Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ – “ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΓΙΑ 10 ΜΙΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΙΤΑΛΙΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ “ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ” ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ” ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΩΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ploio_pylos__1_

    Πρώην λιμενικός, του οποίου το όνομα είναι στη διάθεση της εφημερίδας και της ιστοσελίδας μας, αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμα του Λιμενικού και την αλήθεια γύρω από την επιχείρηση διάσωσης των λ@θρομεταναστών στην Πύλο.

    Διαβάστε:

    “Η αλήθεια για την μη επέμβαση του Λιμενικού για να διασώσουν τους επιβαίνοντες στο αλιευτικό σκάφος δεν είναι αυτή που είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού ότι τάχα αν εκαναν επιχείρηση για την διάσωση των επιβαινόντων πιθανόν να υπήρχε ανατροπή του πλοίου. Μπορούσαν να το κάνουν άνετα την ημέρα με την συμμετοχή όλων των πλοίων που βρισκόνταν στο σημείο.

    Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έκαναν καμία ενέργεια λόγω του γεγονότος ότι η δικαιοδοσία ερευνας και διάσωσης της Ελλάδος ήταν για 10 μίλια ακόμη πρός τα δυτικά και μετά ανελάμβανε την έρευνα και διάσωση η Ιταλία. Εσκεμένως δεν επιχείρησαν να κάνουν καμία ενέργεια γιατί περίμεναν να μπει το αλιευτικό στην δικαιοδοσία της Ιταλίας και να φύγει η καυτή πατάτα από τα χέρια τους , όπως κάνουν άλλοτε και σε άλλες προηγούμενες περιπτώσεις ,απλώς τα παρακολουθούν τα σκάφη από μακριά μέχρι να μπουν στην περιοχή δικαιοδοσίας της Ιταλίας.Δυστυχώς έκατσε η ανάποδη και έγινε ότι έγινε. Οπότε να μην μας λένε Ιστορίες με Δράκουλες. Αυτά για την αλήθεια”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Που ήταν τόσα “γυναικόπαιδα”; Μέχρι στιγμής βλέπουμε 💯”διασωθεντες”+73 πνιγμένους όλοι τους πιθανόν μισθοφόροι του σουλτάνου που χρησιμοποιήθηκαν στις αψιμαχίες μεταξύ των αντιμαχόμενων στην διασπασμένη Λιβύη και τώρα εγκαταλείπουν μαζικά την περιοχή..τα γυναικόπαιδα που τα είδαμε; Φημολογείται από αυτούς που “διασώθηκαν” ότι υπήρχαν και γυναικόπαιδα δεν διαπιστώθηκε αντικειμενικά με έρευνα στο ναυάγιο …αυτοί οι ίδιοι οι “ναυαγοί” προκάλεσαν το ναυάγιο … σκόπιμα …τι ειδους προπαγάνδα ειναι αυτή; Γιατι τελικα πρέπει να θεωρουμε ως “αλήθεια” ότι μας “σερβίρετε” πολιτικοί συνεντευξιαζόμενοι ειδικοί και δημοσιογράφοι

    2. Καλά, εσύ πρέπει να είσαι και πολύ μ@λ΄κας. Συγκρίνεις την μετακίνηση του ΄Ελληνα από περιοχή σε περιοχή μέσα στην Χώρα του, με την λαθροεισβολή που γίνεται από τα τρικοκοσμικά ούγκανα.
      ΄Αντε να γ@μηθείς, ρε τραχανά, που έριξες τα χαρτιά και σου είπανε ότι ο άλλος κατέβηκε από κατσικοχώρι, ενώ εσύ είσαι αυτός που βρομάς τυρόγαλο.
      Παρεμπιπτόντως, εσύ από πού κατέβηκες, ρε ταγάρι, που το παίζεις και πρωτευουσιάνος ;
      Ουυυυυυυυυστ, κοπρίτη μαλακοπίτουρα.

    3. Ο προορισμός του πλοίου ήταν η Ιταλία. Καλά έκανε το ελληνικό Λιμενικό και δεν παρενέβη με σκοπό να τους αφήσει να φύγουν προς την περιοχή δικαιοδοσίας του ιταλικού Λιμενικού. Μήπως όμως κάποιοι δεν ήθελαν να φτάσει στην Ιταλία το πλοίο και έκαναν τα πάντα για να προκαλέσει ναυάγιο σε περιοχή δικαιοδοσίας της Ελλάδας; Γιατί χάλασε η μηχανή στη συγκεκριμένη περιοχή; Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοια πλοία φεύγουν από την Λιβύη με προορισμό την Ιταλία. Δεν ελέγχουν τις μηχανές πριν φύγει το πλοίο; Δεν ξέρουν ότι αν φορτώσουν πολλά άτομα μπορεί να προκληθεί ναυάγιο; Γιατί τώρα; Ποιους συμφέρει να γίνει στόχος επικρίσεων η Ελλάδα; Ποιους συμφέρει να υπάξει κατακραυγή εναντίον της Ελλάδας; Ποιοι μισούν την Ελλάδα τόσο πολύ που είναι έτοιμοι να πνίξουν ανθρώπους μόνο και μόνο για να προκαλέσουν πρόβλημα στην Ελλάδα; Είναι πολλά τα ερωτήματα και ως πολίτης ζητώ απαντήσεις

    4. Όντως πολύ καλά έκαναν και το άφησαν και κρίμα που δεν τα κατάφεραν να το στείλουν Ιταλία, όρεξη είχαμε να μαζεύουμε όλα αυτά τα τάχα μου αθώα σιχαματα.Οποιος έχει μεγάλη κάψα για τους λαθρομετανάστες ας ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του

    5. Όλο ψέματα είναι η υπόθεση….αυτοί που σώθηκαν από πνιγμό αν είχαν γυναίκα και παιδιά στο αμπάρι και πνίγηκαν θα σπαραζαν στο κλάμα…..
      Απεναντίας είδαμε ‘φατσουλες’ να κοιμούνται μακαρια περιμένοντας τις διαδικασίες για να εισπράξουν τα επιδόματα τους…

    6. ΡΕ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΈΤΣΙ;…
      ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝ ΌΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
      ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ(ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)!…
      ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΣΩΣΤΟ-ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;…

    7. γατακι κασιδιαρη!!!
      να δω τι θα λετε στα παιδακια που θα βρισκουν κορμια στην παραλια!!!
      βγαλε τον λιμενομπατσο να εχουμε να φτυνουμε αμμα τον δουμε πουθενα!!!

      1. Θα τους λέμε ότι αυτά παθαίνουν όσοι επιχειρούν να μπουν παράνομα.
        Πάνε στον βυθό και τους τρώνε τα ψάρια.

        1. Εσύ τράβα στό κατσικοχώρι σου καί μακρυά από τήν Αθήνα. Όλοι οι μπαστουρνόβλαχοι αφήσατε τά χωριά σας, δέν σάς άρεσε η ζωή εκεί κι έχετε κατσικωθεί στήν Αθήνα καί μετά σάς πειράζουν οι μετανάστες που αφήνουν τή δική τους. Τραβάτε πρώτα εσείς στά χωριά σας καί μετά μιλήστε.

    8. Να αφήσει το Στρασβούργο ο Παπαδημούλης, να έπαιρνε ένα σκάφος με τα 20.000 μηνιάτικο που παίρνει και να πήγαινε να βοηθήσει. Αυτός βρίζει την Ελλάδα για ατύχημα που έγινε σε διεθνή ύδατα! Και δεν θέλει τον φράκτη στον Έβρο αλλά σίγουρα το σπίτι του δεν το έχει ανοιχτό να μπαίνει μέσα όποιος θέλει. Α ρε Ηλία παλεύεις μόνος σου αντί να έπαιρνες 10.000 ευρώ και να γινόσουν Γεωργιάδης και Πλεύρης και Βορίδης. Να ξεχάσεις τι έλεγες και να κάνεις και τον …ανθρωπιστή με τα λεφτά του χρεοκοπημένου Έλληνα με τα 400 δις χρέος! Γιαυτό πίνουμε νερό στο όνομά σου Ηλία γιατί δεν πουλήθηκες και θα έρθει η ώρα της δικαίωσης.

    9. Κάνει κάποιος παιδιά χωρίς να μπορεί να τά ζήσει στην Αφρική και την Ασία καί φταίει ο Ευρωπαίος φορολογούμενος πολίτης; Κάπου έχει και όρια η υπομονή των Ευρωπαίων.

    10. Τί θέλει να μας πει ο πρώην λιμενικός ; Δηλαδή, όσα πλεούμενα μεταφέρουν αφροασιάτες λαθρομετανάστες, το Ελληνικό Λιμενικό πρέπει να επεμβαίνει, να διακόπτει την πορεία τους και να τους εγκαθιστά την Ελλάδα ;
      Τί μας λές ρε μεγάλε “ανθρωπιστή” (!!!) Στο συριζα σου τα είπαν αυτά ή ανήκεις σε καμιά μκο απ΄αυτές που τρίβουν τα χέρια τους με την λαθροεισβολή και θησαυρίζουν από τις μπίζνες του είδους ;
      ΄Αντε στο διάολο, ρε βλάκα, που την είδες “φιλάνθρωπος” με ξένες πλάτες … Με κάτι τέτοιους, σαν και του λόγου σου, κατακλύστηκε η Χώρα μας από τους επίδοξους εποικιστές …

      1. ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ…ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ 5-6 ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΤΩΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΩΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ Μ.Κ.Ο

    11. Ο Θεος να συγχωρεσει τς ψυχες που χαθηκαν! Μετα λυπης μου βλεπω οτι και το λιμενικο μεταλλασεται σε Κουλειο Καλιγουλειο! Ντροπη για την Ελλαδα! Ποσο πιο κατω, δεν παει πιασαμε πατο φριτσηδες Κουλαρα και Αλεκθη! Να μην ξεχναμε και το….καταριανο πουλαιν του Ψωρος που λεγεται γιδοβοσκος του….Ψηλορειτη τρομαρα του!

    12. λένε Τούρκοι, Σόρος, ΜΚΟ….ότι πνίγουμε πρόσφυγες….

    13. Ε μα, μια ζωή σε εμάς τυχαίνουν οι καυτές πατάτες από τους μετανάστες! Και τώρα οι διασωθέντες σε εμάς θα μείνουν, συνέχεια η Ελλάδα τα επώμίζεται όλα. Ας τους μοιραστούν οι αλληλέγγυοι ευρωπαίοι.

    14. Οταν βλέπεις κάποιο σκάφος χάρβαλο μέ τόσα πολλά άτομα … κάνεις ‘ολες τίς σωστές ενέργειες ώστε νά τούς βγάλεις από αυτό τό σίγουρο ναυάγιο πού θά γινόταν 100%…. Τίς εντολές δυστυχώς τίς δίνει η πολιτική ηγεσία…αλλά όταν γίνει η στραβή τήν πληρώνουν πάντα οί Λιμενικοί…!!! Ορισμένοι ηλίθιοι τούς βρίζουν κιόλας…αντί νά βρίζουν αυτά τά πολιτικά καθάρματα πού δίνουν τίς εντολές.

      1. Πως να μην τους βριζουν όταν στο σημείο οι συνθήκες ήταν άψογες. Πως βυθίστηκε εμπαζε νερα?

        1. Τί δέν κατάλαβες …??? Τό λέω ξεκάθαρα….οί λιμενικοί είχαν εντολές από τήν πολιτική ηγεσία νά μήν επέμβουν….Το κατάλαβες τώρα..????

          1. Αν δεν έκαναν επέμβαση πως ανατράπηκε? Επιζών έχει δημοσιοποιήσει ότι γινόταν ρυμουλκηση.

    15. Ρε τιναυτα. Μακελειο διαβαζω ή την χουριετ του ερντογαν…

    16. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΑΥΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙΕΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΚΑΦΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      15/06/2023

    17. Καλα καναν ρε ΗΛΙΘΙΟΙ.. τους ψεγετε κιολας…

    18. Παιδιά εκεί στο μακελειό Εγώ σας ερωτώ θέλουμε και άλλους μετανάστες στη χώρα μας; Κρίμα για τους πεθαμένους αλλά δεν φταίει η Ελλάδα για αυτό, άλλες κινήσεις πρέπει να γίνουν για να μην επαναληφθεί αυτό το συμβάν.

    19. Οταν λένε έκατσε η ανάποδη τι ακριβώς εννοούν? Τι προκάλεσε τον πανικό στο κατάστρωμα και αναποδογυρισε το αλιευτικό? Έλεος με τα κομματόσκυλα και τους άχρηστους καρεκλοκένταυρους που διασύρουν για άλλη μια φορά τη χώρα μας.

    20. Αφού η τραγωδία συνέβη σέ διεθνή ύδατα γιατί τήν αποκαλούμε Ναυαγιο τής Πύλου ;

    21. Το σωστο ειναι να βαζεις τα ΟΥΚ να κανουν την δουλεια, να δεις μετα ηρεμια στις ελληνικες θαλασσες. Ουτε κουνουπι.

    22. Αν περίμενε να φύγει και να μπει στα Ιταλικά ύδατα το Λιμενικό πολύ καλά έκανε και μπράβο τους.

    Comments are closed.