Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – 15ΧΡΟΝΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ 12ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΚΟΙΤΟΥΣΕ

    Κοινοποίηση:
    βιασμοι

    Μια φρικιαστική υπόθεση απασχολεί την Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές Αρχές, ένας 15χρονος βίασε έναν 12χρονο και μάλιστα ένας 11χρονος παρακολουθούσε την αποτρόπαια πράξη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος έχει συλληφθεί.

    Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, που καταγγέλλεται κάτι τέτοιο. Ας θυμηθούμε και την υπόθεση στο Ίλιον, αλλά και το χθεσινοβραδυνό ξύλο σε εμπορικό κέντρο. Στοιχεία και καταστάσεις που δείχνουν ότι… κάτι δεν πάει καλά!

    Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

    Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και συνέλαβαν το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ΄αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

    Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Εξαθλιωμένες οικονομικά οικογένειες, γονείς που δουλεύουν μέρα-νύχτα για να επιβιώσουν!!! Παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους…άλλα χωρίς πατέρα…Τα πρότυπα με τους τράπερ άθλια…Αλλοδαπά χωρίς ηθικές αξίες…Η κοινωνία μετατρέπεται σε δυστοπία και ζούγκλα!!!

    2. “””………αλλά και το χθεσινοβραδυνό ξύλο σε εμπορικό κέντρο. Στοιχεία και καταστάσεις που δείχνουν ότι… κάτι δεν πάει καλά! ””” ακριβως!! Ε Σ Ε Ι Σ δεν πατε καλα….που εχετε αφησει τον καθε εκλεγμενο ‘ηγετη’ λεμε τωρα, να γεμιζη την ελλαδα με ανθρωπινη σαπιλα κ βρωμια…στο ονομα αλληλεγυης και ανθρωπισμου….

    3. Όταν πήρανε παύουν να είναι ανήλικα, οπότε κανονική φυλακή,,,

    4. Παλιά δεν υπήρχαν αυτά όχι μόνο γιατί οι πολιτικοί ήταν λίγο πιο σοβαροί αλλά κυρίως γιατί με ένα μεροκάματο ζούσαν ολόκληρες οικογένειες. Τώρα δουλεύουν και οι δύο γονείς τρέξιμο, κούραση, άγχος γιατί τα λεφτά δεν φτάνουν, παραμέληση εποπτείας των παιδιών, το ίντερνετ, η πολύ ελευθερία για να έχουν οι γονείς λίγο την ησυχία τους, οι δάσκαλοι διακοσμητικά στοιχεία χωρίς εξουσία και πυγμή και άλλα που αυξάνουν την παραβατικότητα των παιδιών αφού ο λόγος του πατέρα πέφτει στο κενό. Οι λίγο μεγαλύτεροι θυμόμαστε πως καθόμαστε σούζα όταν μας έλεγε κάτι ο πατέρας μας, πως τρεμαμε όταν έβριζε, πως φοβόμαστε το δάσκαλο και γενικά μαζί με μια δόση σεβασμού δεν μπορούσαμε να κάνουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι. Η πολύ ελευθερία γίνεται ασυδοσία και να οι παράνομες πράξεις και να από μικρά παιδιά πως μπλέκονται με το νόμο.

    5. Ο 15χρονος ήταν όντως 15χρονος, ή ήταν “15χρονος” από το Πακιστάν από αυτούς που έχουν γεμίσει τα δημόσια σχολεία πλέον;

    6. Εαν δεν επεμβει καποιος θα καταστραφουμε Οι κυβερνωντες μονο την τσεπη τους κοιτανε ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Εαν δεν εμφανΙστει καποιος που να βαλει την κοινωνια στο σωστο δρομο με αυστηρους νομους και τιμωριες παει οι Ελλαδα μας Να δωξει ολη την σαπιλα να τους εξορησει σε απομακρησμενα νησια και εκει να πεθανουν Μονο ετσι θα σωθουν τα παιδια μας ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ

    7. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΕΡΑΤΑ….ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ…ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ….ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

    8. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ… , EΔΩ ΜΕΣΑ ΥΜΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ… ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΜΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ? ΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΤΑ ”ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ” ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΜΑ ΣΕ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΔΕ ΘΑ ΥΜΝΟΥΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ κλπ . Αρα αρχικα εχουμε υποκρισια , μετα να πουμε οτι ολα θ αλλαξουν και οχι γιατι θ αλλαξουν οι δημοσιογραφοι της παραπληροφορισης ( εδω και αλλου ) , τo συστημα θα πεσει , αλλα δε θα πεσει επειδη θα ξυπνησουν οι ανθρωποι θα πεσει στημενα . Να πουμε μερικα πραγματα ( ξανα ) γιατι οι δημοσιογραφοι δεν προκειται να πουν τι συμβαινει στη γη . Σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση

      1. O Πούτιν σκοτώνει παιδιά λέει αχαχαχ α τελικά εσείς είστε οι ψεκασμενοι.

        Ζητώ ο Πούτιν Ζητώ η Ρωσία

    9. Τι σας κάνει έκπληξη, αυτός είναι ο δυτικός πολιτισμός. Ανωμαλία παιδεραστία αποκτήνωση εγκληματικοτητα, πολιτικοί άθλια υποκείμενα μιζαδοροι δυτικόδουλοι. Στις ΗΠΑ που είναι η μητρόπολη του λεγόμενου σάπιου δυτικού πολιτισμού, 4.000 (!!) νεκροί από πυροβολισμους μέσα σε μόλις 3 μήνες!! Σας αρέσει αυτή η κοινωνία? Αισθάνεστε ευχαριστα? Αυτός είναι σήμερα ο δυτικός πολιτισμός και οι δυτικές κοινωνίες και τα χειρότερα ακόμη δεν τα έχετε δει. Έχετε δει στην δύση τα τελευταία πολλά χρόνια κάποιον σοβαρό ποιητή? Κάποιον διανοουμενο? Κάποιον λογοτέχνη? Κάποιον θεατρικό συγγραφέα που λες αυτός θα μείνει στην ιστορία? Φυσικά και δεν έχετε δει γιατί δεν υπάρχει, για σκέψου. Και θέλουν να σβήσουν από την μνήμη σας όλους τους παλιούς αυτούς ανθρώπους που έχουν μείνει στην ιστορία για το έργο τους. Σήμερα αυτό που γράφουν στην δύση είναι η ανωμαλία η παιδεραστία η ασέβεια, αυτό προσφέρουν. Ανατροπή χρειάζεται όλο αυτό και γρήγορα. Να γκρεμιστεί αυτό το άρρωστο και σάπιο που θέλουν να δημιουργήσουν αυτοί οι νοσηροι εγκέφαλοι που κυβερνούν στην δύση. Για να τελειώνουμε. Ψηφίζεις ΝΔ σύριζα και πασοκ? Τότε γούσταρεις την παιδεραστια, σου αρέσει ο βιασμός παιδιών, σου αρέσει να βλέπεις νέα παιδιά να σφάζονται στους δρόμους, σου αρέσει όλη αυτή η κατάσταση, είσαι ένας άνθρωπος άρρωστος ψυχικά που όμως δεν το ξέρει. Στηρίζεις αυτή την κατάσταση και την διαιωνιζεις. Σκέψου ρε μ@λακα το παιδί σου στην τελική, τι κάνεις? Σε τι έχεις να ελπίζεις από αυτά τα καθάρματα που ελέγχουν πλήρως την ενημέρωση και σου κάνουν πλύση εγκεφάλου όλο το 24ωρο? Ρε μ@λακα,δεν βλέπεις που οδηγούν τα κτήνη του σύριζα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ την Ελλάδα το παιδί σου την κοινωνία? Ξυπνάτε ρε, σκεφτείτε τα παιδιά σας. Κινδυνεύουν.

    10. Μόνη λύση να πέσουν πυρηνικά και ας φροντίσει ο καλός Θεός να σωθούνε όσοι λίγοι αξίζουν,οι υπόλοιποι,στην πυρά

    11. Ότι βλέπουν κάνουν τα παιδιά. Καταλαβαίνουμε όλοι από τι σπίτι προέρχεται ο 15χρονος!

    12. Ο/Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ λέει:

      Αλβανά 2ης γενιάς. Τσογλάνια που έχουν έμφυτο στο DNA τους να κάνουν συμμορίες με ομοεθνείς τους και να κακοποιούν με κάθε τρόπο αποκλειστικά Έλληνες.

      Την ψυχαγωγία που αφορά της ηλικίες μέχρι 20 ετών την ελέγχουν ΑΛΒΑΝΟΙ.

      Ακούνε αλβανοτράπ με Sinboy, Toquel, Niku Bossi, Fly lo που λένε για το πως πουλάνε ναρκωτικά, έχουν σφαίρες να γαζώσουν τμήματα, και περνάνε πολλά υποσυνείδητα μηνύματα ότι αυτοί κάνουν κουμάντο.

      Βλέπουν στο Youtube αλβανούς όπως το Hayate Network που το περιεχόμενο του συγκεκριμένου καναλιού είναι να κακοποιεί καθημέρινα άτομα με αναπηρία που “τυχαίνει” να είναι μόνο Έλληνες.. Μάλιστα τον τύπο που κάνει το κουμάντο τον φωνάζουν “Αρχηγό”! Μιχάλη Φλοριάν Ζάνι τον λένε. Και είναι μια κατηγορία μόνος του για πολλές σκιώδεις πράξεις.

      Αυτές οι ειδήσεις που βλέπετε είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

    13. το 15χρονο τέρας αποτελεί το αυγό του φιδιού. Οταν μεγαλωσει πόσα εγκληματα θα κάνει;;;
      ΚΌΨΙΜΟ ΚΕΦΑΛΙΟΎ Κ. ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΆ. ΤΈΤΟΙΑ ΤΈΡΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΏΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ’.Κ. γ…. σι στους ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ που χαιρονταν για το τέρας τους κ. το άφησαν ναγιγαντωθει.
      ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΎ ΤΩΡΑ.
      Πόσος πόνος, πίκρα, εξαθλίωση στις ψυχές του 12χρονου της οικογενειας του; ποιοι θα βοηθήσουν αυτούς τους διαλυμένος ανθρώπους;
      ΕΝΏ, ΑΝ ΤΑ ΤΈΡΑΤΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΚΡΕΜΆΛΑ, ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΑΡΆ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ.

    14. να κάνουν κολονοσκόπηση στον δεκαπεντάχρονο σίγουρα τον βίαζε ο πατέρας του … ότι βιώνουν βλέπουν κάνουν τα παιδιά

    15. Ό Λιγνάδης κυβερνάει αυτόν τόν τόπο μέ εκπρόσωπο τόν γιατρομανωλάκη.

    16. Δεν είναι ελληνική. Αλβανορωσοππντιακή είναι κι ολίγον πακιστανική.

    17. Λοατκι και φιλελεδες δεν θελατε να κυβερνουν; Αυτα ειναι τα παρελκομενα της διακυβερνησης τους.

    18. Ήθη και αξίες ΑΛΒΑΝΩΝ.
      Για αυτό και εγώ τους δύο που έκλεβαν νερό από την πολυκατοικία εχθές τους γάμησα….

    19. Κρεμάλα ακόμα και αν είναι ανήλικα.

    20. Αλλη μια πετυχεσιά της Κούλας και των ορντινάτσων υπουργών της,

    21. Κούλα να τα χαίρεσαι τα lockdowns και την ψυχική ανωμαλία που μας μετεφερες όλο αυτόν τον καιρό. Θα σε θυμηθώ στην κάλπη και θα σε μαυρίσω όπως ακριβώς έκανες σε όλους τους Έλληνες πολίτες με τις απαγορεύσεις και τους εγκλεισμους σου. Και όλο αυτό για το τίποτα. Η οργή της κοινωνίας σιγοβραζει

    Comments are closed.