ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΛΗΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Κοινοποίηση:
    eisaggeleas

    Η εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε αναστολή  με όρους στην εκτέλεση των ποινών για όλους τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, πλην του Γιώργου Ρουπακιά.

    «Αποδείχθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν γνωστή διαμονή και τήρησαν όλους τους όρους που τους επιβλήθηκαν, ενώ εξακολουθούν να τους τηρούν. Παρουσιάζονται στο ακροατήριο και δεν είναι ύποπτοι φυγής. Δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο» επιχειρηματολόγησε η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου στην πρότασή της, συμπληρώνοντας ότι το ποινικό μητρώο των περισσότερων βουλευτών είναι καθαρό. Μόνο ο Ρουπακιάς δεν πρέπει να λάβει αναστολή σύμφωνα με την εισαγγελέα, εφόσον έχει ποινή ισοβίων. Παρα το γεγονός ότι ο Γιάννης Λαγός δεν αιτήθηκε αναστολής, η εισαγγελέας πρότεινε η ποινή του (13 έτη) να ανασταλεί καθώς τήρησε τα περιοριστικά μέτρα και έθεσε τον εαυτό του ενώπιον του δικαστηρίου.
    Πλέον, τον λόγο θα λάβουν εκ νέου οι συνήγοροι υπεράσπισης, για να δευτερολογήσουν επί της εισαγγελικής πρότασης.
    Αφού ολοκληρωθούν και οι δευτερολογίες των συνηγόρων, τότε η πρόεδρος του δικαστηρίου Μ. Λεπενιώτη θα ανακοινώσει ότι το δικαστήριο αποσύρεται σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει για τις αναστολές. Εκτιμάται ότι το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του αυτή αύριο Τρίτη ή το αργότερο Τετάρτη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, για όσους κριθεί ότι δεν πρέπει να τους χορηγηθεί αναστολή μέχρι την έφεση και δεν είναι παρόντες στο ακροατήριο η διαδικασία που προβλέπεται είναι η εξής: Απόσπασμα της σχετικής απόφασης των τριών δικαστών θα σταλεί στο τμήμα εκτελέσεων και ακολούθως στην αρμόδια αστυνομική αρχή, η οποία και θα αναλάβει να αναζητήσει όσους θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή, εκτός φυσικά και αν κάποιοι επιλέξουν να εμφανιστούν μόνοι τους στις αρμόδιες αρχές.

    Υπενθυμίζεται ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει κρίνει ενόχους 57 από τους 68 κατηγορούμενους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής και έχει επιβάλλει στο διευθυντήριο της οργάνωσης ποινές πουν ξεκινούν από 10 έτη και φτάνουν έως τα 13 και κάτι έτη κάθειρξης. Ακόμη, το δικαστήριο έχει επιβάλει ποινές από 5 έως 12 έτη κάθειρξη για τους υπόλοιπους καταδικασθέντες (πλην του Γ. Ρουπακιά), οι οποίοι κατά περίπτωση καταδικάστηκαν για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και άλλες αξιόποινες πράξεις.

    Τώρα, πλέον και μετά την επιβολή των παραπάνω ποινών οι δικαστές αποφασίζουν για το εάν θα δώσουν αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση ή όχι. Αν δώσουν, τότε δεν θα οδηγήσουν στη φυλακή όσους καταδίκασαν και θα τους αφήσουν ελεύθερους (με ή χωρίς όρους) μέχρι τη δίκη τους στο Εφετείο. Αν δεν δώσουν αναστέλλουσα δύναμη, τότε οι καταδικασθέντες ή κάποιο εξ αυτών (κάθε περίπτωση κρίνεται ξεχωριστά) θα πρέπει να οδηγηθούν άμεσα στη φυλακή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Ένας Γιάννης ΛΑΓΟΣ σάς πάει γ@@@@@τας κουμουνια …… Μπράβο ρε Γιάννη είσαι ο μόνος που δεν εσκυψες το κεφάλι και μόνο εσύ αξίζει να λες ότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ Εθνικηστης ….. Ολοι οι άλλοι Μάρθα Βουρτση!!!!!!

    2. Κυρια εισαγγελεας, αν και αυτη τη φορα το δικαστηριο αγνοησει την προταση σας, θα πρεπει να παραιτηθειτε παραυτα. Αφενος γιατι αποτελειτε πλεον διακοσμητικο στοιχειο επι της εδρας, και αφ εταιρου γιατι σας πληρωνει τσαμπα ο Ελληνικος λαος. Για να δειξετε τα ουμπαλα που λενε οι σχολιαστες εδω μεσα οτι εχετε, δεν αρκει μονο να συμμετεχετε σε ενα θεατρακι, οπου παριστανετε το Τζανετακο και τρωτε τη μια σφαλιαρα μετα την αλλη, πρεπει και να υποστηριζετε το δικαιο και τη γνωμη σας, μεχρι τελικης πτωσεως…

    3. Αν αγνοηθεί και πάλι η εισαγγελέας, πραγμα πρωτοφανές σε δικαστικά χρονικά, το δικαστήριο θα είναι εκτεθειμένο κι οι κατηγορούμενοι πολιτικοί κρατούμενοι με προαποφασισμενη απόφαση εξόντωσης τους.. Θα έχουν κάθε δίκιο να νοιώθουν αδικημένοι και να στραφούν σε ευρωπαϊκούς θεσμους

    4. Τα αριστερα (και τα φιλελε) ουγκανα, εννοησαν την προταση της εισαγγελεως να ανασταλουν οι ποινες μεχρι την εφεση, ως 13 χρονια με αναστολη, δηλαδη καθολου φυλακιση δια παντος. Δεν περιμενα και κατι καλυτερο απο τα αριστερα (και τα φιλελε) ουγκανα…

    5. Δηλαδη για να καταλαβω τα τεκμηρια της ενοχης…
      Αν εβλεπα ΕΝΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ της Ανταρσυα που κραταγε την Ελληνικη Σημαια καταμεσης στο Συνταγμα και της εκανε προστυχες χειρονομίες, στην συνεχεια της εβαζε φωτια και την εκαιγε ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΕΥΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΖΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ…ΚΑΙ ΤΡΆΒΑΓΑ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ,
      ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΟΧΟΣ??? Διοτι αυτο συνεβη το 2009-αν θυμαμαι καλα- στην Πλατεια Συνταγματος μερα μεσημερι,ενωπιον δεκαδων Αστυνομικων!!! Που κοιτουσαν σαν αναισθητα ζωα!
      Συμπερασμα: Κανεις δεν προκειται να δωσει την ζωουλα του και το τομαρι του για την Ελλαδα.
      Οσοι την δινουν,ειναι στον αλλο κοσμο η στην φυλακη. Και δεν φερνουν τη μαμα τους και τον μπαμπα τους στο Δικαστήριο,παρακαλωντας για ελεημοσυνη!
      Πεθαινουν σαν αντρες με το οπλο στο χερι.
      Αλλοιως,καθιστε εκει που καθεστε,ραγιαδες ολα σας τα χρονια.Ραγιαδες εσεις, ραγιαδες και τα παιδια σας,ραγιαδες και τα παιδια των παιδιων σας.
      Γ.Δ.

    6. Ε βεβαια. Δεν της σκοτωσαν το δικο της το παιδι.

      1. Όχι σκοτώσατε χιλιάδες παιδιά σε Μάτι ,Μάνδρα, Μαρφιν , Ηράκλειο και με τα μνημόνια

    7. Ουδέποτε ψήφισα Χ.Α και ειδικά τον Λαγό δεν το συμπάθησα ποτέ. Αλλά τελικά είναι απο τους λίγους άντρες στη Χ.Α. Ο Μιχαλολιάκος εζυγίσθη και ήταν λίγος, ο Κασιδιάρης ούτε κρύο ούτε ζέστη και ο Λαγός έδειξε μια αξιοπρέπεια. Καλά κάτι άλλοι που δεν θυμάμαι και τα ονόματα τους (ο Μπούμπουρας ??) ήταν πιο κλάψες και απο τη Μάρθα Βούρτση.

      1. ο λαγος αξιοπρεπεια χαχαχααα….
        Που βγηκε ευρωβουλευτης επειδη τον εβαλε ο μιχαλολιακος και η χρυση αυγη σε εκλογιμη θεση…
        Και αμεσως μετα ενω βγηκε και παντελονιασε τα μ[πικικινια, ειδε τι καλα ειναι να γλυφεις οχι κοκκαλακια αλλα ολοκληρα βοδια, να χτυπας μινιμουμ μια 25αρα χιλιαρα ευροπουλακια και γατζοθηκε στη θεσουμπα ,,,

        Την κραταει με νυχια και δοντια, δεμενος με αλυσιδες και ουπα,,,και το παιζει τσαμπα μαγκας κλπ κλπ επειδη ειναι ευρωβοθλευτης που και να σκοτωσει 10 ατομα, ασυλια θα εχει και δεν παει φυλακη

        Αμα ειχε αρχες κλπ απλα θα ειχε παραιτηθει απο τη θεση..μπορει να το κανει και τρα ακομη

        ποσο γιδια θεε μου

        1. Κοπέλια ο Μιχαλολιάκος δεν μπορούσε ούτε την ουράνια να μαζέψει. Άντε που τολμάς να μιλάς για τον Γιάννη Λαγό που είναι ο μόνος που στάθηκε όρθιος απέναντι στο σύστημα .Όσο για τα λεφτά εσείς χρόνια τα μαζεύετε ο Λαγός τα έχει χαμένα άντε τρύπια βάρκα

    8. Τώρα οι “δικαστές” θα γράψουν στα @@ρια τους την Εισαγγελέα και θα εκτελέσουν τις εντολές απάνωθεν
      διαπράττοντας για μία ακόμα φορά δικαστικό πραξικόπημα.
      Εύχομαι να διαψευθώ.

      1. εννοειται οτι η ανεξαρτητη δικαιοσυνη θα βαλει στη θεση της την εισαγγελες…όπως καθε φορα και παντα δηλαδή με εντολή…κυριακου

    9. Η εισαγγελέας είναι άψογη νομικά. Όχι επειδη πρότεινε τη μη καταδίκη αλλά επειδή όταν το δικαστήριο τους ενοχοποίησε, πρότεινε να μη γίνουν δεκτά τα ελαφρυντικά. Ακολουθεί το νόμο, είναι σοβαρή και μελετηρή και δεν κάνει παζαρια. Πρόκειται για σοβαρό λειτουργό.
      Και τώρα πάλι αντικειμενικά με βαση τα στοιχεία προτείνει αναστολή. Έτσι πρεπει να δικάζουν και όχι με πανηγυρακια, δηλώσεις πολιτικών, ΜΜΕ και λοιπα τραγελαφικά.
      Αν δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη επικρατεί το χάος.
      Πιστεύω βέβαια πως αν δεν καταδικαστούν θα είναι λόγω Πλεύρη – Λαγού αφού εκτέθηκαν τα πράγματα. Απαράδεκτη η στάση του Μιχαλολιάκου όλο αυτό τον καιρό.

    10. Όλοι περίμεναν ότι θα κιοτέψει και θα κάνει πίσω ώστε να τους δώσεις το δικαίωμα να τους φυλακίσουν άνετα.
      Τώρα θα φανεί καθαρά ότι εκτελούν πολιτικές εντολές και δεν δικάζουν δίκαια αν τους στείλουν φυλακή.
      Βέβαια η απόφαση έχει ληφθεί όπως εκείνη η περιβόητη προφυλάκιση που είχε υπογραφεί δύο μέρες πριν και μετά μας είπαν ότι έκαναν λάθος.

      1. Τι λες ρε παπαρα; όχι απλα φυλακη πρεπει να τους στειλουν αλλα στην γυαρο,αυτοι δεν είναι εθνικιστες και πατριωτες ένα μειγμα μπραβων και νταβατζηδων και ολιγον ναζι είναι.

        1. Εσύ που είσαι προδότης και δολοφόνος που πρέπει να πας ρε ρουφιανε της Μέρκελ.

    11. Εύγε !!!!
      “Λόγος και ήθος”
      & σταθερά το έχει επιδείξει
      η κ. Εισαγγελέας

    12. ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Κας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ.
      ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ.

      1. ακονιζουν τα δημοκρατικα κονσερβοκουτια ηδη…αδικα εννοειται αφου ο κυριακος με ενα τηλεφωνημα θα καθαρισει

        1. Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είναι ανηκουστο

    13. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ…. ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΚΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ…!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ…!!!

      1. Ετσι εε βασιλακη; λες να βαλουν τον Ρουπακια να την μαχαιρωσει και αυτην;;; αααχ ατιμα παλιοκομμουνιααααα!!!

    14. Μην ανησυχειτε η δικαιοσυνη ειναι πολυ ευαισθητη στο Ελλαδισταν
      Τα μαθατε τα σημερινα νεα…ο εισαγγελεας προτεινε απαλαγη του Ριχαρδου και να του επιστραφει ολος ο χρυσος
      Εχουμε τρελλαθει στις αθωωσεις τον τελευταιο χρονο
      ΕΝΕΡΓΑ, SEAMENS, NOVARTIS, εμποροι οπλων και παει λεγοντας
      Οι φυλακες ειναι γεματες..να μην ταλαιπωρουμε τους ανθρωπους

    15. Εισαγγελεας…με…ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΠΑΡΙΑ…μπραβο της…
      Δεν εκανε πισω στην αρχικη της αποφαση…και εφαρμοσε και το νομο με τις αναστολες…
      Για να δουμε…τωρα…τι θα κανει το δικαστηριο…

      Ολα αυτα, βεβαια, δεν απεμπολουν…το τριωδιο, την αποκρια και το παραμυθι… της χρυσης αυγης…
      Γιατι ωρε πατριωτες της φακης…δεν στολισατε…ΟΛΑΑ… τα ΛΑΜΟΓΙΑ…και τους ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ…
      με αγωγες, μηνυσεις, προσφυγες…μεχρι σημερα…σε ημεδαπα και αλλοδαπα δικαστηρια…?
      Αυτο δεν το εχετε απαντησει…

    16. Όχι φυλακές για τους εθνικιστές! Η κακοδικία και οι μεθοδεύσεις, όπως και η κατά συρροή παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας, θα αποδειχτούν τελικά στην εκδίκαση της έφεσης, ή ακόμα και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Επομένως, το παρόν δικαστήριο ας περισώσει ό,τι σώζεται από την τιμή της ελληνικής δικαιοσύνης. Εύγε στην εισαγγελέα.

    17. κούλη τηλεφώνα στον …ψηλό τον παναθηναικάκια …ειναι κολλητός του σαμαρά ….
      ξέρει αυτός τα κόλπα…

    18. μπράβο στην εισαγγελέα το λιγότερο που μπορεί να κάνει. πρώτη φορα βλέπω δικηγόροι υπεράσπισης να κατηγορούνε την εισαγγελέα στα κανάλια πως στηρίζει τι χρυσή αυγή και να σχολιάζουν έτσι την απόφαση τις . δεν πιστεύω πάντως πως θα ακουστεί

    19. Η κ.φύσσα να μη τα θέλει όλα δικά της….και να κατεβάσει τους τόνους.Δεν έχασε μόνο αυτή παιδί…έλεος πια να πληρώνει ένας ολόκληρος λαός τον πόνο μιας οικογένειας…πόσες οικογένειες πονάνε και δεν τις ακούει κανείς? υπάρχει και αξιοπρέπεια κυρία μου….και μνημείο σας κάνανε και με κάθε τρόπο σας αποζημιώσανε. Μη ζητάτε τώρα κεφάλια επί πίνακι, διότι αλλού παραπέμπει η συμπεριφορά αυτή….κάπου που αθώα δεν είναι …

      1. Κοντά μισό εκατομμύριο λένε ότι θα παρει αποζημιωση

        1. 1.500.000 ψωροευρουλακια εχει παρει! Ητιμη…εχει ΤΙΜΗ!!!

    20. ΧΑΧΑ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ…ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ …ΚΥΡΙΑΚΟΥ

    21. Η εισαγγελέας καλά τα λέει, να πάει φυλακή ο δολοφόνος οι άλλοι τι φταίνε; θα φάει βέβαια κράξιμο από τα βοθροκάναλα αλλά αυτό είναι στό πρόγραμμα.

    22. Μπράβο στην Εισαγγελέα. Η εισαγγελέας δικάζει πράξεις, δεν δικάζει όπως θέλουν οι υποστηρικτές του κουφοντίνα! Που ζητάνε ισόβια για την χρυσή αυγή(που δεν έχουν καταδικαστεί για κάποια πράξη) και την ίδια ώρα ζητάνε ελεύθερους τους τρομοκρατες(που παραμένουν αμετανόητοι και το δηλώνουν κιόλας), ανοιχτά συνορα κλπ.
      Ακόμα και εμείς που ουδέποτε ψηφίσαμε χρυσή αυγή, αηδιάσαμε να βλέπουμε 20.000 κόσμο έξω από το εφετείο να ζητάνε κρεμάλες, να μην γίνεται καμία κουβέντα για …συνωστισμό και …κορονοιό. Να βλέπουμε τον …νταλάρα εξω απο το εφετειο λες και είμαστε στην Σοβιετική ενωση. Αν θέλετε ισόβια, αλλάξτε τους νόμους και βάλτε ισόβια σε κάθε εγκληματία. Όταν, όμως, το παίζουν …ανθρωπιστες οι αριστεροί απέναντι σε δολοφόνους και αμετανόητους τρομοκράτες, είναι υποκρισία να ζητάνε μη αναγνώριση ελαφρυντικών σε κάποιους που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση χωρίς να έχουν καταδικαστεί για κάποια πράξη.Το γεγονός ότι λυσσάνε οι ανθέλληνες δείχνει ότι σωστά αποφάσισε η εισαγγελέας.Που δεν είχαν την ίδια ευαισθησία να μαζευτούν εξω από το δικαστηριο και να ζητάνε την καταδίκη του πακιστανού για την μυρτώ και για την κάθε μυρτώ και για το παλικάρι που τον σκότωσαν για μία καμερα με έγκυο γυναίκα στον αγιο παντελεημονα!
      Μπράβο στη Εισαγγελέα από έναν έλληνα που αγαπάει την πατρίδα του αλλά ουδέποτε ψήφισε χρυσή αυγή.

    23. Υπάρχει ελπίδα.Τής εισαγγελέως κυρίας Οικονόμου τό λέει η περδικούλα της.Αν λάβουμε υπόψειν σέ τί βούρκους
      κολυμπάει η ελληνική “δικαιοσύνη”πρέπει νά πούμε kυρία εισαγγελέα σάς βγάζω τό καπέλο.Chapeau.
      Γιάννης Λάκων

    24. Εύγε !!!!
      “Λόγος& ήθος” 
      Σταθερά το έχει αποδείξει αυτό 
      Η κ. Εισαγγελέας 

    25. Πάλι καλά που το καταλάβανε στο τέλος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτή την απόφαση.

      1. ΞΥΠΝΑ ΡΕ,,,, ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΙΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΔΙΣΚΑΣΤΗΚΑΝ…

        ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ

    26. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ

    27. Η αναστολή είναι το λιγότερο που έχουν να κάνουν … Οι άνθρωποι αυτοί όπως και οι οικογένειες τους υφίστανται χρόνια τώρα αρκετές καταστροφές σε όλα τα επίπεδα για την ιδεολογία και τον υπέρμετρο ίσως πατριωτισμό τους…όλη αυτή η ανθρωποφαγία καλό είναι να εκλείψει… γιατί εν τέλει η κατάληξη της θα είναι ο εμφύλιος… Στηρίζουμε τα παληκάρια μας γιατί είναι Έλληνες…οι δικοί μας άνθρωποι… έχουν περισσή αξιοπρέπεια από πολλούς άλλους που κάθονται σε καρέκλες και αυτοαποκαλούνται πολιτικοί… αυτοί έτσι κι αλλιώς μια μέρα θα φύγουν με τις πέτρες…

      1. εμφύλιος μεταξυ ποιων? μια χουφτα γραφικοι ειστε

    28. Μπραβο για το θαρος και το ηθος της εισαγγελεως, αν δεν υποκρυβεται κατι…αλλο, πραγματικα δεν το περιμενα να προτεινει αναστολη!!!!!!! Δεν μπορει ανθρωποι καταδικασμενοι σε δις ισοβια να κυκλοφορουν ελευθεροι και πρωην βουλευτες, χωρις να εχουν διαπραξει κανενα εγκλημα, αλλα μονο για τα πιστευω τους, να πανε φυλακη!!!!!!! Τωρα θα φανει αν το δικαστηριο ειναι αμεροληπτο η οχι!!!!!!!!

    29. Δεν νοείται ποινικό δικαστήριο να αγνοήσει δεύτερη συνεχόμενη φορά, απαλλακτικη πρόταση του εισαγγελέα έδρας για τους ίδιους κατηγορούμε ους.. Θα σημάνει πλήρη απαξίωση της εισαγγελική αρχής, θα σημαίνει καταστρατηγηση του νόμου και θα σημαίνει προκατάληψη και όχι απονομή δικαιοσύνης,..

    30. Μάλλον ‘ξεχασε’ ο Μητσοτάκης λόγω πολλών υποχρέωσεων που είχε να παρέμβει πάλι στήν στημένη δίκη της χρυσής αυγής δεν εξηγειτε αλλιώς η στάση της εισαγγελέως Οικονόμου

    31. Οτι και να προτείνει η εισαγγελέας θα μπουν μέσα και θα περαστεί νόμος να μη συμμετέχουν στις εκλογές. Και να μη μπουν μέσα όμως έχουν τη λαδιά της εγκληματικής οργάνωσης.

    32. ANAMENOMENON…..EXOYN KAI OI ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΥΨΕΙΣ……..
      ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…….

      ΗΛΙΑ προχωραμε…….η Παναγια μαζι σου

    33. Επιτέλους μια Ελληνιδα εισαγγελέας που “τιμάει τα παντελόνια της” … και δεν είναι πρώτη φορά βέβαια… Έχει βάλει στη θέση τους πολλούς αναρχοαπλυτους στο παρελθόν…. Εύγε και πάλι ευγε

    34. Περιμένουμε απο το κράτος δικαίου να βρεί όσους απο τους 20.000 εξτρεμιστές οργάνωσαν την συγκέντρωση “διασποράς κορωνοιού” να τους συλλάβει και να τους οδηγήσει εις την δικαιοσύνη με ταυτόχρονους ελέγχους για covid 19. Θα αποδείξει έτσι ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν έχει αριστερό πρόσημο..

    35. Πολύ σωστή πρόταση.. Οι χρυσαυγιτες έτσι κι αλλιώς, πολύ καιρό τώρα έχουν λουφάξει πλήρως.. Τι θα οφελησει μια φυλάκιση τους, κατά στρέφοντας οικογένειες; εκδίκηση και μόνο;

    36. Συγκινήθηκε μάλλον η κυρία Εισαγγελέας με τις κυρίες που κλαίγονταν τις προηγούμενες μέρες ικετεύοντας να μην πάνε μέσα.

    37. Η εισαγγελέας κα Οικονόμου, είναι μια απόδειξη δικαστικού ήθους. Και φυσικά πάλι η πρόταση της θα αγνοηθεί απο την έδρα, πλήν κάποιων λιγοστών εξαιρέσεων. Λχ Αλεξόπουλος, Μπούκουρας, άντε και στον κο Αρβανίτη λόγο ηλικίας. Τώρα γιατί πρότεινε μόνο για τον Γ Λαγό να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα…. Είναι άλλο θέμα. Η δίκη εξαρχής ήταν καθαρά υποκινούμενη, όπως και η εξαρχής δίωξη. Αποδεικτικά υποκίνησης, παναθηναϊκάκιδες, φωτογραφίες κλπ… ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ και πετάχτικαν στην κάλαθα των αχρήστων.

      1. Αν αγνοηθεί και πάλι από την έδρα, σημαίνει πολιτική δική κι χαυγιτες θα έχουν κάθε λόγο να διαμαρτυρονται

      2. Λέει άκριβώς τό άντίθετο γιά τόν Λαγό…. (Παρα το γεγονός ότι ο Γιάννης Λαγός δεν αιτήθηκε αναστολής, η εισαγγελέας πρότεινε η ποινή του (13 έτη) να ανασταλεί καθώς τήρησε τα περιοριστικά μέτρα και έθεσε τον εαυτό του ενώπιον του δικαστηρίου.) Καλημέρα Έλληνες..!!!!!

    38. Ξαναγραφω.Ηρθε ο καιρος να συλληφθουν οι φονιαδες του Φουντουλη & Καπελωνη & των υπαλληλων της Μαρφιν.Διαφορετικα θα πτεπει να απολογηθουν στον Ελληνικο λαο οι υπολογοι δικαστικοι,αστυνομικοι, που εμπλεκονται & εβαλαν αυτες τις υποθεσεις στο αρχειο.

    39. Σωστή η εισαγγελευς ! Τήν θαυμάζω γιά τό θάρρος της νά πάει κόντρα στούς δημοκράτες τών λοιπών Προοδευτικών Δυνάμεων τής Κοινοβουλευτικης μας Δικτατοριας .

    40. Εάν πάλι το δικαστήριο αγνοήσει την εισαγγελέα, σημαίνει ότι η δική είναι πολιτική ξεκαθαρα

    41. Ανθρωπάκια σας Φτύνουμε στα μούτρα δεν θέλουμε καμία σχέση με εσάς. Σύντομα ο θεός θα σας δώσει το μέγα μύνημα. ΘΑ παρακαλάτε να βγάλουν τον Γιάννη και τα άλλα παιδιά αλλά θα είναι αργά Ραγιά ότι έσπειρες θα θερίσεις.Καλη απολογία σε όλους σας .

    42. Τόσο ξεφτίλες είστε υποτακτικοί. Γιάννη Λαγε είσαι πραγματικός ηγέτης και εθνικιστής. Τύραννοι η ώρα ζυγωσε σύντομα ο θεός θα σας ενημερώσει.

    Comments are closed.