ΗΧΗΤΙΚΟ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗN EKEI ΜΕΡΑΡΧΙΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ»!

    Κοινοποίηση:
    κουλης ερντι

    ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΡ@Δ@ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ!

    Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο-βόμβα και όσα λέει ο γεωστρατηγικός αναλυτής Σταύρος Καλεντερίδης στον Μάκη Βραχιολίδη και την εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Κάντε κλικ στα κόκκινα γράμματα και ακούστε από το 47.59” και μετά ως το…

    indobserver.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ (ΩΣ ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ . Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΑΧΙΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΚΑΡΙΟ( ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΔΕΣΜΙΟΣ).
      ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
      ΜΗ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      25/09/2020
      ΕΑΝ ΟΥΝ ΠΕΙΝΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ , ΨΩΜΙΖΕ ΑΥΤΟΝ, ΕΑΝ ΔΙΨΑ , ΠΟΤΙΖΕ ΑΥΤΟΝ . ΤΟΥΤΟ ΓΑΡ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΠΥΡΟΣ ΣΩΡΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΥΤΟΥ. (ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΕΦ. ΙΒ ΠΑΡ.20).

    2. την αποσυρση της Μεραρχιας την ηθελε ποιο πολυ ο Μακαριος…..
      το αναφερει ο Παπαχελας , ο αριστερος , στο βιβλιο του…….
      ο Παπαδοπουλος μολις ανελαβε την εξουσια , και τον πιεζανε με πολεμο……
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…..

      ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ….ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ

    3. Απόσυρση στρατευμάτων από τα νησιά ισοδυναμεί με παράδοση άνευ όρων και σφαγή κατοίκων τους ….Θα γελάνε μαζί μας και οι εξωγήινοι…

    4. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟΥ ?
      Από Μ.Ι:
      “”Η βασική διαφορά είναι αυτή: Η Λευκορωσία ούτε απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο, ούτε κατέχει το 40% της Κύπρου. Αυτές τις παρανομίες και αλητείες κάνει μόνο η Τουρκία, την οποία προστατεύει η Άγγελα Μέρκελ με τρόπο αισχρό και αντιδημοκρατικό. Η Καγκελάριος της Γερμανίας έπαιξε ένα φρικτό και απαίσιο ρόλο. Και έκανε και κάτι άλλο: Έστρεψε την Ελλάδα εναντίον της Κύπρου.
      Ήταν μεγάλο λάθος της Αθήνας, ότι δεν συμπεριέλαβε στην αποκλιμάκωση και την κυπριακή ΑΟΖ. Και θα το βρει μπροστά της.”

    5. αντι να τα ενισχυσουμε και να τα κανουμε απορθητα φρουρια * αβυθιστα αεροπλανοφορα “”.., θα υποκυψουν στις ορεξεις των βρ@μοτουρκων και στις πιεσεις των αμειρκανων – γερμανων , οπως δωσαμε το ονομα της μακεδονιας στους γυφτοσκοπιανους, χωρις λογο και αιτια, υποκυπτοντας στις πιεσεις των αμερικανων για να τους βαλουν στο νατο.., αν καιγονταν να τους ενταξουν γιατι επρεπε εμεις να απεμπολισουμε την ιστορια μας.., ας τους ελεγαν δημοκρατια της μαλακιας.., εμεις γιατι δεχτηκαμε, αυτοι ηθελαν να μπουν στο νατο.., φοβαμαι οτι κατι παρομοιο και χειροτερο θα γινει με τον μητσοτακη στα ελληνοτουρκικα,, και οταν πατησει το ποδι του ο τουρκος σε καμια 10ρια νησια , πηγαινε να τον βγαλεις εσυ μετα γιατι αυτος θα τα οχυρωσει και θα τα κανει απορθητα φρουρια για αυτον δεν θα ισχυει η αποστρατικοποιηση αυτων…, ο μητσοτακης και η ντορα εχουν την προδοσια μεσα στο αιμα τους και η ελλαδα ηδη χανει πολλα απο την αντιμετωπιση του λαθρομεταναστευτικου…, οπου μαας τους φορτωσε ο κουλης .. δηθεν γιατι ειναι ανθρωπιστης…, που ειναι ρε ο ανθρωπισμος σου για αυτους τους ταλαιπωρους ελληνες που 10 χρονια εφαγαν τα μνημονια στην μαπα και για καπακι τους υποχρεωνεις να εχουν στον σβερκο τους τα λαθροθηρια…??/

    6. Για όποιον είναι σχετικός απο άμυνα, αν η Ελλάδα αποσύρει τα νησιά οι Τούρκοι κομμάντος μέσα σε λίγα λεπτά με ελικόπτερα ή και μικρά σκάφη καταλαμβάνουν για πλάκα ένα νησί και με την κάλυψη των S-400 εγκαθίστανται για τα καλά. Εμείς θα θέλουμε πολλές ώρες να στείλουμε στρατό και μήνες να εγκαταστίσουμε αμυντικά συστήματα.Και μόνο η σκέψη για αποστρατικοποίηση ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΦΕΚΙΣΤΕΙ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ.

    7. Στον προϋπολογισμό του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ του 2019 μέσω του υπουργού Mark Esper, εγγράφηκε κονδύλι ύψους 50 εκατομμυρίων δολλαρίων.Το κονδύλι αυτό προορίζεται για την επέκταση και αναβάθμιση
      της βάσης των ΗΠΑ στη ΣΟΥΔΑ ΚΡΗΤΗΣ .
      Ο λόγος είναι πολύ σοβαρός. Οι Αμερικανοί πρόκειται να φύγουν από την βάση του Ιντσιρλίκ της Τουρκίας και να μεταφερθούν στην ΣΟΥΔΑ, επειδή οι Τούρκοι τούς κατασκοπεύουν. Πριν γελάσετε ακούστε το γιατί: Οι Αμερικάνοι γνωρίζουν ότι οι Τούρκοι
      χρησιμοποιούν τα Αμερικανικά μαχητικά αεροπλάνα της βάσης του Ιντσιρλίκ για την ανίχνευση , αναγνώριση και εικονική στόχευση των ρωσικών S-400 κατά την διάρκεια εκπαίδευσης των Τούρκων στρατιωτικών στην χρήση από Ρώσους συμβούλους. Όλα τα δεδομένα καταγράφονται και διαβιβάζονται στο Ρωσικό υπουργείο Άμυνας.Στις 27 ή στις 28 Σεπτεμβρίου έρχεται ο υπουργός εξωτερικών Πομπέο στην ΣΟΥΔΑ για τις τελευταίες λεπτομέρειες και ταυτόχρονα να συζητήσει με τον Μητσοτάκη για την αγορά 24ων μαχητικών F-35Α πέμπτης γενιάς από την Ελλάδα.Αυτό δείχνει ότι οι Αμερικανοί εγκατελείπουν τους Τούρκους και το μόνο που τους συγκρατεί είναι οι παράνομες προσωπικές οικονομικές δοσοληψίες του Τράμπ με τον Ερντογάν.

    8. Να δω τι θα κάνουν οι αρχηγοί των επιτελείων και ο πρωτα-θα-τους-καψω-και-μετα-θα-τους-κοιταξω

    9. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Το παίζουν και πατριώτες τα κοπρόσκυλα, τα έχουν πουλήσει όλα στους Τούρκους.

    10. Ο Μογγολος ,παμπονηρος, γκομενιαρης , Ερντογαν , Θελει αποστρατικοποίηση
      των νησιων ωστε εν μια νυκτι να καταλαβουν ολα τα νησια ,οπως εγινε και στην Κυπρο..
      Μα τοσο βλακες μας περναει ; Ετσι και κανει μια κινηση , θα ερθει η στιγμη που ο Ελληνικος
      Στρατος θα φτασει μεχρι την Αγκυρα …..Θα ξεσηκωθουν και οι Κουρδοι και θα εξαφανισουμετο Τουρκικο στοιχειο απο το χαρτη .Ξεχνουν οι Τούρκοι τις επιβεβαιωμενες προφητειες που υπαρχουν;
      Αντε ρε μεμετια , σας περιμενουμε ,ελατε ! Ωρα ειναι να ξεσπασει η καταρα εναντιον σας……

    11. Ρε παιδιά, σας το ξαναέγραψα τις προάλλες, τα νησιά τα έχουν ήδη υπογράψει κάτω από το τραπέζι να τα δώσουν στη Τουρκία. Είναι το αντάλλαγμα που παραχωρεί η Δύση και ειδικά η Γερμανία με τις ΗΠΑ στη Τουρκία για να μη προσχωρήσει στο ρωσοκινέζικο άξονα. Και προφανώς οι “ελληνικές” κυβερνήσεις δε μπορούν να κάνουν αλλιώς γιατί είναι μαριονέτες των Γερμανών και των Αμερικανών.

      Γιατί νομίζετε πως τα γεμίσανε μουσουλμάνους τόσα χρόνια; Πάνε τα νησιά, αποτελούν ήδη περιουσιακό στοιχείο της Τουρκίας. Ας προσέχατε ποιούς ψηφίζατε. Καλά επιδόματα αργομισθίες και ρουσφέτια να έχετε και μη ξεχάσετε να δείτε και τα καινούρια ριάλιτι.

    12. Μαζι με την αποσυρση του ΕΣ
      θα πρεπει να εκενωσει τα νησια απο τους Ελληνες που κατοικουν εκει
      και να τους μεταφερει σε αλλα νησια η στην ενδοχωρα οπου θα ειναι ασφαλεις
      απο τη χανζαρα των Τουρκων, και οχι να ενδιαφερεται μονον για την εξασφαληση της ζωης των λαθρο.
      Να σκεφτει απο τορα που θα τους παει.

    13. Τετοιες προδοσίες δεν μένουν αναπάντητες. Και ομως…….τον αφηνουμε!!! Οπως αφήσαμε και την Μακεδονία. Τι σόι λαός ειμαστε τελικα;;;;;;;;;;;;;;;

    14. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ……..ΤΙ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ? ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΑΡΓΑ.

    15. Δεν χρειαζοταν να ακουσουμε το ηχητικο για τον γερμανοδουλο αρχιπροδοτη μητσοτακη

    16. Απόσυρση του ΕΣ από τα νησιά αυτομάτως σημαίνει ότι τα νησιά αυτά προορίζονται για τη Τουρκία και το ελληνικό στοιχείο πάνω στα νησιά προορίζεται για εξολόθρευση.

    Comments are closed.