραξεις μηδεν Ολοι την καρεκλα τους κοιταζουν μην χασουν

    5. Αυτός ο άρρωστος δεν πρόκειται να φύγει από την εξουσία.Και ούτε πρόκειται να πέσει φυσικά διότι ως Πορδηπουργός θα βγει λάδι.Ο κάθε υπουργός ίσως μπει φυλακή ο δρακουμέλ Κούλης πάντως σε καμία των περιπτώσεων.

    6. Ο επίλογος του άρθρου είναι όλο το νόημα. Τα γεγονότα όπως πολύ σωστά λετε θα τον ρίξουν τον τυραννο.

    Comments are closed.