Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    Κοινοποίηση:
    9f8b36dc986e1cfb62e67eec150e0310_XL

    Εάν περάσει η σχεδιαζόμενη νομοθετική ρύθμιση να αλλάξει το εκλογικό όριο από 3% στο 5%, δηλαδή ένα κόμμα για να εισέλθει στην Βουλή θα χρειαστεί να συγκεντρώσει 5%, όριο που ίσως τεθεί και στις ευρωεκλογές….το Εθνικό κόμμα Σπαρτιάτες δεν θα έχει πρόβλημα να το περάσει αφού αναμένεται να συγκεντρώσει 6% με 7%…
    Ήδη δημοσκόπηση δείχνει τους Σπαρτιάτες στο 5,5% από 4,63% που έλαβε στις εθνικές εκλογές στις 25 Ιουνίου 2023….

    Οι λάθος υπολογισμοί της ΝΔ

    Στην ΝΔ, είχαν την πεποίθηση ότι η εμφάνιση των Σπαρτιατών που έλαβε την καταλυτική υποστήριξη του Ηλία Κασιδιάρη αιφνιδιάζοντας το σύστημα… θα αποδυνάμωνε τα μικρά κόμματα Ελληνική Λύση και Νίκη ώστε να μην περάσουν το εκλογικό όριο του 3% αλλά ούτε και οι Σπαρτιάτες θα κατάφερναν να περάσουν το όριο…
    Ανεξαρτήτως τι υποστηρίζουν μετεκλογικά ή κατόπιν εορτής… στην ΝΔ είδαν τους Σπαρτιάτες – μετά τον αιφνιδιασμό – ως ευκαιρία να μην μπει στην Βουλή κανένα από τα λεγόμενα εθνικά κόμματα.
    Τελικά μπήκαν και τα 3 κόμματα Σπαρτιάτες, Ελληνική Λύση και Νίκη μειώνοντας αισθητά τις έδρες της ΝΔ.
    Σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζουν στην ΝΔ πίστευαν ότι θα εκλέξουν έως 170 βουλευτές και τελικά έμειναν με 158 βουλευτές.

    Στις 10 Ιουλίου η καταληκτική ημερομηνία κατά Σπαρτιατών

    Τα επιχειρήματα, τα νομικά ερείσματα και το Σύνταγμα είναι υπέρ των Σπαρτιατών αποδυναμώνοντας τις τακτικές των άλλων κομμάτων που εξετάζουν το σενάριο να προσφύγουν στο εκλογοδικείο στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο.
    Στην ΝΔ το σκέφτονται και το σχήμα Πικραμμένου και Βορίδη τάσσονται υπέρ της προσφυγής αλλά η πλειοψηφία του κόμματος υποστηρίζει ότι άπαξ και έχουμε εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορούμε να ακυρώσουμε 241.633 ψήφους που ψήφισαν τους Σπαρτιάτες.
    Το ΠΑΣΟΚ ενώ αρχικά είχε ταχθεί υπέρ της προσφυγής, διαπιστώνει ότι αυτό αποτελεί βρώμικη δουλειά και το σκέφτεται.
    Μια πρόταση που εξετάζεται είναι να προσφύγουν βουλευτές στις 12 περιφέρειες που εξέλεξαν βουλευτή οι Σπαρτιάτες…με πρόσχημα ότι στους Σπαρτιάτες ο υποκρυπτόμενος αρχηγός είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και όχι ο Βασίλης Στίγκας.
    Όμως η πραγματικότητα είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι ο αρχηγός των Σπαρτιατών και αυτό θα καταδειχθεί στο εκλογοδικείο… που θα αποφανθεί το 2025… εάν τελικά υπάρξουν προσφυγές.
    Έως τότε οι 12 βουλευτές των Σπαρτιατών θα είναι στην Βουλή ενώ το Εθνικό κόμμα Σπαρτιάτες θα κατέλθει κανονικά στην εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών…

    Ανέκδοτο το επιχείρημα ότι υποστήριξη Κασιδιάρη σημαίνει… απόδειξη κρυφού αρχηγού…

    Ας πάρουμε ως παράδειγμα ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφάσισε να μην στηρίξει τους Σπαρτιάτες και να στηρίξει την ΝΔ.
    Αυτό θα σήμαινε ότι κρυφός αρχηγός στην ΝΔ είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης;
    Το επιχείρημα περί κρυφού αρχηγού στους Σπαρτιάτες είναι διάτρητο και νομικά έωλο… και δεν ανησυχεί τους Σπαρτιάτες… αντιθέτως θεωρούν ότι οι προσφυγές θα ενδυναμώσουν τα ποσοστά τους…
    Το 2025 που θα αποφανθεί το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο στο βασικό σενάριο θα απορρίψει τις προσφυγές βουλευτών ή κομμάτων κατά των Σπαρτιατών.
    Στο απίθανο σενάριο που το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο ή Εκλογοδεικίο αποφανθεί κατά των Σπαρτιατών το 2025 θα έχουμε ξανά εκλογές είτε εθνικές είτε στις 12 περιφέρειες που εξέλεξαν βουλευτή οι Σπαρτιάτες… ωστόσο οι εκλογικές περιφέρειες είναι οι πιο μεγάλες Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης κ.α.

    Η χρηματοδότηση των κομμάτων πρώτο τεστ

    Η χρηματοδότηση των κομμάτων, θέμα που θα εξεταστεί σύντομα, θα αποτελέσει ένα τεστ για τις προθέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ για τους Σπαρτιάτες.
    Για τους Σπαρτιάτες η κρατική χρηματοδότηση που τους αναλογεί είναι 1 εκατ ευρώ περίπου.
    Μπορεί ο Μαρινάκης της ΝΔ να δηλώνει ότι οι Σπαρτιάτες θα αντιμετωπιστούν στην βουλή και με πολιτικούς όρους… αλλά στην ΝΔ δεν θέλουν τους Σπαρτιάτες, βλέπουν ότι ο Κασιδιάρης επανήλθε αλλά από την άλλη τα νομικά τερτίπια της ΝΔ απέδειξαν ότι δυναμώνουν τους Σπαρτιάτες.
    Η άποψη μας είναι ότι η ΝΔ το έχει πάρει όλο λάθος.
    Ο Κασιδιάρης άπαξ και δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να κατέρχεται στις εκλογές… ότι συνέβη στην Ελλάδα ήταν απόδειξη ότι η δημοκρατία δεν λειτουργεί σωστά αλλά χειραγωγείται κατά το συμφέρον…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Διάβασα ότι Σπαρτιάτες, Νίκη και Πλεύση δεν τους έδωσαν Αντιπρόεδρο στη Βουλή των εμβολίων! Άρα τον Βελόπουλο τον ψήφισαν οι κουλοτσιπροανδρουλάκηδες! Βελόπουλε είδες ότι εκτιμήθηκε από τους ανθέλληνες ότι βρίζεις τον Ηλία και ψήφισες τα μνημόνια του τουρκόφιλου Παπανδρέου και των Σαμαροβενιζέλων! Δεν ξεκίνησες καλά Βελόπουλε και σε βλέπω σαν τον Καρατζαφέρη που δεν βρήκε ούτε την ψήφο του και τώρα είναι υποστηρικτής του Κούλη που τον έβριζε παλιά!

    2. Το μόνο καλό που προέκυψε είναι ότι καθαρίστηκε το όνομα του Κασιδιάρη από τις λάσπες που τα κτήνη βρώμισαν το όνομά του, όπως ο Σατανάς βρωμίζει το όνομα του Θεού στη γη.

    3. Σπαρτιάτες για να ξεβρωμισει ο τόπος !!
      Army power !!

    4. Εάν κάνουν το όριο εισόδου στη Βουλή 5%, 15% θα δώσουμε στο σωστό Κόμμα, χαχαχα!!

      1. Κάτσε να ξαναγίνουν εκλογές και να βγει ο στρατός της αποχής και θα πάτε στο 0,001%. Γιατί νομίζεις πως δεν ψηφίζουμε, αφού ξέρουμε ότι το κόμμα που υποστηριζουμε θα βγει δίχως να πάμε στη κάλπη.

        1. Αυτούς τους υπολογισμούς έκανε και το επιτελείο Μητσοτάκη, και του βγήκε οκτακομματική βουλή, με τρία πατριωτικά κόμματα.

    5. Ο βελοπουλος το ποσο ζηλεύει τον ηλια, δε λέγεται…

    6. δευτερο κομμα δε θα γινει ποτε η σβαστικα, μην εχετε αυταπατες κωμικοι ανθελληνες….
      ο ρολος σας ειναι να τσακωνεστε με το κκε, γιαυτο σας εβαλε το συστημα

      1. είναι επί του παρόντος πρώτο κόμμα με την κούλα, που την ταπεινώνουν στις γνωστές πια τελετές κάτι σβαμπ και κάτι σόιμπλε. Τα πατριωτικά κόμματα έχουν καθήκον να απελευθερώσουν την Ελλάδα από την ναζιστοκούλα και να τη στείλουν στη χώρα 404 να ψοφολογήσει μαζί με τον τακουνάτο

      2. Όταν σου τελειώσει η καραμέλα πιπίλα κάνα ταμπόν.
        Χρησιμοποιειμένο ε μη κάνεις τσιγκουνιές, ξυδάκι Νεάντερταλ.

      3. Αυτό που εννοείς με το “σβάστιγκα” γίνεται πρώτο κόμμα σε κόμμα την Ευρώπη.
        Σύντομα και στην Ελλάδα. Απλά ψάξτε τρύπες να κρυφτείτε ή κανονίστε να πάρετε όλοι οι προδότες και ανώμαλοι Αλβανική υπηκοότητα μπας και γλιτώσετε. Όπως είπε και ο Μέγιστος Βλαδίμηρος “κανένας αιχμάλωτος”.-

      4. Ρε συ το φασισμό τελικά τον χρησιμοποιούν όλοι οπότε τους βολεύει. Μιλάς για Ελλάδα, θρησκεία, οικογένεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία, κράτος έθνος είσαι φασίστας για κάποιους επειδή κλέβεις ψήφους. Όταν η ΝΔ πριν χρόνια μίλαγε για αυτά με σκοπό να παραμυθιάζει τους γνήσιους δεξιούς πατριώτες που ήταν στο μαντρί και ακόμα είναι πολλοί, ήταν καλά και φυσικά όλοι με τις σημαίες στις συγκεντρώσεις έπεφτε η κοροϊδία σύννεφο. Τώρα όμως που εξωφθαλμα ξέχασε τη Μακεδονία, πάει για μοίρασμα του Αιγαίου, λατρεύει τους λαθρομετανάστες και πολλά άλλα έγιναν φασίστες ναζιστές όσοι παρέμειναν πιστοί στις αξίες τους. Δεν ντρέπονται ορισμένοι αλλά μπροστά στην κονόμα πουλάτε τα πάντα κυριολεκτικά. Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ότι θέλει όπως γίνεται και στις άλλες χώρες και να κρίνεται πάντα από το λαό. Κάποια μέρα ο Κούλης θα έχει χειρότερη τύχη και απ’τον πατέρα του και απ’τον Τσίπρα.

    7. Στέφανε υπάρχει σύνταγμα στο ελλαδιστάν και δεν το ξέραμε ? , ο κούλης του αποφασήζουμεν και διατάζουμεν καταλλύει τοι συνταγμα με το έτσι θελω φτιάχνει νόμους με ιδιοτελή σκοπό ποιός μας λέει οτι δεν θα φτιάξει πάλι κανένα ιδιότυπο νόμο για να βγάλει εκτός βουλής τούς σπαρτιάτες ? , στο ελλαδιστάν ζούμε και ολα επιτρέπονται απο την κούλα ολα να τα περιμένει κανείς

    8. Δυστυχώς η προπαγάνδα της ΝΔ και η πολιτική διαφθορά δεκαετιών, οδήγησε στην τεράστια αποχή και στη νίκη των κομματόσκυλων και ψεκασμένων που επηρεάστηκαν από την προπαγανδιστική πολιτική, πολιτική τρομοκρατίας και εκβιασμού της ΝΔ, που αντιστοιχούν μόλις στο 20% των Ελλήνων, που ο κούλης διαφημίζει ως ένα αόριστο 40%. Έτσι αυτοί οι ψεκασμένοι, ανέβασαν μια χουντική κυβέρνηση με δημοκρατικό τρόπο, για να δολοφονήσουν ότι απέμεινε από την ελευθερία, δικαιοσύνη, συνταγματικότητα, προχωρώντας μετά στη δολοφονία της Ελλάδας.

      1. Έτσι ακριβώς φίλε τα είπες όλα.οποιος κατάλαβε κατάλαβε!

      2. Όταν φίλε μου από παιδιά οι περισσότεροι δεν είναι πολιτικοποιημένα άτομα, όχι κάποιου κόμματος αναγκαστικά, αλλά να ασχολούνται και λίγο με την ιστορία μας, τα συμβαίνοντα στην πατρίδα, τότε σίγουρα γίνονται και πρόβατα, και βλάκες, και καθοδηγούμενοι από την ίδια την εξουσία. Έχει τρόπους. Εδώ η πλειοψηφία δεν ξέρει, δεν σκέφτεται, δεν αποφασίζει παρά μόνο κοιτάζει να βολευτει, να ξοδέψει για να μπει στο μάτι του άλλου, να ζήσει παρασιτικά χωρίς ιδέες και στόχους. Γεμίσαμε ξερολες που συνήθως δεν απαντούν γιατί δεν ξέρουν, γεμίσαμε ανώμαλους που θέλουν να μας πείσουν ότι είναι οι σωστοί, γεμίσαμε δήθεν που μας λένε ότι είναι γνήσιοι. Όμως η ιστορία λέει ότι η ρόδα πάντα γυρίζει. Άλλωστε τα δύσκολα και σωστά θέλουν το χρόνο τους.

    9. Κ Στέφανε όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσουν τα πατριωτικά κόμματα στη βουλή, Ήδη το ΝΑΤΟ επιδιώκει να καταργήσει τις ονομασίες και των χωρών Ελλάδας και Κύπρου να τις μετατρέψει σε χώρο. Πρέπει να αντιδράσουν άμεσα όλα τα πατριωτικά κόμματα. Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα γίνει στις 11 κα 12 Ιουλίου όλα τα θέματα θα τεθούν επί τάπητος. Το ΝΑΤΟ θέλει να αλλάξει τη συνθήκη του Μοντρέ και τα Δαρδανέλια πλέον να αποκαλούνται τουρκικά στενά. Το ΝΑΤΟ θέλει η Τουρκία να άρει το βέτο για την ένταξη της Σουηδίας στη συμμαχία και αυτή θα ζητήσει ανταλλάγματα σε βάρος μας. Ήλθε η ώρα των Πατριωτικών Κομμάτων, που βρίσκονται στη βουλή

    10. Μάκη τραβέλι κάντο 10 να γουστάρουμε και μετά κάντο 15 να καβλώσουμε, ανεβάστε όσο θέλετε μέχρι να μείνουμε στο κυνοβούλιο οι δυό μας, εμείς και σεις τα πουστρομανωλάκια, μετά ο λαός ας πάρει ποπ κόρη να απολαύσει τα μαμήσια.

    11. αν ενωθουν ολα τα κομματα του πατριωτικου χωρου ξεπερνανε ανετα και με ιλιγγιωδη διαφορα το πασοκ

    12. Την Δημοκρατία ο Μητσοτάκης την έκανε σαν τα μούτρα του εξου και το Δικαστικό σωμα.

    13. μακαρι να το κανει….
      ηδη το οποιοδηποτε κομμα “Κασιδιαρη” ειναι πανω απο 10%….

      η αυξηση του οριου σε 5% ,
      θαναι η αιτια ενωσης ΟΛΟΥ του Πατριωτικου χωρου…
      ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ
      ΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    14. Επειδή όμως η ΝΔ του Κούλη έχει το καρπούζι και το μαχαίρι θέλει μεγάλη προσοχή καθώς επίσης και κάποιου είδους προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια όπου αν δει κανείς σ’όλες τις χώρες τα πατριωτικά κόμματα είναι αποδεκτά και συμμετέχουν κανονικά σε όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες. Στη χώρα μας όμως χρόνια τώρα η ΝΔ απ’την ίδρυση της σε έναν όροφο της πολυκατοικίας στέγαζε πολλούς πατριώτες, τους κορόιδευαν προεκλογικά, τους εκμεταλλεύονταν για ψηφοθυρικους λόγους και μόλις έπαιρναν την εξουσία έκαναν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το κράτος έθνος, τη θρησκεία, την οικογένεια. Τώρα με τις εξωφθαλμες πράξεις του Κούλη, με ένα σωρό αποφάσεις που παραπέμπουν σε αριστερή ατζέντα έχουν καταλάβει οι γνήσιοι πατριώτες δεξιοί ότι αυτό το κόμμα είναι ξένο προς αυτούς. Στη ΝΔ το ξέρουν και θα κάνουν ότι μπορούν για να μην έχουν εκεί στα δεξιά τους ένα ισχυρό κίνημα κατά της νέας τάξης πραγμάτων αλλά υπέρ του λαού που θέλει να ζήσει σαν Έλληνας δημοκρατικά και δίκαια στη χώρα του.

    15. Ο μεγαλυτερος εχθρος των Σπαρτιατων δεν ειναι ουτε το εκλογοδικειο,ουτε ο γουρλωματης,ουτε ο Σφυριζα….Λεγεται Βελόπουλος.Ξυπνατε επιτελους πατριώτες και δειτε την αληθεια οσο πικρη και να ειναι!!

    16. Οι Σπαρτιάτες τους εχουν γίνει εφιαλτης, τα βρωμοκουμουνια τα φασισταριά, αλλά ο Χίος δεν μας τα λέει καλά, ουδέν σχόλιο για τον Βελόπουλο με τους Σπαρτιάτες

    17. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός οτι, ο ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει ευθέος με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και με το ΝΙΚΗ, αλλά όχι με τον Βελόπουλο. Προσπερνώντας τις δηλώσεις του για τα πολλά και τα λίγα ναζιστικά. Δεν γίνεται να αποκαλείς άνετα ναζί, κάποιους που ούτε καν γνωρίζεις, η που δεν έχουν δώσει τέτοια δικαιώματα μέχρι τώρα και να μην σχολιάζεις καν δηλώσεις περι λίγων ναζιστικών

      1. αυτοι που θαυμαζουν τη σβαστικα και εχουν την ιδεολογια του χιτλερ ετσι λεγονται, ναζι

    18. Ο μεγαλυτερος πολεμιος των ΣπαρτιατωνειναΙ ο Βελοπουλος που ολο τους κατηγορει και δεν ψηφιζει να εχουν εκπροσωπο τους στο συμβουλειο της Βουλης Αλλωστε αυτος αντεδρασε στην συνΝενοση των εθνικων κομματων απο υπερμετρο εγωισμο Ντροπη του Απορω κυριε Χιο πως δεν λετε τιποτα για ολα αυτα Ασφαλως δεν περιμενω να δημοσιευσετε αυτα που σας γραφω γιατι τελευταια εχετε αλλαξει Και εσυ τεκνο ΒΡΟΥΤΕ;

    19. Άντε κόψε μας ρε μουλε…που να σου κοπεί η ανάσα!!! Μπ@στ@ρδ€

    20. Ο Τσίπρας είναι αλβανοτσάμης, το χωριό του, η Λουψίστα είναι χωριό αλβανοτσάμηδων που γενοκτόνησαν γηγενείς Έλληνες πραγματικούς Ηπειρώτες στις αρχές του 17 αιώνα μΧ όταν κατέβηκαν ως οθωμανικός στρατός κατοχής στην Ήπειρο μετά την ατυχή κατάληξη της επαναστάσεως του Διονυσίου του Φιλοσόφου…

    21. Και ο Κούλης δεν είναι πραγματική ηγεσία γιατί στην Ελλάδα ηγεσία είναι ο Μπάιντεν που απλά δίνει εντολές τον δρακουμέλ.Για αυτό να βγεί εκτός βουλής η ΝΔ

    22. Γι’ αυτό διαμαρτύρονται οι Συριζαιοι, ότι τους πάμε κωλοφερατζα. Ακόμη και στα έδρανα της Βουλής από πίσω τους είμαστε. Πίσω μου σ’ έχω σατανά θα λένε και θα κλαίνε.

      1. οι εκπρόσωποι των λοάτκι και της ανωμαλίας φοβούνται για τα νότα τους;

    23. Ηλία κάνε μια δήλωση υπέρ του προδότη της Μακεδονίας Τσίπρα ή Τσιπροζάεφ ή πινόκιο ή εμβολιάκια του Κούλη! Όπως κάποιοι αλλοδαποί εγκληματίες που η Αστυνομία δίνει 3-4 ονόματα! Εμείς οι ψηφοφόροι σου θα ξεκαρδιστούμε στα γέλια αλλά το …Εκλογοδικείο οφείλει να εξετάσει την …κρυφή ηγεσία! Βέβαια μπορεί να προσφύγει ο Ζάεφ και να πει ότι αυτός δικαιούται να είναι αρχηγός και να τον ψηφίσει ο φίλης, ο Μουζάλας και η Τασία με τους αλλοδαπούς που έλεγε ότι λιάζονται! Βέβαια ο Μπαγκλαντεσιανός γτν βίασε και την έπνιξε την κοπέλα αλλά στον σφύριζα αυτό είνσι λεπτομέρεια! ! Για κάντο ρε Ηλία γιατί στον σφύριζα αντί να ασχολούνται που ήταν τα γιουσουφάκια του κούλη 4 χρόνια, στηρίζοντας μέχρι και τα lockdown και τα εμβόλια του Μπουρλά ασχολούνται που κάθονται πίσω τους οι Σπαρτιάτες!

    Comments are closed.