Η ΑΛΗΤΕΙΑ “ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ – ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ – ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    otggjn1576155367370

    Το υπουργείο Εσωτερικών διένειμε κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων της Βουλής ύψους 13,5 εκατομ. ευρώ την στιγμή που εκατομμυρια εργαζόμενοι επί μήνες θα πρέπει να ζήσουν με… μισό μισθό αλλά να πληρώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ τους φόρους, τους λογαριασμούς και τα έξοδα διαβίωσής τους.

    Προφανώς το πολιτικό σύστημα ακόμα δεν έχει μάθει να μην προκαλεί. Ακόμα και αν τα 7.000 ευρώ που παίρνει άμεσα ένας βουλευτής τα κάνουν 3.500, ο βουλευτής θα συνεχίσει να ζει πλουσιοπάροχα έναντι του μισθωτού των 600 ευρώ του οποίου θα τα κάνουν 300 και δεν θα μπορεί να επιβιώσει για παραπάνω από… πέντε ημέρες.

    Φυσικά κανείς δεν θα πει στους πολίτες να πληρώσει μισούς λογαριασμούς φως, νερό και τηλέφωνο, μισούς φόρους και μισά έξοδα διατροφής.

    Και παρεμπιπτόντως γιατί δεν παίρνουν οι βουλευτές έστω την μισή αποζημίωση κατά την διάρκεια της βιολογικής κρίσης; Κάνει κάποιο έργο η Βουλή αυτή την στιγμή;

    Ο γενικός διευθυντής Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Οικονόμου υπέγραψε την υπ΄ αριθμ. 19724 απόφαση για την «τακτική κρατική χρηματοδότηση και κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων έτους 2020».

    Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες αποφάσεις για τις κρατικές επιχορηγήσεις τις υπέγραφε ο εκάστοτε υπουργός Εσωτερικών.

    Σύμφωνα με την απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κατανέμονται στα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων η τακτική κρατική χρηματοδότηση ύψους 11.250.000 ευρώ και η κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς ύψους 2.250.000 ευρώ. Δηλαδή συνολικά 13,5 εκατομ. ευρώ.

    Τα ποσά της τακτικής κρατικής χρηματοδότησης και της χρηματοδότησης για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους ανά κόμμα και συνδυασμό κομμάτων έχουν ως εξής:

    1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 4.229.819,42 και 845.963,89

    2. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: 3.414.412 και 36 682.882,48

    3. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.), Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (Ε.Δ.Ε.Μ.): 1.121.112 και 58 224.222,52

    4. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: 847.320 και 35 169.464,06

    5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: 690.791 και 15 138.158,23

    6. ΜέΡΑ25: 571.544 και 14 114.308,82

    7. ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 234.375 και 46.875

    8. ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: 70.312,50 και 14.062,50

    9. ΠΟΤΑΜΙ: 70.312,50 και 14.062,50

    ΣΥΝΟΛΟ 11.250.000 και 2.250.000 ίσον 13.500.000 ευρώ.

    Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά ποσά υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου παρακρατούνται λόγω της εκκρεμούς δίκης των πολιτικών και μη στελεχών της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. καραμέλα του ‘διεθνισμου’ πάλιωσε, ανθέλληνες συνταγματικοι, ίδια σκ@τα με το σύστημα είστε, δωσιλογοι, ακόμα βγαίνετε και μιλάτε Ούγκανα χωρίς να ντρέπεστε, ουστ λέμε που θα το παίξετε πατριωτες και εθνικιστές ζώα ορθια

    2. ΜΕ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
      ΑΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΦΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ 16 ΜΥΡΙΑ, ΤΑΜΑΜ, ΜΠΕΡΕΚΕΤ ΓΙΑΒΡΟΥΜ.

    3. Και υστερα εχεις κατι ηλιθιους εδω μεσα αλλα και γενικα στην ελλαδα να σου λενε οτι πρεπει να πειθαρχησουμε στην καραντινα, οτι μας λενε την αληθειακαι ολα τα κανουνε επειδη μας αγαπανε για το καλο μας..

    4. Ξερεις τι ειναι να χρωστανε και να περνουνε και επιδομα οι δηθεν σωτηρες; Ρε αποκομματα
      δωστα τα λεφτα που χρωστάτε.

      1. ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΗΤΑΤΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ…..300 ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

    5. Ερχεται η ωρα η στιγμη που εχει να πεσει βρεγμενη σανιδα συννεφο……………….η φτωχεια ειναι ειδη εδω εξω απο καθε πορτα μικρομεσαιου ελληνα και η επανασταση μονοδρομος ειδικα τωρα που δεν θαχεις και τιποτε να χασεις………ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΟΥΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ

    6. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ….ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΨΙΦΗΖΟΥΝ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΝΟΙΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ……ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΙΝ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΜΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Η ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥΝΤΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ …..ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ

    7. Εισαγγελείς υπάρχουν πολλοί, τα αρχ… τελείωσαν .

    8. Οσο “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ” αυτά θα συμβαίνουν!!!

    9. Πάντως, ως είθισται, όλα τα …οπωροφόρα κόμματα, εξόν από ένα που έχει …κόκκινα τα φύλλα και ολόγλυκα τα μήλα…, δικαιούσι όπως διαθέσουσι τας οπώρας ένθα τιναί χρήζουσι, δηλαδή εις την περαιτέρω οργάνωση εκάστου εξ αυτών. Αυτό, το ξεχωριστό,το αμόλυντο..το άχραντο με …το γαρούφαλο στο πέτο… που προσφάτως διαφέρθηκε δια τας υγιεινάς συνθήκας ας διαβιούν οι εισαγόμενοι, θα επικουρήσει προς αύτην την κατεύθυνσιν και έκτακτον ανάγκην, ειδάλως εις έτερην περίπτωσιν θα διαθέσει τας οπώρας τω λαώ που βάλλεται εξόν από το κεφάλαιο και τα μονοπώλια και εκ του ιού του ερχόμενου εξ άπω ανατολών,από …Κίνα μεριά θάλεγε ο προλετάριος ,εκ των πρώην συντρόφων του οπωροφόρου τούτου δέντρου; νομίζω;

      1. Φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις… Μπορείς να κάνεις και τη μετάφραση παρακαλώ?

    10. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝ’ΑΥΤΗ???????????????

    11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΧΙΟ “ΠΑΤΡΙΩΤΗ”.ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ” ΣΟΥ ,ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΣ ΜΕ ΤΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ” ?

      1. Όταν έσπερνε χρήματα η Χ.Α.Στέφανε με την διανομή τροφίμων επέστρεφαν πίσω στον Ελληνικό λαό.Η προπαγάνδα σας δεν πιάνει η Χρυση Αυγη θα επιστρέψει δυνατότερη από ποτέ.
        Είναι η μοναδική εθνική επιλογή όλοι δίπλα της.

    12. Αφου παρακρατουνται τηε Χρυσης Αυγης τι μαςτο μοστραρεις μπροστα μπροστα ουξου ΝΤΡΟΠΗ

    13. ΜΑΜΟΥ ΜΑΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΑΜΟΥ ΤΟΥ……… ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΛΆ ΠΑΙΔΙΑ 45 ΧΡΝ ΜΑΜΟΥ ΤΟΥΣ……. ΕΚΤΟΣ ΑΠΤΌ ΚΑΚΌ ΠΑΙΔΊ ΠΟΥ ΈΔΙΝΕ ΤΟ ΜΑΜΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ…… ΤΑ ΚΑΛΆ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑΝ……..
      ΨΉΦΟ ΣΤΑ ΚΑΛΆ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΌΛΟ ΤΟ ΜΑΜΟΥ ΤΟΥΣ……. Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ…… ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΆΖΕΤΕ ΤΏΡΑ??

    14. Ρε παιδια,ντροπη που τους βριζεται.τα παιρνουν για να κανουν κοινωνικο εργο..

    15. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ Τ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ Τ ΒΟΥΛΗ Κ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΩΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΙΚΑΝΟ ΤΙΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΟΤΙ ΣΑΠΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΦΤΩΧΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ Τ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ Τ ΑΝΤΕΧΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ!

    16. Ενω γκρεμιζουν την αγορα και τους ανεργους παιρνουν λεφτα για τι;απλα για ερευνητικους λογους κ καλα;πλακα μας κανουν.προκαλουν αλλη μια φορα και ο κοσμος ψηφιζει ξανα και ξανα τους ιδιους.λεφτα με τα τσουβαλια εχουν τι αναγκη εχουν.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ..ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ…

      Μπραβι Κ.Χιο που τους τα λες εξω απο τα δοντια.Ειμαστε διπλα σου κ μονο απο το δικο σου σαιτ και τις εκπομπες σου ενημερωνομαστε…οτι αλλο σε ενημερωση ειναι προπαγανδα..

      Ευχαριστουμε για την ενημερωση!

    17. πλερονονται καααλλααα για να κανουν την παπια στον κορονιο και αυτα που ερχονται.

    18. 13.500.000 € στα κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής) εν μέσω πανδημίας!

      Είναι παντελώς προκλητική η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να διανείμει κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα και στους συνασπισμούς κομμάτων της Βουλής, ύψους 13,5 εκατ. Ευρώ!

      Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και την υπογραφή του γενικού διευθυντή Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρου Οικονόμου η υπ΄ αριθμ. 19724/2020 απόφαση άναψε το «πράσινο φως» για την «τακτική κρατική χρηματοδότηση και κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς σε πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων έτους 2020.

      Τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να διατεθούν την παρούσα στιγμή στις ανάγκες της δημόσιας υγείας όπου φτάσαμε στο σημείο η κυβέρνηση να εκλιπαρεί την συνδρομή… εθελοντών! Αντ’ αυτού, τα κόμματα της κλεπτοκρατίας ετοιμάζονται να τσεπώσουν μερικά ακόμα εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.

      Υπενθυμίζουμε ότι για την Χρυσή Αυγή δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς με ήδη από το 2013 έχει ανασταλεί με αντισυνταγματικό τρόπο οποιαδήποτε κρατική επιχορήγηση προς το Εθνικιστικό Κίνημα.

      1. Η καραμέλα του ‘εθνικισμου’ πάλιωσε, ανθέλληνες χιτλερικοι, ίδια σκ@τα με το σύστημα είστε, δωσιλογοι, ακόμα βγαίνετε και μιλάτε Ούγκανα χωρίς να ντρέπεστε, ουστ λέμε που θα το παίξετε πατριωτες και εθνικιστές ζώα ορθια

        1. καραμέλα του ‘διεθνισμου’ πάλιωσε, ανθέλληνες συνταγματικοι, ίδια σκ@τα με το σύστημα είστε, δωσιλογοι, ακόμα βγαίνετε και μιλάτε Ούγκανα χωρίς να ντρέπεστε, ουστ λέμε που θα το παίξετε πατριωτες και εθνικιστές ζώα ορθια

    19. αφου αναμεσα στους ψηφοφορους υπαρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ που τους ψηφιζουν καλα να παθουμε αυτοι θελουν δυναμιτη γυρω γυρω απο την βουλη ( αλλα να ειναι ολοι τους μεσα) και να τους τιναξουμε στον αερα βεβαια δεν το πιστευω οτι θα δωσουν χρηματα στην ΧΑ εδω δεν τα δινανε οταν ηταν μεσα στην βουλη θα τα δωσουν τωρα? το μονο που χρειαζετε με δαυτους 300 ειναι εκτελεση. μας δουλευουν κανονικα και τα μοσχαρια τους πιστευουν.

    20. Ντροπή και αίσχος, σε ώρα κρίσης, να μοιράζονται μεταξύ τους τόσα χρήματα εις βάρος μας!!!

    21. Μπράβο ρε μάγκες πολιτικοί καλά κάνετε ,αφού υπάρχουν μακάκες που σας ψηφίζουν ακόμα.Στη ψάθα να πεθαίνουν μυαλό δεν πρόκειται να βάλουν τα ζώα.Τέλος μια φράση σας αφιερώνω μήπως ξυπνήσετε(δεν διεκδικώ την πατρότητα της – μου την είπε κάποτε πριν πολλά χρόνια ένας συνάδελφος μου) Το να γεννηθείς μακάκας δεν πειράζει ,το να πεθάνεις μακάκας όμως σημαίνει ότι τόσα χρόνια δεν κατάλαβες τίποτα.

    22. Κάποιοι τα δίνουν σε ευπαθεις ομάδες… Λένε… Αυτή τι στιγμή κιόλας δίνει τώρα στο κανάλι της βουλής… Μας δουλεύουν μου φαίνεται… Δεν το γνωρίζαν ότι θα τα πάρουν; και για πιο λόγο τέτοιες ώρες μοιράζουν χρήμα… Κάποιοι θα από αυτούς θα κάνουν το θεάρεστο να δώσουν αυτά που μας ανοικουν….

    23. Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά ποσά υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου παρακρατούνται λόγω της εκκρεμούς δίκης των πολιτικών και μη στελεχών της. AVTOI THA TA PAROUN OLA MAZI OTAN TO FIASKO TELIOSH. EINAI GIA KLAMATA KALA EIPE O SOLOMOS ” DISTYXISMENE MOU LAE, KALE KAI AGAPHME, PANTA EVKOLOPISTE KAI PANTA PRODOMENE.” ZHTO H 25 MARTIOU. ZHTOOOOOOO.

    24. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΜΗΡΟ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΛΕΡΑ….

    25. Το αλήτες προδότες πολιτικοί το έχετε ακουστα; Φροντίζουν οι δημοκράτες να μας το υπενθυμίζουν.

    26. Στον Καιάδα να ξεβρωμίσουμε απο αυτούς τους κηφήνες. Σε λίγο καιρό θα μας πούνε πως πτωχεύσαμε, πως έφταιγε ο κορωνοϊός και η ανεργία που προκάλεσε. Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν θα πάρει αλλά οι ανθέλληνες συριζαίοι που βρίζουν την Ελλάδα και γλείφουνε τους τουρκαλάδες πάλι θα τα τσεπώσουν, όχι πως οι υπόλοιποι τα αξίζουν. Κανονικά έπρεπε να μην πάρουν τίποτα όλο αυτό το διάστημα. Στην τελική τι κάνουν; Ούτε στην Βουλή δεν πάνε. Ρίξτε ομαδικές κατάρες μπας και πιάσουν, του αδικημένου η κατάρα δεν γυρνάει πίσω.

      1. για την Χρυσή Αυγή δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς με ήδη από το 2013 έχει ανασταλεί με αντισυνταγματικό τρόπο οποιαδήποτε κρατική επιχορήγηση προς το Εθνικιστικό Κίνημα.

    27. Ξεφτιλισμένα κόμματα όλα σάς κανένα δεν πρωτοστατεί να μιλήσει για τους μισθούς όλων των βουλευτών και αρχόντων τού κράτους να κάνουν και αυτοί μειώσεις σε αυτή την δύσκολη στιγμή.
      Κοινό μυστικό το έχουν .

    28. το σημα της Χρυσης Αυγης γιατι το μοστραρετε φατσα-καρτα????Παιρνει φραγκα???ΟΧΙ….

    29. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΡΘΙΟΥΣ !!!!!!!!

    30. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΥΣΤ ,,, ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Μ… ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΚΟ…….

    31. Οι ψηφοφόροι τους όμως του δημοσίου φυσικά δε θα μιλήσουν αφού τους βόλεψε πρώτους και καλύτερους…. Κορόιδο έλληνα κακομοιράκο και καρμίρη σε καραντίνα οικονομική πρώτα…

    32. Εεεεε εκεί στο μακελειό
      ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ????
      Παίρνει μηπως λεφτα και δεν το ξερουμε???

      1. Γιατι την πολεμανε κι αυτοι,,και εγλυφαν τον κεραλοιφοπουλο

    33. “Μην είδες υπουργό φτωχό
      πρωθυπουργό ζητιάνο”

    34. Σε καλοί μερια παιδιά
      Και σε ανώτερες αυξήσεις
      ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ …
      Αυτούς ψηφίζεται έρημοι ΕΛΛΗΝΕΣ

    35. Τα πραγματα θα ειναι χειροτερα απο το 2010 οταν θα τελειωσει ολο αυτο…!! για αυτο οτι αρπαξουν τωρα ειναι ευκαιρια…. μεσα στην ανα-μπουμπουλα οι νυχτεριδες…. που ρουφανε το αιμα του κοσμακη βγηκανε.

    36. Μας είναι γνωστή η ΑΛΗΤΕΙΑ τους τόσα χρόνια. Μας είναι γνωστή επίσης και η ΞΕΦΤΙΛΑ τους όταν με θράσος και ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ζούνε πλουσιοπάροχα κι εμείς στον τάκο διαρκώς.

      Μας κουνάνε και το δάχτυλο οι ΕΛΕΕΙΝΟΙ όταν κάποιος αντιδράσει και μας λένε πως “εμείς με 400 ευρώ δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλά εσείς ΜΠΟΡΕΙΤΕ”!!!

      Όσο καθόμαστε και δεχόμαστε την ΑΛΗΤΕΙΑ τους, τόσο αυτοί θα συνεχίσουν να ζούνε πλουσιοπάροχα κι εμείς μέσα στην μιζέρια. Και εφόσον δεν ξεσηκωνόμαστε να τους πάρουμε με τις πέτρες, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!

    Comments are closed.