Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ!!!

    Κοινοποίηση:
    κουλης-ιερωνυμος

    Ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις και απαντήσεις προωθεί στους κατά τόπους ναούς η Εκκλησία της Ελλάδος, συνδράμοντας στην πράξη την πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης υπέρ του εμβολιασμού για τον COVID19, μετά από σχετικό αίτημα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Απευθυνόμενο «προς το λαό»,  το φυλλάδιο της Εκκλησίας της Ελλάδος επιγράφεται «οι χριστιανοί μας ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν», με στόχο να καταπέσουν μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας που εξυφαίνονται στη δημόσια σφαίρα, συσκοτίζοντας την αλήθεια.

    Στον αντίποδα, προστρέχοντας στην επιστήμη, η Ιεραρχία της ελλαδικής εκκλησίας άναψε το πράσινο φως για ένα φυλλάδιο χωρίς ταμπού, που απαντά όλους τους προβληματισμούς της ελληνικής κοινωνίας, όπως λόγου χάρη:

    -Aν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό περιέχουν «εμβρυικά κύτταρα»,

    -Aν μέσω αυτών επιτυγχάνεται ο «έλεγχος της προσωπικότητας» του ατόμου,

    -Aν περιέχουν μαγνητισμό, νανοσωματίδια ή «τσιπάκι»

    -Ποιες είναι οι διαφορές του εμβολίου mrna με τα «παραδοσιακά εμβόλια», καταλήγοντας πως η Εκκλησία «μιλά στα παιδιά της με την γλώσσα της Ευθύνης, της Αλήθειας και της Αγάπης».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. εμπιστοσύνη στο παπαδαριό με στην χλιδή ???μονον ενας ουγκανος μπορει να εχει !!

    2. Ρε να μην ξαναπατήσει κανένας στα μαγαζάκια τους.Για ποια εκκλησία και μύδια μπλε λέμε τώρα. Αυτοί είναι όλοι τους αγύρτες και τυχοδιώκτες. Εκκλησία είναι όλος ο πιστός κόσμος που αυτός συνεισφέρει από το υστέρημα του και βοηθά τους συνανθρώπους του.Εχετε δει κανένα παπά να βάλει το χέρι στην τσέπη του και να βοηθήσει;;;;; Δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Αυτοί είναι όλοι τους της αρπαχτης και της ρεμουλας. Κοπριτες!!!!!

    3. αυτα τα 2 διποδα ειναι ΣΚΕΤΟΣ ΕΜΕΤΟΣ..ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ το πατε φιρι-φιρι να μεινετε μονο με τα λαθροπηθηκια να σας βολεβουν ..αμ δεν θα σας κανουμε την χαρη..τι φοβαστε ρε βρωμες αν τους εμβολιαστετε τους πηθικους δεν θα τεκνοποιησουν ρε τραγοπαπα γιατι εσυ δεν ψοφησες? σε σωσαν για να μας κανει κυρηγματα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΜΑΣΟΝΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΘΑ ΒΡΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..ΕΩΣΦΩΡΗΤΗ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ

    4. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

    5. Τι νομίζεις ρε τραγοπαπα Ιούδα ότι όσα και αν σου δώσανε θα τα πάρεις μαζί σου; Πόσα χρόνια νομίζεις ότι σου μείναμε, κανένας δεν είναι αθάνατος ; 3 μέτρα θα πάρεις και εσύ όπως όλοι μας ξεφτυλισμενε.

    6. Οι περισσότεροι δεσποτάδες πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, άρα οφείλουν τυφλή υποταγή στο κάθε φαύλο καθεστώς.

      1. ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ,”ΔΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ”!!!

    7. Δεν είναι δουλειά της εκκλησίας να προωθεί πειραματικά εμβόλια και να παίρνει μέρος στην εκστρατεία εμβολιασμού δουλεύοντας με την κυβέρνηση του κούλη.Τώρα αυτοί μέσα στα πλούτη και τις ανέσεις δωροδοκούνται και συναλλάσονται με αντίχριστες κυβερνήσεις. Θα έρθουν μια μέρα παγκόσμιες ταυτότητες και παγκόσμιες κάρτες και θα βγεί πάλι η ¨εκκλησία¨ να πει στους πιστούς να τις πάρουν. Καλά σας τα είπε ο άγιος αμβρόσιος από το αίγιο να τον έχει καλά ο θεός.

    8. Δεσποτάδες, που μόνο για τα λεφτά νοιαζόσαστε, στην θεία κοινωνία έχετε ποτέ ενδιαφερθεί αν αυτός που κοινωνάει έχει aids ή έμπολα; Ό,χι γιατί υπάρχει η πίστη. Και εσείς οι ίδιοι ζητάτε να εμβολιαστούμε με νέα πειραματικά εμβόλια, που πεθαίνει κόσμος, για να προστατευθούμε σπό τον κοροδοιό! Την στιγμή που ο κοροδοιός δεν είναι έμπολα και αυτή την στιγμή κανένας δεν είναι στο νοσοκομείο με κοροδοιό. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε κατακαλόκαιρο με τέτοιες θερμοκρασίες; Βουλώστε το, καθήστε στις επαύλεις σας, αλλά να ξέρετε ότι δεν σας πιστεύει κανένας γιατί καταντήσατε πιο πολιτικάντηδες και από τους λοιμοξιολόγους. Τον Δεκαπενταύγουστο θα αυξήσουν τα …κρούσματα αλλά εσείς αποδείξατε ότι δεν έχετε πρόβλημα! Αφιερωμένο Δεσποτάδες και μασόνοι: ΕΕΕ ΟΟΟ-ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ…

    9. Πόσα φράγκα πήρες Κοπρώνυμε?Σε λίγο θα μας πείσεις να πάρουμε και την σφραγίδα του αντιχρίστου στο δεξί χέρι ή μέτωπο

    10. Αλήτες με ράσα.Βαφτίζουν τον εμβρυικό ιστό εμβρυική σειρά και ξεμπέρδεψαν.Δεν υπάρχει επομένως ζήτημα χριστιανικής ηθικής,λένε τα καθίκια.Νομίζω ότι πρώτα αυτά τα τραγίδια πρέπει να κρεμαστούν από το Σύνταγμα..

    11. ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΓΑ ΤΕΛΙΚΑ!!! ΑΡΕΕΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΣΕ ΞΟΥΡΙΖΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!

    12. τριανταπεντε εκατομυρια πηρε ο ιουδας μασωνος παρετησου αχρειστε αθεε ντροπησας!

    13. ομαδικους εμβολιασμους κανουν μονο οι κτηνοτροφηκες μοναδες ( μοσχαρια κοτοπουλα κτλ)
      το οτι οι νοσησαντες δημηουργουν αντισωματα με τον φυσικο τροπο και κρατανε μονο εννεα μηνες (ισως κανω λαθος) εινι πολυ υποπτο. Ενας σκεπτομενος θα παρατηρησει πως βρωμαει πολυ η υποθεση αυτη δεν νομιζω πως ειναι μονο το πολυ χρημα στην μεση. Ο φοβος που επιβαλουν ο εκβιασμος τα μαγειρεμενα κρουσματα στην κυριολεξια δημηουργουν ανθρωπους ρομποτ χωρις βουληση χωρις θελω , δικαιουμαι, απολαμβανω , χαλαρωνω , ξεκουραζομαι,κτλ κτλ.
      Οι εργατοπατερες για ψηλου πηδημα κατεβαζαν τον κοσμο σε διμαρτυριες απεργειες καταληψεις
      τωρα με το κολαρο στον λαιμο ουτε για κατουρημα χωρις αδεια δεν πανε.
      Οι παπαδες εγιναν και πλασιε πουλανε τα παντα απο αγιασμο και εικονες εως και εμβολια κι θεραπειες δια πασαν νοσο και ασθενεια . Η πιστη και ελπιδα ηταν το παλιο τους εμπορευμα ειναι οκαζιον τωρα . Κριμα κριμα κριμα. Ο κοσμος δεν αντεχει αλλο με ολα αυτα αλλα δεν βλεπω και ζωηρες αντιδρασεις αλλες εποχες δεν θα ειχε μεινει πετρα πανω σε πετρα .
      Και αυριο εκλογες να γινουν δεν βλεπω να αλλαξει κατι ουσιαστικο πως καταντησαμε ετσι ρε γαμωτο.

    14. Παρακαλούμε τους αρμόδιους (;) που απάντησαν στα ερωτήματα, να απαντήσουν στην ερώτηση 9 με ένα “ναι” ή ένα “όχι”. Ευχαριστούμε.

      1. Αυτο σκεφτηκα και εγώ!!!
        Η απάντησή τους ειναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

    15. Λιγη Ντροπη δεν βλαπτει! Καταπτυστοι Αρχιερεις! Καταλυουν και τον Ζωοδοχο Ιησου Χριστο το Θεο τον δημιουργο μας! Οξω κολοτραγοι μισθοφοροι εις το πυρ το εξωτερον!

    16. Σήκω Γκέμπελς να τους δεις, η ηγεσία της εκκλησίας μας επαναλαμβάνει τα λάθη της Παπικής Εκκλησίας, αυτά που έκανε με τη συνεργασία της με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι.

    Comments are closed.