Η ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. “ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ…” ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    Κοινοποίηση:
    Mitsotakis-Anthodesmi-4

    Μας έχουν κατηγορήσει για πολλά, μας έχουν χρεώσει περισσότερα, μας έχουν στοχοποιήσει απροκάλυπτα. Για ένα όμως δεν μπορούν να μας κατηγορήσουν: ότι είμαστε αχάριστοι!

    Εξ’ ου και η ευγενική μας πρωτοβουλία να στείλουμε χθες ανθοδέσμη συνοδευόμενη από κάρτα στο Μέγαρο Μαξίμου,  προκειμένου να ευχηθούμε κι εμείς «χρόνια πολλά» στον πρωθυπουργό για την ονομαστική του εορτή. Και δεν είναι τρολάρισμα, όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες.

    Στη δε, ευχητήρια κάρτα, το «Μακελειό» αναφέρει: «Κύριε Πρόεδρε, χρόνια πολλά και τις θερμότερες ευχές μας για την ονομαστική σας εορτή. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη διαφήμιση που μας κάνατε, σε πανελλαδικό δίκτυο, αξίας άνω των 200.000 ευρώ που μας κλέψατε από την επιχορήγηση των ΜΜΕ. Ο θεός να μας κόβει χρόνια (φροντίζει γι’ αυτό ο ανηψιός σας, Γρηγόρης ∆ημητριάδης) και να τα δίνει σε σας».

    Λογικά, στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την ανθοδέσμη και τις ευχές μας, τα υπογλώσσια θα πήγαν… σύννεφο! Κουράγιο, πρόεδρε, ό,τι χρειαστείς, εμείς θα είμαστε απίκο. Και ας έχετε βάλει όλες τις υπηρεσίες σας να μας παρακολουθείτε από το πρωί μέχρι το βραδυ.

    Mitsotakis-Anthodesmi-1 Mitsotakis-Anthodesmi-5 Mitsotakis-Anthodesmi-3

    Karta

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Λοιπόν Στέφανε, αν θες να τερματίσεις το τρολάρισμα προς τα ναυάγια τους νούδουλους, σου προτείνω το εξής: πήγαινε στον τάφο του καπε(τανακη), του επίδοξου δολοφόνου σου και ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες, που ανάβεις το καντήλι του!

    2. Βρε παιδιά δεν τον λυπάστε? Τον δουλεύουν στην εε, τον δουλεύουν οι Αμερικανοί, από τις εκφράσεις που παίρνει όταν εμφανίζεται δείχνει άτομο με κλονισμενο ψυχολογικά κόσμο. Τέτοιους ηλιθιους θέλουν ο Σβαμπ και οι νεοταξιτες να γίνονται πρωθυπουργοι για να τους ελέγχουν και να προχωράνε τα σχέδια τους. Προσέξτε όταν μιλάει στην κάμερα τις εκφράσεις και τους μορφασμούς που κάνει, έχει σοβαρά θέματα.

    3. Χαχα Μεγάλο Γλέντι ! Μπράβο Στέφανε, πολύ καλό

    4. Α ρε καθυστερημένη ζαβοκουλα 😂😂 πως γλεντάει ετσι ο Χίος…. θα σε γλεντήσουμε στις εκλογές κι εμεις ο λαός καθυστερημένε ηλίθιε! Η πολωνέζα σου δεν ξέρουμε πως θα το πάρει και πόσο ξύλο θα φας μετά τις εκλογές…

    5. Δεν τους άξιζε τόσο ακριβή ανθοδέσμη ένα γομαράγκαθο και πολύ τους είναι

    6. Το θέμα είναι ότι παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα αν μπεις στο μάτι τους όχι μόνο σε αυτή την κυβέρνηση και επί ΠΑΣΟΚ και Τσίπρα οι μυστικές υπηρεσίες απικο μην πιάσουν τον jihady john

    7. “Ο Θεός νά μά κόβει χρόνια καί να τά δίνει σέ εσάς” τό έλεγαν οί υποτελείς στο σουλτάνο.Δηλαδή έγινε ή κούλα σουλτάνος;
      Γιάννης Λάκων

    8. Έτσι, η μαριονέτα που γελάει μαζί της όλη η Ευρώπη και στις συνοδους μιλάει σε άδεια έδρανα αφού αποχωρούν όλοι γελώντας και φωνάζοντας τον mapet και pappy είναι άνθρωπος χωρίς προσωπικοτητα και αξία, ανυποληπτος. Επειδή βγάζει εκατομμύρια κάνοντας βρωμοδουλειες παίρνοντας μίζες και γλύφοντας τους ολιγαρχες δεν τον κάνουν πετυχημένο, οι Αμερικανοί τον έβαλαν σε αυτή την θέση δίνοντας το ελεύθερο να κλέβει και να κάνει μπίζνες δεν χρειάζεται ιδιαίτερα μυαλό. Και ο ποιο βλακας αποτυχημένος σε αυτή την θέση εκατομμυρίουχος θα γινόταν. Μόνο για δούλεμα κάνει με τέτοια προσωπικότητα και τέτοια αστεία φάτσα. Ηρωίδα η Μαρεβα και δεν είναι υπερβολή αυτο. Να κάθεσαι μαζί με έναν τέτοιον αστείο τύπο μαριονέτα που τον έχουν σήκω κάτσε οι Αμερικανοί και τον κοροϊδεύουν στο κογκρέσο γελώντας μαζί του, θέλει δύναμη ψυχής. Μπράβο της.

    Comments are closed.