Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ – “ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ” Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ “ΒΡΟΧΗ” ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ – ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!

    Κοινοποίηση:
    epa08560343 A customer is handed a face mask to wear inside a store on Oxford Street in London, Britain, 22 July 2020. The British government has announced it is mandatory to wear face masks in shops from 24 July on, to help mitigate the spread of coronavirus.  EPA/ANDY RAIN

    Εισήγηση «ειδικών» θα παραδοθεί στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και εκείνος θα λάβει τις τελικές αποφάσεις που θα ανακοινωθούν αύριο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή που συνεδριάζει από τις 15:30, τιμά τις… υπηρεσίες της και θα συστήσει να επεκταθεί η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους ακόμη και σε εκείνους που σήμερα δεν εφαρμόζεται. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φοράμε μάσκα ακόμη και μέσα σε καφετέριες, εστιατόρια αλλά και σε άλλους χώρους που μέχρι σήμερα δεν επιβαλλόταν.

    Αυτό, φυσικά, θα είναι το τέλος της εστίασης, ειδικά της «βαριάς» εστίασης (restaurant, πίστες, ταβέρνες κλπ.) ειδικά με την σταδιακή επιδείνωση των καιρικών συνθηκών που δεν θα επιτρέπει στους πελάτες να μένουν έξω.

    Σε ό,τι αφορά όμως τους εξωτερικούς χώρους θα υπάρξει «σκληρή σύσταση» για χρήση μάσκας σε σημεία όπου καταγράφεται συνωστισμός.

    Επίσης, έχει προταθεί κυλιόμενο ωράριο στο Δημόσιο, αλλά και στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομές, μικρότερο αριθμό ατόμων που θα μπορούν να παρίστανται σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, ακόμη μικρότερες παρέες στα τραπέζια της εστίασης περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες στα μέτρα που εισηγούνται στον πρωθυπουργό οι λοιμωξιολόγοι.

    Η συνεδρίαση της Επιτροπής είναι σε εξέλιξη. Ενα από τα κύρια ερωτήματα αυτή την ώρα είναι αν τα μέτρα θα αφορούν τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές ή σε όλη την Αττική.

    Ειδικότερα, η εφαρμογή του μέτρου του κυλιόμενου ωραρίου τόσο στο δημόσιο, όσο και σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα θα έχει ως συνέπεια την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς στις ώρες αιχμής.

    Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο ότι ακόμη λιγότεροι από τους 50 στους κλειστούς χώρους και 100 στους ανοιχτούς θα μπορούν να παρίστανται σε κάθε είδους εκδηλώσεις και τελετές (όπως γάμοι, βαπτίσεις κλπ), ενώ ακόμη λιγότεροι θα μπορούν να κάθονται ως παρέα στα εστιατόρια και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παντού. Βάζει μέτρα για να μας λέει σας έσωσα αφενός και να προωθήσει τη παγκόσμια νεοταξική ατζέντα αφετέρου (υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού επί του σώματος και έπεται και συνέχεια).

    2. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ (Ή ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ?) ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΖΑΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “ΣΩΤΗΡΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙς “ΛΥΣΕΙΣ” ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    3. Η αγορα ενδυσης εχει πεθανει.Κανεις δεν εχει διαθεση για λουσα.Μονο τα απολυτως απαραιτητα και αναγκαστικα καποια παιδικα.Τα καταστηματα κλεινουν το ενα μετα το άλλο.Aπτην άλλη τα ¨κεφαδαδικα¨που ανοιγουν δεν προλαβαινεις να τα μετρησεις.Λάθος κανω;

    4. Μάσκες από την Μαρέβα, 12,50€ το κομμάτι, ξεφτίλες δεξιούληδες.

    5. Χτυπανε Πατριδα (καταργουν εθνικες γιορτες, επετειους, παρελασεις) Θρησκεια (καταργουν γιορτες Πασχα σιγουρα, να δουμε τα Χριστουγεννα) Οικογενεια (οικογενειες περνουν πολυ δυσκολα λογω ελλειψης χρηματων αλλα και πολλα νεαρα ζευγαρια ακυρωνουν τους γαμους τους η κανουν αναγκαστικα με πολυ λιγα ατομα )! Ο κουλης ο κατα τα αλλα χριστιανος, μ’αρεσει που λεγαμε αθεο τον τσιπρα!

    6. Ας φωνάζατε οταν άνοιγε τον τουρισμό τον Ιούνιο. μην μου πείτε οτι δεν το περιμένατε οτι απο Φθινόπωρο θα γινόταν χαμός απο τον Ιό, και κάτσε να δεις τι έχει να γίνει το χειμώνα…Αυτό είναι μόνο η αρχή. Προκειμένου να δουλέψουν ενα κουτσό καλοκαίρι στον τουρισμό που απέφερε το 1/6 των εσόδων προτίμησαν να σκοτώσουν ολόκληρη την οικονομία για τους μήνες που έρχονται, αλλά επιπλέον και τον τουρισμό του 2021. Η απόφαση να ανοίξουν τον Ιούνιο ηταν η μεγαλύτερη μπαρούφα που μπορούσαν να κάνουν. Τώρα θα την πληρώσει όλη η Ελλάδα αυτό που έκαναν…

      1. Δεν έκαναν καμία μπαρουφα. Το σχέδιο εκτελείται κατά γράμμα. Φυσικά, δεν υπάρχει πανδημία ούτε επιδημία ούτε τίποτα τέτοιο. Σας έχουν τρελάνει στο δούλεμα. Αφού δεν τους παίρνετε στο κυνήγι, καλά σας κάνουν!!😂🤣😂🤣

    7. Εγω καταλαβαινω οτι πολλη ανθρωποι θα χασουν την δουλεια τους… αλλα και αυτη την οικονομια που στηριζεται μονο στην καταναλωση εχει τελειωσει προ πολλου καθε γωνια σουπερ μαρκετ,εστιατορια,ετοιμου φαγητου,ρουχα αυτα ηταν μια αλλη εποχη… αυτα ετσι και αλλιως καποια θα κλεισουν ειχαν αρχισει να ξαναφυτρωνουν λογω της μικρης αναπτυξης που ειχαμε αλλα με την πανδημια μαζι με μητσοτακη τελειωσε…. να ξερετε οτι η φοροελαφρυνσης που κανει…. ειναι αερας κοπανιστος αυτα δεν θα τα επερνε ποτε το ξερει! και για αυτο καποια τα καταργει.

      1. η οικονομία που στηριζόταν στην κατανάλωση συντηρούσε την παροχή υπηρεσιών. Οταν καταρρέει ένας κλάδος της οικονομίας πλήττεται ολόκληρη.Ευτυχώς θα μείνουν οι εργάτες των εργοστασίων!!

    Comments are closed.